Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem Java nyelvvel foglalkozni, van is két könyvem, aminek lassan a végére érek. Szeretnék gyakorolgatni, de valami komolyabb példával. Próbáltam keresni valami olyan tutorialt, ahol lépésről-lépésre írnak egy nagyobb programot, mert szerintem abból lehet igazán tanulni. De sajnos nem jártam eredménnyel. Valakinek esetleg nincs a tarsolyában ilyesmi? Angol nyelv nem probléma. Ha nincs, akkor pedig mondjatok már valami ötletet, hogy milyen programot lenne hasznos megírni egy kezdőnek.
Nem szeretem az ilyen cicás-kutyás fantázia dolgokat, szeretem, ha a gyakorlás közelebb áll a valós dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem szeretem az ilyen cicás-kutyás fantázia dolgokat, szeretem, ha a gyakorlás közelebb áll a valós dolgokhoz.