Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
válasz
hallerlaller #3947 üzenetére
Megpróbálom, köszi a prospektust
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Sajnos kiaknáztam az utolsó fellelhető sienna heats-et, így kénytelen voltam a mostani akcióban áttérni az ilumára 1 hete
Ugyan úgy sienna, de az az érdekes, hogy visszatért a reggeli köhögésem, mint mikor még arany Marlborot szivtam. A hangszálaimat is valahogy piszkálja, így köghögök.
Nem vagyok beteg, mindössze az eszköz a változás.
Valaki tapasztalt még ilyet? -
llacee
őstag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy tudtok-e valamit arról, hogy hetek óta hektikusan, de inkább nem kapok Sienna Heats-et. Kivezetik, vagy valami raktárkészlet probléma? -
llacee
őstag
Az új cuccok egyébként mennyibe kerülnek?
-
llacee
őstag
válasz
zeon.hu #3175 üzenetére
Korábban arany marlborot szívtam napi1 dobozzal, aztán töltött kék szofit 1 dobozzal.
Próbáltam tapaszt (ami működött egy hosszabb időszakra) meg spray-t, de akkor kifogott rajtam, így vigaszágon kezdtem bele az iqos-ba egy éve.
Kicsit megingott a bátorságom, de valamit lépnék. Ezért gondoltam, ha esetleg jönne egy kevésbé acélos nap akkor lenne mentes füstölni való.
Egyébként abszolút igazad van![ Szerkesztve ]
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Nem tetszik már ez a 2eFT-os ár, így megpróbálok lejönni az Iqos-ról.
Tervem szerint mentes töltettel próbálkozom.
Most sienna, ami bevált, nyilván mentesből nincs dohány ízű, de milyen fajtát és típust ajánlotok?
Mondjuk boltot sem találtam, ahol kapható, pl Lidl-t rávágja mindenki, de egyben nem találtam -
llacee
őstag
Sziasztok
4honapos duo3 akksija elkezdett furan mukodni.Eddig masfel dobozt siman elment egy toltessel.
Most ejszaka feltoltom es par ora mulva mar csak "kettesen" van.
Ki bekapcsolast probaltam a tokon.
Letezik, hogy ennyi ido utan ennyit romlik az akksi? -
llacee
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #2526 üzenetére
Köszönöm
-
llacee
őstag
Abban tudnátok segíteni, hogy nikotin mentes hetedét hol tudok venni, melyik amelyik ajánlott.Koszi
-
llacee
őstag
Első tapasztalatom külföldi vásárlásból.
Az utóbbi két hétben nem találkoztam rossz minőségű sienna heats-el itthon.
Ellenben Szlovákiában vettem ma egy dobozzal és használhatatlan.
Még az összenyomós technika sem jön be, függőlegesen tartva egy szálat kiesik a dohány belőle... -
llacee
őstag
Én a kukoricát már nem érzem, viszont meguntam a sienna-t.
A teak -nek a füstös íze nem tetszett a russet meg ilyen cefre mellékízű, próbáltam a lime-ost az meg vu2
Egyenlőre a sienna-t meg a türkizt váltogatom, de jó lenne valami más.
Mit ajánlotok? Érdekes előtte 15 évig jó volt a kék soft/arany marlboro -
llacee
őstag
Sziasztok!
Csatlakoztam hétfőn az iqos használók táborához, leginkább leszokás jelleggel, mert egy két komolyabb (sikertelen )próbálkozás ellenére az utóbbi években egyáltalán nem sikerül a lerakási próbáig sem eljutnom.1-1,5 "doboznyi" saját készítésű kék sofi volt eddig az adag.
Duo 3-as lett végül és azóta megy a próbálkozás sienna, russet, és sötétkék volt eddig.
Első napon még ment 1-2 sima cigi is, tegnap megpróbáltam, de már nem tudtam elszívni ez pozitív.
Még szoknom kell meg megtalálni mi az ami nem hagy hiányérzetet, amikor minden kötél szakad akkor jön a blue, de állandóan azt nem tudom szívni.
Arról van valami tapasztalat, hogy hagyományosról erre átszokás után mennyivel könnyebb a teljes elhagyás vagy ez csak szercsere? Drágábbnak jóval drágább, de most egyenlőre ez nem számít a cél érdekében.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest