Hirdetés
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
csinyo
csendes tag
Egy ismerősöm beszerezte valahonnan, nem árulta el. Azért próbáltam
https://i.imgur.com/1eTbN0j.png
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=815received_5752741291458.jpeg
-
csinyo
csendes tag
Sziasztok . Sikerült beszerezni egy LIL Solid 2.0 gépet . Tudtok esetleg hozzá Magyar nyelvű használati útmutatót ? Vagy honnan tudnám letölteni ? Köszönöm
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje már a Russet stick-et használom, viszont az elmúlt időben úgy vettem észre, hogy amikor "rágyújtok" akkor nagyon megnöveli a gyomorsavam. Van aki esetleg találkozott már ilyennel?
-
zoltan6
addikt
válasz
ronin79 #2490 üzenetére
francba,2 hete voltam,akkor még nem volt akció.Sőt a 400-as euróval drágábbra jött ki mint itthon.Akkor még nem tudtam hogy emelés lesz.
Cseheknél viszont már drágább mint itthon 119 korona volt a heets (1900ft).
Ha valaki megy ki szlovákba,és készüléket tervez venni tudok adni kupont privátba.Júli 27-ig érvényes.
-
akyyy
senior tag
Sziasztok. Tulaj lettem én is mai naptól. Egyszer már szívtam egy ilyet (másét), de most már van saját készülék. Viszont még van 5 szál rendes cigit, azt már elszívom
Letöltöttem androidrra a hivatalos alkalmazást, mert láttam hogy van benne bluetooth funkció, mutatja is a töltöttséget stb, erre jött az értesítés, hogy lecsatlakozott.
Picit utána olvastam, és elég sokan panaszkodnak erre. Nincs rá mód, hogy ne tegye? Tök jó lenne látni hogy épp hány %-on van, meg még ki tudja milyen funkciói vannak, amiket nem ismerek.Esetleg egy nem hivatalos alkalmazás? Volt már rá példa, hogy egy rajongói app többet tud mint a hivatalos lásd émász app
-
zoltan6
addikt
Vegyetek ma heetset,akár a következő havi adagot is, ha még kaptok,mert holnaptól +200ft/doboz lesz.
-
Essejó
veterán
Én kezdésnek 2 félét vettem, erdeigyümölcs és mentholost. Viszont mindkettőnél érzek egy fura mellékízt. A Marlboro mentolos szivarkához képest.
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Használ valaki Power Bankot töltéshez? Milyen típust érdemes venni, ami garantáltan tölti?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
zeon.hu
Topikgazda
Mauve Wave másnál is forrósodik?
Sokadik doboz ilyen most.
Kipróbáltam az asszony Turquoise-ét, az rendben van.Viszont megyek 1 hónapra külföldre, ahol jóval drágább, be kéne itthon vásárolni pár kartonnal, de így nem merem megvenni...
-
llacee
őstag
Első tapasztalatom külföldi vásárlásból.
Az utóbbi két hétben nem találkoztam rossz minőségű sienna heats-el itthon.
Ellenben Szlovákiában vettem ma egy dobozzal és használhatatlan.
Még az összenyomós technika sem jön be, függőlegesen tartva egy szálat kiesik a dohány belőle... -
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
trebrona #2463 üzenetére
Márciusban Szigetváron voltam egy hétig, pont akkor is ilyen akciós áron lehetett kapni Iqos-t, mint most. Nekem meg éppen kellet egy új cucc. A város összes dohányboltját bejártam, mire (talán az ötödik helyen) kaptam! Kéket akartam, az első helyen csak egy fekete volt. A többi helyen semmi - kivéve az utolsót, ahol volt kék...
-
zeon.hu
Topikgazda
Szerk.
Kolléga megelőzött, így töröltem a képet
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
Topikgazda
-
galaxys80
veterán
Járt már úgy valaki, hogy olyan érzése van mintha a nyelve hegyét elégette volna mióta iqos-t szív?
Vagy csak nekem sikerül ezt produkálnom?
Főleg mikor mentolost szívok többet. -
cris78
őstag
Sziasztok. Kaptam kölcsön egy iqos 2.4-et. bármilyen töltővel próbálom és mindegy mennyi ideig, de csak két pöttyig tölt fel. Mi lehet a gond?
-
Zsolaf
addikt
Sziasztok! Akinek van lil 2.0, hogy lehet kikapcsolni a keszuleket? Sehogy nem jovok rá. Koszonom
-
zeon.hu
Topikgazda
válasz
Hintalow #2428 üzenetére
Lehet többször kéne tisztítani, mert így hagysz időt, hogy rászáradjon.
Mechanikai tisztítást csak óvatosan, mert könnyen törik!
Ügyfélszolgát felhívod, megmondja hol a legközelebbi hely, ahol profi módon tudják takarítani, megfelelő eszközökkel.
Egyéb oldószer megint kérdéses, ki tudja, milyen egyéb kárt okozhat.Angol nyelvű videó, mivel és hogyan: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok,
Egy tökátlag iqos 2.4 plus-om van, alkalmi dohányos vagyok havi kb 1-2 doboz heets-el. Dobozonként tisztítom pálcikával és 80+%-os alkohollal.
Az lenne a kérdésem, hogy a pengére ráégett cuccot mivel lehet hatékonyan eltávolítani? Van rá kémiai megoldás (vmilyen oldószer) vagy mindenképpen csak mechanikai módszerrel lehet próbálkozni? (pl. egy ilyennel) -
-
sixpak
nagyúr
Aloha.
Próbált már valaki reklamálni valamilyen csatornán, a kritikán aluli magyar foshulladék heetsek minősége miatt?
Vagy felesleges?
Most már nincs olyan doboz, hogy ne lenne benne 2-3 olyan selejtes szar, ami nem ad párát.
Annyira azért nem olcsó....tisztában vagyok vele, hogy nem az anyacég hibája, hanem a retek magyar minőség köszön vissza.Néha veszek külföldön is, érdekes azokban nincs selejt, csak a magyar szarba.
-
zeon.hu
Topikgazda
Ezeket az Lidl, stb üzletekben kapható nikotinmentes, ízesített Heets utánzatokat próbálta már valaki?
Engem nem érint, de mást esetleg érdekelhet. -
Satyka.
csendes tag
-
onkelz
aktív tag
Az mitől lehet szerintetek, hogy elég nehezen lehet szívni a pálcát?
Kitakaritottam a kis tekerős szerkentyűvel és a pálcikával is.Januárban cserélték, tehát még rrelativ újnak mondanám. -
zelos
aktív tag
-
válasz
galaxys80 #2397 üzenetére
Ambert szívok, anno nekem ezt ajánlották normál ízesítetlen cigi után.
"Kérdés, hogy kibírom-e azt a 2 hetet amíg megszokom.
"
Kibírod
, néhány nap után a normál ciginek lesz dögkút íze. A cigiről leszokáskor is az első 2 hét az igazán nehéz. (érdemesebb lenne ebbe az irányba menni - bagoly mondja...)
-
bghistvan
senior tag
Üdv!
Regisztrált iqost ha elszeretném adni, mi a teendő?
Arra gondolok, hogy nyilván a telefonszámomhoz és a mai fiókomhoz van dedikálva.....Köszönöm!
-
galaxys80
veterán
Az a baj, hogy én semmilyen mentolos vagy gyümölcsöst nem tudok elszívni. Pedig az biztos enyhítené az utóízt.
Bepróbálom szerintem a Silvert vagy a Russet-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest