Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Misi1979 #49054 üzenetére
Ne vegyél utángyártott kábelt. Én vettem egy sync kábelt az ebayen, képen ugyanolyan volt mint az eredeti gondoltam nem nagy bukta ha nem jó. Hát természetesen nem jó. Az usb vége haggyán de a másik alig megy bele a telóba. Így is repedezik a 3-as széria ezzel még elő is segítem úgyhogy ment a kukába.
Egyébként a 2. linkeden látszik is milyen silány minőség:
Eredeti kábel téren meglepő de a Té a legolcsóbb legalábbis az autós töltőt és sync kábelt nézve amiket vettem. A tv-out-ot nem kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Misi1979 #37693 üzenetére
Akkor jó
Közben véget ért a tokkeresési fázisom. Ugye, az Invisible Shield miatt eléggé körültekintőnek kell lenni,ha nem akarja az ember gyorsan lealázni a fólia szélét (a műanyag/szilikon tokok feltúrják, a plüss/egyes bőrtokok beszöszölik, mikor ki-be rakod a tokba a telefont, stb.).
Végre megtaláltam a megoldást, ez nem szöszöl, mivel a belseje "selymes" anyagból van, nagyon jó minőség (ez az árán is meglátszik (~5800 ft)), viszont tökéletes párost alkotnak az IS-el, így ha "olyan" helyre megy az ember, akkor simán bele tudja tenni a tokba anélkül, hogy az IS-ben bármiféle kárt tenne (elsősorban arra értem, hogy felkaparná a fólia szélét).
Csináltam pár képet is, úgy az igazi elképzelni: Crumpler Giordano Special Edition 80 -
válasz
Misi1979 #37690 üzenetére
Hogy érted? Mikor feltelepíted, akkor még nem történik semmi, ezután kell a widgeteket telepíteni, amit szeretnél. Nekem amit láttál a képen, az 3 db: calendar events (iOS), mediaphone weather (iOS) (Budapest weather kódja HUXX0002, a többi is fent van a neten), yet another clock iOS. Ennyi.
Ha kirakod a widgeteket, akkor ha az ujjad a tetején tartod, akkor lehet rendezgetni őket a lockscreenen.
-
Csigger
őstag
válasz
Misi1979 #34004 üzenetére
és akkor még az is elég necces! most nézegettem az apróhirdetéseket, nem akarok fikázni, de tele van újoncok hirdetésével, amik csöppet sem biztonságosak! tisztelet a kivételnek!
én is majdnem beszívtam egy újoncot eladásnál, hál istennek okos voltam és nem hagytam magam átverni... -
Gordiann
őstag
válasz
Misi1979 #32193 üzenetére
Én nem találtam magyar boltban/aprón sajnos...
nem a simára gondolsz, ami nekem is van amiben nincs mikrofon?
Szerk:
[link]
Még ezt a megoldást nézegettem, habár ez nem olcsó, de bele tudom nyomni a saját fülesemet.Több olcsó kínai cuccnál látom, hogy *-ozva oda van írva, hogy "requires xy software for recording"....ezért parázok ezektől.
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz
Misi1979 #32125 üzenetére
Én vettem hozzá egy olyan szép gumi csúszás mentes alátétet (még egy telefonomnak sem vettem de ez megérdemli
) és akárhol néztem csak a laptop ventillátor mellett van a legjobb helye mivel sok mindent mérlegelnem kellett,ne érje el a gyerek stb.Még soha egyik sem (Iphone,Ipod ) panaszkodott hogy melege lenne,ki bírnak ezek majdnem mindent
Jó kis cucc ez akárki akármit mond
Sokszor leírtam már hogy kipróbáltam rentgeteg készüléket minden platformon de az Apple mindig az első marad,a többiek meg kullognak utána. -
ko9
addikt
válasz
Misi1979 #31944 üzenetére
Hehe
Beszari,amúgy nem
Hát ha most "clone-t" akar elsózni eredetiként nem hiszem,hogy én fényképezgetnék szépen elverném azután fényképezgetnék:$
Hát laptopot mindenképpen viszek fel
2 ismerősöm találta ezeket a hirdetéseket volt is egy külső angol oldal ottani ár átszámolva Ft-ba jött ki az az ár,amiért kínálta.De még szétnézek én
Üdv Ex
-
tikshow
addikt
válasz
Misi1979 #30913 üzenetére
"Erre megoldás lenne egy ennél alaposabb hitelképességi vizsgálat bevezetése, viszont ezen olyan emberek is fennakadnának, akiknek a jövedelme pl. kézbe jön és/vagy illegális forrásból származik." - arról nem is beszélve, hogy azok a fiatalok akik ezt a telefont veszik, mert ők is elég sokan vannak, és semmi kerestük sincsen...
[ Szerkesztve ]
-
hatesz
tag
válasz
Misi1979 #29040 üzenetére
Bocs, de nem éreztem láma kérdésnek amit kérdeztem. És képzeld, a teló megvétele elött rengeteget olvastam a neten, 3 napig folyamatosan ezt a fórumot böngésztem, hogy mások tapasztalataival, tanácsaival és ötleteivel gazdagodjak. És azóta is olvasom.
Az elsö bekezésed köszi, na ezt pl nem tudtam, bár nekem nem írt ki semmit.
De a második bekezdésedben már megint lekezelö vagy, osztod az észt. Mindegy, elfogadom hogy ilyen kioktató a stílusod. Amúgy nem érzem hogy a problémám "teljesen alap" lenne.
Csak mondom, másnak nem degradál az "alap" problémámra válaszolni kioktatás nélkül. És bocs hogy nem vagyok profi iPhone témában, de azt hittem a fórumba kérdéseket is fel lehet teni, nemcsak másokét olvasni...
De amúgy tényleg köszi a segítséget, nem tudtam erröl a hömérséklet hibárólWuuWuu: Ahogy mondod. szerintem itt van egy közösség és én pl nagyon bírom a prohardver fórumot, mert egyrészt sokat lehet tanulni belöle, pl nekem is rengeteg fel nem tett kérdésmere megkaptam itt a választ, de ha az 1 hónapos teló egyszer csak nem hagyja bekapcsolni magát, akkor igenis megkérdezem, hogy tudna-e segíteni valaki. És ha pl holnap valakinek ugyanez a gond elöjön, feljön ide, és látja hogy más is járt így, akkor már ö nem fogja megkérdezni.
Nem azt kérdeztem szerintem, hogy hogy lehet ékezetes betüket írni vagy hogy bluetooth-szal tudok-e fájlokat küldeni...[ Szerkesztve ]
-
Smitiz
csendes tag
válasz
Misi1979 #28432 üzenetére
Azért megyek rögtön 400ra, mert a feltöltéseim alapján havi 7-10e a számlám, persze, gondolom brutál percdíjam van, de ez lesz majd üzleti telefon is, reményeim szerint jól ki lesz használva a 400as csomag ^^
És igen, biztos több pénzt viszek mint 40k, mert fémipari vállalkozásunk van amiben kétkezi munkát végzek javában, szóval valami tokkal el akarom szigetelni a külvilágtól, elég hamar fémporos/olajos tudok lenni.
Tényleg, esetleg tudtok valami tokot ajánlani vagy valami egyéb "must-have" kiegészítőt?
-
<NewL>
addikt
válasz
Misi1979 #28267 üzenetére
ez veled tortent meg?
ja,az ebay appot meg mar fel eve hasznalom
ha szoktad nezni az engadgetet,annak is van ilyen appja,jobb mint asztali bongeszobenja meg annyi,egyik csoporttarsam a vodanal dolgozik,ma beszeltem vele,azt mondta ugy nez ki lesz a vodanal is iPhone (yee yee johet olcsoba a flottas szifonyom
)
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
válasz
Misi1979 #28178 üzenetére
Nem igazán értem a hozzászólásodat. Azt értem, hogy a mobilaréna hivatalosan kizárja ezeket a dolgokat az oldalairól és erre meg is vannak a megfelelő személyek.
Pl. moderátor, házigazda. De hogy téged miért zavar vagy bosszant ha valaki erről ír másnak, nos ezt a részét nem igazán értem. nem látok sem moderátor, sem polgárőr sőt még munkásőr feliratot sem az avatarod alatt.[ Szerkesztve ]
-
Judy075
tag
válasz
Misi1979 #27607 üzenetére
Köszi.
A 2.-hez: ha újra telepítem az iTunest, akkor ahhoz, hogy app-okat telepíteni tudjak, be kell lépnem az email-emmel, és azonosítanom kell. Ilyenkor írja ki, hogy a maximális 5-ből már 4-nél járok. Sajnos az utóbbi időben döglődött a gépem, és többször kellet az XP-t újrahúznom.
Mit csinálok rosszul? -
Játékos
addikt
válasz
Misi1979 #27259 üzenetére
Netes vásárlás esetén 8 munkanap az elállás lehetősége.
(Elállási jog.)
Van egy olyan speciális eset, amikor az eladó például a honlapján nem tájékoztatja a vevőt az elállási jogról, így a 8 munkanapos határidő a vevő tájékoztatásának időpontjától, az elállási jog kezdetétől számított 3 hónapra hosszabbodik.
[ Szerkesztve ]
-
rAY.BAN
tag
válasz
Misi1979 #27255 üzenetére
Hát, suliban általánban van, otthon ritkán, közepes nagyságú városban lakom (Kazincbarcika). Nem hiszem, hogy a térerővel lenne a probléma ugyanis, más telefonokkal ha nemis max, de van. Azt nem tudom, hogy 3G-vel vagy anélkül sűrűbb-e a térerő, ugyanis most abszolút nem talál semmit....
Egy valami tuti, hogy letiltva nincs, ugyanis felhívtam a T-Mobile-t bemondtam az IMEI számot, megnézték, de semmi... -
tikshow
addikt
válasz
Misi1979 #27195 üzenetére
kíváncsian várom, azt a videót ahogy szétvágod a simkártyádat és, hogy utána milyen szöveggel mész sírni a szolgáltatódhoz egy újért, biztos meg lehet csinálni jól, de nagyobb az esélye, hogy tönkrevágod, félre ne érts, nem feltétlenül rád értem, hanem azokra akik azt hiszik, hogy mindent meg tudnak csinálni, de közbe nem
-
spedyboy
senior tag
-
-
D@niel
addikt
válasz
Misi1979 #27114 üzenetére
Igen, írni is akartam, hogy ne hogy átírásnál lehúzzák még vagy 70k kötbérrel...
hitelvizsgálat: Ó, jut eszembe az a 2...mondjuk úgy sötét bőrű emberke még anno az üzletben, az egyik egy provokatívan öltözött 20 éves pincérlány, másik egy 18 körüli "kan", végig nyomták velük a h.vizsgálatot, aztán szépen közölték, hogy "sajnos nem vásárolhat előfizetésesen." Lefagyott az arcuk, 10ed annyi magabiztosan mentek el, min ahogy jöttek
-
spedyboy
senior tag
válasz
Misi1979 #27003 üzenetére
szia!
Igazad van programok felsorolásáról van szó!
De ez is volt a célom sokan használnak "fizetős" programokat a telefonjukon és sokan gondolják úgy,hogy azért törik meg a telefont hogy ezekhez hozzá juthassanak.
Egy alternatívát akrtam mutatni csupán!
De köszönöm az épitő jellegű kritikát!U.I.: Az ember nem hülye ami fáj azt nem csinálja szándékosan.
-
-
Doresz
tag
válasz
Misi1979 #26787 üzenetére
Scoobyka
a bármi azért túlzás, de igen, cserélik.Misi1979
KösziAz előző majdnem napra pontosan 9 hónapig volt meg, és ezzel az új készülékkel újraindult a garancia. Aminek természetesen nagyon örülök
Nem mintha rohannék gariztatni alig 1 év múlva, de jó tudni, hogy még van rá garancia. Most épp a backup-ot várom, remélem lementettem mindent és nem kell szenvednem.
-
Syl
nagyúr
válasz
Misi1979 #26534 üzenetére
amúgyis lesz rajta némi töltés
Hát hogy lesz-e! Amikor én vettem a telefont, akkor kb 20 percig a töltőn lógott, mire a T-és kislány be tudta kapcsolni és aktiválni.
Első használatba vételt célszerű töltéssel kezdeni. Az ember ilyenkor úgyis kiéli az újdonság varázsát, bökdösi, ismerkedik vele, telefonszámokat visz fel, felhívja az ismerősöket dicsekedni
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)