- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo666
tag
sziasztok,
eloszor is tok lama vagyok meg a programozasban,de megkene csinaljak egy projektet valahogy...webes dokumentum menedzsment---<ezt kene...a gwt-t ajanlottak,de elakadtam az uj aplikacio inditasanal...ant devmode...azt irja,hogy nem ismeri az ant parancsot :S mit kene csinaljak?feltettem a jdk-t es a jre-t is...vagy bekell implementalni a netbeansbe a gwt-t vagy miben lenne a legkonnyebb megcsinalni ezt a projektet es hogy kene nekikezdjek ? gwt-vel kene csinalni grafikus feluletet kulon dokumentumok feltoltesere es megosztasara valahogy es egy szervert php-ban jah es az apacs ant,jdk es gwt SDK-n kivul meg vmit kell feltenni,vagy miert nem uzemel be nekem vajon?kell a gwt designer,az eclipse es a speddtracer is vagy inkabb csak sima netbeans weapplicationt csinaljak?
kossz
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest