- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
válasz
tikshow #46907 üzenetére
Persze, áthidalható probléma, de nem lenne 1xübb, elegánsabb, ha csak odabökök, 06, és hívás...
És ez azért ciki, mert sztem nincs még1 olyan telefon amiben nem tudsz belejavítani a számba. Ez vonatkozik a kézzel bepötöyögött számokra is. Tehát a félretárcsázás esetén is vissza kell törölni a hibáig, vagy újra beírni az egész számot.
-
Everman
addikt
válasz
tikshow #44235 üzenetére
"azért az LG Optimus 2X Android Honeycomb-bal oda fog b@szni neki rendesen "
Az általam említett Attrix jobb hardver, mint a 2X
Honeycomb meg egyiken sem fog semmit csinálni, mert az a tabletek rendszere lesz, a smartokra a Gingerbread (2.3) és nyártól az Ice Cream Sandwich (2.4) kerül
(Nem tudom, nekem már az android kódnevektől is gyomorrontásom tud lenni)
-
-
-
kispéé
senior tag
válasz
tikshow #41688 üzenetére
Hát igen, sajnos ennek a fórumnak a felépítése nem teszi lehetővé, hogy az újoncok egyből lássák a FAQ-t vagy más hasonló dolgokat , úgy mint az sg.hu fórumon, aki esetleg nem ismerné, ott minden topicnak van egy fejléce ahol minden fontos dolgot le lehet olvasni és még visszaolvasni se kell. Bár az már más kérdés, hogy ez se mindig hatásos, mindig vannak/lesznek writeonly userek.....
-
manchester85
veterán
válasz
tikshow #40974 üzenetére
Ez világos, de ki a franc indul el úgy otthonról, hogy "hátha elhagyom az iPhone-omat"?
Ha arra tudsz figyelni, hogy bekapcsold, ne felejtsd el, akkor úgyis végig figyeled, hogy megvan-e, sztem. Én csak a saját pszichológiámból indulok ki, aki meg lesz*rja, az azt se fogja figyelni, mikor kell bekapcsolni meg kikapcsolni. Legalább is ha magamból indulok ki, ez a logikus. Pont akkor lopják el/vész el egy teló, mikor az ember nem számít rá, is eszében sincs a dolog.
-
Boeing737
tag
válasz
tikshow #40926 üzenetére
Köszi szépen! Legközelebb ha megint lefagy kipróbálom
Amúgy nekem is pont a haon akasztotta ki :S Múltkor is.. Csak most újrainditottam a telót a kilépő+bekapcsoló gombbal,úgyhogy most jó.. próbáltam az előbb szándékosan kiakasztani a haonnal, most persze rittig nem fagyott le
De legalább tanultam megint egy új bill. trükköt (dupla kilépgomb).. Ja és rájöttem, ha le van zárva a "billentyűzet" akkor pedig a zenelejátszó jön be
-
Landon
addikt
-
-
Landon
addikt
válasz
tikshow #40612 üzenetére
Persze legalább tizet.
De mindegy én vok a béna tudom. Nekem ez a fólia felrakás sosem ment! Mindegy nem is érdekel. Ha itthon lehetne kapni vmi értelmeset akkor meg venném és megkérném egy ismerősöm h tegye fel mert ő jóval ügyesebb ebben, de sajna itthon semmi értelmeset nem lehet kapni. Várni meg már nem fogok USA rendelésre...
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
tikshow #40517 üzenetére
a tmobile médiamániás tv-t akarom nem az iphone-on nézni (rtl klubot) nagyban jobb lenne..
30 óra tartozik a csomagomba úgyhogy nem eszik adatforgalmat azon kívülcsak nekem csinál ilyet az óra hogy átáll össze vissza?? ... nyomtam egy restartot és most 8:59 et mutat... tiszta hülye, pedig automatikusra van állítva (budapest blőve egyébként..) nemértem.. 4.1..
-
válasz
tikshow #37659 üzenetére
Igen, ez így van. Írtam egy angol levelet a supportnak ( 20 perce kb.), és basszus, 5 perce válaszoltak, hogy bocsánat, javítják, pár óra, és tölthetem a 4.1 kompatibilis verziót. Azért ez enyhénszólva is dícséretes. Kíváncsi leszek, így lesz-e, de mindenesetre várok, nem downgradelek akkor
-
manchester85
veterán
válasz
tikshow #37488 üzenetére
De ez csak egy általános leírás. A www.apple.com-on, az apple USA oldalán pedig a következő szerepel: White iPhone currently unavailable for order or in-store pickup Az apple oldalán iPhone-t nézni gyakorlatilag ugyanaz, mintha az AT&T oldalán tennéd, hisz mindkét esetben ugyanolyan feltételekkel, ugyanúgy AT&T szerződéssel veheted meg.
Egyébként én ezt látom: Your Choice of Phone
Choose the phone from the following options:
Apple iPhone 4 - 16 GB - Black
Included in package
Apple iPhone 4 - 16 GB - White coming soon -
válasz
tikshow #36899 üzenetére
Köszi, leszedtem, de a hitelesítési mizéria miatt (wifi nem jó) és állandóan ellenőrzi a hitelességet, úgy döntöttem, hogy hagyom...
(teszem hozzá, hogy sok jót nem írnak róla)Esetleg más alternatíva?!
Jb hiány nélkül meg kell vegyem a szoftvert.
Nagyon nem volna mind1, miért adok ki pénzt -
rolcsibácsi
őstag
válasz
tikshow #35420 üzenetére
ha az operára sírt hogy nem friss akkor nem jól látta. azt írta hogy a jelenlegi az 1. akárhányas.. ugyh tökmindegy hogy magyar appstore vagy us.. a current version az 5.0.2 és ezt kínálta fel az installous nekem. appstore szerint viszont az van fent. ez csak egy példa de más proginál is volt már ilyen..
-
-
törölt tag
válasz
tikshow #35228 üzenetére
Sztem SMS számláló alatt a kolléga is azt érti ami nekem is hiányzik, h a küldött üzeneteket számolja, mondjuk a saját paripacsomagom 50-s kvótáját sose léptem még túl, de akkor is érdekelne h a hónap folyamán mennyit küldtem. Kimenő hívás mérő viszont kifejezetten kellene nekem is, csak vhol én is azt olvastam, h csak jbvel oldható meg. Ez kb az egyetlen dolog amit az ifon jb nélküli képességeiből hiányolok, egy kissé részletesebb hívás log (+ esetleg külön mérési egység beállítással -p vagy mp-)
-
Kashim
őstag
válasz
tikshow #33974 üzenetére
Köszi, próbálom, ezzel kapcsolatban egy újabb jelenségre lettem figyelmes, mintha ez is JB után jelent volna meg, indításkor az almalogónál van egy artifactosodott negyed sor kb.
Ilyen színes pixelek össze-vissza, sorban egymás után a jobb felső sarok felé félúton. Csak itt, aztán betöltés után eltűnik teljesen, sehol nem látni újra, de akárhányszor újraindítom, alma logós betöltésnél mindig ott van. Talán jelent valamit nem tudom, lehet mégis jobb lenne restore-olnom... De most már megvárom 4.1-et aztán majd akkor restore és update, JB meg nem érdekel.Na de problémára visszatérve, újraindítás után is fenn áll, mondjuk most arra változott, hogy rányomok és 1-2 másodperc hatásszünet után jön be csak a lockscreen. Ilyet is szokott, de legtöbbször a dupla nyomós mókát hozza elő. Érdekes, na mindegy majd update-nél kiderül hogy megoldódik-e, nem valószínű hogy a gombbal lenne gebasz, bár járhatna finomabban is.
Még a végére egy fura kérdés, nektek nem koszolódik be kicsit az üveg körüli rés? A felső résznél nekem egy picit koszos, nem látni tényleg csak nagyon közelről, de zavar és nem akarom hogy felrakódjon. Néha képernyő törölgetés után is kelletlen odasöpröm az apró piszkokat. Azonban piszkálni se nagyon merem, mert láttam már olyat aki túlbuzgón valahogy beletúrt a tömítő gumiba, vagy mi van ott körben, valami gumiszerű dolog, ami mellesleg nekem alul mintha feljebb jött volna, szinte rés sincs már... Szóval, esetleg valami merevebb ecsettel tunkoljak bele? Szoktátok egyáltalán ott tisztogatni?
Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest