Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
amerigo
aktív tag
válasz
animatrix11 #198 üzenetére
Átmész a hídon, jobba követed a főutvonalat, és kb 100m-re bal oldalon egy földszintes házban van egy dohánybolt. Kártyát nem fogadnak el.
-
animatrix11
őstag
Esetleg párkányban tud valaki egy boltot ahol lehet kapni iqost?
-
tobias40
veterán
A 14 napos visszavitel lehetősége hogyan működik?
Csak oda lehet vissza vinni ahol vettem vagy bármelyik dohány boltba?
Meg kell indokolni vagy csak egyszerűen visszaadják a pénzt és ennyi?[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Én tegnap vettem mindkettőből egyet (2.4 és 3.0) ha érdekel keress meg privátban mert az egyiket eladom!
Kicsit másabb mint a normál cigi,nekem kevesebb a "füst" is de legalább nem köhögök tőle másnap.Igaz ez még csak az egyszeri 8-10 szál kipróbálása volt...Bocs az off-ért!
-
zoltan6
addikt
Én még nem találtam olyan oldalt ahonnét lehetne rendelni.Van nálunk 4 féle ízesítésű heets a narancssárga amber,a sárga,a zöld egyhén mentolos,illetve a kék erős mentolos.Szlovákoknál van még a barna bronze,meg a piros sienna.Ukránoknál létezik még green zeeng citrusos,meg a lila áfonyás.Van egy zárt FB csoport ahol sokan árulnak nálunk nem kaphatóakat,én is onnét szoktam beszerezni a lila áfonyást.IQOS ès HEETS Használók- Tapasztalatok, Tanácsok
-
Eagl3
veterán
20 szál van egy dobozban.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Gondolkodom egy ilyen vasarlasan. 1 csomag dohany mennyi ideig eleg hozzá? Tehat kb hany szal ciginek felel meg? -
pöcök74
csendes újonc
válasz
animatrix11 #143 üzenetére
Én ezt vettem az Aliexpress-ről, egy hét használat után eddig csak jók a tapasztalataim, kb. 7-8 szálat lehet elszívni vele egy töltéssel: https://www.aliexpress.com/item/32961442852.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.263a3074wRG5Fp&algo_pvid=75da6a1a-17f7-44e4-b65a-0e5061f8266b&algo_expid=75da6a1a-17f7-44e4-b65a-0e5061f8266b-1&btsid=2abaf654-458a-4f40-8af5-faae6c937ff2&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3,searchweb201603_52
Viszont csak 12-13 ezer ft-ban fájt.[ Szerkesztve ]
-
adomok
tag
válasz
Baltincs #180 üzenetére
Én 3.0-át használok és valóban azok az eltérések vannak amit leírtál. A küllem elég szubjektív, nekem jobban tetszik a 3.0 design. A lényeg, hogy forintosítva + 10 ezret nem ér szerintem a 3.0
A gyártó még ír néhány eltérést, olyanokat, hogy masszívabb a tok, de ezeket a napi használatban nem nagyon tudod tesztelni. Az én döntésemben egyértelműen a küllem, az egyszerűbb kezelés (nem kell gombot nyomni a töltő nyitáshoz, ami egyébként egy plusz hibaforrás és a hevítőre sem kell figyelni a tokba helyezéskor ) és a type c játszott szerepet.
-
Baltincs
tag
Sziasztok! Egyre vonzóbbá válik a dolog számomra csak egy dolgot nem értek.
A 3.0 annyival "jobb", hogy mágnesesen csusszan a dobozba, meg nem 4 perc hanem 3,5 a hevítés (meg nem microusb hanem type-c)? Csak mert akkor lehet nekem bőven elég egy 2.4 is, hiszen azért mégiscsak 10 rongy van a kettő között. Köszönöm a válaszokat. -
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Budapesten (XI, XXII.ker) vagy Érd/Diósdon tudtok olyan helyet ahol jelenleg kapható a páros ajánlat (2.4 + 3 együtt) 40e körül?
Köszi előre is a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
wzol
tag
válasz
nylontacsko #172 üzenetére
Írjatok folyamatosan a supportnak: kérni fognak fotót a Heets-ről, illetve a doboz azonosítószámát. Talán így megoldják. Amúgy a narancsnál a boltváltás segít, a kék felemás, a zöld szinte már orosz rulett kategória.
-
PedroPascal
őstag
Megvettem végül a dupla csomagot 2.4 plus és 3.0 40e regisztráltam a boltban és így vehettem 4 doboz heets féláron azaz 650ft / db. Elnézést vagy nekem mondták rosszul előző nap vagy én emlékeztem rosszul, így 2 doboz volt grátisz. Mind a négy heets-ből kértem egyet majd elválik melyik válik be. Eddig nekem mindegyik szotyi ízű. Ez az íz csak az elején, pár napig lesz érezhető vagy tartósan így marad?
-
nylontacsko
senior tag
válasz
Marko1st #170 üzenetére
Azt gondolom, hogy ez a Heats "hibája".
Nálam is előfordul, hogy egy-egy esetben (csomagonként) ez előfordul.
Olvasgattam egyéb fórumokon is, hogy ilyesmi előfordul.
Szerintem egy 1 hónapos eszköznél, nem igazán lehet hevítő hiba (bár nem kizárt, ugyanakkor kicsi a valószínűsége) -
-
Marko1st
friss újonc
Hali! Kinek volt olyan tapasztalata ,hogy egyre nehezebb szívní a “cigarettát”?!
Iqos 3.0 mindegy hogy magyar vagy külföldi stick van benne
Hogyan lehetne ezt orvosolni kb1 hónapos a gép igyekszem minden nap tisztítani -
west76
aktív tag
válasz
PedroPascal #167 üzenetére
Hmm, akkor engem átb...tak, mert regisztráció is volt. Mindegy most már, költse gyógyszerre 😁
-
nylontacsko
senior tag
válasz
PedroPascal #167 üzenetére
Párosban vettem meg. Regisztráltam is.
Heats-et egy darabot sem kaptam -
vicamuso
tag
válasz
vicamuso #159 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudom volt-e, de pár infó a gariztatásról.
Amennyiben külföldi a készülék úgy egyetlen egyszer cserélik még hozzá a problémától függően vagy a tartót vagy hevítőt, és ennyi, utána már nem él rá a garancia. Viszont nem érdekli őket, hogy a felhasználó hibájából ered a probléma. (esetemben eltörtem a hevítő pengét)
A magyar vásárlásra viszont jár a 2 év garancia.
A külföldi vásárlás regisztrálását Customer Care-en azaz telefonon keresztül tudtam végrehajtani, illetve ugyanitt küldték a kódot is SMS-ben a csere tartozékra.
-
west76
aktív tag
válasz
PedroPascal #164 üzenetére
Hoppá, én megvettem a párost és nekem nem adtak hozzá heetset
-
zoltan6
addikt
válasz
PedroPascal #162 üzenetére
Egységes árak vannak,Jelenleg 31990ft a 3-as,meg van még pár helyen a páros ajánlatból.ami tartalmazza a 3-ast meg a 2,4 plust 39990ft-ért.Aztán azt se tartom kizártnak,hogy trükközött vele a dohányboltos saját szakállra megbontotta a páros ajánlatost,aztán eladta külön-külön.
-
PedroPascal
őstag
Milyen áron lehet megvenni jelenleg a IQOS 3.0? Egy ismerősöm 30e vett Nyíregyházán kb 2 hete. Tegnap Debrecenben 32e volt egy dohány boltban. Nem egységesek az árak?
-
vicamuso
tag
válasz
torrente777 #160 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
vicamuso
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg gariztatta már az IQOS-át. Van egy 3.0-ám és eltört a hevítő penge benne. Amozon.de németországi vásárlás..
Felhívom a CallCentert és vajon cserélik gariba?
Köszönöm -
adomok
tag
válasz
desolator #156 üzenetére
Minden káros ami nem a tüdőbe való
De a lényeg, hogy ilyen tanulmányok mindig voltak/vannak és lesznek. A tényleges hatásokat, majd évek múlva fogjuk valóban megismerni. Ami biztos, hogy a normál dohányzás során az égés miatt (nem csak a dohány, hanem a papír is) rengeteg potenciálisan káros anyagot szívsz be. Az Iqos esetében ezt spórolod meg, cserébe a nikotin erőteljesebb. Nem véletlen, hogy sok kocadohányos az Iqos-tól rosszul is lesz. Fontos, hogy Iqos-t az fog választani, aki nem akar leszokni, mert abban nem segít, viszont nagon trendi. Az e-cigi használattal kapcsolatban sincsenek még valódi hatástanulmányok. Ott is olyan anyagot porlasztasz a tüdődbe, aminek ott nincs helye, így az sem egészséges, ráadásul a löttyre az összetevői miatt sokan allergiásak is. Szóval minden verzió káros, a legjobb leszokni róla
-
bordi10
senior tag
Sziasztok! Google Playen nem találom a megfelelő app-ot az IQOS-hoz, valaki linkelne egy működőt?
-
Dax27
csendes tag
Koca dohányos voltam és cikinek éreztem már, hogy sörözésnél a haverjaimat húzom le cigivel, így a barátnőmmel vetettem egyet Nyitrán egy másfél éve. Durván rászoktam a cigire emiatt, az egésznek van valami nagyon jó feelingje, sajna ma már egy dobozzal is elszívok belőle, így szerintem ez a megoldás a leszokás segítésére nem jó. Viszont semmivel nem jobb/egészségesebb mint a sima cigi, ez csak marketing. Ha valaki egészségesebben akar élni, inkább a liquides megoldásokat válassza, vagy tegye le teljesen a cigit, az iqos nem egészségesebb megoldás sajna.
https://www.sciencedaily.com/releases/2019/02/190211083119.htm
De ha rá googleöztök lehet találni több független szakvéleményt és sajnos mindegyik kitér rá, hogy nem kevésbé káros, mint a sima cigi. -
phosphate
csendes tag
Tapasztalat: kb 17 éve napi 1-1,5 doboz sötétkék cigaretta.
Tesztre kölcsönkértem egy készüléket (2.4), azóta vettem sajátot 20k-ért itthon + 4 dobozt vehettem 800/db-ért hozzá.
A fura kukorica-popcorn íz elsőre taszított, azóta ha akarom akkor enyhén érzem, de nem zavaró, igazándiból már nem is tűnik fel.
Magában a Heetsben van egy polimer tekercs is, amit kukoricakeményítőből állítanak elő. Állítólag ez ugyanaz a PLA nevezetű polimer, amit 3D nyomtatáshoz is használok. Annak pl nincs szaga 215 fokon se, így nem tudom mire vélni a dolgot. Lágyulni egyébként már 70 fok környékén elkezd, így a megolvadása a Heetsben mondhatni normális - hogy egy korábbi hszre reagáljak. Szóval nincs baj, akkor lenne gond, ha égne. A kukoricaíz oka szerintem a dohány részben keresendő inkább.
Magyar felhozatalból a az Amber és a Turquoise vált be, kéket nem próbáltam, Sárga nekem nagyon gyenge. Mellesleg jegyzem meg, hogy korábban sose szerettem a mentolos cigiket.
Próbáltam a piros Siennát is 2 doboz erejéig ill. egy szál erejéig próbálhattam a Bronze-t is. Úgy tűnik az utóbbi lesz a nyerő, de azt is hozatnom kell Szlovákiából. A Sienna se rossz, erősségben jobb is, mint az Amber, utóbbi íze azonban lágyabb, kellemesebb.
Most próbaként átcseréltem a dohányt 1-1 Amber és Turquoise szálban, hogy kiderüljön a dohány vagy a szűrő adja-e a mentol ízt. Eredmény: valószínűleg a szűrő, mert bár mindkét szál mentolos lett (néhány rost maradt a hüvelyben), de a mentolos hüvelybe átrakott Amber lett a mentolosabb. Majd még kísérletezek.
A Bronznak csokoládé ízt titulálnak még egyes cikkekben is. Ezt én nem éreztem ki és az EU-ban egyébként sem engedélyezett a mentolon kívül más ízesítés úgyhogy talán nem bennem van a hiba. Ugyanezen tiltás miatt nem lesz majd vásárolható a lila Heets, ami állítólag nagyon jó. A Bronze igen, mert az nem ízesített csak simán jó.
Szintén egy fenti hszre reagálva, szerintem lehetetlen rosszul betenni a szálat, de az igaz lehet, hogy minimális mértékben befolyásolhatja a végeredményt, ha nem teljesen egyenesen csúsztatod be: Mivel masszív aluminium csík van a dohány körül, az izzító lapka ék alakú, ha végigtoltad a szálat akkor a cucc középre állítja magát. DE: Most a dohánycsere során tapasztaltam, hogy a frissen bontott mentolos dohány az átrakás következtében tömörödött is és a füst-íz emiatt a gyárinál intenzívebbé vált, szóval, ha az ék a ferde betolás miatt kicsit széttologatja a dohányt, a Heets is már szárazabb akkor igenis lehet gyengébb a hatás.
A csíkig tolást viszont senki se forszírozza (legalábbis 2.4-nél), mert mindig marad a csík alatt kb 1mm, hiába kristálytiszta a készülék. Csak annyit érsz el az erőltetéssel, hogy megrogyasztod a szálat. A tisztítást én kb 20 szál után elegendőnek tartom, igaz én minden szál kivétele után bele szoktam fújni a készülékbe.
Tisztításra tiszta etil alkohol+fülpiszkáló jól bevált. A gyári pálcika is megvehető pl. utazáshoz, de otthonra nem éri meg + rfelesleges szemetet termelsz vele. Tisztításkor arra kell csak figyelni, hogy a fűtőszálat ne törd el a normál fülpiszkálóval ill. csak teljesen kiült készüléket tisztíts.
Dohányadagomat nem sikerült még csökkentenem, a napi 1,5 doboz még fennáll, de már fele-fele Iqos és sötétkék cigi. Különösen autóban imádom az Iqost, nem félek egy égő parázs lehullásától, hamutartó kigyulladásától és nem bűzlik az autó se. Utóbbi miatt inkább megálltam és kiszálltam cigizni.
Egy dologra nagyon figyelj az autóban és ez az extra balesetveszély. Meg kell tanulni kb vakon kezelni a dolgot, mert nagyon elviszi a fókuszt az útról a töltési, ürítési és töltőbe visszarakási folyamat. Utóbbi a 2.4-re hatványozottan igaz, hiszen két rézszínű gomb is van rajta kb szimmetrikusan, a töltö-dokkoló isszimmetrikus, a fűtőegység is csak egyféleképpen rakható be, így a sötétkék 2.4 verzió nagyon nehezen kezelhető szemed sarkából nézve, sajnos egy-egy pillantásra mindenképpen rá kell nézni és ez gond. A 3.0 ezt a gondot már megoldotta, csak nekem az még kékben se tetszik, nagyon nőiesnek és plázásnak tartom, ezért lett inkább 2.4
+1: a LED sajnos este kiégeti a szemem, nappal nem látszik, így autóban tudni a felfűtés kész állapotát nem tudni. Meg kell saccolni mikor lehet jó, mert ugye csak akkor rezeg a fűtő ha lemerülni készül, a kész jelzést csak fény jelzi. 3.0-ánál ez másképp van esetleg?[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
-
animatrix11
őstag
Ha a készületekre gondolsz, rengeteg féle kínai utánagyártott kütyü van, nekem volt egyszer valami Kecig, működére nem is lett volna rossz, mert egyben volt az akku és a hevítő, akár 10 szálat is elvitt egy töltéssel, viszont túl nagy hőfokra hevítette és nem volt jó az íze, de lehet hogy azóta kitaláltak olyat ami pont olyan mint az iqos csak negyed annyiba kerül
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Lehet hülye kérdés: Van alternatívája ennek a IQOS-nek?
-
HellGreg
őstag
Amúgy mit lehet tudni az Iqos egészségkárosító hatásáról?
Riogatásokat már olvastam, de gondolom az csak az elektromos cigarettához hasonló lejáratási céllal készül. -
animatrix11
őstag
Minap találtam az alibabán: Tealevélből készült heets, 0 nikotin és kátrány
-
Druss
tag
Sziasztok!
Beléptem én is egy IQOS 2.4-el. Csutkára le van merülve most zajlik a töltés. Nagyon kíváncsi leszek milyen lesz a hagyományos után. Az itt olvasott pozitív tapasztalatokból kiindulva reménykedek, hogy le tudom cserélni. -
B.i.L
senior tag
válasz
HellGreg #135 üzenetére
Volt garanciáztatás,kicserélték a tokot,de sajnos megint nem tölt rendesen,úgyhogy megyek,és megint garis csere lesz.Azt gondolom a 3.0-ás töltő kábele zárlatot okozhat,de érdekes módon hol tölt,hol nem,de teljesen nem tölti fel.A hevítőt hol érzi - hol nem...hektikus minden szoptam is vele rendesen.Majdnem leszoktam basszus -
pöcök74
csendes újonc
Sziasztok! Én még csak most rendeltem meg az Iqos-t, teljesen új vagyok a témában. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a Heets-et, nem lehetne-e helyettesíteni házilag töltött cigivel?
-
HellGreg
őstag
Na én is kipróbáltam az Ambert, tényleg jobb, mint a piros. A szívási technikát még ki kell tapasztalni, mert néha nem jön semmi, máskor meg olyan mintha mezítlábas fecskébe szívtam volna bele
-
zoltan6
addikt
válasz
HellGreg #131 üzenetére
Én 30 év hagyományos töltött barna szofi után tértem át az Iqosra.2 hónapja már csak ezt szívom.Érdekes hogy én sose szívtam mentolos cigit,de nekem is a zöld mentolos jön be a legjobban.Az agyon istenített piros sienna nekem se jött be.Viszont a narancssárga Amber az bevált.Én most úgy használom hogy kétharmad mentolos,egyharmad amber. Kávézáshoz,vagy amikor megkívánom amber,napközbe mentolos.
-
HellGreg
őstag
Én is megosztanám a tapasztalatomat, 20 évig láncdohány (minimum kék cigikkel másfél doboz naponta), majd 2 évig elektromos cigi használóként. Pénteken vettem a 2.4-es kütyüt, hozzá 5 doboz piros dohányt. Az első 4-5 szál elszerencsétlenkedése után végre sikerült teljesen elszívni párat. Nekem még ez emlékeztet a legjobban a hagyományos cigire, a szotyiíz nem zavar. Az zavar inkább, hogy a piros is elég gyengének tűnik. Nem igazán van torokhatás, Néha sikerül egy-egy szerencsésebbet beleszívni, ami megfelelő ízre és erősségre. Vettem egy doboz mentolost is, na az sokkal jobb, nekem nagyon bejön, igaz sose szívtam mentolost, vagy csak nagyon ritkán, de a mentolos heets szinte ugyanolyan, mint a hagyományos mentolos cigi. Kár hogy nem szeretem. Megpróbálok 2 napig csak iqost szívni, hátha megszokom, de egyelőre elég vegyesek az érzéseim. Esetleg van valami szívási technika, trükk, amivel erősebb torokhatást lehet kinyerni az ízesítetlenből?
-
SiG007
újonc
Szia,
ezt akkor tapasztaltam (nem csúszik be a vonalig a cigi), amikor nem rendeltetésszerűen vettem ki az elszívott szálat a hevítőből.
Kényelmesnek tűnhet egyszerűen csak kihúzni, de akkor szembesülni fogsz az általad említett problémával. HELYESEN: csak a használati útmutatóban szereplő módon vegyétek ki a cigit az elszívás után, tehát csúsztasd el a hevítő elejét (nyomni és húzni)!
Ha nem gy csinálod, lesz kb. fél centi, ami nem csúszik be, így viszont alig tudod majd szívni és az élmény is csak 50 százalékos.SiG
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Egy tipp azoknak, akik venni terveznek ilyen kütyüt. Tegnap vettem Párkányban és olyan akció van, hogy a 2.4-es 50 eur plusz ingyen adnak 5 doboz heetet, a 3.0 pedig 109 eur, ahhoz pedig 10 doboz heetet adnak. Az aquario nevű bevásárlóközpont dohányboltjában. Csak regelni kell valami oldalra, de az eladók segítenek, beszélnek magyarul. Szerintem amúgy nem csak ott van ez az akció, hanem más helyeken is.
-
koko91kon
újonc
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy el hagyható a krehálás/köhögés,ha iqos-re váltok rendes cigiről? -
Ronam
addikt
Sziasztok!
Van egy eladó, 3 hónapos IQOS 2.4 Plus-szom, ha esetleg valakit érdekel, akkor szóljon nyugodtan
. Nekem nem jött be..
(#121) amerigo: Nem a Heets-szel van ott probléma, hanem nem lett rendesen kitakarítva. Nem elég a műanyaggal takarítani, nem véletlen adják hozzá a kis "pálcikákat". Ha esetleg elfogyott, akkor ecetes fülpiszkálót is lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
wzol
tag
Valakinek volt már olyan tapasztalata, hogy a Heets elég nehezen megy a kütyübe (2.4+) és alig jön pára? A tisztítás rendszeres, a készülék szinte új, hivatalos helyről, érzetre melegszik is rendesen. Mi a gondja?
-
El Joe
tag
Sziasztok,
Friss hús vagyok a témában, elnézést, ha zöldeket kérdezek. 30 év bagó (piros Marbi) után melyik készüléket vegyem 2.4+, vagy 3.0, illetve ennek az ízek és erősségének melyik heets felelne meg a legjobban? -
xsipi78
tag
Sziasztok. Külföldön vásárolt iqos-ra van magyar garancia?
-
mezoli42
csendes tag
Amúgy tud valaki idehaz Bronze cigit?Állítólag itt nem lehet kapni,viszont nekem az ízlik a legjobban.
-
mezoli42
csendes tag
Egy hónapja Csíkszeredában vettem a 2.4-est.
Kétféle ár van: trafikban 250 RON,ami kb 18 eFt.
A másik verzió,hogy dílertől veszed,akkor 200 Ron és ehhez adnak ajándékba 11 doboz cigit.Ennél a verziónál fontos,hogy román állampolgár vegye,tehát jó,ha van székely barátod.Első verziót megveheted turistaként simán.
Szóval ennyi.
Üdv. -
solob
csendes tag
Én tegnap vásároltam Iqos 3.0 készüléket Nyíregyházán 32 ezer forint volt ha érdekel az ára valakit
2 hétig elvileg vissza lehet vinni ha nem jött be és visszafizetik az árát. Meg ha jól emlékszem nem két év hanem csak egy év cseregarancia. 4 doboz heets-et vásároltam hozzá 1300ft/db de így feláras volt szóval 2600 ft-ért vettem 4 dobozt. Eddig a kék intenzív mentolos jött be a legjobban . Elég jól vissza adja a rendes cigi érzését csak meg kell szokni azt a fura "kukorica" ízt. Nem mondom hogy nem szívnák el egy rendes cigit de szerintem fel lehet vele váltani a dohányzást.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
addikt
válasz
SzIstvan444 #111 üzenetére
-
zoltan6
addikt
válasz
SzIstvan444 #109 üzenetére
Kukorica keményítő,ez szabályozza azt hogy ne legyen forró a pára amikor szivod,naponta felteszik ezt a kérdést a FB-os csoportba.Oktató videókat ezekszerint te sem nézted,ahogy javasolták vásárláskor.illetve regisztrációnál.
-
SzIstvan444
újonc
Kb. két hete csak ezt szívom és eddig szinte feltetel nelkűl meg vagyok elégedve!
(Leszámítva, hogy itthon és az euban nem lehet a lila töltetet kapni!)
Ma viszont szetszedtem egy elszívott heets-et es picit megdöbbentett, hogy volt benne egy
összetekert műanyag kinézetű lapocska aminek az egyik fele teljesen őssze volt olvadva!!!
Na gyorsan szétkaptam egy még nem hevítettet es abban is megnéztem ezt a valamit aminek
a közepébe valami szöszféleség is bele van tekerve de ennél még széttekerhető volt az egész!
Kissé kétejeim támadtak, hogy ennek a műanyagnak az olvadéka....?
Ha esetleg más is szedett szét neki is így nézett ki hasznalat után vagy az én eszközöm fűthet túl!
(IQOS 3.0 hivatalosan dohányboltból)
A képen az olvadt "izé": -
Z.o.l.o. 19
tag
válasz
animatrix11 #32 üzenetére
Lesz most itthon is
-
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy 3.0-ás IQOS - t.
Szerintetek Horvátországban szerintetek lehet kapni Heets-et, és mennyibe kerül? -
silentkiller
senior tag
Én a 2.4 után vettem egy 3.0-át de azt a napokban visszaadtam (visszavásárolja a PMI 14 napon belül ha itthon vásárolod hivatalos forrásból) mert ugyan azok a szimptómák jelentek meg nálam is, mint többeknél (lásd IQOS FB csoport): egész napos fejfájás, szédülés, stb. Egész egyszerűen sok a koncentrált 0.5 nikotin ezekben a Heets-ekben egy "koca" dohányosnak akik naponta/kétnaponta elszív egy 0.1-0.4-es cigarettát. Sajnáltam mert nagyon igényes a körítés amit a IQOS ad de nem használtam volna hosszútávon.
[ Szerkesztve ]
-
Z.o.l.o. 19
tag
válasz
torrente777 #99 üzenetére
Ez arra is jó ha kéz alatt vettem?
-
Z.o.l.o. 19
tag
válasz
animatrix11 #100 üzenetére