-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
válasz
ronin79 #3698 üzenetére
Ez tényleg új, mert hírlevél sem jött még róla. Viszont én is akartam írni, hogy a 10-ből csak 9-et fizetsz kartonos akció végetért. Helyette most egy olyan van, hogy ha veszel egy kartonnal, akkor mellé pluszban kapsz egyet. Ergo egy kicsivel rosszabb, de még mindíg nem rossz akció. 4.09-re jön ki így egy doboz az eddigi 4.05 helyett.
De az amit te írsz, az sokkal jobbnak hangzik. -
ronin79
addikt
Fórumtársaknak, aki esetleg Szlovákiában vásárol, Terea 2+ karton vásárlása esetén 30,50€ egy csík 😉
Durván 1100 Ft/doboz az otthoni 2000-hez képest 😀
Akció nem tudom meddig él, sk iqos oldalon még nincs feltüntetve, csak véletlenül futamm bele nai napon 😉 -
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz
Motion_Blur #3693 üzenetére
Én nem találtam.. Mellesleg a marketing anyagban is említik, hogy így tudomány meg úgy tudomány, de 0 hivatkozás van bármilyen eredményre, még egy vitatható teszt sincs, semmi. Nem is vagyok benne, hogy ezt így legális-e hirdetni.
Én is akartam kérdezni, hogy a masszív fogsárgulást észre vette-e más is? Előtte a heats-nél nem vettünk észre ilyesmit (persze lehet hogy volt).
-
ronin79
addikt
válasz
Motion_Blur #3693 üzenetére
Britt tudósok szerint kb. 8x annyira káros mint a normál cigi. Én ezért csak autóban és ágyban használom (pl. éjjeli netflix mellett kb. 10-12 szál Bronze / Blue Terea 2 óra alatt).
Nyílt terepen csakis Marlboro Gold (abból olyan 2-3 doboz megy el naponta). -
Motion_Blur
félisten
Sziasztok!
Vannak már valamilyen formában független tudományos elemzések, tanulmányok azzal kapcsolatban hogy az Iqos a hagyományos dohánytermékekhez képest mennyivel kevésbé káros a szervezetre? (marketing bullshit nem ér)
Én kb. 5 hónapja váltottam cigiről Tereára.
Hogy érezzek belőle valamit, pattintós mentolosat szívok, de igazából ott is csak az első slukk ami "ízletes" a többitől nekem már hányingerem van. Napi 1 dobozzal pörkölök el amúgy, néha kevesebbet.
Illetve én azt tapasztaltam hogy sokkal jobban elszínezi a fogakat mint a cigi. Amit nem vártam, de tény.
-
zeon.hu
Topikgazda
Kéretik mellőzni a politikai megnyilvánulásokat!
Köszönöm! -
ronin79
addikt
Nem összeesküvés elmélet, hisz nem csak Terea/Heets téren van ilyen tapasztalata többségüknek. Vásárolj pl. ugyanazon terméket egy osztrák Aldiban vs. Mo-n.
Aki meg az ellenkezőjét állítja, h ugyanazon a gyártósoron készül mindegyik termék és csupán a címke más, max beképzeljük ezt, lehet életében nem mozdult ki Nyírparasznyáról és nincs összehasonlítási alapja -
tothbe
addikt
Az utóbbi két hétben ki kellett próbálnom a magyar Terea-t, mert nem tudtam kijutni Szlovákiáig. Azt kell mondjam, hogy van különbség a töltetek minősége között.
Eddig még sosem vagy csak nagyon ritkán (főleg készülék töltöttség hiba esetén) futottam bele nem felhevített vagy nem teljesen hevített töltetbe, ahol hamarabb elfogy vagy már az elején sem jön a pára. A magyarral viszont többször is előfordult az említett szituáció. Kb. két kartont szívtam el a magyarból, de most, hogy visszaváltottam a szlovákra, megint rendesen működik minden. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de mindenesetre fura tapasztalat volt. -
tothbe
addikt
válasz
classic B #3685 üzenetére
Ezekkel leszokni egyikkel sem fogsz, hiszen a nikotin okozza a függőséget és ezekben ugyanúgy van nikotin. Ezeket a hevítős termékeket a dohányzás mellékhatásainak csökkentése érdekében fejlesztették ki, és persze azért is, hogy a hagyományos dohányzás erősebb korlátozása ellenére is megtarthassák a bevételüket és a profitot a dohányra épülő cégbirodalmak.
Ha abba akarod hagyni, akkor csak simán határozd el magad és vedd komolyan az elhatározást. Ez az egy módszer működik, a többi csak parasztvakítás. -
classic B
senior tag
Üdv!
Glo készüléket használok két éve és most vettem egy iluma onet. Teljesen más a kettő. Ez sokkal jobban hasonlít érzésre a sima cigihez. Időben lemérem már meddig tart egy dohányzás mert vagy sietek és elfogy a slukk limit vagy repül az idő.
Nektek meddig tart egy doboz Terea? Mennyit szívtok egy nap? Első nap után olyan érzésem van hogy ebből kevesebb is elég mint a Neoból és talán könnyebb is lesz leszokni. Legalábbis remélem mert az a terv hogy abbahagyjam vagy legalább lecsökkenjen a napi mennyiség 2-3 szálra. -
yanna
addikt
válasz
littlemamba #3683 üzenetére
Vagy 3 napja volt olyan, hogy azt hittem, nem fog kikapcsolni. Az tuti volt 2 perc, közben meg legalább 8-10 slukk. Az utolsó 2-ben szinte már pára sem volt.
-
yanna
addikt
A középső Ilumát használom, és már jó néhány alkalommal tapasztaltam, hogy az utolsó fél perces rezgés jelzése után az a fél perc akár másfél, két percig is tart. Másnál is van ez?
-
-
allex70
csendes tag
válasz
Flowtation #3668 üzenetére
Hello!
a sienna-t próbáld ki, elméletileg az a legerősebb
Üdv -
Drughi
addikt
Valahol meg lehet nézni, hogy milyen Terea ízek érhetők el hivatalos dohányboltokba itthon?
-
zoltan6
addikt
válasz
Flowtation #3670 üzenetére
Erős dohányos voltam,barna szofit szivtam világ életemben.Sose szívtam mentolos cigit,de a hevitéses dohányzásnál nekem a zöld mentolos turqouise adja vissz a legjobbban a nikotint.Nekem az jött be.Kávéhoz meg Russet.
A párom bronzot sziv, próbáltam,de nekem az annyira pipadohány ízű hogy nem jött be -
yanna
addikt
válasz
Flowtation #3670 üzenetére
Bronzot használok, inkább azt mondanám, hogy markáns, karakteres "íz".
-
eboostr
aktív tag
válasz
Flowtation #3668 üzenetére
Kék dobozos menthol, de az iluma eleve sterilebb élmény mint a duo-heets páros
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Jó pár év elektromos cigi után áttértem én is a hevítéses cuccra, egy iluma one készülékkel. Különösebb gondom nincs, csak anny, hogy melyik töltettel tudok jó "torokhatást" elérni? Eddig volt maua wave, ruby fuse, limeos (kékeszöld), de nekem ezek gyengék, jobb lenne erősebb. Kicsit fura még megszokni az eltérő "szívást", nem ehhez vagyok szokva.
A nejemnek 3 duo van, de ő is hajlik az iluma felé, a takarítás elhagyása miatt. -
zeon.hu
Topikgazda
-
csabiks
senior tag
válasz
nylontacsko #3663 üzenetére
2e forintert adhatnanak minoseget is..
-
csabiks
senior tag
Az utolsó 2 doboz teraval mar szinte alig jon valami pára, készülék hiba? Az első pár slukk okés, majd szinte semmi
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Van esetleg tapasztalat, hogy a Cseheknél hogy áll az ILUMA? Ár és elérhetőségre vagyok kíváncsi.
Köszönöm
!
-
csabiks
senior tag
az ízesítettek annyira mentolosak, hogy élvezhetetlenné teszik, a körtéstől hányingerem volt… a sima dohányosok viszont jók, hatalmas mennyiségű gőzt adnak, slukk nélküli 5 perces korlátozással. 2 dobozt szívtam el vele, mielőtt visszaküldtem. Hibái: a dohánytöltet ki-be jár a nyíláson, minden egyes slukknál úgy kell vissza dugni. Hiába jelez 25 másodperc múlva, hogy kész- szívhatod, ilyenkor 3-4 slukkig semmi nem történik, legalább 45 másodperc kell mire kellően felmelegíti. Azt írja a kézikönyv, hogy elég 20 szálanként tisztítani, nekem már a harmadik környékén volt, egy odaégett dohánydarab a nyílásba, szóval az is plussz macera, és maguknak a dohányoknak is van egy egészen más furcsa íze, az iluma a kevés slukk ellenére sokkal élvezhetőbb és ízletesebb. Ha sikerül valahol akcióba 4ezerért megvenned, annyit megér, többet nem.
-
kl122
tag
[link]
Valaki? Tapasztalat? -
sixpak
nagyúr
A kezdetektől klubtag vagyok, de az a telefonszám, amivel regisztráltam, már évek óta nincs meg (mikor ezek a férgek megvették a vodafont, aznap mondtam le 4 telefon előfizetést és otthoni tv/net/telefon csomagot), szóval nem tudom elérni a fiókomat.
Újat meg lusta vagyok csinálni....de most, hogy mondod az 1 év cserét (iqos-nál is így volt), lehet meglépem, köszi. -
Drughi
addikt
Sziasztok,
Tegnap vásárolt egy Iluma-t de firmware frissítés közben megállt, azóta csak pirosan villog.
Már 2x beszéltem az üfsz-szel, de nm jutottunk előre.Nem gyári kábellel használtam, hanem egy samsung C to C -vel. Ez lehet gond?
Kérték fotózzam le és küldjem el nekik.Mire számíthatok, ez ennyi volt? kukába ment 23 rongy?
-
yanna
addikt
4 hét Iluma(a középső) használat után kellemesen tapasztaltam, hogy egy töltéssel 23-24 Terea is pöfékelhető, valamint a 14 slukk vígan megvan, akár 15-16 is.
-
zoltan6
addikt
válasz
Damdidam #3640 üzenetére
Veszel egy csík terea-t,és csak 9-et fizetsz ki.Tehát 1 ingyen van.Igy 40,5 euró egy csík 45 eur helyett.1570ft-ra jón igy ki egy doboz.Magyarul egy kartonon 4000ft+ot spórolsz az itthoni árhoz képest.Mi minden hónapban megyünk ki, aztán megvesszük a havi adagunkat.
Az Iluma is akciós 49eur,Az Iluma one 29 eur 3 doboz terea jár hozzá. -
Damdidam
friss újonc
Tudnátok bővebb infót adni erről az akcióról? Szombaton megyek Párkányba, nem lenne rossz kihasználni....
-
zoltan6
addikt
Szlovák fórumtársak! Van most valami akció kint? Tart még a 40,5 eurós karton Terea akció?
-
haiiro_o
tag
sziasztok. én nem vágom ezeket a dolgokat, viszont bnőm terea briza pearl-t szív és most teljesen kétségbe van esve, hogy sehol nem talál ilyen izűt. lehet tudni miért van hiány belőle? köszi.
-
Drughi
addikt
válasz
csabiks #3631 üzenetére
Közben már kikutakodtam annyit, hogy az Iluma lesz az én barátom a töltőtok miatt, csak így hogy nem lehet árakat látni a neten nehézkes a keresés / döntés.Az viszont továbbra is homály, hogy sokan hogy rendelnek online. Letötlöttem ugyan az app-ot de ott regisztrálni nem tudok készülék hiánya miatt.
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Koca dohányosként (napi 4-5 szál) , szeretnék váltani iqos-ra.
Nincs a közelembe olyan, aki használna ilyet, de szeretnék váltani, főleg az ár, meg az egeszség miatt.Merre induljak, milyet érdemes venni?
Visszaolvastam 1 oldalt, de úgy látom sokan szlovákiából veszik, de az nekem kiesik nagyon.Mik a különbségek a készülékek között, egyáltalán milyen árak vannak?
Heets vs terrea. Melyik a jobb és miért?Online hol tudok árakat nézni?
-
qltsar
veterán
válasz
ronin79 #3627 üzenetére
Ez a Levia jól hangzik. Viszont, arra is érvényes a jogszabály, hogy egy ilyet esetleg ízesítenének?
Én biztos, hogy váltanék, ha nem lenne túl nagy eltérés ízben, meg persze lenne mellette enyhe mentol, mint a Turquoise.
Volt itthon hasonló, Anita néven elvileg.
"LONDON, Sept 28 (Reuters) - Philip Morris International (PMI) (PM.N) on Thursday unveiled a zero-tobacco stick for use with its "heat-not-burn" device IQOS, which may help the company avoid tax and other regulations that affect its tobacco products in some markets."
"LEVIA "may not be subject to flavour regulations in some jurisdictions" and "doesn't fit" in existing fiscal categories, Olczak continued, adding PMI was in discussions with regulators in some target markets on how they would approach it."
Ez EU-ba tuti nem jön be így
. Hatalmas bukó lenne itthon, bár, tuti hoznak rá valami szabályozást még extraként - ha még nem lenne.
-
ronin79
addikt
Lényegében ez lenne a cél, letenni véglegeses és pl. ízesítettek betiltásával h ki se akarja valaki próbálni, főleg a fiatalabb korosztály mert a fő indok h az ő körükben a legnépszerűbb.
Más
Múltkor a szlovákok iqos oldalon felugrott egy reklám az új nikotinmentes változatról, viszont azóta se találom de kb hamarosan érkezik a Terea mellé a Levia.
-
-
-
qltsar
veterán
válasz
zeon.hu #3622 üzenetére
Tehát akkor EUból sem lesz opció behozni más országból, mert kollektívan betiltják minden országban, ha jól értelmezem...fenomenális
.
Tehát akkor mondható, hogy megszűnik az összes jelenlegi Heets / Terea - mivel mindegyik ízesített? Egyik sem természetes dohány ízű tudtommal.
Az lehetséges, hogy a "pattintóst" engedni fogják?
-
zeon.hu
Topikgazda
Idézet trebrona kollégától:
"Bizonyára hallottál már az Európai Bizottság által elfogadott irányelvről, amely megtiltja az ízesített hevítéses dohánytöltetek forgalmazását 2023. október 23-tól. Júliusban a Magyar Közlönyben is megjelent az erről szóló hazai kormányrendelet.
A hazai kormányrendelet felkészülési időt ad a dohánygyártó cégeknek és a dohányboltoknak, így idén októbertől még továbbra is kaphatóak lesznek a jellegzetes ízesítésű hevítéses dohánytöltetek az üzletekben.Meddig lesznek elérhetőek még az ízesített hevítéses dohánytöltetek?A kormányrendelet szerint a dohánygyártó cégek az Országos Dohányboltellátó raktáraiba 2024. július 7-ig még beszállíthatnak ízesített hevítéses dohánytölteteket. Azok az ízesített hevítéses dohánytöltetek, amik eddig az időpontig bekerültek a raktárakba, a készlet erejéig megrendelhetőek lesznek a dohányboltok számára és ezáltal értékesíthetőek a vásárlóknak.Tehát a dohányboltokban 2024. július 7-től még a készlet erejéig el fogod érni az ízesített dohánytölteteket." -
sixpak
nagyúr
Köszi a válaszokat.
Amúgy ezeket a régebbi heets-eket ki is vezetik lassan?
-
zeon.hu
Topikgazda
Iluma kiegészítő átváltozások:
-
tothbe
addikt
Iluma-ból 3 fajta van. A One, ami egybe készülék, azaz nem kell hozzá külön "szipka". Ezen kívül van a sima Iluma, ami olyan, mint az IQOS Duo, és van az Iluma Prime, ami kb ugyanaz, csak fancy-bb kivitelben oldalról ráhajtható puha fedéllel.
Amit negyediknek találhattál, az az utolsó IQOS Multi, amit még lehet kapni. Az kb olyan, mint az Iluma one, csak még a régi Heets töltetekkel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Riasztó topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby elektronika
- Honda topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest