Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Ráadásul sok aknakereső program dinamikusan rakja le az aknákat vagyis az adott helyzethez alkalmazkodva, tehát csak akkor rakja le őket, ha te már megérintettél egy mezőt. iOS-es Minesweeper-ben pl az elsőnek megérintett mezőn sosincs akna, bárhol is legyen az, így sokáig mivel mindig a bal felsővel kezdtem, azt hittem,h ott sosincs akna, de aztán kipróbáltam és ha máshol kezdtem, akkor időnként a bal felsőbe is rakott aknát.
Amúgy egy tényleg jó algoritmusnál arra is figyelni kéne szerintem,h mindig egyértelműen eldönthető legyen, hogy adott helyen van-e akna vagy nincs, de csomószor elakadhat benne az ember, mert tippelni kell, illetve többször találkoztam már olyannal is, amikor egy akna csak aknákkal volt határolva, így ugye azt csak akkor találhatod meg, ha utolsónak hagyod...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Keresek memóriákat, SSD-et, nagy tételeben
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest