Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
arkades
senior tag
Üdv mindenkinek.
Annyi lenne a kérdésem, hogy az 1 GB adatforgalom fedez napi egy óra internetezést?
(e-mail, you tube, pár lap megnyitása) Illetve ha kevés, akkor milyen plusz média csomag megrendelése jöhetne szóba? Ikon 200-zal szeretnék iPhone-t venni, mert a havi 200 perc beszélgetés nekem elég. -
samgar
őstag
Üdv
Akkor most az utolsó kiadott OS 3.0 (golden master) minden probléma nélkül felrakható és aktiválható ingyenesen? ( nem tört a telóm és jailbreak nélkül is megvagyok egy ideig)
-
CsuRi101
tag
na, egy órája keresgélek...van valakinek otlete,hogy hol a csudában kell beálitani az mmst???
-
majom2
senior tag
még több 3GS hw news
sokkal jobb lesz ez mint amire a keynote alapján számítottam
-
válasz
CsuRi101 #7784 üzenetére
Így van, szinkronizálással mindent visszatölt. Nem árt biztosra menni azért, hogy a kontaktjaid biztos helyen, mondjuk Outlookban vagy Windows Contactsban le vannak mentve (csak akkor tudod visszarakni szinkronizálással, ugye).
A jailbreakelés szerencsére egy olyan dolog az összes jelenlegi i-eszközön, hogy szoftveresen nem tudják befoltozni az Apple fejlesztői, tehát majd ha egyszer lesz jailbreak, simán fel lehet majd tenni. Most, mivel ez hivatalos frissítés, mindenféle varázslás nélkül fel fog települni az iPhone-odra.
-
CsuRi101
tag
Hú, még nagyon kis amatőr vagyok... ha ezt rátöltöm, és 2 gépen van fent i-tunes,a máűsik gépen minden alkalmazás, zene, stb fent van, ha awal szinkronizálom,akkor mindent visszatölt, de új szoft lesz rajta?ha ezt felteszem,később ugyanúgy tudom jailbreakelni, ha kijön a 3.0-hoz is a cucc, ugye? jelenleg nincs feltörve, akkor is felmegy rá az új szoft? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek...
-
válasz
CsuRi101 #7781 üzenetére
Bemész iTunes-ba, rámész az iPhone-ra, majd Shift (OSX-en Option) lenyomása mellett rákattintasz a Restore-ra. A megjelenő ablaknak odaadod a letöltött .ipsw fájlt.
Természetesen minden adatot nulláz a telefonon, yellowsn0w meg még nincs, úgyhogy ész nélkül nem szabad.
[ Szerkesztve ]
-
becks007
csendes tag
Nincs még vmi egyszerű megoldás IDA-ra hogy ne kelljen vele babrálni?
-
majom2
senior tag
-
válasz
Silencer83 #7771 üzenetére
Nem lehet, hogy a másik iPhone~on rajta van a Volume Boost (vagy valami nagyon hasonló nevű, sajnos nem emlékszem) csomag a Cydiából?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Silencer83 #7771 üzenetére
hát nekem egy iphone-al volt ilyen gondom, ott az újratelepítés, restore.. megoldotta a gondomat.
xcy köszi
(bár lehetett volna mind2 hangszóró sztem...)
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Silencer83 #7769 üzenetére
gyárilag is csak az egyik szól, a másik dísz.. azt hiszem a bal oldali szól
de javítsatok ki ha tévedek! de tudtommal tényleg csak 1 szól sajnos, ha azt lefogod akkor meg nagyon halk.
[ Szerkesztve ]
-
Silencer83
addikt
Hi Sracok!
telomat megcsinaltak
, koszi a segitseget...
mas: nemreg eszrevettem h az egyik oldalrol nem szol semmi a hangszoroibol, emiatt kurva halk a telo, meg max hangeron is alig-alig hallom
draga lehet ennek a javitasa?
-
P3TR!CK
senior tag
Az előbb elindítottam az iTunes-t, és egy ILYEN üzenettel fogadott. Ez mi a szösz ? Valakinek valami tapasztalat ?
-
infectedmann
őstag
válasz
P3TR!CK #7760 üzenetére
Ha nem akarsz úgy járni mint a Turbo SIM -el akkor még ne frissíts 3.0 -ra. Már ha valaha szeretnéd is jailbreak -elni.
Amúgy nem tudom mennyire olvastál utána ebben a turbo simes dolognak, de vannak gagyi szarok amik semmire se jók csak arra, hogy elkúrják az iPhone -t meg a simedet is.
-
bmx powa
tag
válasz
Barett 50cal #7761 üzenetére
Miért ugrik mindenki egyből rá, hogy 99 dollár? Az egy előfizetéses ár, aztán még a hűségnyilatkozat miatt kifizetsz rá párszázat...
Hogy hihetik azt az emberek hogy 99 dollárért kapnak egy zsírúj iphone-t garival? -
Barett 50cal
senior tag
Hello
Annyit,hogy mi olyankor a teendő,ha most van ugye ez a 99$os iphone 3g 8gb az USAban,és azt beszeretném hozatni.De akkor nem ütközne azzal h AT&Ts szerződés kéne meg ilyenek??:S
Az nem akadály??Nemhasználnám.Mármint a számot.ÜDv
Ez vonatkozik a másikra is.(3GS -
P3TR!CK
senior tag
Hmm találtam 1-2 érdekes dolgot:
- iPhone 3G OS 3.0 Final
- Aktiváló OldalValakinek valami vélemény ?
Szerk.: Utánna néztem, ez az a változat amit tegnap az Apple átadott a Developereknek, mint "Final" verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
Hy
Voice Control csak a 3GS-ben van, vagy a 3.0-val jön? -
C^^
őstag
válasz
Fornetti #7754 üzenetére
Itthon csak a T-től tudod megvásárolni hivatalosan. Ha nem szeretnél előfizetést, akkor az a megoldás létezik, hogy megvásárolod Domino csomaggal, és +20000 Forintért hivatalosan függetlenítik. Vagy vehetsz mástól T-függő készüléket használtan, de fontos, hogy előtte tudd a baseband verziót, és megbízható legyen az eladó, mert ha nem fizeti az előfizetést, akkor IMEI alapján tiltják a készüléket.
Gyárilag független készüléket Olaszországból és Szlovákiából lehet behoz(at)ni, de jóval magasabb áron.-"-divx videót le tudok vele játszani, mindenféle konvertálás nélkül?"
Nem.-A kamera nem éppen az erőssége, mondjuk ki, sz@r képeket csinál. Telefonon nézegetve jó, célnak megfelel.
-TomTom biztos, iGo várhatóan lesz, többet egyelőre nem lehet tudni. Illetve pár napja van már iDA, de csak JailBreak után érhető el.
--"hogyan oldották meg a magyar bill.-t?"
Az adott betűn hosszan rajtatartod az ujjad, és felbukkannak az ékezetes karakterek.--bármelyik legális, független 3g-re lehet majd rakni 3.0-s op.rendszert?
Igen.--"pdf, doc, excel olvasó és vagy szerkesztő van-e rá?"
Erre nem tudok teljeskörűen válaszolni, de olvasni olvasható, és jelent már meg szerkesztőprogram is, de nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
Fornetti
csendes tag
Most, hogy megjelent az új 3G, szeretnék majd venni a régi 3G-ből 16Gb-osat. Mo.-n használnám, és pannonos számom van (nem akarok előfizetést kötni). Milyen lehetőségek közül választhatok, honnan érdemes venni, rendelni?
Pár apró kérdés még:
-divx videót le tudok vele játszani, mindenféle konvertálás nélkül?
-mondjuk egy SE W810i-hez hasonlítva, milyen a kamerája?
-milyen nacigációs programok érhetők el, ill. lesznek elérhetők a 3.0 után (nem akarok mobilnetre előfizetni, ha az kell hozzá)
-hogyan oldották meg a magyar bill.-t?
-bármelyik legális, független 3g-re lehet majd rakni 3.0-s op.rendszert?
-pdf, doc, excel olvasó és vagy szerkesztő van-e rá?Köszi a segítséget előre is!
-
P3TR!CK
senior tag
Talán a Restore megmenthet ? Mert garanciásnak garanciás, csak félő, hogy a T-Mobile visszadobná, mert "házilag" belenyúltam
[ Szerkesztve ]
-
P3TR!CK
senior tag
Helló emberek. Lenne egy elég nagy problémám. Van nekem egy 3G 8GB-os iPhone-om, T-Mobile függő (2.2.1 szoft, 02.30.03-as bb). Na mármost... Vettem hozzá egy Turbo SIM kártyát, mert Vodafone-nal szerettem volna használni. Kezdődött azzal az egész, hogy beleraktam a Vodás SIM-mel, és beszorult a SIM. Szétszedtem a telót, kilöktem a SIM-et, oké. Aztán az jött, hogy összeraktam a telót frankón, bekapcsoltam, minden OK, beraktam a T-Mobile-os SIM-emet, és kiírta, hogy "SIM kártya érvénytelen." Most ott tartok, ha Turbo SIM-mel belerakom a Vodás SIM-et, akkor azt írja, hogy "Nincs Hálózat", ha Turbo SIM nélkül rakom bele akkor "SIM kártya érvénytelen", ha a T-Mobile-osat rakom bele, akkor azt meg fel sem ismeri. Először arra gondoltam, hogy megsérülhetett a SIM tartó a telefonon belül, de tuti, hogy nem, mert a Vodás kártyára azonnal kiírja, hogy "érvénytelen". Ilyenkor mi a teendő ? Jailbreak-elve van a teló, van rajta 1 rahedli progi/játék. Egy teljes Restore iTunes-szal megmenthet ?
-
becks007
csendes tag
Nincs valami megoldás arra hogy az alkalmazásokat mondjuk mappákba rendezzük?
-
Polllen
nagyúr
válasz
Endruboy007 #7729 üzenetére
Sztem szokásos szpesöl edisön előfizus csomaggal...
-
macikos
addikt
válasz
Itthon már most is csak 990 Forint!!!
-
Csapi007
veterán
válasz
Itt biztos nem annyi lesz.
-
Endruboy007
tag
Az is kiderült,hogy az új iphone 200$ lesz! Ez mi??? 40k??? Kicsit elképzelhetetlen!! Ha így van...tömegesen akarnak majd megszabadulni a kostani Iphone-juktól,amíg 80-90 k körül meg tudnak tőle szabadulni!!!
-
kiszu
senior tag
Nahh,lement a WWDC,bemutatták a 3.0 sw-t amit jövőhéten tölthetünk is le.
Bemutatták az új iphone 3GS-t ami gyorsabb,csak 16 és 32 gigás lesz,jobb fotó és videó képességek,de maradt a hátlap ugyanaz a fos mint a 3g. Totál ugyanaz.
Elképesztő.
De legalább fix,hogy nem cserélem le a dominós 3g-t.
Rádobok 20e-t és függetlenitem a 3.0 miatt ha nem lesz rá yellosnow -
GoldRiot
csendes tag
-
macikos
addikt
válasz
GoldRiot #7722 üzenetére
Az IBM ezt ajánlja a notebookjainál az akkumulátor karbantartására. Talán leghíresebb és legtapasztaltabb notebookgyártóként értenek hozzá
Li-Ion és NiMH akksikhoz is egyaránt ajánlják ezt.
Természetesen a 100%-os lemerülés nem tesz neki jót, de annyira úgyse merül le, mert a telefon hamarabb kikapcsol.
-
GoldRiot
csendes tag
válasz
macikos #7721 üzenetére
Hello!
Bocs, hogy belevauvau, de sztem Lithium akksit nem nagyon kéne teljesen lemeríteni. Jelentősen csökkenti az akku üzemidejét, ha teljesen lemeríted. Régi fajta akksiknál volt ez bevett szokás, úgynevezett kisütés: teljesen lemeríteni, majd hosszan tölteni. De a Lithiumos akksinak árt az ilyesmi.
-
macikos
addikt
További lehetőség még, hogy nincs karbantartva az akku. Havonta egyszer érdemes teljesen lemeríteni, hogy kikapcsoljon a telefon, majd pedig egész éjszaka tölteni.
Na meg az se mindegy hogy tölti az ember. Mert jó dolog ez az USB-n keresztüli töltés, de azért valljuk be, biztosabb a 220V-ba dugni az adapterrel.
-
C^^
őstag
Ha esetleg nem működne, akkor valószínű, hogy az akkuval van baj, mint egy ismerősömnek. Ebben az esetben vidd vissza a T-hez (persze előtte Restore, hogy eltűnjön a JB), és kicserélik az akkut. (Maga az új akku ingyenes, de munkadíjat, úgy tudom, hogy kérnek.)
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Első körben próbáld meg Hard-Resetelni. Ehhez tartsd nyomva a bekapcsoló- és a Home gombot addig, amíg el nem tűnik a kép és újra nem indul a telefon.
Ha ezután sem lesz jó, akkor csinálj egy Restore-t. Nálam is volt ilyen probléma, valamelyik program futott a háttérben és zabálta az akksit.
KapusiJ: Ma. Viszont még 1-2 hét amíg itthon kapható lesz.
[ Szerkesztve ]
-
KapusiJ
tag
na és kb szerintetek mikor jöhet ki a 3.0 fw?valamint az uj iphone?mert bnöm akar venni 3g-t, de ezek szerint, lehet megérné neki várni még egy kicsit mi?
-
Octi
aktív tag
Üdv all!
Kérdésem lenne:
Kb 3 hónapja használok egy T-nél vásárolt 3G-t. Eddig teljesen elégedett voltam vele, 2-3 napot is kibírt, ha nem nagyon stresszeltem.
Kb 1 hete elkezdte azt csinálni, hogy néha friss töltés után, pillanatok alatt lemerül. Ma pl reggel fél7-kor lehúztam a töltőről, és 3/410-kor 35%-on volt az akksi. Reggel volt vele kb 15 perc netezés 3G-n. Wifi kikapcsolva. JB van a kezdetektől, de semmi extra progi.
Volt már valakinek hasonló, vagy vigyem vissza a T-hez septiben?
-
Kasza08
őstag
Valaki tud valamit, hogy T-nél meddig lesz 3G?
-
KapusiJ
tag
koszonom a linket!
-
tl-x
addikt
válasz
Endruboy007 #7708 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz
FireShadow #7705 üzenetére
Endruboy007: Egy jótanács: Ne most csináltasd meg, hanem ha tudsz várj vele egy kicsit. Az új iPhone megjelenésével, olcsóbb lesz a régihez az alkatrész (persze nem egyből).
[ Szerkesztve ]
-
Endruboy007
tag
Sajnos leejtettem ma a telóm!:S Megkarcolódott az előlapja! Az lenne a kérdésem, hogy lehet cserélni vagy az egész érintő panelt kell cserélni? Kb mennybe kerül? Valaki tud egy jó szervízt? És hátlapot,krómkeretet lehet cserélni? Köszi!
-
FireShadow
senior tag
van szivargyujto-töltö a telóhoz? iDa-hoz tök jól jönne
-
tl-x
addikt
Szóljatok ha már elérhető a 3.0 mert mostanában nem jártam erre!
-
KapusiJ
tag
srááácok jól értem hogy jön ki az iphone 3g hez 3.0fw ?és miket fog előre láthatólag tudni?