- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
mateo91
üzenetére
"Most azt csináltam hogy ezt az eclipse mappát töröltem."
Persze, miért ne, pótalkatrész!

Azt nem tudom, hogy eclipse mappa nélkül hogyan tud működni, mivel az adja a felhasználói felület vázát (ezekszerint mégsem), de örülök, hogy sikerült működésre bírni.eeepc: Az ilyen kompakt cuccokkal óvatosan kell bánni, mert a vas okozhat kompatibilitási problémákat. Nem is olyan régen volt egy NASom, szerettem volna jávát telepíteni rá, amikor is kiderült, hogy ARM proci van benne és max csak valami kiherélt, butított jávát támogat. Az Intel procival szerelt változatot kellett volna vennem, mert azon nagyobb eséllyel működnek a PC-re készült programok.
A másik lazábban kapcsolódó sztori, hogy egy huszonvalahány éves PC-re sem sikerült már bármit telepítenem, sőt egyre kevesebb dolgot, mert annak a procija ugyan intel, de nem támogatja pl. az SSE utasításkészletet, és úgy tűnik az egy rendkívül fontos dolog. Szóval csak azt akarom mondani, hogy kockázatos PC-re írt szoftvert használni egy nem "igazi" PC-n, mert nem biztos, hogy működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest