Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
én még szeptemberben kötöttem biztosítást a szifonra. kíváncsi leszek, hogy most akkor nekünk is változik-e bár ha benne van, hogy árváltozás lehetséges akkor úgyis fog
amúgy vicc az I4emen lepattant az üvegből... IS van rajta csak mert tokot még nem tudtam venni ami tetszett... de áh
-
Jojo5
őstag
Yuppy!
Cut The Rope > megvan mind a 300 csillag
Várom a folytatást -
Jojo5
őstag
Sziasztok!
Telefonálok az I4 en erre lemerül kikapcsol, felrakom tölteni és b@szik bekapcsolni
Töltőképernyőnél megáll. Mi lenne a megoldás ? Dfu-ba rakom és kiveszem vagy miKöszi a segítséget
Üdv -
Jojo5
őstag
Voltam tegnap vácon és haverom telenoros Noki 5800-ja full térerőt produkált, az I4em pedig csomószor eldobta a T hálózatát
(#38787) Newyorker: Nem szeretek sokat költeni telóra, de ez valami ultrajó lett
Kompakt mindent tud amit szeretnék és tetszik mint állat
Ha minden a tervek szerint megy majd csak az I6ra lesz beruházás addig vígan elleszek evvel[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Srácok van valami ingyenes progi amivel ellehet a képeket fordítani szifonon ? mert felakarok tölteni 1 képet csak a pro hdr oldalra fordítva van a kép és csak úgy engedné feltölteni szal kéne ami elfordítja
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz
icecave #37198 üzenetére
Azt tudom, hogy nem a kijelző hibás csak azt nem tudom mi okozza a csíkocskákat
tikshow: Minek fotóznám le a kijelzőt? Ugyanezt látom amit a screenshoton csak nem tudom mi okozzaeddig 2x jött elő ez a zöldcsíkozás, de el is tünt amint beléptem 1 appba
a000: minek vinném vissza ? ez nem kijelző hiba[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Srácok az a sok zöld csíkocska mi lehet ? néha van néha nincs
-
Jojo5
őstag
ETA for greenpois0n is 10/10/10 at 10:10:10AM
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
srácok a kontaktokat mivel érdemes lementeni ? mert szeretnék egy full restoret csinálni és új telóként akarom a géphez hozzáadni
Van még valami extra dolog amit le kéne mentenem ?Vagy lehetőség, hogy az SMSek is megmaradjanak ?
-
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #36506 üzenetére
Recoveryből nekem csak restorerral jött vissza.
Mert a hackelt itunesban nem tudtam szoftvert frissiteni mert a recovery módban lévő I4-et nem ismerte fel az xp 64 bit.. így kivittem a kinti géphez netet átdugtam itunes fel, erre a gép érzékelte, hogy a teló recoveryben van és onnan restore és ment is utána vígan[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
"Same issue as everyone else. After upgrading to os 4.1 my battery will not hold its charge. Called Apple and they told me to reset my phone, this issue is related to os 4.1 and resetting will not help. "
Hétvégén majd megnézem akkor mit bír, mondjuk valami videót ráengedek 10 órában
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz
icecave #36474 üzenetére
Jaja én is ezeket számolgattam, de sztem az lesz, hogy kipróbálom valamelyik hétvégén, hogy 1 dolog mennyit merít rajta. Az lesz a legbiztosabb.. bár olvastam, hogy 4.1-el sok I4 gyorsabban merül
Amúgy a teló nagyon bejön. Idővel szerintem megszokom, hogy ennyit bír csak még fura
[ Szerkesztve ]
-
-
Jojo5
őstag
Reggel feltöltöttem 100%-ra a telót volt vele kb 1 kb óra net wifin keresztül, meg 20-30 perc játék illetve 1 óra zene és már 64% on állok. Akkor ez a normál ?
ja és ezt találtam : [link] > de nekem mégse esik ennyire durván
icecave:: akkor megnyugodtam, köszi
Amúgy akkor nem vágom hogyan írták azt rakat tesztben, hogy erős használat mellett 2 nap
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Srácok nektek, hogy bírja az I4-es akksija ?
Nekem reggel 95%-on állt és most 54%-on dudorog... Egésznap volt vele 45 perc net WIFIvel 1 óra game a godfingerrel és 40 perc zene meg 2-3 sms meg 5 perc duma... ez nem kevés 1 kicsit ?Egésznap 3Gn lógott
üdv
josy -
-
Jojo5
őstag
Sikerült! Már van mobilnet
Nem volt a net aktiválva az előfizumon mert amiről váltottam azon nem is volt
-
Jojo5
őstag
tököm eldurran most olvasgatom a T honlapot de semmi érdemlegest nem találok arra, hogy ikonnal miért nem megy a mobilnet.
már volt network reset etc. de semmi
Holnap úgylátom fel kell az ügyfélszolgálatot hívni, hogy WTF csak nehogy aztán megint én legyek a bamba aki benézett valamitvalakinek 5let
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz
BoneDragon #36172 üzenetére
nekem is halk
szerk: mitube eltünt az appstoreból mert nem találom
[ Szerkesztve ]
-
-
Jojo5
őstag
Gyerekek megcsináltam 9.2es itunes felmászott 64 bites XPre és nem is kell most akkor winfost telepítenem
-
Jojo5
őstag
[link]>Ez alapján próbáltam itunest meghackelni, hogy felmásszon nem sikerült mindig ipod service failuret dob ki... ha leszedem az ipod service patchet az se segít... már csak az új windows xp felrakása maradt a 64 bites mellé
-
Jojo5
őstag
ez 1 f@xság, hogy 64 bites XP nincs támogatva és most összevissza szerkeztgethetem a tetves itunest, hogy felmásszon...
-
Jojo5
őstag
válasz
Csigger #34808 üzenetére
nyomkodtam már 3GS-t párszor ami kicsit szokatlan, de tuti megszokom majd
3,5 col nekem kicsinek tűnik nem tudom miért de valahogy csöpnyi
Azért átváltani gombsoros telefonról érintősre kicsit szokatlan lesz. Nem akarom őrült modjára telerakni cuccokkal bár lehet mégiscsak a 32 gigás lenne az ésszerűbb a sok vidi miatt meg minden miatt[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz
Newyorker #34795 üzenetére
Ha minden összejön nekem is az első iphoneom lesz
Egy dologtól félek mégpedig a kicsi képernyőtől és az esetleges szövegbeviteli problémáktól, mert ilyen telónál a nagy ujjak nem kifizetődöek sztem, bár lehet aztán semmi bajom se lesz ezekkel, majd elválikSzerintetek 16 vagy 32 gigásat éri meg az új szifonból ? HD videó stb kell ezeknek 32 giga vagy bőven elég a 16 giga ?
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz
rolcsibácsi #34638 üzenetére
xp 64bit-et nem támogatja és most nem szívesen játszadoznék a virtual machineon vagy váltanék oprendszert
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hogyan kéne 64 bites XP-re felerőszakolni az itunest ?
Thx a helpet
Üdv
josy -
Jojo5
őstag
Mi ez az újabb komponens ? lehet erről tudni valami konkrétat ?
-
Jojo5
őstag
Srácok remélem igazatok van és amint bejön hozzánk és megvannak az első tesztek akkor állok befele a sorba mert már úgyis tönkrement az E65-öm szal már kell az új teló
Ha meg tényleg elbaszták és nem tetszik kihúzom vele jövő ilyenkorig és akkor eladom aztán megveszem az újat hátha az jobban sikerül
FecoGee: Enyém bekapcsol csak a simet nem érzékeli... majd megnézetem hátha eltudom még adni
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
srácok hallottam valami elvileg új "bug"ról mégpedig elvileg az új szifon nem érzékeli olyan jól az arcot és ezért hívást szakít vagy valami ilyesmire emlékszem csak haver magyarázott összevissza... erről valaki tud valamit ? elvileg valami szenzorhiba
-
Jojo5
őstag
remélem, hogy ezt megoldják...
venném már megfele
-
Jojo5
őstag
nem ide akartam sry...
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Örülök, hogy vártam eddig
egyrejobban kezd meggyőzni, remélem a tesztek és a személyes tapi is ilyen lesz és akkor lépek befele a klubba
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Apa kezdődik
-
Jojo5
őstag
Várom már a 4Gt és ha minden összejön belépek én is a klubba
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)