Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Van az nd4j-n kivul olyan library (az nem kapta meg a 3rd party approve-ot, de jo esellyel azert mert egy csomo minden nekunk felesleges dolog miatt vannak nem approve-olhato dependency-k), amelyik optimalisan tud kezelni double[][] (fix meretu letrehozas utan) tipusu matrixokon vegzett muveleteket? Optimalison azt ertem, hogy peldaul nem a double[][] van alatta mint pl. az apache math3-janak, vagyis nem megy el az ido nagy resze a java hulye 2dim indexalasaval... na meg azert van valami nd4j jellegu eszkozkeszlete (pl. elemenkenti gyokvonas pont kene meg hasonlok).
Nyilvan meg lehet irni, de fura hogy nem talaltam letezot. Ami van az minden tul altalanos akar lenni.
Igen, konkretan ebben a projektben csak masik reszen letezik mar python integracio, de akkora valtoztatas most nem menne at, hogy mindent oda attenni. Egy uj funkcio lenne de a tobbihez is hozzanyulnank, mert vannak sebesseggondok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új! WHITE 4K GAMER PC! AMD RYZEN 7 7800X3D / RX 9070XT 16GB / 32GB 6000Mhz / 1TB Nvme / 750W GOLD
- Gamer Pc jó áron! RTX 4060/16GB Ram/1TB SSD/R5 5500
- Budget Gamer pc jó áron! 1660 Super/i5-9400F/16GB RAM
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest