Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
-
SztiviVander
őstag
Nekem mar vagy harom szakadt igy el, mindig ott ahol a dohanytoltet vege van. De eddig annyira mindig kijott h korommel megfogva ki tudtam huzni. Modern es innovativ megoldas... Ketlem hogy ez soha nem tunt fel pm-nek hogy az amugy is puha/vekony papir a paratol es a melegtol tovabb puhul, szoros is es meg perforalva is van, nyilvan 20-bol 1 elszakad akarmilyen ovatosan huzod. Hasznaltakon is latszik mindnel hol a dohanytoltet teteje, mind foltos ott.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
Nekem az elobb tort el a dohany resz felett, de kilogott fel centi igy meg tudtam fogni. De nem is a tort a jo szo, mert egyenesen huztam es siman beleszakadt. Szerintem megmaradhatott volna a cap-es megoldas, vagy ha nem akkor valami laza luk es egy bekapcsolaskor a toltetet reteszelo megoldas. Glo ezt ugye ugy oldotta meg hogy lazan megy ki be a toltet, de mivel hosszu es vekony igy magatol nem csuszkal olyan konnyen.
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
szerintem nincs kukorica,, szag, vagy sokkal enyhébb, max . az izzítás alatt, de amikor már szívod, akkor nincs.. ez tejesen biztos.. és ahogy írtam, maga a töltet sem olyan büdös(mint a heets), hisz mindkét vége zárt .. kicsit másabb az egész ,,íze,, lágyabb, de nem gyengébb, megszokás kb. egy hét, de utána a heets büdösnek tűnik ..
-
stemplar07
őstag
nem kell hűteni, ki van találva:nem melegebb, mint a sima heets, könnyebb szívni, több a dohánypára, jobb az íze, nem büdös (még az elszívott töltet sem ), nem kell tisztítani, de a puding próbája az ......hogy kipróbálod valakiét, én is így kezdtem, aztán irány SLO..
november eleje óta használok két duót.. -
Mosqu!to
addikt
Felhívtam őket, kell nekik az eredeti vásárló minden adata, amit nem tudok megadni sajnos.
A szerviz gyálon 8k-ért cseréli + üzemanyag és idő amit Bp-ről hozzáteszek, nem tűnik túl jó történetnek, lévén hogy alin $3-4 a penge modul.
Néztem videót a szerelésről, a fém burkot kell megnyitni és leforrasztani két ponton a pengét, nem tűnik nagy bulinak, úgyhogy megpróbálnám ha van hozzá valahol alkatrész -
SiG007
újonc
Szia,
ezt akkor tapasztaltam (nem csúszik be a vonalig a cigi), amikor nem rendeltetésszerűen vettem ki az elszívott szálat a hevítőből.
Kényelmesnek tűnhet egyszerűen csak kihúzni, de akkor szembesülni fogsz az általad említett problémával. HELYESEN: csak a használati útmutatóban szereplő módon vegyétek ki a cigit az elszívás után, tehát csúsztasd el a hevítő elejét (nyomni és húzni)!
Ha nem gy csinálod, lesz kb. fél centi, ami nem csúszik be, így viszont alig tudod majd szívni és az élmény is csak 50 százalékos.SiG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TP-LINK routerek
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Autós topik
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest