Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Akciókamerák
Aktív témák
-
Egál
csendes tag
3G és 3Gs kamera öszehasonlító teszt
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
macikos #8397 üzenetére
Na akkor itt is....
Ez nem warez!! Nincs link, és nincs utalás sem! Fórumszabályzat szerint ez megengedett. Csupán programok neveit soroltam fel...ez mitől lenne warez?
Az eszem megáll...segíteni akarok, és erre megkapom a magamét.
Miért fáj ez neked hogy a progik nevét közzétettem? -
zack
nagyúr
Nagyon sok progit, játékot kapok hetente iPhone-ra...mivel sokat segítetek nekem, és valószínű sokat is fogtok
, ha van rá igény, feltöltöm valahová őket, hogy számotokra is elérhető legyen. Akinek kellene küldjön pü-t, és ha lesztek egy páran, akkor feltöltöm. Ha folyamatos igény lenne rá, akkor hetente fel fogom tenni ide a topikba...persze ha van rá igény.
A héten ezek jöttek:
Alien.Invaders.v1.1.1
Asteroids.3K.v1.0.
Circuit.Strike.One.v1.0
Delphine.Software.FlashBack.v1.1
Eklaireur.v2.34c
Embargo.v1.0
Fight.Or.Flight.Arcade.Simulator.v1.11
Fighter.2010.v1.0
Firework.Frenzy.v1.0
Flight.Of.The.Amazon.Queen.v1.3
Geo-Defense.v1.2
Hip.Hop.Producer.v1.3
IControl.v1.0.
IFishing.Saltwater.Edition.v1.0
I-Gun.v1.5
IMassager.v1.0
IMojo.v1.0
IPainkiller.v1.0
ISpace.3D.v1.0
Light.Wars.v1.01
Lily.Pads.v1.0
Nintaii.v1.0.6
Poker.Vs.Girls.v1.0
Red.Bull.Air.Race.World.Championship.v1.0.1
Sniper.Somali.Strike.v1.0
Star.Defense.v1.0
Sudoku.v1.5
Swoop.v1.0.
Tap.Tap.Lady.Gaga.Revenge.v1.0
Tap.Tap.Revenge.Coldplay.v1.1
Tap.Tap.Revenge.Dave.Matthews.Band.v1.0
Terminator.Salvation.v1.0.7
UK.Motorcycle.Theory.Test.v1.5.
VanillaSurf.v1.2
Worded.Pro.v1.0 -
törölt tag
Bonzsur,
Mint fentebb írtam, leendő iphone user vagyok, mivel nem értek túlzottan még az appstore/itunes dolgaihoz, a köv. kérdésem lenne:
Van a Livestation nevű program, amit asztali gépen is nagyon sokat használok (online TV vevő, főleg hírcsatornák). No mármost nemrég megjelent az iphone változata is 4 evróért, viszont csak a régi EU tagállamokban tölthető le. A leírás ([link]) viszont azt írja, h ha letöltöttem, a világon bárhol használhatom, ahol van 3g/wifi. Tehát a kérdés: megkerülhető valahogy e ez a korlátozás? Mert láttam, h sokan az USA storeba reggeltek be vmi gift carddal, valamilyen módon megoldható lenne, h pl. az UK store felhasználójának lásson a rendszer ?
Előre is thx.
PS. ha van vmi más program, ami hasonló tudású, az is jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Közben én is meg a család többi tagja is befrissült!
Szerencsére nem volt gond. Működik minden szépen -
zack
nagyúr
Ahogy olvasom a hsz-eket...tuljdonképpen szoftveresn hozni fogja a sima 3G a 3GS új funkcióit?
Mert hiába a gyorsabb proci (sztem az alap 3G is gyors), és a jobb 3D gyorsító, ha pl. az előfizus ára annyi lesz hogy nem fogom tudni megvenni.
Persze várok még, de egyre inkább húz a szivem az alap 3G felé...a csajom rinyál, kérné már vissza a telefonját, és a 3GS még 2 hét mire ideér...azért lenne jó tudni mennyi lesz mire ideér, mert bármennyire is meg fogja érni 50k-ért is, nem lesz rá ennyi keret.
Sajnos csak 30k van egyelőre, és semmi kilátásom hogy több legyen 2 hét múlva erre a célra. Viszont ha mindenképpen több lesz a GS, akár most is megvehetném a sima 3G-t, mert akkor az ára miatt kiesik a GS, és felesleges lenne várnom 2 hetet... -
Csapi007
veterán
Hy
JB-ztem 3.0-át redsnow-al. Renden végig is ment de nem tudtam iTubeshoz csatlakozni.
Vagy azt írta hogy invalid response was recived from the device vagy 0xE8000065-ös hibával nem tudott csatlakozni.
Gondoltam elkezdem előről, restore 3.0-ra és már így se tud csatlakozni.Dugtam már a kábelt mindenhova, Lockdown mappát is kitöröktem. iTubes reinstall is volt, több gépen is néztem, viszon t egy Mac-en (másik kábellel) simán behozta.
Lehet hogy a kábelem rossz?
Egyéb ötlet?Ja és 2G Touch cask gondoltam itt többen értenek a dologhoz.
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Ugye tudjátok, hogy százalékos akku kijelzés csak az új, 3GS iphoneban van?
Na de hála néhány jófej emberkének és a szifon.com csapatának, a szifon.com cydia souce-ból letölthető egy script, ami módosít egy bitet a szoftban, így a régebbi iPhoneokon is működik a százalékos akku kijelzés
Most sokan azon ügyködnek, hogy a 2G és az iPhone 3G-vel is lehessen videót felvenni. Már félig-meddig sikerrel jártak. Amint 3GS-hez lesz Jailbreak, talán sikerül majd megcsinálni. Talán még a hangvezérlés is összejön majd.
-
kicsigeri
senior tag
xcy köszi
meglesem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Navigon MobileNavigator
-
Csabee.
nagyúr
"Az első Európai navigációs szoftver az Appstoreban
Navigon MobileNavigator* 2D és 3D térképek
* Álló vagy fekvő üzemmód
* UI szolgáltatások, és valósághű nézet (Reality View Pro, Lane Assistant Pro & “real signpost display”)
* Sebesség figyelő, állítható hang és vizuális jelzésekkel
* Direkt hozzáférés az iPhone címjegyzékéhez
* Legújabb NAAVTEQ térképek, több mint 2 millió POI-val
* A telefonbeszélgetés befejezésével automatikusan folytatódik a navigáció
* Gyors elérés a felhasználó által bevitt POIK-hoz
* Vigyél haza funkció, egy kattintsára. "[ Szerkesztve ]
-
C^^
őstag
(Lejárt a szerk. idő.)
A vicc az az, hogy az akku százalékos kijelzés egy változó átírásával, vagyis felvételével simán bekapcsolható bármelyik készüléken. Gondolom a Voice Control sem hardverfüggő, tehát simán menne az első, második generációs készülékekkel, ha sztívék nem gyomlálják ki a firmware-ből. És akkor a video recordról, meg a 2G MMS-ről ne is beszéljünk. -
C^^
őstag
Gsx-rr: Van SMS-forward a 3.0-ban: Edit, majd kijelölöd az adott SMS-t, és forward.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Na tul vagyok az ismerkedessel. Az elso benyomasaim nagyon jok ami megdobbentett az a gyorsasag.
Nagyon vartam mar a telefont nem bantam meg. Viszont nem vagyok elegedett. A keszulek fuggetlen igy eszem agaban se volt hogy barmilyen modositast eszkozoljek rajta.
Vettem is par programot a storebol.
de kenytelen leszek megoldani 2 problémat.
Buetooth: szuksegem van ra hogy fajokat telefonok-laptop kozott egyszeruen mozgassak.
Viszont a masik dolgot egyszeruen nem tudom felfogni hogy engedheti meg maganak az Apple.
Ez pedig az sms-kezelés. Érthetetlen ,hogy miert nincs sms forward. Ennel alapvetobb funkciot moboltelefonban el sem tudok kepzelni. Nekem nagy szuksegem van ra. Napi szinten kell ugyanazt az sms-t elkudenem kulonbozo embereknek.
-
1qay
csendes tag
-
-
zack
nagyúr
Olyan konvertáló progi nem létezik ami DVD5-ből tud iPhone formátumot? Mert ahogy nézem a WinAvi jó kis progi, de ez inkább arra van ha eleve van egy konvertált divX-es anyagod ami nagy méretű, akkor azt képarányban, és méretben optimalizálja az iPhone-hoz. Viszont dvd-ről nem tud csinálni közvetlen...ill. a videót biztos meg tudja csinálni, de se felirat, se hang hozzáadási lehetőség nincs.
Erre a DVD5-ös konverzióra van megoldás? -
macikos
addikt
válasz
Remittenda #8353 üzenetére
2G-m van...
A sebesség nem is a betöltési sebességen látszik leginkább, hanem hogy az összetett oldalak, melyeken sok banner, animáció,stb. van nem akadnak meg.
tomcsi23:
Most jut eszembe, múltkor a hangszórót és a mikrofont is megpiszkáltam egy tűvel, mert volt benne sok szemét. Lehet azért furcsa
Meg a hangszóró is hangosabb
cilo9: Végül sikerült? Vagy nem? Tedd Recovery módba a telefonod. Kapcsold ki a telefont, dugd rá a kábelt, utána tartsd nyomva a bekapcsoló gombot és a Home gombot 10 másodpercig.
-
cilo9
aktív tag
-
FireShadow
senior tag
most jutott eszembe, lehet hogy alap, de szerintem nem mindenki tudja, hogy:
fring-ben lehet a VOIP szolgáltatók SIP szervereit használni, és ez nem korlátozódik a skypera:nekem voipwise accountom van ez annyit tud hogy sok ország vezetékesét ingyen lehet hivni a mobilszámokat többnyire 23ft-ért a mai árfolyammal.
fring-hez van ugye 3G patch, igy kellemesen lehet használni belföldi számok ingyen hivására nem csak wifis területről is.
na de ami a csavar a dologban hogy ugye a roaming dijak ritka kellemetlenek. külföldországban keritesz egy wifi hotspotot vagy a szállodában ha van akkor örülsz neki és máris telefonálhatsz a telódról a voip szolgáltató számlájára ugyanigy mobil 23, land 0 huf
gondoltam megosztom azzal aki nem tudná
ja és ritkábban van szükség rá de így lehet gép, headset, satöbbi nélkül hívni a külföldi ismerősöket is bagóért és mégiscsak a telefonba beszélsz, nem a gépnél üldögélsz
bár akinek van lehet kényelmesebb a headsetes történet
-
samgar
őstag
Ilyen meg nem volt: mindenfele telepites nelkul a telefonra kerult a wideweb nevu alkalmazas. LoL
-
cilo9
aktív tag
Navigon Mobile Navigator (európa térképpel) már kapható a store-ban. 75 euro a bevezető ár! Remélem hamarosan jön az igo is!
-
cilo9
aktív tag
válasz
macikos #8346 üzenetére
Én vagyok a marha, mert talán a legfontosabbat felejtettem el leírni. Szóval bekapcsolom a 2G-t azt ítja ki, hogy tegyek bele egy sim-et, kössem össze itunes-szal, hogy aktivàlja. De ugye egyik kàrtyàt se fogadja el az itunes. Ezért ugye nem is jutok el a restore gombig. Pedig elvileg használva volt itthon a teló, csak valamiért beadta a kulcsot és most ezt produkàlja. Így is helyre lehet hozni?
-
tomcsi23
veterán
válasz
macikos #8342 üzenetére
Igen, a szmájlik is folyamatosabbak.
a felvevős dolgot nem vettem észre, szerintem csak beképzeled.
A stores cucc-cal egyszer felvettem egy 3 órás "semmit", hát ott még a tv meg az ajtó, s egyéb hangok is i teljesen kivehetőek voltak. Amúgy ezzel is el lehet küldeni mailban, de gondolom csak 1-2 megáig kb. ;)Ne gyűjtsük össze a különbségeket egy listába?
-
samgar
őstag
Üdvök!
Sehogy sem sikerül az iphone tunnelhoz csatlakoznom. Sem wifin, sem kábelen.
Igy viszont nem tudok életet lehellni az ida naviba.
Nem lehetséges, hogy a 3.0-ás rendszer miatt mind az iphonetunnelnak mind az iphonebrowsernek frissítés kell? -
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #8348 üzenetére
mar csak azt a kocsog kabelt hagytam otthon
ha vki jar a moszkva fele egy kabellel akkor ugorjon be a buro panzioba es segitsen ki mer lemerulok reggelig... Koszi -
rolcsibácsi
őstag
Örs vezeren elindulok metroval, stadionokig van 3g.
nem olyan gyors de ide felnezek azert...
Beerunk fold ala es atvalt gprs-re( csak kis karika van)
eddig fold alatt ket megallo kozt ez eselytelen volt hogy itt netezzek, raadasul nem is lassu igy sem- fura ez nekem. Ugyanazt az oldalt kb ugyanugy tolti be mint 3g-n
kiepitett itt vmit a temobil v mi??nemhinnem par nap alatt ugyh jo ez a 3.0
na megjottem
azt mar lehet h csak bekepzelem de mintha gyorsabb is lenne gprs.... Lol[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Neked 2G van, azzal könnyű.
Először is felrakod az iTunes 8.2-t. Utána bekapcsolt állapotban rádugod a kábelre a telefont. Elindítod az iTunes-t. Amikor felismeri, akkor lesz egy olyan gomb, hogy RESTORE. Erre a SHIFT-et nyomva tartva rákattintasz és megnyitod a letöltött firmware fájlt.
-
macikos
addikt
válasz
tomcsi23 #8340 üzenetére
Igen, megszokás kérdése.
Az az érdekes, hogy amikor például itt is írom ugyanígy a mezőbe a szöveget és kiérek a képernyő szélére, akkor szépen, folyamatosan mozdul el a kurzorral a kép, nem pedig ugrik. Régebben meg a sok animált smiley is lelassította. Szóval nekem ezek az igazi fejlesztések.
A Voice Memo meg nem tudom miért, de mintha jobb minőségben, nagyobb érzékenységgel venne fel, mint az App Store-os felvevő alkalmazások
Bár az is lehet, hogy csak beképzelem
Egyébként nem tudom mi van ezzel a 3.0-ás szofttal, de most hagytam vagy 2 órát pihenni a telefonom, erre most gyors a springboard is. Nem értem.
Amíg el nem felejtem: Volt egy nemrég indult blog, ahol 1-2 ember Magyar videótesztet készített AppStore-os játékokról. Nem tudja valaki az oldal címét? Elfelejtettem
-
samgar
őstag
Es erdekes modon mikor radugom kabelra nem olvassa be, nem ajanl fel beolvasasi lehetoseget es a sajatgepben sem latom. Viszont az itunes kezeli. Most akkor mi van?
-
samgar
őstag
Az openssh-n kivul mi kellhet meg ahhoz hogy usbn keresztul hozzaferjek a fajlokhoz iphone tunnel progival?
-
Ulkesh
őstag
válasz
rolcsibácsi #8334 üzenetére
"nekem hiányzik a 2.2.1 a jailbreakkal."
Pár Cydiás alkalmazás kivételével minden megy 3.0 alatt is, nem sok értelme van visszatérned 2.2.1-re.
-
rolcsibácsi
őstag
nekem hiányzik a 2.2.1 a jailbreakkal.
ha visszateszek egy régebbi itunest mint 8.2 és rárakok egy customot akkor mi lesz.
először is próbáltam már visszatenni de nem engedte mert már volt újabb itunes fent hiába uninstalláltam rendesen..
(mindegy, gondolom hogy ha registryből meg mindenhonnan kitörlök minden cuccot akkor csak engedi..)
és a 3.0val jött új baseband.. milesz vele ha felteszek egy custom 2.2.1et? -
macikos
addikt
Hát nem tudom, nálam csak a springboard lassú egy kicsit. Minden más gyors. Youtubeban is pl. a kedvencek scroolozása villám gyors, pedig eddig minden fw-nél akadozott. Safari is hasít rendesen.
Érdekes viszont, hogy a Cydia rohadt lassú.Akkuval kapcsolatban még nincs tapasztalatom.
-
cilo9
aktív tag
Üdv!
Segtítségre lenne szükségem: adott egy 2G-s szifon, nem tudok róla semmit (külföldön vett, ezt tudom). Bekapcsolom és itunes összeköttetést kér sim kártyával. Se pannonos, se t-mobilos kártyával nem megy, mert azt írja nem támogatott szolgáltatók.
Kérdésem: életet lehet-e lehelni bele, valami "ügyeskedős" custom firmware-rel avagy nem.
Ha igen, akkor segítenétek a dolog menetében és letöltési linkekkel?
Van 3G-m, de az teljesen tiszta gyári, ezért nem ismerem a jailbrake, szoftveres függetlentés menetét. Ja és iTunes 8.2-es van fent a 3G frissítése miatt.Köszönöm előre is, ha segítetek!
-
Gsx-rr
veterán
Miert nem tudo fellepni a netre mobil hálozaton. Milyen apn beállitásokat kell használni? Pannon.
Keresek 2 alkalmazást amiről hallotam az egyik aminél háttérhangokat lehet beállitani beszélgetés közben.
Meg amivel meg tudom beszéd közben a hangomat változtatni.
-
-
Ulkesh
őstag
válasz
Shalala #8323 üzenetére
Ha raktál a Winterboard előtt fel OpenSSH-t és az fel is éled, akkor kézzel kell kiiktatnod, ha jól emlékszem, akkor a System/Library/Launchdaemons/com.apple.SpringBoard.plist fájlban van az indítása, ebből kell törölnöd.
Ha nincs SSH, akkor marad az újratelepítés.
---
Mindenki figyeljen arra, hogy a 3.0 kizárólag az App Store-os alkalmazásokkal van tesztelve és még azok sem mind működnek, a Cydiás alkalmazások zöme működésképtelen az új rendszeren, jobb esetben kilépnek, rosszabb esetben nem fog többet elindulni a rendszer.
Legokosabb megvárni a fejlesztők jelentkezését, hogy Ők már letesztelték, vagy esetleg frissítették az adott alkalmazást.
Egy éles rendszeren nem túl okos dolog magunknak tesztelni. -
Ulkesh
őstag
OpenSSH gond nélkül működik Custom Firmware és RedSnow esetén is.
Egyetlen esetben van gond, ha Custom Firmware esetén nem telepítesz Cydiát, csak Icy-t, akkor nem jön létre az a könyvtárszerkezet, ami az OpenSSH-nak kell és nem lehet telepíteni. Ilyenkor csak az új firmware készítése és az azzal való ismételt Restore segít.
---
Első generációs készülék esetén ne használjátok a Custom Firmware-eket, mert valami gond van velük, valami eszméletlenül eszi az akksit és akadozik az egész rendszer, ráadásnak már indulás után 30-35 mega marad a memóriából. Több variációt kipróbáltam és egyértelműen a PWNTools ront el valamit.
Megoldás a gyári állapotba hozás (gyári 3.0-val való Restore) és a RedSnow-al való jailbreak. Ez után nem merül gyorsan az akksi és 50 mega az induló memóriaméret.
---
Egyébként az a véleményem, hogy jó lett a 3.0, de látszik, hogy nem erre a készülékre (1st gen.) tervezték, valószínű a 4.0-t már nem adják ki rá, mert nem bírja el.
-
Shalala
senior tag
sziasztok!
Lenne egy olyan problemam, hogy ma feltettem a 3.0-as OS-t, jailbrake-t.
Szepen ment egesz nap, mig most egy fel oraja ra akartam rakni a winterboard-ot, ami fel is ment es mikor kiirta hogy restartolja a telefont, akkor restart utan nem bootolt be.Azota ha bekapcsolom a telefont csak az alma logoig jut el.
Tud valaki segiteni hogyan tudnam megoldani, eleg gaz hogy nemtudok telefonalni.
-
Csapi007
veterán
Starkingben 19-ét mondtak 3GS-re.
-
Syl
nagyúr
Valaki dobna privátba egy linket, ami korrektül (analfabétáknak) leírja ezt a JB ügyködést? Mert amiket különféle blogokon találni (pl. szifon.com) az nekem kínai, pedig régebben nem egy sony ericsson készüléket műtöttem át.
Egy hete van iPhone-om, T-mobile-os és nem akarom függetleníteni. Csak az alternatív programok telepítése érdekel, meg esetleg némi theme babrálás.
A telefonra win7 alatt itunes 8.2-vel tettem fel a 3.0 frissítést.
Segítséget előre is köszönöm! -
samgar
őstag
Hiaba openssh, sem iphonebrowser, sem iphone tunel nem mukodik. Mi lehet az oka? 3.0-nal lehet varni kell frissitesekre?
-
kicsigeri
senior tag
Hali
Milyen progival tudok olyan filest csinálni, amit lejátszanak az iPhone-ok Videóra gondolok. Nem tom pontosan hogy egyáltalán milyen formátunot játszik le. Plees help.
-
Gsx-rr
veterán
Közben megtaláltam
Viszont nem sikerül az e-mail beálitás. freemail.
-
Dexar007
veterán
HI megint
érdemes 3.0 fw -re frissíteni a telót?
Szereztem egy gyári függetlent szal nem oszt nem szoroz. -
macikos
addikt
Na hello mindenki. Hosszú volt az éjszaka. Éjfél után nem sokkal nekiláttam a dolgoknak, 1-re már fel is települt az itunes... megcsináltam recoveryben a restoret, ez gyorsan megvolt. Aztán jött a szívás. Backup vissza rakása negyed óra, bár ez nem volt annyira durva, már megszoktam, na de ami utána jött... szinkronizálás 3 órán keresztül... ennek nagyrésze az alkalmazások felrakása volt, de már végem volt hajnali fél 5-kor.
Mindegy, sikerült.
Első bekapcsolásnál elég lassú volt a szoft, végül csak jó lett.
Tényleg gyorsabb a böngésző és a renderelés is jobb. Iwiw például már közel tökéletesen jelenik meg. Na és amin csodálkoztam: a közkedvelt csajok és pasik alkalmazás most már elindul!!!
Na meg végre valahára meg lehet nyitni új laponaz oldalakat a böngészőben. Továbbá ha csak egy oldal van megnyitva, azt is be lehet zárni. -
Gsx-rr
veterán
Sziasztok!
vettem ma egy 3G-s-t. honnan tudom ,hogy nem egy +g 3.0-as szofverrel.
Milyen msn klienst ajánlotok?
-
joey04
titán
Van már valahol lista arról, hogy milyen cydiás cuccok mennek/nem mennek 3.0 alatt?
pl.: ibluetooth, cycorder, pdanet(tudom 3.0-ban van tethering de érdekel) -
Sziasztok!
Kicsit már összekavarodtam, és ehhez kérnék egy kis segítséget. Szifonon vannak custom fw-k, ezek már JB-eltek és shift restorral felrakhtók?
pl: iPhone1,2_3.0_7A341_T-mobile.nemaktivalt_500mbroot_Restore.ipsw
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók