-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gyuromoj #193757 üzenetére
Yaay, köszi már rendelem is.
Rendeltem Alzáról drága pénzen nagysebességű Thunderbolt 3 adatkábelt és nem volt hajlandó működni vele, mert annyira passzentos csatlakozója van, hogy nem tudtam teljesen bedugni. Vissza is küldtem, hogy nem működik, mert akkor még nem szarakodott a töltés, azt hittem a kábel hibája. De most már úgy sejtem nem volt semmi baj a kábellel...
-
válasz
gyuromoj #193309 üzenetére
1983-ban épült rendes beton alapon tégla ház, betongendás plafonnal stb. Ilyet is kerestünk ami nagyon jól meg van építve.
Van rajta mit csinálni de leginkább olyan, hogy csempe, jarolap csere, ablakcsere meg a fűtés rendszert majd még kitalaljuk mert most még vegyes fa/gáz, és a radiátorok is régiek. Meg persze szigetelés stb. Majd ahogy kiadja. A lényeg hogy most is lakható bőven (áprilisig laktak ott). Persze kicsit macera lesz úgy csinálni hogy közben ott vagyunk, de mi akartuk így. Legalább ott leszek mindig, nem lesz esélyük gányolni. -
madgie
titán
válasz
gyuromoj #192884 üzenetére
Az a túl merev kábel miatt volt egy másik típusnál, ebben nincs külső kábel.
Más téma, de egy éves sincs itthon a két telefon (15 és 15 Pro), máris szívás az USB-C. Sokkal nehezebb kipucolni, mint a Lightningot, már mindkettő úgy járt, hogy időnként nem is töltött, aztán ott kellett bűvészkedni, hogy a csatlakozó két keskenyebb oldalába gyűrődött szösz/maszat/dzsuva méltóztasson kijönni valami extrém vékony tárgy segítségével. -
.Szaki.
addikt
válasz
gyuromoj #192685 üzenetére
Mostanában egyébként megint elő-előfordul egy-két idegesítő bug, amit nehezen értek meg, hogy hogy nem lehet orvosolni. Például ilyen az, hogy ha hívnak, akkor nem minden esetben engedi felvenni a telefont. Érzéketlen a kijelző.
Nem tudom miért, de ez a színvilág valamiért ilyen '90-es évek vége '00 eleje korszak jut eszembe.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
gyuromoj #192423 üzenetére
Szia!
Én mindig a légitársaság oldalán foglalok jegyet közvetítőn keresztül nem mert ha bármi probléma van nehéz a kommunikáció
ajanlom az Air France-t
messze jobb mint a Nemetek es jo aron lehet Premium Economy-t foglalani ajanlom ha belefer
Én most foglalom jövő karácsonyra szállodátSzerintem még a nyári menetrend nincs kint érdemes akkor foglalni amikor már azt is publikálták ha gondolod ünnepek után megnézem neked de írj egy privát üzenetet légyszi. Ha ez megvan tehát kint van a nyári menetrend akkor a jegy árak már olcsóbbak nem lesznek nekem ez a tapasztalatom tehát érdemes lefoglalni.
Radi: Majdnem
Amerika Mindenkinek már létezik
Csak egyelőre még a promóba se kell raknom semmilyen energiát mert egy iroda leköti a teljes kapacitás unkat. New York ba van egy négy napos program tervünk és ez az egy iroda megtölti a turnusokatLátom hogy sok ember azt írja hogy ez az év nem volt a legjobb nálunk se nálam a szeptember október november olyan 60 %-os visszaesés. Tavalyi évben egy német utazási iroda értékesítési versenyében a harmadik helyezettek lettünk országosan idén valószínűleg ezt nem tudjuk hozni bár még nem tudjuk hogy mekkora lesz a többieknél a visszaesés. Én annak örülnek hogyha 2024-es év olyan lenne mint a 2022
A visszaesés az globális most is bőven OTP és Ibusz előtt vagyunk -
madgie
titán
válasz
gyuromoj #191963 üzenetére
De nekem évek alatt sem sikerült megszokni, megszeretni azt a méretet, volt X-em, meg három éve itt a Mate 20 Pro is, gyűlölöm a méreteit, súlyát ezeknek
Viszont kis iPhone-ban nincs olyan, ami makró módot tudna videóban, szép fókuszkövetéssel, nekem meg az kellene pár vágóképhez (azokat nem tudom gyorsan és szépen megcsinálni a nagy cuccal) -
-
-
válasz
gyuromoj #191046 üzenetére
De jó neked, én majd valamikor márc. végén közepén megyek haza. Itt valami hülye hosszú hétvége van a németeknek, mindenki ki van festve, meg minden, holnap alig jönnek dolgozni, mert ma mindenki bab_szik kb
Hétfőn meg szünnap, nem tudok bemenni az irodába dolgozni.
-
-
-
-
válasz
gyuromoj #184318 üzenetére
Igen azon én is ki vagyok akadva, nem azt mondom, hogy micsoda nagy támogatás kellene, de mi asszonnyal kb. dögöljünk meg, mert mindenhol az a hozzáállás, hogy ha nincs gyereked, akkor az életed egy könnyű kis álomutazás. Hát rohadtul nem, sőt, amiken mi átmentünk azt nem kívánom senkinek, de ez magánügy.
Mostmeg olvasom ezt a gyerekek számától függ a nyugdíj dolgot. Remélem nem lépik meg. Amúgy meg úgy lenne oké, hogy ha nincs gyereked akkor többet kapj mert nincs aki ápoljon/gondoskodjon rólad nem? Hát nem, szinten dögölj meg mielőbb. -
válasz
gyuromoj #183990 üzenetére
Én karácsony óta használom a Minit, szintén i7-ről váltottam. Eléggé jelentős volt az ugrás
Mai napig imádom, két napot is el ketyeg nálam, fontos szempont volt a kis méret, mivel otthon iPadet használok.. nem akarok a zsebembe egy tepsit..
Jo kis telefon, és azért nem is olyan pici..
Használd egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest