Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Engem az zavar amikor a clean code-nak a keplettel ellenorizheto reszet eroltetik, a lenyeget meg siman felrugjak egy unit test kedveert. Kaptam olyan review comment-et hogy a comment-ben (ok kertek hogy legyen leiras hogy miert ugy) a folyo angol szovegben egy zarojel elott nem volt szokoz, potoljam... [osszevontam ket sort es ugy maradt].
En ugy gondolom, hogy a clean code a biorobot kodiroknal muszaj, akik raadasul surun cserelodhetnek, es ezt aztan mint szabvanyt probaltak elterjeszteni hogy a manager egyenletesebb (nem jobb, nem gyorsabb, hanem kiszamithatobb!) haladassal tudjon szamolni.
Nyilvan a clean code masreszt nem mas, mint egy best practice gyujtemeny, iranymutato. Aki gyakorlott, az nem mint clean code csinalja, hanem mint egyszeruen adodo helyes megoldas. [Kedvenc peldam erre, hogy mennyit kuzdenek a tanarok mikor az adatbaziselmeletben keresnek olyan eseteket ami x NF de nem (x+1)NF. Mert termeszetes uton senki nem ugy allitja ossze, ha mar addig eljut hogy atgondolja, hogy ez egy karbantarthato sema legyen. Tok hasonloan a kozosbe irt kod is. Szerintem.]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest