Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Van az nd4j-n kivul olyan library (az nem kapta meg a 3rd party approve-ot, de jo esellyel azert mert egy csomo minden nekunk felesleges dolog miatt vannak nem approve-olhato dependency-k), amelyik optimalisan tud kezelni double[][] (fix meretu letrehozas utan) tipusu matrixokon vegzett muveleteket? Optimalison azt ertem, hogy peldaul nem a double[][] van alatta mint pl. az apache math3-janak, vagyis nem megy el az ido nagy resze a java hulye 2dim indexalasaval... na meg azert van valami nd4j jellegu eszkozkeszlete (pl. elemenkenti gyokvonas pont kene meg hasonlok).
Nyilvan meg lehet irni, de fura hogy nem talaltam letezot. Ami van az minden tul altalanos akar lenni.
Igen, konkretan ebben a projektben csak masik reszen letezik mar python integracio, de akkora valtoztatas most nem menne at, hogy mindent oda attenni. Egy uj funkcio lenne de a tobbihez is hozzanyulnank, mert vannak sebesseggondok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Dell Inspiron 5515 AMD Ryzen 5-5500U 16GB DDR4 512 GB SSD ÚJ Akku
- LOGITECH G PRO X WIRELESS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest