Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #50155 üzenetére
én épp ezzel szívok, hogy használtad a fixrecoveryt? nekem kiírja h nem tud elindulni mert zlib1.dll hiányzik a gépemről.. csak jb-vel tudnám kiszedni de nem akarom most mert ki akarom próbálni anélkül ill hogy mitől van a call forwarding buziság.. de most nemtom hogy szedjem ki recoveryből.. tinyumbrella nem segít..
-
sziller
csendes tag
válasz
icecave #49643 üzenetére
vegul is mindegy csak az ember elvarna ennyi penzert hogy akkor menjen patentul. de ha kinyomom a spotlightot csak a kontaktokat meg a naptarat hagyom benne akkor is csinalja. de ami jobban zavar az hogy miota 4.3 meg 4.3.1 kijott hogy megeszi az akksit egy nap alatt eddig azert tobbet birt...
-
sziller
csendes tag
válasz
icecave #49637 üzenetére
nincs jb de spotlight van. amugy meg egy ezzel foglalkozo blogon olvastammhogy ami nem kezeli a multitaskot azt bezarja a tobbinek meg a rendszer ad idot hogy a hatterben elvegezze a dolgat ha van neki valami fontos de kozben jegeli, csak egyes reszei futnak es hogy ezt az apple fejlesztette ki. ettol meg rendes multitask csak igy oldottak meg hogy ne lassitsa a rendszert. de erre utal az is hogy pl facebook vagy kuld ertesitest pushon vagy nem... szoval valami turpissag van a multitaskkal meg amibol kilepek abba x ideig vissza tudok lepni de egy ido utan mer ujraindul ha belepek ugy hogy kozben nem kapcsoltam ki a telefont es nem zartam be a programot...
ui. tudok frissiteni anelkul h felmennek az oldal tetejere ami egy erintes de utana meg kell keresni hol voltam a lapon...
[ Szerkesztve ]
-
sziller
csendes tag
válasz
icecave #49634 üzenetére
be szoktam zarni oket es ugyis akad amugy meg nem kene neki akkor se mert ezen olyan a multitask hogy x masodpercig futhat a grogram a hatterben aztan hibernalja pont emiatt es csak a push ertesiteseket nyomhatja ha be van kapcsolva a beallitasokban... en igy tudom
de csak akkor akad ha visszalepek akarhonnan a fokepernyore pl mappa programbol nyomok home gombot. de ugyanekkor ha nyitok taskot az is akad de ha programbol programba valt igy oldalasan valt kepernyot az sose akad.
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #49544 üzenetére
nem, tuti vmi beallitas hisz kod nelkul semmi gond. beallitottam mac addresseket, igy most vedve van a netem kod nelkul is. amugy tudom milyen ha behal rajtuk a wifi, akkor nem is lehet ki-bekapcsolni telon, es nem is latja a kapcsolatokat sem.. igy most jo lett vegul. felmegoldas de jobbat nem tudok..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #49526 üzenetére
egy kis angol tudas nem artana az iphonehoz
mas:bnom i3G-je 4.2.1en itthon nem tud rakapcsolodni a wifire. regebben jo volt neki de lehet akkor meg 3.1.3 volt rajta. kapcsolodna, beirta a jelszot de megjelenik a wifi icon majd hirtelen el is tunik.. a melohelyemen ugyan nem tud felmenni a wifire szinten de sokat nem probalgattam ott- kiirja h unable to join network. a jelszot jol irtam be hisz kiirna ha nem. De ott nekem i4el is csinalta ezt parszor az elejen, parszor ujrainditottam a routert meg parszor nekem is be kellett irni a jelszot de egyszer csak rament es azota nncs vele gondom.. az ovet viszont nem sikerult raeroszakolni sehogy.. viszont van ott vkinek egy nyitott routere es arra felmegy az ove is. tudom hogy a 3g-k wifi vevoje beszarik egy ido utan, de az ove kb egy eves, es ha egyatalan nem mukodne akkor azt irna ki h no wifi es ki-bekapcsolni se lehetne- lattam mar ilyet amiben mar nem mukodott. megneztem gepen az itthoni router beallitasait, de 8csatorna van, nincs MAC address korlatozas beallitva stb.. ugyh fogalmam nincs miert nem tud rajtamaradni.. jelenleg jb-s de kiprobaltam mar anelkul is de a szerint semmi koze hozza hisz ugyanaz a szindroma. megoldast vki?
-
sbazsi
veterán
válasz
icecave #49452 üzenetére
Na most mit csinálok rosszul?
A fül megjelent.
Van ringtone.mp3, ez az eredeti. ebből csináltam már ringtone.m4r és ringtone.m4a a neten talált leírások alapján.
mind3 file 12mp-es, tehát 30mp alatti, és az m4r=m4a, csak átnevezve.
jobbegérgombbal rámegyek a ringtones-ra, open in new window, és hiába dobálom oda, nem történik semmi.Solar_Wind: köszönöm, du megnézem.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #49421 üzenetére
a kedvedert kiprobaltam a yourtube 2-t
telleg kilep amikor a letoltott videot jatszanad le, viszont ifileban meg lehet nyitni amit leszedtel a youtube appbanha mas megoldas nincs akkor ez is valami
nekem regebben a htc plugin volt fent a lockinfohoz, az automatikusan beallitotta a weathert a varoshoz. a gyari idojaras appbol. vagy tok masrol van szo?... m1
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
-
zack
nagyúr
válasz
icecave #49400 üzenetére
Mi nem megy még?
Én amiket eddig próbálgattam, mind müxik 100%-ban. Lockinfo-hoz most találtam fasza Weather plugin-t, így már bill. zár feloldás nélkül tényleg nem tudom milyen plusz infó kellhet még. 1-2 ikon jó lenne, ami neked is hiányzik még de alapvetően így is 100%-os.
-
Kashim
őstag
válasz
icecave #49388 üzenetére
Volt, a 3.0-ban debütált.
Skinee: http://tinyurl.com/ye46jh7 vagy http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&global=1&q=iphone+icon
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #49322 üzenetére
jah télleg
akkor majd ha rátalálok szólok
ez nem az:cydiás cuccok
-
zack
nagyúr
válasz
icecave #49312 üzenetére
Ezek a progik nekem is tetszenek, csak ahhoz képest hogy ez az egész Cydia-s dolog nem legális, ahhoz képest aranyárban mérik az összes használható moddingos progit. Eddig amiket néztem, mind 4-10 dollár közöttiek voltak. Aztán ha megveszek kettőt, és az egyik onnantól kezdve összefossa magát, mert összeakadnak, akkor verhetem a fejemet a falba. Ezt ugye nem ellenőrzik a Cydia-s appoknál, és a pakliban simán benne van hogy 2db 10 dodós progi összeveszik, én meg döntsem el, melyik kezembe harapjak, és melyiken bukjak 2k-t.
Lehet az app store-os cuccok nem tudnak ennyi mindent de árban jóval olcsóbbak, és ezek 100% nem fognak összeakadni semmivel ha 1x már megvettem őket.Megmondom őszintén nekem ez az egész jailbreak dolog egy nagy csalódás.
Kipróbáltam, de lényegében nem tudok rajta mit tweakelni amire egetverően nagy szükségem lenne. Ami jó lenne, és használnám, az meg mind baromi drága. Kb. 40 dodót kellene költenem most ahhoz, hogy értelmét lássam a jailbreak-nek. És persze akkor még ott a progik összeférhetetlensége.
Az a másik fele, ha van egy jól összerakott rendszerem, óriási pleff, hogy ami Cydia-s cucc azt az iTunes nem menti el a backup-ban. Így ha bármi miatt restore kellene, utána a Cydia-s cuccokat egyesével kell feltennem, és újból beállítgatni minden egyes restore-nál...Ez nekem így nem lesz pálya szerintem, mert így a backup mibenléte válik teljesen feleslegessé. 1-2 proginál még szódával elmegy, de mi van ha pár hónap alatt 6-10 progi is felkerül?
Ma még azért nézelődöm és próbálkozom, hátha megváltozik a véleményem, de ha nem, holnap restore.Jah és a warez progik futtatása még szóba sem került. Mert bár erősen sugallja mindenki hogy nem a warez miatt van a jailbreak, hát...Én úgy látom, más miatt annyira nem éri meg feltörni az iOS4-et. Meg lehet kövezni ezért a véleményért, de 40 dollárt nem fogok költeni, azért hogy kicsit informatívabb, és 4 gombnyomás helyett 2-ből elérjem az adott alkalmazást. Viszont azért már megéri megtörni a rendszert ha valaki nem akar költeni a Store-ban. Mert ezek az előnyök, amik itt érdemben szóba kerültek, kb. 20-ból 1 embernek lehetnek annyira fontosak, hogy csak ezért feltörje a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
icecave #49299 üzenetére
Betettem én is a free mem-et. Rakás mindent viszont nem látok, a RAM infó tényleg hasznos. A dátum is jó lenne, de fordítva jeleníti meg, ami elég zavaró: "5.4", tehát simán összekeverhető.
vadászcsiga:
Várd ki a végét...Egyelőre nem igazán látom át az előnyét. A Cydia Store egy fos, több app-ra is rákerestem (music player), ami fizetős, de soknál nincs kép. Csak a progi neve. Így meg aztán az vegye meg, akinek 7 anyja van. Javítson ki valaki ha tévednék. Nem 1-2 proginál a "screenshot" fül vagy hiányzik, vagy ha ott van nincs alatta kép. Ez annyira azért nem jön be ebben a formában.
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
-
fazr
senior tag
válasz
icecave #49107 üzenetére
imo.im tetszett jobban nekem is, csak egy dolgot utáltam benne: msn nevemet mindig átírta keresztnevemre (bár lehet ezt ki lehet valahogy kapcsolni, de én nem találtam meg hogy)
ezért muszáj im+ -t használnom, bár nekem ezzel sem volt semmi gondom, csak nem tetszik annyira mint imo.im
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #49107 üzenetére
az imo-t nem ismerem de ja im+nak van ingyenes verziója is. fizetni énse fogok ilyenekért
nekm nincs vele gondom, persze mikor ujra belépek akkor restorol de nem olyan sokat h ne bírnám ki.. mindenesetre jobb mint a microsoftos msn
nimbuzzt visszatehetnék a magyar storeba is... -
zack
nagyúr
válasz
icecave #49034 üzenetére
Nem értelek.
Miért fognám le úgy? Úgy fogtam mindkét kezemben ahogy telefonálni szoktam 10-ből 10-szer. Nem két ujjal, hanem rendesen marokra fogva. Nem néztem, hány centire van a kezem a tetejétől és az aljától. Azt tudom, hogy alíg volt térerő ott, és 1 csíkkal tökéletes minőségben beszéltem bal és jobb kézben tartva is, ahol a barátom telefonja egyébként szakadozni szokott beszélgetés közben. -
goodwill
tag
válasz
icecave #48895 üzenetére
ááááá hekkelve nem lesz, nem értek hozzá és soha nem is piszkálom a dolgok lelkét. a laptopom is 6 éve reinstal nélküll fut... igaz hogy lassú, meg röhögnek is rajta a haverok, de én piszkálom a dolgokat ha nem muszáj.
a hozzászólásod alapján ill visszaolvasgatva lehet hogy valami féligazság, "ha nem baszogatod nem lesz baja" miatt van itt ennyi zűr a sw-rel
egyébként én is meglepődtem amikor a VF felhívott, 2 év szolgáltatói hűséget kell aláírni (nem tarifahűséget) és hozza a futár a szerződéssel együtt.
nagyon várom már.
-
pingwin92
aktív tag
válasz
icecave #48593 üzenetére
háát odáig jutottam hogy megnyitom explorerben a C:\WINDOWS\system32\drivers\etc mappát de ott van
-hosts
-hosts.msn
-hosts.umbrella
melyiket?
jó, gondolom simán a hostsot, de hogy nyitom meg? A gép ugy alapból nem tudja és amikor felhozza hogy társítás, na ott mivel nyissam meg?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Max
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...