- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #10814 üzenetére
"De az is látszik a párbeszédből, hogy sokan úgy programoznak linuxon, hogy fogalmuk sincs, mit jelent linuxon programozni. ha linuxon windowsosan akarsz programozni, akkor tegyél fel windowst."
Ebből nekem az jön le, hogy akkor linuxon mindent írjunk szerinted bash-ben. Én zsh-t használok és macet munkára. Ott mit kéne csinálni?
"Szerinted melyikben valószínűbb, hogy hiba lesz: egy két soros shell szkriptben vagy egy elastic-ban?"
Tudsz unit tesztelni bash-t és jávát is, a hiba valószínűsége ugyanakkora.
"És hiába fikázod a szkript nindzsákat, az objektív műszaki érvek ebben a feladatban nem a jáva mellett szólnak."
Abban igazad van, hogy talán nem a Java a legjobb megoldás erre, de szerintem még nem is a bash. Python például. Amúgy tipikus "szkript ninja" hozzáállás, hogy feszegetjük a jvm erőforrás felhasználását, ami tény, hogy több lesz mint egy szkripté. Cserébe nem lesz olyan lassú.
Egy szó mint száz, a kollégának kell tudnia, hogy miért akarja Javában írni. De szerintem ha Ő abban akarja és van alá vas akkor hajrá. Cron + CLI alkalmazás. Én viszont erre a feladatra a Python-t javaslom ha csak ennyit kell csinálni.
#10820: Full komolyan érdekel, mikor jó a 10k soros bash a javával szemben (én olyan szituációt még tényleg nem láttam. 10k soros szkriptet is csak azért mert ahhoz értett a költő)?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest