Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül mi annak a programnak a neve, amivel ha összekötöm az iPhonet a PC-vel, akkor látom a PC monitorán az iPhone-t és mindent ami az iPhone kijelzőjén fut? Olyasmi, vagy pont az, amivel a keynote-on Steve szokta prezentálni az iPhone-os dolgokat.
Egyáltalán elérhető ilyen progi?
Köszi előre is. -
bmwk1200s
őstag
válasz
Pink Floyd #50061 üzenetére
Elméletileg ezt gyárilag is tudja...
Lejátszás közben nyomd hosszan a home gombot, vagy a fülhallgatón a középső gombot és mikor meghallasz egy "fura" hangot akkor mond neki hogy: what song is this? asszemés elmondja, majd folytatja a lejátszást...
-
bmwk1200s
őstag
Feltettem cydiaból a Multitasktures-t és jelentem kiválóan működik 3Gs alatt.
Igaz, én úgy állítottam be az Activatorral, hogy a statusbar jobbra illetve balra simításával lehessen lapozni a futó appok között. Úgy másfél másodperc eltelik mire aktívvá is válik a kiválasztott oldal, de hát a 3Gs már nem mai gyerek...
Cikk+video -
bmwk1200s
őstag
válasz
vadászcsiga #50010 üzenetére
És te mit tapasztalsz? Volt gondod a 4.3.1 sebességével és ahhoz képest jobban fut a rendszer?
hemaka: Értem. Elég elszomorító!
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Stalker-2572 #50006 üzenetére
FreeMemory pölö??
-
bmwk1200s
őstag
válasz
manchester85 #49946 üzenetére
Igen, úgy gondolom eljött az ideje egy újabb "forradalomnak"
, komoly cuccot kell letenni az asztalra hardver+oprendszer szinten egyaránt, ha megint a konkurensek elé akarnak ugorni jó 2évvel.
Amit én várnék, bár tudom nem teszik meg, hogy az 5.0-val, de akár a 4.4el, engedélyzenék a virtuális memóriát (ilyen elérhető a JB-kes telefonoknak, de nem igazi gyári megoldás és sokszor fagy tőle a teló, vagy hirtelen újraindul) amivel a 3Gs-nek is lehetne 256+128=384MB és úgy gondolom ezzel, plusz rendes optimalizálással, esetleg pici, max 10% órajel emeléssel megoldható lenne, hogy a 3Gs is szépen vigye a szekeret az iPhone 5ig.
Tévedek?[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Bár ne kellene bankkártyát megadni és bár ne lenne egy próbaterhelés...
Am... azt nem tudja valaki, hogyan lehet ide fórumba speciális karaktereket bevinni aláírásnak? Tehát hogy ne a latin betű megfelelője legyen látható... próbáltam beilleszteni, de nem ment...
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
válasz
joey04 #49882 üzenetére
Nem semmi. Ide se figyelek pár napig és valaki kifordította a világot a helyéből... hihetetlen.
Basszus!Akkor ezek szerint van egy fix pont az univerzumban!!!
Enjoy: nem úgy volt a pletyka, hogy hamarosan a mobileme is ingyenessé válik? Hm... mintha olvastam volna valamit erről...
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Bár ez nem tartozik rám, de ha szabad véleményt kifejteni, attól, hogy neki telik rá, nekem meg nem, attól még nem fogom tőle sajnálni. Megdolgozott érte, szerintem eleget is tanult érte, akkor miért sajnáljam? Nem mondom, hogy nem örülnék, ha nekem is telne ilyesmire, de csak azért nem fogok neki beszólni, mert nekem speciel nem telik rá.
Valóban, még ha napi 50 forint is, egyszerűen másra kell... ha esetleg később (még fiatal vagyok) bejön az élet, szinte biztos, hogy nekem is megérné a szolgáltatás ezt az összeget.[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Én úgy tudom 4.0 óta két helyen is felül kell írni, ahhoz hogy másik logo jelenjen meg:
/private/var/mobile/Library/Operator Bundle.bundle
valamint
/system/library/carrier bundles/tmobile_hu.bundle (nyilván más ha más a szolgáltató)Ráadásul i4 esetén a képeknek 2szeres méretnek kell lennie paraméterként a logo nevében.
Egyre jobban kell a témád!
hemaka: nekem kicseréli ha ezt a kettőt felülírom az általam választottal, csak a fájlnévnek és a méretnek kell egyezni, meg respring
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Fogyasztási tapasztalat 4.3.1 (teljes feltöltés óta):
használat: 1 óra 35 perc
készenlét: 23 óra 50 percakku töltöttség: 79%
Szerintem nem rossz
-
bmwk1200s
őstag
blunt!
Kitűnő munka, csak gratulálni tudok!!
A gond csak az, hogy 3Gs-t már maga a 4.3.1 rendesen lefogja, vajon mi lenne ha egyáltalán feltenném a winterboardot, aztán ezt a gyönyörű themet? -
bmwk1200s
őstag
Remek!
Ispazio-n írják, hogy miket fog javítani a 4.3.2, de egy büdös szó sincs benne arról, hogy javítanák a rengeteg lagot...áááááááááááááááááááááááááááááááá
-
bmwk1200s
őstag
Megcsináltam újra a restore-t, aztán a JB-t, szépen visszatettem mindent, de most is tökéletesen ugyan az a helyzet... szaggatás, akadás...
Elegem van... szerintem holnap megy vissza a 4.1! -
bmwk1200s
őstag
válasz
rolcsibácsi #49549 üzenetére
Esetleg menj el, ha van a közelben wifi hot-spot és próbáld ki azzal. Látja e, tud e csatlakozni, megy e a böngészés.
Pl. McDonalds, Burger King...stb. -
bmwk1200s
őstag
Na emberek ez egyre jobb!
Telepítettem egy ingyenes alkalmazást a telón lévő appstoron keresztül, remélve hátha helyre jön tőle a frissités kezelő, erre ahogy befejezte a telepítést, kidobott a homescreenre plusz 3 fehér ikont!
Az egyik valami ios diagnosztika, elindítottam, malmozott kicsit, majd kérdezte küldjön e adatokat az apple-nek, ebből nem kérvén kiléptem.
A másik egy antenna és térerősség ellenőrző, elindítva a térerő jelzés helyén számok jelentek meg és rengeteg menüpontot adott ki, ezeket nem nézegettem.
Mire megnéztem volna a harmadikat megmerevedett a kép, mintha respringelne, de aztán lapozhattam a homescreenen tovább, de a fehér ikonok eltüntek.
Azóta megint szaggat a rendszer igen erősen!
Csak a restore segithet? Nincs más megoldás?
Annyi baj van mindig mindent visszatenni, nem beszélve a manuállis Library visszarakásról... -
bmwk1200s
őstag
Woow... most már az appstore app is érdekeset csinál. Minden app a legfrisebb és mégis jelez az ikonján, hogy van 2 frissités, pedig nincs.
Ez tényleg restore lesz! -
bmwk1200s
őstag
válasz
máyköl #49492 üzenetére
Csak cinikusan megjegyeztem, hogy ezek után már csak azt várom mikor fagy ki...
De nem hiszem el!! Kipróbáltam egy tippet és helyre jött!!
Network reset kellett neki!!
Sokkal jobb!Viszont hiába futtattam le az rc11et és jelöltem be a bootlogos dolgot, nem műkszik. Pedig tök jó logot szedtem le cydiaból.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
válasz
vadászcsiga #49479 üzenetére
Igen, 3Gs és nagyon meglep a dolog. Nem kaptam hibát restore-nál sem, a JB-nél sem.
Passzomolom hogy mi lehet! -
bmwk1200s
őstag
Már tudom mit éreztem a 3G tulajok mikor megjelent a 4.0.
Ez így hihetetlen élvezhetetlen... fényévekkel visszavesz a használati értékből, élvezetből.
Mikor feloldom a képernyőt, akkor is késik a hang, szaggat az ikon becsúszás animáció.
Aztán szinte minden gyári program megnyilásánál is... borzasztó.
Akad, lassú... azt várom mikor fog kifagyni...
Teljesen idegen lett a telefonom. Komolyan, mintha más valaki telefonja lenne, aki útáll engem... ha tudtam volna, hogy a 4.3.1egyel a személyisége is megváltozik a telómnak, esküszöm nem teszem fel![ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
válasz
vadászcsiga #49464 üzenetére
Pontosan így tettem ahogyan leírtad, lépésről lépésre!
És mégis! -
bmwk1200s
őstag
Van még esetleg valaki, akinek a 3Gs-n laggol a rendszer? Egyedi eset lenne?
iOS 4.3.1
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Feltettem a legújabb oprendszert a 3Gsre, JB is megvolt, pár alapdolgot fel is tettem, semmi komoly, de maga a rendszer már kezdetek óta keményen laggol.
Pl. mikor a settingsbe lépek és lefelé görgetek, az ikonok is csak akkor rajzolódnak ki, minden olyan döcögősen megy.
Restore-ral tettem fel az új rendszert és új telefonként állítottam be.
Ötlet? -
bmwk1200s
őstag
Köszi, megoldódott!
-
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Be lehet valahogy állítani, hogy az iphone pc-hez csatlakoztatásakor ne induljon el automatikusan az itunes?
Van egy olyan beállítás az itunesban az iphone summary fülén, hogy open itunes when this iphone is connected, de ez szürke, vagyis nem aktiválható opció. Ötlet? -
bmwk1200s
őstag
válasz
Csigger #35964 üzenetére
Nem is váltanék de rettenetesen elkezdett koszolódni...mintha nem lenne már rajta a védőréteg...furcsa nagyon...illetve vándor porszemek vannak az üveg és a kijelző között...egyszer ott van, egyszer nincs, egyszer sok van, egyszer egy sem...
És hidd el jól megnéztem....biztos hogy az üveg alatt van! -
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Scoobyka #35218 üzenetére
Mert már nem írja alá a régi rendszert az apple.
Csak akkor tudod a régit visszatenni, ha a host fileba be van írva egy plusz sor...ezt most nem tudom fejből, illetve le vannak mentve az SHSH file-ok.
Volt JB? Akkor a cydia elvileg lementette...már ha engedted neki... -
bmwk1200s
őstag
Sziasztok e késői órán!
Lehet ostoba kérdés, de lehet valahogyan szoftveresen karbantartani egy iPhone-t? Gondolok itt arra, hogy egy asztali macen is szükség van időnként karbantartásra...
Van erre lehetőség, mód, vagy ha be-belassul akkor csak a restore van? Mit lehet tenni?
Telóm egy 3Gs, 4.0.1 rendszerrel.
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Szerintem meg nem kellett volna ilyen alpári stílusban oltani a srácot, erre marhára ne legyetek büszkék!
Az ilyenek miatt olyan az apple felhasználókról alkotott kép, mint amilyen...
-
bmwk1200s
őstag
-
bmwk1200s
őstag
Akkor jó.
Csak kérdés, hogy mi van akkor ha kiderülne nincs már nekik készleten...
Na ez érdekes lesz... -
bmwk1200s
őstag
Akkor nincs más megoldás, értem.
Rendben...köszi srácok...felviszem, bár nagyon fájó szívvel.
Remélem 16GB-osat kapok és nem csak 8GB-osat. -
bmwk1200s
őstag
Erre valaki? [link]
Illetve nem találok videót a 4.1ről 3gsen...kíváncsi lennék azon gyorsult e valamit. Esetleg vki. nem tud linket?
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Megtortent velem az elkepzelhetetlen! Porszemek kerultek az iphone kijelzoje es az uveg koze. Nem volt szetszedve, vigyaztam ra mint egy himestojasra. Szerintetek mit lehet tenni? Nagyon feltuno fuggetlenul attol hogy aktiv e a kijelzo. Garancia meg el. -
bmwk1200s
őstag
Esetleg van valakinek infó, hogy mik az első tapasztalatok a 4.1 GM-mel kapcsolatosan?
Gyorsabb lett a 3G illetve a 3Gs?Amúgy mehet az iTunes 10 a 4.0.1es JB-nek...
-
bmwk1200s
őstag
Akinek 3Gs vagy i4ese van azonnal szedje le az ingyenes Epic Citadelt!!!
-
bmwk1200s
őstag
Nem tudjátok JB-s 3Gsnek szabad frissíteni az iTunes 10re?
-
bmwk1200s
őstag
Ezt nem értem. A 3Gsben is benne van az FM chip nem? Akkor mi miért nem kapunk az i4el együtt FM lejátszót?
Szerintetek mennyi idő alatt törik majd az ios4.1.et?
Vajon az ios4.1 hoz gyorsulást a 3Gs-nek is?
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Bocsánat, de lemaradt, mint Winkler Robi Magdi anyus haláláról
...mi történt itt, hogy már bann is volt?
Sziasztok!
Szeretnék kérni tőletek egy kis szívességet. Páran, ha nem nagy gond, leírnátok milyen appokat használtok leggyakrabban, mi az ami telepítve van?
Ha jól tudom a JB menete tiltott, de a cydias appok nevei nem..így ezt is írjátok le kérlek.
Köszönöm
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Metal topik
- További aktív témák...