Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Most eléggé terhelt a net, nem az otthon munka itt a fő gond, hanem hogy az ember jobb híján nem tud mit kezdeni magával a 4 fal közt, mint tartalmakat fogyaszt. Igen csökkentették a Netflix és mások a stream minőségét, de a rászabadult nép azért lezabálja a sávszélességet. Nálam még egész jó a mobilnet 22 le és 13 fel mértem, még így is sokkal gyorsabb, mint a csiga ADSL itt falun.
-
válasz
Cyberpunk #176193 üzenetére
Itt elég jó általánosságban a Telekomos mobilinternet, de azért nem tudom, miként viselkedne most, amikor sokan tartózkodnak otthon.
Ketten dolgozunk itthonról, 2 * VPN útján sok alkalmazás és folyamat, 2 * komolyabb vidkonf - utóbbi persze nem mindig párhuzamosan, de előfordul - és társai, ez a vezetékesnek nem gond. -
válasz
szekra #176189 üzenetére
A privát, az legyen privát, kicsit sem kelljen függnie senki és semmi mástól.
Cyberpunk: A mobilinternet nem tudja minden tekintetben kiváltani a vezetékest, már ha tényleg jó vezetékesről beszélünk.
Ha nagyon kellene a korlátlan mobilinternet, mert nem lenne elég a 400+ GB - és ez csak a céges, ott van még mellette a privát a kétkártyás iPhone-ban, azon is van még néhány GB -, ráfizetnék 6550 Ft-ot és korlátlan lenne. -
válasz
r3dsnake #176184 üzenetére
Ja, akkor nem is szabad Telekomos SIM kártyát használni, máshol kell terhelni a hálózatot.
Amúgy van az, vagy legalábbis közel korlátlan - tekintve, hogy a töredékét alig használom el a keretnek -, nekem 406 GB és ingyér van a cégnél. (Nem Telekomos dolgozói, az tudtommal csak 100 GB.)
Megjegyzem, a privát előfizetésemmel soha az életben nem lennék flottás, hiába kínálnának bármilyen olcsó és nagyon jó ár-érték arányú előfizetést... -
radi8tor
MODERÁTOR
iPhone-on hol találom a vírus emojit? Kaptam valakitől üzenetben egy ilyet, azt tudom másolni de elég macerás lenne minden alkalommal.
-
az egyszer biztos hogy most nem lennék se vendéglátós sőt igazából semmilyen vállalkozó...
szerintem soha ilyen rossz évet nem tapasztalunk a mi életünkben, mint a 2020...
-
válasz
Cyberpunk #176168 üzenetére
Valószínűleg ebben az is benne van, hogy akik eddig sem éltek valami magas színvonalon és most el is vesztették a munkájukat, úgy gondolkodnak, hogy löncshúsból elvannak 4 hónapig, ha vesznek rendes húst, akkor meg egyig.
Sajnos lesz itt olyan recesszió, hogy a 2008 p*csafüst volt ehhez képest. Remélhetőleg legalább rövidebb távú, de mégis drasztukusabb hatásai lesznek.
-
Cyberpunk
félisten
Most meg a löncshúst veszik. Hát én a kutyámnak nem adnék olyat.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
-secret- #176164 üzenetére
Dominikan cserélték es barom voltam.
Mikor mentem erte a srac vissza Akarta adni a törött kijelzőt mondtam nekem nem kell. Utána tudtam meg hogy kellene mert annak a számával tudja egy Szakszervíz majd fel tanítani a cserélt kijelzőt.
Visszatudom szerezni vagy ha csak a szám kell belőle azt is meg tudom majd oldani.Hazaküldtem a régi X-et. És akkor használnám azt addig amíg nem jön ki az új telefon
Radi: Szerintem Router fuggo is
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gsx-rr #176159 üzenetére
Azért mert iPhone.
Irodában teszteltünk egy új Wifit, csak az én telefonom lógott rajta. Bejött a kollégám, mondja hogy tesztelné ő is, mi a jelszó? Erre abban a pillanatban megjelent a telefonomon egy üzenet, hogy megosztom-e vele a Wifi hozzáférési adatokat? Rákattintottam az OK-ra és a kolléga telefonja felment a jelszóvédett Wifi-re anélkül hogy elmondtam volna neki vagy beírta volna a jelszót.
Szóval azért ment fel a telód a Wifi-re, mert valaki aki a telefonkönyvedben szerepel már rajta volt ezen a hálózaton és rányomott az OK-ra.
-
Gsx-rr
veterán
Az ,hogy lehet ,hogy az a telefon amit kiküldtek nekem külföldre,hazajöttem és tudta a wifi kódot?
Soha nem volt a hálózaton -
Cyberpunk
félisten
A járvány már is áldozatokat szed, nem megy a biznisz péntek éjjel.
[link]
-
Cyberpunk
félisten
Nálunk olyan szépen szakad a hó, jó nagy pelyhekben, egész télen nem esett így.
-
Ngtx
aktív tag
válasz
Totheground #176142 üzenetére
Én személy szerint csomót kötök a végére, hogy feszes legyen, mert amikor csak leng az arcom előtt az úgy kényelmetlen.
Jaj igen ez a Pitta ez jó. Ilyet rendeltem nem rég. Az idén talán ide ér.
Hál isten a héten ma meg holnap kell használom aztán 12 napig nem. -
Totheground
addikt
-
Ngtx
aktív tag
válasz
Gsx-rr #176136 üzenetére
Először mikor a kezembe nyomták akkor nap végén kb alig vártam, hogy leszedhessem magamról.
Egy hét után kijelenthetem, hogy el lehet viselni ha kényszer helyzet van.
Bár eddig a sima fülre akasztós verzió volt sárga/rózsaszín váltással, de ma a két zsinóros megkötős zöld verzió van. -
Gsx-rr
veterán
Ez mar cafolva lett tobbszor is. Egy FFP2 is mar eleg jo vedelem.
Ne laboratoriumi korulmenyeket nezz.
Amugy meg en is igy gondolom ahogy itt irjak.
Ha mindenki csak iyen maszkot hordana is jobb lenne.
Nemcsak a védekezés oldalon hanem a terjesztés nél is sokat számít egy ilyen maszk.
[link] -
Gsx-rr
veterán
válasz
Cyberpunk #176135 üzenetére
En 3 napja abban nyomom a repteren,meglepodtem,hogy meg lehet szokni.
Itt csak a sima orvosi van(tudom nem sokat ved,de legalabb az emberek 90 szazaleka hasznal valamit.jobb minoseg ffp2-bol csak par darab azt Parizsra tartogatom. Ottani helyzettol jobban tartok.Mi a helyzet a boltokban? Normalizalodott,vagy tomegnyomor van a szupermarketekben?
-
Note 10+ kijelzőbe épített ultrahangos ujjlenyomat olvasótát tartom az eddigi legjobb megoldásnak. Face ID-val is elégedett voltam, tökéletes lenne az is, ha menne fektetve (vagy lenne helyalapú feloldás, és otthon nem kellenne b*szódni vele).
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Totheground #176124 üzenetére
Inkább raknák a hátlapra, akár a lógóba integrálva. A kijelzős cuccok nem a legjobbak.
-
válasz
Totheground #176124 üzenetére
hát én is most
-
válasz
Totheground #176122 üzenetére
Épp ezaz, állandóan beírogatni a jelszót. Pár órát voltam maszkban, de az is irritált, mert mindig jelkódozni kellett.
-
válasz
Totheground #176120 üzenetére
Japánban hogy oldják meg a FaceID-t? Ott mindig maszkban járkálnak. Ha maszkkal akarom az arcomat regelni, akkor nem engedi, mert valami takarja.
-
agabe
addikt
válasz
Totheground #176116 üzenetére
Miert nem vettel az eddigi pro-bol ? ugyanaz szinte.
Ott nincsenek sufni boltok ahol lehet meg kapni ? -
Cyberpunk
félisten
válasz
Totheground #176116 üzenetére
Az már nem mai darab.
-
Cyberpunk
félisten
Mostanában elég gyakran hívogatnak Moldovából meg egyéb afrikai országból, ezek azt hiszik felveszem. Éjszaka hívhat, akkor meg repülőn van.
-
Ngtx
aktív tag
Valaki próbálkozott már Instagramon engedélyezni a music storyt?
-
agabe
addikt
válasz
radi8tor #176106 üzenetére
Mar lett volna event (vagy jovo heten lenne) ha nem lett volna csuszas.
Persze, hogy betett nekik.(#176108) Totheground
A mostani ipad pro-hoz kepest mit varsz nagyon ? 6giga ram ami szamottevo az uj hardverben, meg az uj billentyuzet.
Ezen kivul nem latok ertelmes dolgot szoval ez csak egy rancfelvarras.
Majd szeptemberben amikor kiadjak az A14X cpu-val az ujat.
Ott mar eleg lesz kulonbseg ami indokolna az izgalmat. -
Totheground
addikt
Bakker, tűkön ülök az új iPad miatt. Fel éve vártam, hogy jöjjön, most mégis ez az egy hét tűnik a leghosszabbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest