Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
szeretném frissíteni a 131.4.1 verziójú illumát, de sehol se találok infót róla, hogy hanyas verziót tenne rá, és mik a különbségek az előzőhöz képest. Erről van valakinek infoja? Melyik a legújabb jelenleg?
-
akyyy
senior tag
kéne egy kis segítség. tavaly 06/23-én vettem az iqos 3 duomat, majd most 10-én szeretném beváltatni Ilumára, erre mai napon egy cigizés után visszarakom a töltőre, és kikapcsolt az egész készülék. pedig még volt benne töltöttség.
Valahogy életre tudtam lehelni, és fel tudta magát tölteni, két szivás el is ment, de azóta csak pirosan felvillan a jelzőfény.
megpróbálom pc-n frissíteni, át törölgettem amennyire tudtam, de eddig ugyanaz, sőt, itthon haza érve ha ujraindítom, apró zúgást ad ki magából, majd elnémül, és jön a piros fény.Nem tudom garanciás-e még, és ha igen, ilyenkor mit tudok tenni, adnak egy új duo3-at, vagy már csak ilumát? és akkor nem kéne vennem, hanem "ingyen" cserélik?
-
akyyy
senior tag
eltörtem a Cap-emet tisztítás közben (én próbáltam szétszedni, ki is jött a belseje, de az a műanyag nyílás bánta). azért voltam bátor, mert cap-et lehet venni külön, de ilyen színben nem, eladó szerint direkt másfajta szinek vannak, hogy így tegyük egyedivé : C
vajon ha ahol vettem visszaviszem hogy ez történt, garanciába cserélik-e az egészet? Most babakéket vettem, kicsit fura, de legalább tudok cigizniegyébként irtózatosan retkes volt, kár hogy így tört, mert jó lett volna így kitisztítani. még a cap is belülről tiszta dzsuva volt.
-
akyyy
senior tag
Akkor majd viszek magammal, de vajon van-e kint más fajta mentolos/gyümölcsös íz amit itthon nem lehet kapni? rászánom az árát 1-2 dobozra, hogy vajon milyen a minősége
-
akyyy
senior tag
Heets-et németországban lehet kapni? és ha igen hol, meg mennyiért? vagy inkább vigyek itthonról?
-
akyyy
senior tag
miért is jó a Lil Solid 2.0, mi a különbség a sima duohoz képest pl? Ugyanaz a Heets jó bele?
-
akyyy
senior tag
a CAP-ből ki lehet szedni azt a műanyag belsőt sérülés nélkül? valamelyik videóba láttam, de nem nagyon merem
bár láttam lehet venni újat párezer ft-ért, ha baj történne. (3 duo)
-
akyyy
senior tag
Sziasztok. Tulaj lettem én is mai naptól. Egyszer már szívtam egy ilyet (másét), de most már van saját készülék. Viszont még van 5 szál rendes cigit, azt már elszívom
Letöltöttem androidrra a hivatalos alkalmazást, mert láttam hogy van benne bluetooth funkció, mutatja is a töltöttséget stb, erre jött az értesítés, hogy lecsatlakozott.
Picit utána olvastam, és elég sokan panaszkodnak erre. Nincs rá mód, hogy ne tegye? Tök jó lenne látni hogy épp hány %-on van, meg még ki tudja milyen funkciói vannak, amiket nem ismerek.Esetleg egy nem hivatalos alkalmazás? Volt már rá példa, hogy egy rajongói app többet tud mint a hivatalos lásd émász app
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest