Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
@rglaaf
veterán
válasz
eboostr #2685 üzenetére
Ma kiprobáltam iqos-ba ID bronze töltetet, előtte kicsit meg kell sodorni illetve előmelegíteni és után szépen símán bele megy eröltetés nélkül
Íz és füstélmény:
Nos rendes cigit rég szivtam már de ez kb most egy 100-as malbival felért még mindíg szédelgek tőle
Rendes dohany íz nikotin adag is megvan tuti és ami a lényeg az utolsó slukk-ig van füst -
SztiviVander
őstag
válasz
eboostr #2685 üzenetére
Simán megy iqos3-ban is, most nyomtam egy erdeit (nem a zsoltot). De valóban tömörebb az id (a heets meg egyre sporolosabb), iqos bekapcs utan 5mp-el viszont már könnyen belemegy. Csík kb 3-4mm -el a kupak felett van, ennyire megy be, mert a töltet része ennyivel hosszabb mint a heets-e, a szűrője meg kb 1-2mm-el kisebb igy osszessegebe kb 2mm-el hosszabb az id.
-
zelos
aktív tag
válasz
eboostr #2332 üzenetére
Spanyoloknál is lehet kapni az uniós.
Viszont Terea nevű töltet kell bele az nálunk nincs, ha lesz is biztos hogy drága lesz mivel minden szál tartalmaz egy fémlapkát.
Ami nem tetszik az iluma-ban a max 5 perc szívási idő, illetve hogy ennél is hord magaddal azt a nagy töltőt.[ Szerkesztve ]
-
zelos
aktív tag
válasz
eboostr #2332 üzenetére
Nézegettem azt is, ki tudja itt mikor lesz ha lesz egyáltalán. Abba más fajta töltet kell, itt még iqos hibridet sem kapni..
Meg vagyok elégedve ezzel, sima cigit egyből abba hagytam, lehet állítani az erőséget, ízletesebb, és nem kell olyan nagy töltőt magammal hordani mint ami az iqost tölti, kibír egy töltéssel 40 szálat is.
Titán-acélötvözetű penge, nem tud eltörni, van auto tisztító funkció, szívási időt is lehet állítani max 6 percig, van heets számláló.. -
HellGreg
őstag
válasz
eboostr #2155 üzenetére
Nem baj, ha kipurcan, akkor ért véget az iqos pályafutásom, ez nekem anyagi csőd, akkor inkább az elektromos cigi. Ez nagyon jó, csak az a baj vele, hogy korlátlan mennyiséget el tudok szívni blue-ból, és még az se elég. A cigiről szinte leszoktatott teljesen, napi 2 doboz után. De elég.
-
SztiviVander
őstag
válasz
eboostr #1839 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni de két ilyen asztali 2.4 töltőt vettem még kb 1.5 éve, az egyik egy hétig működött a másik úgy két hónapot. A duo meg egy év után 10-ből 3x azt csinálja hogy beledobom a tokba, villog hogy tölt majd mikor használni akarnám kiderül be se kapcsol mert semmit nem töltött bele és vissza kell rakni. Nem kicsit idegesítő. Annál aztán nincs mit gumizni. Ja és a holder három hónapos, szóval nagy eséllyel a tok a hunyó. Fogyasztói társadalom, max egy évet bírnak vagy annyit se.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz
eboostr #1671 üzenetére
Végülis tényleg sokkal jobb az 1A-es teljesítményű (ami nyilván nem egy 2A körüli töltést felvenni tudó eszközhöz készült) töltőt 100%-on terhelni mint a 3A-est 60-70%-on
Ja hogy azt gondolják sokan hogy ha egy töltő le tud adni pl 5A-t (vagy mint az usb-c - s lenovo noti töltőm ami 5V/18A-t tud) akkor a töltendő eszköz majd fel is vesz annyit. Pedig nem.
-
törölt tag
válasz
eboostr #1600 üzenetére
Azért az eléggé gáz, hogy veszel egy 15 ezer forintos terméket, és a használatához még kell egy 5000 forintos tok, nem?
Amúgy a Phillip Morris is elmehet a p***ába, hogy 4 év alatt nem tudtak kijavítani egy ilyen bosszantó apróságot, és külön iparág alakul rá. -
válasz
eboostr #1415 üzenetére
Előbb oldják meg, hogy a mostaniaknál ne legyen akkora szórás minőségben... egyik karton olyan, mintha alig lenne benne dohány, a következő meg mintha beletuszkolták volna azt is ami kimaradt az előzőből, szinte bele sem lehet nyomni, olyan sűrű...
Kezdek berágni, pedig már féléve átálltam rá és eddig nem nagyon volt gond, de mostanában egyre kevésbé jó élmény
-
haxiboy
veterán
Semmi, mindent kipróbáltam az ügyfélszolin is jeleztem, volt olyan doboz aminek a felét el kellett dobálnom. Ha X batches dobozban találok hibásat 90% hogy lesz a többi x batchesben is. Sőt mostanában van egy új hiba nem ragasztják meg a papírt és darabokra esve vannak a szálak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TP-LINK routerek
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Autós topik
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest