Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Video digitalizálás
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
AttiQa
tag
válasz
Prof01 #30960 üzenetére
2 két céget összemosni nagy butaság lenne! Azért mert többek között a FoxConn az Apple-nak is bedolgozik, attól még nem lehet együtt emlegetni ôket. Én nem azt mondtam, hogy üzletileg nincsennek kapcsolatban, hanem azt, hogy Az Apple a FoxConnhoz képest közel nem olyan balhés a stressz miatt.
-
Kommy
veterán
válasz
Prof01 #30362 üzenetére
Nem kötözködés képpen de az a számláló akkor nullázódik ha 100%- ra töltöd az aksit. Tehát ha én 1 hónapig minden nap 99%-ra töltöm fel vagy 30 perceket rátöltök a számláló megy tovább. Szóval ez az összehasonlítás így baromság . Mivel 3.1.3-ban hibás a kiírás szövege nert nem az utolsó töltéstől hanem az utolsó teljes töltés óta eltelt idönek kének kiírva lennie.
-
Kashim
őstag
válasz
Prof01 #29892 üzenetére
3GS, nincs rajt JB.
Amúgy nem tudom észrevettétek-e, iPhone safariban kicsit javítottak görgetésen. Ha gyorsan scrolloztok nagyobbakat ránt. Hamarabb le lehet érni az oldal aljára. Még mindig nem pótolja az oldal aljára ugrás funkciót, de egy fokkal jobb mint a korábbi. Igazából nem tudom benn volt-e ez 3.1.3-ban is, szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz
Prof01 #29887 üzenetére
Nálam konkrétan ilyen. Places megy, bár koordináták nem túl pontosak minden esetben.
Faces hiányzik valamiért, bár olyan sok képet nem rendeltem a névjegyeimhez, lehet utána jelenne meg. Pontosan nem tudom hogy működik.
Koordináták mentését mindenképp engedélyezni kell a fényképező beállításainál hogy places menjen, ebben biztos vagyok különben honnan találná ki hol készültek.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz
Prof01 #28622 üzenetére
Nem lesz az szerintem csúnya, legalábbis képról az is pofásnak tűnik.
A hangszóró felett a fehéren mi az, a fényérzékelő, vagy micsoda? -
sgery
őstag
válasz
Prof01 #25677 üzenetére
no, megoldották a gondot, a kábel volt picit megtörve ezért nem vitte tovább az adatot. kicserélték 5e-ért, mostmár zsír.
a kijelző védő fóliát is kicseréltem (I.S) kérdeztem az irodai alkalmazottat más is ennyire elvetemült, hogy fél évente cseréli a fóliát, mondta hogy még senki se vitte vissza
Ja igen, és köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
válasz
Prof01 #25631 üzenetére
Miért hiányozna?
Van pl. egy gyári üzenet On iPhone with IM+, ez is szabadon szerkeszthető, de egyértelmű, hogy mások ezt üzenetnek látják. És mint mondtam, másik is fölvehető, nekem magyar nyelvű, de talán edit gomb van ott. Utána + jel. Csak egy kicsit erőlködni kell...
-
Misi1979
őstag
válasz
Prof01 #25605 üzenetére
Igen, használhatatlan, gagyi, szar az iphone-hoz képest. Viszont van, akinek csak a külső tetszik
Nekem is volt a kezemben nem egy klón, brr.. fenti hsz csak arról szólt, hogy Nokia 6233 után meglehetősen nagy váltás egy iphone, az ember hatalmasat fog csalódni benne.. pozitívan vagy negatívan. Utóbbira nem egy példát láttam már, persze nem a készülék hibájából
-
C^^
őstag
válasz
Prof01 #25205 üzenetére
Itt most -a multitask esetében- nem az Apple szemétségéről van szó, hanem egyszerűen arról, hogy kevés a 2G/3G hardvere hozzá. Jailbreakkel ki tudod próbálni, egyszerűen megöli a rendszert 2-3 izmosabb alkalmazás. Ehhez kevés a 128MB memória, be kell látni.
Azt viszont sajnálom, hogy a 2G-vel már egyáltalán nem foglalkoznak. (Mondjuk springboard háttér, folders simán belefért volna)
-
Kommy
veterán
válasz
Prof01 #25001 üzenetére
Mivel engemis érdekelt ez a dolog ezért egy kicsit próbálkoztam és meglett a megoldás.Amit eddig csináltál az jó, az nem tudom , hogy bejelölted e ott ahol átállítottad a helyet, hogy "Keep iTunes Media Folder organized", "Copy files to iTunes Media folder when adding to library", én ezeket bejelöltem. Annyit kell még csinálni, hogy a File/Library/organize library -ra rámenni és megvárni míg végigmegy. Ezután az eredeti helyről törölhető az iTunesMedia könyvtár ebben vannak az appok, a többit hagyd meg mert különben új libraryt készít és akkor üres lesz minden iTunes-ban.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Prof01 #24928 üzenetére
IM+ -t, ebuddyhoz kell ebuddy account.. meg skype-ot se tud
én azt tudom mondani h vegyél egy sony SE telóhoz való szaros 3000forintos in ear fülest és forraszd át az apple drótra- nekem kurvajól soul.. és ócsóbb mint ha veszel egy ilyen durvának tűnő cuccot 20k ért..
van egy sennheiser cx300-II- m is de ugyanaz- hiába volt az 15ezer.. -
C^^
őstag
válasz
Prof01 #24787 üzenetére
JB kell hozzá.
Vagy a Szifon cydia source-ból telepíted a Carrier fix csomagot (most pontosan nem ugrik be a neve), vagy
SSH-n keresztül a System/Library/Carrier Bundles mappában a megfelelő szolgáltatónál kell felülírni a két .png fájlt.
(Ha nincs a szolgáltatódnak könyvtára, akkor az Unknown.bundle könyvtárban kell hozzáadni a carrier.plist-hez, és bemásolni a képfájlokat ugyanide.)42861: iTunes-ban az Info fülön tudod szinkronizálni a könyvjelzőket. Alul pipáld be a Bookmarks-ot az első sync-nél!
-
Játékos
addikt
válasz
Prof01 #24744 üzenetére
Cydiaban van SIMManager, de ha jól emlékszem,ez neked nem megoldás. Én használom, mert igenis van értelme, de kégségtelen, hogy van más megoldás is, pl. szinkronizálás outlookkal. Nekem az outlook-os szinronizálásnál vagy 15-20 kontaktnak csak a nevet mentette át, a számokat nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- PlayStation 5
- Autós topik
- NVIDIA® driverek topikja