Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
samgar
őstag
válasz
ForRedGlory #50684 üzenetére
Valahogy érzem
-
samgar
őstag
válasz
ForRedGlory #50675 üzenetére
Miért nem frissíted?
-
samgar
őstag
Sziasztok
Tönkrement a gyári fülesem, ugyanez megfelelne csak után gyártottban. Fellelhető valahol?
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #49565 üzenetére
De megy.
-
samgar
őstag
[link]
Erre valaki? Állandó hibaüzenetet kapok a telepítés végén és nem csak a frissítésnél, hanem bármilyen program telepítésnél. Reggel még működött, azóta nem nem csináltam semmit rajta -
samgar
őstag
Üdv!
Cydia frissítést jelez, de nem csinálja végig. Másnak is ez van? -
samgar
őstag
Üdv!
nem jövök rá mit hibázok el. Behúzok egy mp3 fájlt az itunesba, majd jobb gomb és create aiff version, de mégsem jön létre a fájl, továbbra is csak az mp3-at látom.
Megvan
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Ezt használta már valaki?
[link]Egyszerűen nem jövök rá, hogy kell megoldani ezt az egészet. Hiába indítom el a backboardot.
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Nem kaptam még soha ilyen üzenetet, mi az, hogy A Push értesítők használatához kapcsolódjon az itunesra? Miért kapok ilyet?
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amely letiltja a kepernyoforgatast. Jb-m van.
-
samgar
őstag
válasz
Coyote2000 #45934 üzenetére
De jelzi
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Létezik cydiában olyan program, ami x percenkét automatikusan váltja a hátteret?
-
samgar
őstag
Sziasztok!
A messenger nevu program mindig kijelentkezik, amint lezarom a telefont? Hiaba csak hatterbe rakom? (wifi) -
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #45084 üzenetére
Akkor nem bonyolult, hanem bugos
-
samgar
őstag
válasz
Solar_Wind #44578 üzenetére
és a lite verzió is tökéletes arra amire kell
-
samgar
őstag
Hivatalos program van arra, hogy adott idokozonkent cserelje a hatteret automatikusan?
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #43316 üzenetére
Töltést írt, nem letöltést.
Az előzményét pedig nem néztem, mert nem érdekelt momentán. -
samgar
őstag
Udv!
Meg mindig csak jb keszuleken lehetseges zart kijelzonel a wifi?
-
samgar
őstag
válasz
hatesz #42755 üzenetére
Nézőpont kérdése, kinek mi a "gyökérség". pl. lehet valakinek az a "gyökérség" ha üzemanyag nélkül használ valaki egy autót, vagy víz nélkül kávéfőzőt vagy nézők nélküli futballmeccs és még sorolhatnám a végtelenségig a példákat...vagy net nélkül iphone
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Udv!
Van a storeban egy 15 euros IGO Magyarorszag es Romania. Ha ezt hasznalaom kesobb lehetseges mas terkepet is beleintegralni?
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #41087 üzenetére
Akkor nem erőltetem
amúgy én is így gondolom. A hangrészleg vezetőjét ki kell rúgni !
-
samgar
őstag
A 4.2-es szoftnál csak az i4 kapott több sms hangot?
-
samgar
őstag
Üdv!
A Newsrack alkalmazást már elég régen megvásároltam. Akárhányszor is töltöttem le, kiírta, h already purchased és ennyi. Egy ideig nem volt Iphone-om, most várom az újat, gondoltam addig leszedem a gépre. Akkoriban mikor megvettem még nem volt magyar store, most onnan szedtem le, mindjárt le is vett 1,98 eurot. De miért?
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Gondolom már párszor leírtátok, magyar weboldalt keresek ahonnan iphone skinst lehet rendelni.
-
samgar
őstag
Mint lentébb olvashattad ( nem tudom megtetted-e ) a jailbreak nem "hekkelés", hanem teljesen legális lett és rengeted lehetőség rejlik benne fejlesztői téren. Kicsit olvasgass utána. Nem mindenki csak játszik a telefonon, bár néha kétségeim támadnak, mikor a "szakmai" topikban minden második hozzászólás arról szól, milyen kurvajó játék ez is meg az is...
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Legálissá vált az iPhone feltörése
Egy törvénymódosításnak hála az Apple iPhone tulajdonosai mostantól nyugodtan feltörhetik az okostelefonjukat. A jailbreak néven ismert rendszertörés alkalmazása után olyan szoftvereket is feltelepíthetnek, amelyek nem érhetők el az Apple hivatalos szoftverboltjában.
Az Apple korábban a szerzőijogi törvényre (Digital Millenium Copyright Act) hivatkozva tiltotta az iPhone törését, ebben ugyanis az állt, hogy a júzerek nem kerülhetik meg a gyártók által kitalált korlátozásokat. Ez sok embert zavart, mert az Apple nem enged be akármilyen programot az App Store nevű szoftverboltba, azaz korlátozta a felhasználók lehetőségeit.
Nem csak az iPhone lett szabadabb rendszer. Az Egyesült Államokban a használt mobilok törése is legálissá vált, így azok felhasználói nyugodtan szolgáltatót válthatnak.
Videojátékot csak azok törhetnek fel, akik biztonsági hibákat keresnek bennük, míg a dvd-ket oktatási célból lehet megszabadítani a másolásvédelemtől.
[link][ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
-
samgar
őstag
Ahányszor elindítom az itunest és szinkronizálok bármit, authorizálnom kell, meg kell adnom a jelszavamat. Hol van lehetőség olyan beállításra, hogy megjegyezze?
-
samgar
őstag
válasz
kersakdaved #30472 üzenetére
Igen. Lassulás, lefagyás, inkompatibilitás...
-
samgar
őstag
540.000 restore után sikerült downgradelnem 4.0ról 3.1.3ra. Soha többet 4.0
3G-n legalább is -
samgar
őstag
Sikerül downgradelnem 3.1.2-re, de indulásnál nincs aktiváció az itunesben és igy aztán hálózatot sem talál a telefon. Valakinek van tippje a megoldásra?
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...