Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberpunk #175096 üzenetére
Én éppen idén csináltattam olyan tartalék szemüveget, ami nem sötétedős, mert ha távcsövezek (madár- és vadles, meg ilyenek) vagy fotózok akkor engem nagyon zavart a sötétedős lencse. De az esetek maradék 90%-ában nagyon előnyös a sötétedős. A többi 10%-ban pl azért az is benne van, amikor kintről beltérbe mész, és egy ideig eltart, míg alkalmazkodik a lencse. Nem tudom, hogy a mai modern lencsék mennyi idő alatt állnak át sötét és világos között? Nem tudjátok? Az enyém jópár éves már.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
madgie #175095 üzenetére
Ja én is most csináltattam, nekem azért erős. -2 és -2,5 bal/jobb, cilinder is van. A TB-t kerülöm, 2020 augusztusra lett volna időpontom.
Mindennel együtt egy 100-as, és nem is annyira drága keretet vettem, az egy BOSS, a lencse meg sötétedős annyi extra van rajta még.
-
DanielK
addikt
válasz
madgie #175092 üzenetére
Én polateszten voltam 3 éve, ahol kiderült, hogy minimális rejtett kancsalságom van. Szinte csak cylinder van a papíron, az is minimális.
Este zavartak a fények, vezetni sem nagyon tudtam. Amióta szemüveget hordok erre, semmi bajom sincs. Még a kanyargós utakat is bírom. -
madgie
titán
válasz
Gergőke88 #175091 üzenetére
Nem olyan erős ez, ne aggódj, leegyszerűsítve ez -0,75 és -1,00 cylinder (nem pontszerű a leképezés a retinán, csúnya és durva hasonlattal mintha egy sörösüvegen néznél át). Találtam egy cikket gyorsban, ez talán érthető: [link]
Csak összehasonlításképp: nekem a gyengébbik szememre -4,00 kell, de csiszoltam már húsz dioptria körüli lencséket is anno. Nem mondom, hogy gyakori, de előfordul.
-
vans?
őstag
[link] Oke, persze, profi, de szerintem nagyon jo kepek.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
icecave #175064 üzenetére
Kipróbáltam az Apple Music-ot, szerintem Spotify sokkal jobb minőségben streamel!
Kicsit hiányérzetem van. Van egy új CD amit rengeteget hallgattam Spotify-on és az első pillanattól fogva érzem Apple Music-on hogy gyengébb a minőség.
Amúgy Windows alatt tényleg gyenge az iTunes, a betűk is annyira csúnyák, meg marha lassan reagál.
Próbálnám hallgatni telefonról, bármire rányomok kijön egy ablak hogy már tag vagyok. Nane.
És nem indul el természetesen.
-
madgie
titán
válasz
tothjozsi96 #175073 üzenetére
Exkluzívok miatt miért nem Nintendo? Arra még több van
-
gyuromoj
veterán
válasz
Cyberpunk #175071 üzenetére
Előző genben boxos voltam, főleg a warez miatt. Igaz később ps3 is volt, amikor ott is lehetett okoskodni.
Jelenleginel végig ps vonal volt, 3 fat után tavaly március óta pedig pro.
Tavaly bfkor jött melle egy vr is.
mivel digitálisan vásárolok számomra fontos lesz a vissza fele kompatibilitas és a vr támogatás.Gsx-rr
Elején az döntött, aztán a baráti/ismerősi kör is azt vett, így nem volt indokolt a váltás. -
Cyberpunk
félisten
-
válasz
tothjozsi96 #175063 üzenetére
Észrevehető különbség nem igen van. Bár úgy hallottam, hogy egyes hangok jobban kijönnek, lehet csak placebó, vagy máshogy vannak kicsit balaszolva a zenék. Nem earpods-n hallgatom, nekem nem opció a "cincogás" , szóval egy Sony wf-sp700n-en hallgatom a legtöbbet.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
icecave #175060 üzenetére
Köszi a véleményt!
Hangzásba tapasztaltál különbséget?
Mivel hallgatsz zenét, sima earpods?Nálam pont az a rossz hogy többet hallgatok gépen zenét, mint telón. Mióta megvan a 11 Pro, megjelenés óta kb. még nem is hallgattam telefonról zenét pedig elég sokat szoktam csak hát inkább gépről.
Én másfajta zenei stílust hallgatok, észrevettem hogy vannak albumok amik nincsenek fent valamiért Spotify-on és Apple Music-on viszont igen. De vettem például 3 éve egy akkor megjelent CD-t, ami azóta nincs fent sehol pedig az előadónak az összes lemeze fent van, csak az az egy nem, de az sehol, csak CDBaby-n.
Meg kicsit az is hátrány hogy LG TV-hez nincs iTunes app (legalábbis nem találtam). Spotify-nak meg elég jó app-ja van, csomót használtam TV-ről.
-
szekra
addikt
válasz
tothjozsi96 #175059 üzenetére
Ezt nem értem. És ma mégsem ott laktok min bukna meg? Házkutatást tart?
És amúgy mi van akkor ha egy család vagyunk de
máshollakunk? Ja egy háztartásra vonatkozik, bocsi elfelejtettem. Nekem is van családi csomag, kéri a címet de ignorálom. Több éve működik. -
válasz
tothjozsi96 #175056 üzenetére
Én nagy Spotify rajongó voltam (most sem mondom, hogy rossz, sőt). Általában mixeket hallgatok, főleg State of trance.
Mikor váltottam 11-re, akkor kaptam a 3 hónap Apple Music-ot, gondoltam kipróbálom, mennyit fejlődött, azalatt bőven kiderül, hogy mennyire jó a szolgáltatás.
A helyzet az, hogy meg is győzött, Spotify mindenféle hülyeséget ajánlott a hallgatott zenék alapján, Apple Musicnak meg nem kellett sok, tolta az arcomba, amit a másiktól is elvártam volna: a többi hasonló trance mixet (Wake your mind, Corten's coundown, global dj broadcast, stb.). Egyből értesít illetve megjelennek ezek az "önnek" szekcióban, csak a könytáramba kell pakolgatnom őket. Spoti erre évek alatt nem volt képes.
Viszont nem tudom, hogy működik-e, ami Spotify alatt, hogy ha szól asztali gépen, akkor mobilról tudom váltogatni a számokat. Néhány buliban az is jól jön.
Hozzá kell tennem azt is, hogy iTunes azért bőven nem olyan jó PC-n, mint egy Spotify progi, sőt, még fagyott is nekem párszor. Azért hallgatható, csak na, érződik, hogy más platformon van otthon. -
szekra
addikt
válasz
tothjozsi96 #175054 üzenetére
És ha mind megadjátok ugyan azt?
-
válasz
tothjozsi96 #175056 üzenetére
Én nagyon szeretem az apple musicot mint szolgáltatást, és igaz amit az itunes windowsos verziójáról mondanak, tényleg sokkal gyengébb megvalósítás mint mac-en. De mindezzel együtt szerintem a szolgáltatás jó, és érdemes rá előfizetni. Nekünk családiban van, ketten használjuk, nálunk anyagilag bőven megéri, hogy minden zene elérhető.
-
JoseGee
tag
válasz
tothjozsi96 #175054 üzenetére
Nekem nagyon nagy kedvencem volt, de mióta átmentem droidra Spotit használok. Szerintem jobb az Apple Music.
-
tothjozsi96
addikt
Apple Music-ról vélemény?
Spotify családit most mondtam le, folyamatosan kiírta hogy újra adjuk meg a lakcímet. Gondolom szűrik a kamu "családokat".
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szekra #175052 üzenetére
Semmi nem hianyzik, mindent megfozunk
tegnap volt rantotthus, rantott karfiol.
toltottkaposztaval tele a huto.
hetente van Babgulyas, porkolt ,stb..
csak pirospaprikat ,kolbaszt szoktam hozatni es akkor van minden.
de raszoktam a husnelkuli kajalasra ,heti 1-2 alkalommal eszem. Nem direkt , hanem igy esik jol a meleg miatt. -
Ngtx
aktív tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Egy ideje már szemezgettem ezzel a kettő géppel a nagyszülők szekrényében, most végre magamévá tettem őket. Szobába a polcon nagyon kis mutatós gépek lesznek szerintem.
[kép] -
Gsx-rr
veterán
Pont akartam irni a karacsonyfa a kibontott ajandekokkal, ahol feltetlen latszik a guccsi, majkel korsz az a csucs
-
B-L-A-C-K
titán
Egy erdőben nem láttam annyi fát soha mint ma fészen...
-
B-L-A-C-K
titán
Azt hiszem kaptam valami zenés 3 hónapos előfizetést én is, egy kuponos lapon van azt hiszem, ha kell valakinek oda adom.El is kelt.
-
szekra
addikt
Boldog karácsonyt, sok plusz kilót mindenkinek!
-
Boldog karácsonyt innen is!
-
Totheground
addikt
Gondoltam év vége előtt meg gyorsan befestetem a hajam.
hat nem, a következő 3 órás szabad slot Január 7.
Boldog karit -
TechN7ne
nagyúr
Boldog karit!
-
Boldog karácsonyt!
-
Giovan!
addikt
válasz
TechN7ne #175023 üzenetére
Még ha a sztoriba kötöttél volna bele, azt mondanám, hogy van alapja a kritikának, de a látvány lenyűgözőnek számított a maga korában (a 70-es - 80-as években). Ez a prequel trilógiáról már nem mondható el, az tény, de azért az se lett csúnya szerintem, pláne a harmadik rész az óriási, csatahajók ezreit felvonultató űrcsatájával. Olyan feelinget kb. csak a Battlestar Galactica ütközetei adtak (bár ott azért a méretek eléggé mások voltak), azóta se láttam ennyire grandiózus űrcsatát mozivásznon.
-
-
Giovan!
addikt
válasz
Gsx-rr #175021 üzenetére
A “borzalmas” 1-3 esetén legalább a történetnek van valami kohéziója, sőt, szerintem a Sithek bosszúja (a Jedi visszatér mellett) a legjobb Star Wars film lett amit Lucas kiadott a kezei közül (azok, amik már nem az ő kezei közül kerültek ki, említésre sem méltóak). A párbeszédek persze elég gyengék, de maga a történet, amit 3 rész alatt felépítettek és itt tetőzik (mert mint mondtam, itt még ilyen úri huncutságokra is adtak), na az szerintem zseniális.
Ez persze az én véleményem, és attól még másnak lehet más tetszett, nem vagyunk egyformák
-
Gsx-rr
veterán
-
válasz
Totheground #175017 üzenetére
Tehat akkor megtartod magadnak?
-
Totheground
addikt
Lol most voltam ajándékot venni a barátnőmnek. Kap egy fullos Sabon relax settet, és a boltban ragaszkodtak hozzá, hogy mindent kipróbáljak, hogy el tudjam magyarázni, hogy működik. Most masszív jázmin illatot árasztok a vonaton, és nem tudom nem észrevenni, hogy a csajok meg fel kocsival odébbról is felém pillanatanak időnként.
-
válasz
B-L-A-C-K #175011 üzenetére
Arról van szó, hogy pl. "apa tud-e telepíteni valami kémprogramot az iPhone-jára, amivel elolvashatja a barátaival foyltatott beszélgetéseit".
Nyilván el kellene beszélgetni apával, hogy attól, hogy a gyereke, még vannak jogai, meg persze érdekes lehet, hogy a gyerek miért is tart ettől bármilyen szinten,ha nincs mit rejtegetnie, de én ebber nem akarok belemenni, csak válaszolni akarok és hogy békén hagyjanak a legrövidebb úton
-
Hazajöttem vidékre a családhoz, máris elkezdődött a "de hát te ilyen számítógépes vagy, segíccsé má" korszak.
Előjött pár érdekes kérdés. Ha valakivel aki külföldön él és iPhone-ja van, akkor elég a telefonszámot megadni, hogy lehessen (remélhetőleg ingyen) facetimeolni?
A másik meg attól fél, hogy valami kémprogrammal más elolvassa a messenger üzenteteit, de én nem hinném, hogy az Apple ilyet bármilyen szinten is engedélyezne, vagy megoldható lenne legálisan, igaz?
Kapásból azt mondtam neki, hogy akkor fosnék a helyében csak, ha droidom lenne. -
DanielK
addikt
válasz
Totheground #175005 üzenetére
Sajnos ezzel már nem fogsz tudni mit kezdeni. Oda kell rá figyelni, mást nem tudtok vele csinálni.
A makacsság nagyon bosszantó tud lenni. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Jobbulást neki, de az nem megoldás hogy szétvered a képét, megértem hogy haragszol rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ilyen ez makacsság... Jobban van már?
-
Totheground
addikt
Gyerekek, adjatok tanácsot, hogyan lehet az apámat megnevezli, ha nem akarom szilánkosra törni az orrát?
Az első mutatványa két évvel ezelőtt az volt - miután 10+ éve mondtam neki, hogy ne üljön fáradtan a volán mögé (és nem azért fáradt, mert annyit dolgozik, szolgálati nyugdíjba ment a szentem 40 valahány évesen) - bealudt az autópályán és csak a szerencsének meg a modern technológiának köszönhetően élte túl ő is és az anyám is, aki vele utazott, hogy hátulról belevágódott egy kamionba. Külön pont jár azért, hogy a baleset előtt 5 perccel mondta anyám, hogy fáradtnak látszik, átveszi a kormányt...A második meg ma volt. Hónapok óta masszív gyomorbántalmai vannak, nem tud alkoholt inni egy kortyot sem mert azonnal rosszul lett. Hónapok óta mondtuk neki, hogy menjen el orvoshoz, mert ennek nem lesz jó vége. Ma hívott a húgom, hogy az öreg kétszer beájult és vért hányt, és mentőt kellett hívni hozzá (amire egyébként azt mondta, hogy nem kell...).
Állandóan ilyen faszságokkal akarja mutatni, hogy mennyire kemény férfi, így már csak arra tudok gondolni, hogy ha cipóra verem a képét legközelebb, leesik neki, hogy nem az...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Eladó komplett Gaming PC Szett Jó Áron!
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest