Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
rolcsibácsi #8196 üzenetére
Na és a 2.x-es Backupot raktátok fel 3.0-ra?
Én lustaságból azt szeretném visszarakni, csak nem tudom, hogy nem lenne-e jobb Backup nélkül tisztán szinkronizálni mindent. Nekem a Backup egészen 1.1.4-től van, azóta rakosgatom. Bár ki tudja.
Régebben volt még egy ilyen mendemonda, hogy a Backup belassítja a telefont
-
robi0604
őstag
Sziasztok!
Frissítettem 3.0-ra és észrevettem, hogy a "kényszerítés" nem működik.
Hiába nyomom hosszan a Home gombot, nem történik semmi.
Ezt azért nehezményezem, mert van 1-2 progi, ami zabálja a memóriát.
Ilyen pl. az iPod is.Másnál is fennáll ez a dolog?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
macikos #8192 üzenetére
szerintem gyorsabb lett a safari bár semmiféle tesztet nem csináltam.. tegnap csak edgen nyomtam de nem kellett sokat várnom.. fura is volt..
zenelejátszóban a csúszkán ha keresel a zeneszámban és ott-tartva lefelé húzod az ujjad akkor lehet finoman keresni több fokozatban is.
a billyentyű úgy lenne jó ha mindenhol el tudna fordulni. sms ben eddig is alap lett vna nekem..
kicsit gyorsabbnak tűnik az egész de sztem ez majd változni fog használat során..
ahogy lapozod a föképernyőn az ikonokat az első oldaltól balra húzva bejön a kereső egy keypaddal- ez villámgyors (csak nemnagyon fogom használni)
a copy paste profi lett, safariból is lehet másolni szövegeket, ha linken tartod az ujjad akkor megnyitja új lapon.
gps mintha nem gondolkodna annyit míg megtalál a mapson..
ezen kívül semmi újat nem venni észre..gmail:IMAP
én a kamera mellől csak vmi fényt hiányolok..
(még akkoris megfelel nekem ez a 2mp ha a k750nel hasonlítom össze mert az ezerszer jobbat csinált {pedig az is telefon..}, de ezen a kijelzőn királyabb nézegetni.)[ Szerkesztve ]
-
Megtudnátok mondani, h a "gyári" Gmail beállítások imap vagy pop3 elérést használnak?
-
válasz
macikos #8192 üzenetére
én tegnap este óta nyúzom a 3.0-ával.
Teljesen jó, bár az elején azt gondoltam, hát ez bizony nem gyorsabb, mint a 2.2.1, de huzamosabb használat után érezhető, hogy az.
Safari gyorsabb, bár nem nagyon tesztelgettem, csak pár oldallal.Aki esetleg nem találja az mms, névjegykártya, és egyéb küldését, annak az a baj, hogy rosszak az mms beállítások.
Jól beírtam mindent, és feltűntek az addig hiányzó ikonok. -
macikos
addikt
Tán FullHD videót vártál, meg Adobe Premiere-t?
A videó is és a képek is (már amelyik, mert elég szánalmas tesztképek ezek, valami hülye gyerek találomra ellőtt pár képet oszt cső) elég jók.
Nem tudom, hogy ennél minek kell jobb minőség? Hiába lenne 12MP, akkor csak zajosabb lenne a kép.
Aki felrakta a 3.0-át számoljon már be a használatról. Most nem arra gondolok, hogy sorolja fel az új dolgokat, Voice Memo, stb. amiket tudunk már fél éve, hanem hogy mi változott. Tehát gyorsabb lett a Safariban az oldalak renderelése? Automatikus kiegészítés jól működik? stb.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
zack, ezzel a pixonnal meghoztad a kedvem a samsunghoz.. már csak azt kell megnéznem mikortól lesz kapható.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
Csabee. #8188 üzenetére
Nagyon nagy tüzijáték lesz idén az érintőkijelzős okostelefonokból...megkockáztatom hogy 1 év múlva jóformán csak ilyeneket lehet majd kapni.
Bár jó lesz az iPhone 3G(S), de lesznek jóval fejlettebb kütyük is az idén, tehát multimédia területén kicsit megint le lesz maradva. Persze ez nem fog levonni az értékéből semmit. De azért egy Samsung Pixon 2 12MP kamerájához képest, már az 5MP is "őskori" felbontásnak hat. És ez még csak 2009...Mi lesz 2010-ben? 3D hologrammos kezelés?
Mert ugye fejlődni kell. Az a baj, hogy technikailag mindenki überelni akarja a másikat, de a szoftver környezetre egyik gyártó sem figyel kellő mértékben. Tehát lesz sok csili-vili menüs, 20MP kütyü, amik fagyási problémákkal, és egyéb szoftveres hiányosságokkal fognak küzdeni. Az biztos hogy az új iPhone nem ilyen lesz.
-
Wajk
addikt
Háát, azt hittem ütősebb kamera kerül a G[S]-be, meg a reklámok is azt sugalták...
de ez azért szerintem nem valami csúcs... -
geri|
aktív tag
nho én már töltöm a 3.0-át
-
zack
nagyúr
Ha [ezt] vesszük alapul, akár meg is érheti az iPhone 3G (S) egy esetleges előfizetői akcióban!
200k a 32GB változat. Az 2 éves előfizuval, a mostani független iPhone 3G árakat figyelembe (130-145k) véve nem lesz sokkal több mint a mostani 3G-s változat.
Bár a szolgáltatónál szvsz. a 16GB változat kerül majd az akciós listába ami alapban 30k-val olcsóbb is. Mondjuk ez is bőven elég.
De persze ez itt Magyarország...minden megeshet. Lehet mire ideér 1000EUR lesz.Ezt máshol találtam:
A neve iPhone 3GS, ahol az S a speedet, avagy a gyorsaságot jelenti, a külsõ változatlan, a belsõben pedig már a 3.0 verziószámú szoftver dolgozik. A processzorról a gyártó nem ejtett el információt, így csak annyit tudni, hogy segítségével kétszer gyorsabban indulnak az alkalmazások.A három megapixelesre növelt kamera autofókusz funkciója nemcsak makró módot tesz lehetõvé, de érintõfókuszra is képes és mindenképp említésre érdemes a VGA felbontású videofelvételi lehetõség 30 fps értékkel, valamint a hangvezérlés opció, amelyet híváskor vagy a zenelejátszó esetében használhatunk. A használata egyszerû, az iPhone egyetlen gombját kell hosszan nyomva tartani.
"Az új telefon június 19-tól lesz kapható, ám hazánkba legkorábban július 9-én kerülhet. Amerikában a 16 gigabájtos iPhone 3GS 199 dollárt kóstál, a 32 gigabájtos pedig 299 dollárba kerül két éves hûségnyilatkozattal és végre nem a szín jelöli a tárhelyet, tehát mindkét változatban kapható lesz mindkét szín."
[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
válasz
rolcsibácsi #8182 üzenetére
[link] Ez sztem nagyon jó és van benne elég sok magyar is.Ráadásul van egy csomó plusz opció.Bár 30 vagy 40 borító után már
fizetős
.De sztem még,úgyis megéri aki szereti rendbe tudni iTunes-ban a zenéket.
[ Szerkesztve ]
-
Közben megtaláltam, mostmár úgyis aktuális, főleg a legális szoftal rendelkezőknek:
Pannon mms beállítások:
mmsc: http://mmsc.pgsm.hu
proxy: 193.225.154.022:8080
apn:mms
username:mms
password:mmsT-Mobile mms beállítások:
mmsc:http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
proxy: 212.51.126.10:8080
apn: mms
user:mms
pass: mmsVodafone mms beállítások:
mmsc: mms.vodafone.hu/servlets/mms
proxy: 080.244.097.002:8080
apn: mms.vodafone.net
user/pass: üres marad -
rolcsibácsi
őstag
itunesban nem lehet vhogy csoportosan albumborítót berakni a zenéknek?
-
rolcsibácsi
őstag
csináltam is egy restoret gyorsan..
így már megvan az mms is
gondolom maradtak cafatok a backupból mert eddig nem volt ott a fényképező ikon smsnél..
így tiszta minden, jöhet JB (jánosbácsi) -
Ejj, vodás kártyával a kontaktokat sem lehet továbbküldeni (hiányzik az ikon).
Valaki mondja el pliz, hogy mik az mms beállítások!
Megnéztem voda honlapján, azokat beírtam, de semmi. -
Jhonny06
veterán
Eddigi tapasztalat:
- Copy/Paste nagyon jól működik, hosszabb szöveg beillesztésénél sem kell sokat várni
- Jóval gyorsabb lett a szoftver
- Gyorsabb BOOT
- Lassabb exponálás a kamerával, mintha egy kicsit akadna az effekt
- A kereső (Spotlight) is nagyon gyors, csak az SMS-ekbe nem keres - amúgy iPod-ba, Mail-be, stb. igen
- A Voice Memos nagyon stílusosan lett megcsinálva, még VU meter is van rajta - hangjegyzetek egyszerű megosztása, lejátszása, törlése
- Jegyzetek szinkronizálása iTunes-al (8.2)
- A landscape keyboard már nagyon kellett, nagyobbak a billentyűk, ezáltal kényelmesebb vele az írás - kevesebb az esélye a melléütésnek (Mail, SMS, Notes)
- Stocks-ban is van landscape nézet; nagyobb, részletesebb, átláthatóbb chart-ot ad az adott vállalatról
- Akkutöltöttség kijelző a legálisan frissített telefonokon NINCS
- Youtube felhasználók kezelése, saját videók, stb.
- iTunes-ból filmek, hangoskönyvek stb. közvetlen letöltése - bejelentkezés saját felhasználóval
- Finomítottak a GPS érzékelőn - Google Maps-ba itthon eddig nem találta a pontos pozíciómat, most igen
- Photos-ba a képek törlése gyorsabb, így sajna részben eltűnt az a szép kis effekt, ahogy bedobja a kukába
- SMS helyett ezentúl Messages menüpont, új ikonnal
- Settings-be kicseréltek pár új ikont - nice!
- Phone és iPod ikon kicsit megváltozott
- Az iPod-ban dalszöveg (lyrics) megjelenítése
- Calendar-ba Microsoft Exchange ActiveSync és CalDAV támogatás + átláthatóbb felület
- Internet megosztás (tethering) mindhárom hazai szolgáltatóval - bluetooth-on vagy USB-n keresztül
- Megrázva a telefont az iPod véletlenszerűen számot vált
- Új nyelvek - nem érint
- Safari is jóval gyorsabb lettÖsszességében nem rossz, de egy teljes verziószám-váltásnál azért kicsit többet várna az ember!
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Mindenkinek ajánlom megnézni! Ha jól látom lesz százalékos töltöttségjelzés!
Külön klassz a voice controllos rész!
[ Szerkesztve ]
-
Hmm....
Tudja valaki, vodánál hogy kell beállítani az mms-t?
Vodás kártyám van ben, akkor nem ajánlja fel a képeknél az mms küldést, és sms írásnál sincs ott a kamera ikon.
Beraktam egy T-s kártyát, ott megjelenik minden. :S -
Barett 50cal
senior tag
válasz
Csabee. #8157 üzenetére
jah semmi,csak mondom most rászánom magama megcsinálom,de egyáltalán nemm fontos.
Most egy olyan kérdés h vki összefoglalná,hogy lehet azt a szolgaltatást kikapcsolni,h a teló ugye hasznlja a 3G-t,de nekem csinál több tizezres számlákat.szval melyik az az opció amit kikell ehhez kapcsolni h ne csinálja,ne frisssitgesse magát,de mégis elérhető legyen ha kell,mert akk visszakapcsolom ON-ba,és ha végeztem ujra OFF.
Üdv -
Jhonny06
veterán
Most akkor van legalális 3G-n töltöttségjelző? Nem látok erre vonatkozó beállítást.
-
válasz
Csapi007 #8162 üzenetére
Mind1, ez legyen a legnagyobb probléma. Gizmodo-s screenshotokon és cikkben sem láttam akku százalékot...
A lényeg az, h egyáltalán nem bántam meg, h N82-ről váltottam és nem WM platformot választottam. ( A kamera hiányzik, de a legtöbb dologgal teljesen elégedett vok. N1)mod:
bmwk1200s
Mióta okostelfonokat használok, kb. szökő évente kapcsolom ki őket.Viszont valóban látványos különbség a alkalmazások betöltése és netezés során. Viszont most nem biztos, h érdemes 3G tulajként sziviccselni, mert akkor jövő nyáron nem tudok váltani az új tvájszezemézing ájfonra.
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
nekem még a témobil helyett a telóm neve is megmaradt, és a százalék is ott fityeg az elem mellett. hol van az mms funkció?
-
bmwk1200s
őstag
Nem kicsit esett le az állam!
Láttam a linkelt oldalon, hogy mennyivel gyorsabban bootol az új iphone....kérdés:
- akik használják, minden este kikapcsoljátok a szifont, vagy átlagban mindig megy?
- stabil a szoft hosszabb újraindítás nélküli használat során is?[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz
Barett 50cal #8156 üzenetére
Nyomogasd még párszor, illetve indítsd újra a gépet, nekem így sikerült.
-
-
P00By
nagyúr
válasz
Én várok hétvégéig, ráérek!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
hajnali órákban sztem már a szerver használható lesz, most ráment a nép! nem tudom mi olyan sürgős
-
Jhonny06
veterán
Nem tudom aktiválni a telefont, teljesen lehaltak az Apple szerverei, inkább várok reggelig, nem olyan fontos.
-
törölt tag
Egy svéd koma tette be most twitterre, h 3.0-val gyárilag megy neki a laptop tethering.
Kíváncsi leszek, h a TRE fogja e engedni. -
samgar
őstag
válasz
icecave #8145 üzenetére
A jailbreaknek nem az az elsődleges célja, hogy illegális cuccokhoz jutsz hozzá, hanem az, hogy olyan programokhoz, melyek nagyban javítják a felhasználói élményt.
Pl. programok háttérben futása, stb, stb. Én is fizetek minden appstore-os cuccért, de van sok olyan program, ami sosem lesz fent az appstoreben, mert nem és kész.[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
#02683648 #8148 üzenetére
szerintem is gyorsabb lett. bár nincs túl sok adat rajta de minnyá telepakolom zenével és ha belassul írok..
az elem nekem alapból ottvan %-ban gondolom még sbsettings miatt.
csak fura hogy %ban is ottvan meg az elem (jele) is.
eddig nincsgond vele, csini..
várom quickpwn-t -
törölt tag
Ha vkinek fennt van már a 3.0 akkor írhatna pár sort a tapasztalatokról, stb.
Twitteren már feszt anyázzák az apple rendszerét meg pörög a #applefail
Előre is köszönöm.
egy leendő tulajdonos
-
Akksi százalékos töltöttségének kijelzését, h kell előcsalni? Korábban olvastam, h a 3.0ban már benne van, nem kell hozzá sbsettings.
-
rolcsibácsi
őstag
elég komoly hogy a főoldalt jobbratólva jön elő a kereső és mindenben keres... jó lesz ha sok email van
-
Én is azon kevesek közé tartozom, akik fizetnek az appokért.
Ahogy előttem írták, megvan ennek is a varázsa.
Nem jailbreak-elek, meg ilyenek, szeretem, ha legálisan mennek a dolgaim, így semmi bajom nem lehet belőle.
Mindenki mondja, hogy ha valami baja lesz az ipone-nak, akkor vissza lehet rakni a gyári os-t és kész. Ja, és mi van, ha olyan baja lesz, hogy nem tudod visszarakni? Akkor máris a garanciás gondokba ütközöl, mert nem fogják megjavítani.
Nem drágák a játékok, sőb, én pl. jópár 0,79 euro-s játékkal jobban elvagyok, mint a 7-10 euro-s nagy nevekkel...El lehet másra is költeni az a pénzt? Igen, el! Ilyen alapon bármi helyett el lehet másra költeni a pénzt.
-
GuguGuru
tag
pontosan, minden bármikor elérhető...
Bődület amúgy mennyit gyorsult a telefon... mintha új hardwaret kapott volna
Tetszenek az ujjítások is, már csak az ujabb szoftvereket várom -
rolcsibácsi
őstag
válasz
GuguGuru #8140 üzenetére
nem arról van szó hogy éhenhalnék ha fizetnék egy két appért, de jól jön másra ami nekem értékesebb..a teló elég értékes nekem ahhoz hogy kifizessem..
megmutatnád hogy hol van egy need for speed lite verzió?
na nem mintha kéne mert megvolt az eredeti de csak kipróbáltam és ha hiszed ha nem már nincs a telón.. úgyh nem bánt egyátalán h nem perkáltam érte.. -
Jhonny06
veterán
válasz
rolcsibácsi #8141 üzenetére
A legtöbb App-nak (nem csak játékoknak) egyébként van Lite változata is, direkt kipróbálási célra. Bár gondolom ez téged különösebben nem hat meg.
Egyébként a vásárolt app-oknak az a nagy előnye, hogy útközben is bármikor megveheted amit akarsz, lejönnek a frissítések, nem kell gép meg iTunes, nálam ez sokat számít. Én már elég sok app-ot megvettem és kb. 2-3000.- Ft-nál tartok, szerintem nem vágna a földhöz. Megvan ennek a maga varázsa.
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Csapi007 #8138 üzenetére
igen, ezaz ha megfog az más, de általában azért nem ez a szitu.. leszeded, mert hátha jó, hiába csak 300ft.. aztán csalódsz, vagy nem használod mert másra számítottál..
ha jó a cucc akkor lehet fizetni(csak ritka az ilyen)
de JB-nek nem (csak) ez a lényege..
mindenféle fingós appokért meg hasonló baromságokért nem adok egy filért se az tuti..
én tisztelem a hobbigyárosok munkáját, EA meg nem fog éhenhalni ha nem adok ki pénz egy simsért amit azért szedtem le h a barátnőm tapicskolja párszor aztán törölhetem is le.. -
GuguGuru
tag
válasz
rolcsibácsi #8130 üzenetére
Félre ne érts, nekem sem szoftver licence-ekkel van kitapétázva a szobám, de egy dolog, amikor úgy érzem, hogy meglopnak, és egy dolog, amikor úgy érzem, hogy megérdemlik a pénzt, mert az tükrözi a bele fektetett munkát.
Példa: felháboritó, hogy 3dS Max-nak a diák verziójáért, ami csak gyakorlásra lehet használni, elkérnek fél milliót (mintha ennyie lenne gond nélkül minden diáknak) vagy hogy egy office, ami semmivel nem tud többet a 8 évvel ezelöttinél, 100 ezer Forintba kerül.
Ugyanakkor megnézném a te iPhone-odon lévő programokat, hogy hogyan lehet hogy azok közül te még egyet se találtál méltónak arra, hogy kifizess 5-10 $ érte. Egy mozi, fél szinház, egy kicsit jobb ingnek a harmada (normálisnak inkább 1/4ede). És még ha spúr is vagy, hát várj a szoftverek megjelenése után 1 hónapot, rendszerint további 2-3 $-al csökken az áruk. És ha meg ki akarod próbálni, ott a Lite verzió, az esetek 90 %-ában egyértelmű képet ad a program minőségéről. Amióta megvan a telefon, (tavaly megjelenéskor azonnal vettem) mindent lehuztam, ami free, és mindent megvettem amire szükségem volt, összesen költöttem talán 120 $-t, cserébe kaptam vagy 30 fizetős alkalmazást. Egyiket se bántam meg. 120$ az 25 ezer Forint, a telefon árának fele se. (valós értéken 8ada). Cserébe a játékok nagyrészéhez még mindig jönnek ujabb pályák, még több ujjitás, stb, és azok már ingyen.
Ennyi. Szerintem ők megérdemlik, mert nem tolvajok, hanem pont annyit kérnek, amennyit megér a munkájuk.
Az meg már más szociológiai kérdés, hogy ha vki albérletben lakik, és annyira cérnán függ
az anyagi helyzete (hogyha egy szoftvert is venne, felborulna a havi büdzsé), akkor minek vesz olyan telefont, ami 200.000et ér, és havonta 10 rongyos számla jár mellé....[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
válasz
Hobbi meg garázsfejlesztők szvsz szerintem nem a pénzért csinálják.
És az ilyen forrásból jövő appok nekem se jönnek be igazán.
A nagy fejlesztések mint pl. Sims, Real Racing mind kipróbálom és ha megfog mindig megveszem. Max 10$ az semmi ha azt nézed hogy pl. PSP egy alap játék 6k egy jobb meg 10k.Btw JB szerintem még Apple is kedvez egy kicsit, hiszen emiatt is többen veszik a cuccost.
-
BFeco
aktív tag
Végre tudok zenét hallgatni a PLANTRONICS PULSAR 590 sztereó BT fülesen, zsinór nélkül.
v.3.0
[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
válasz
Te mit szólnál ahhoz, ha munkát amit elvégeztél nem fizetnék ki?
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
GuguGuru #8125 üzenetére
nem is azt mondtam h annyi volt a teló de ennyit adok ki cakumpakk. (és kisem használom)
nekem meg az az undorító ha okoskodnak mer annyi pénzük van. nemsok értelmét látom ezen vitázni. te fizess mindenért és lesz sok sok értékes szoftvered nekem lesz másra pénzem.. csak lesz lehetőségem kipróbálni őket de eddig nem találtam olyan cuccot ami megérdemelt volna egy petákot is. modom többre tartom a hobbifejlesztőket akik munkája sokkal eredményesebb és mégsem kérnek érte pénzt.
gondolom pc-n is mindent megvettél ugye?.. na hagyjuk ikább.
maga a jailbreak semmi rosszat nem tesz anyagilag senkinek ha jól tudom.. nemcsak arra jó h ne kelljen fizetni..updateltem énis és megmaradtak a settingek
-
Tethering megy.
Mod.
8.2-es iTunes kell hozzá
Fognak menni a programok is.[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
tökjó hogy van 3.0
tudtok ajánlani egy programot amivel lelehet menteni az iPhone tartalmát? nem itunes-re gondolok.. esetleg más..
illetve a 2.2.1-en működi programok fognak menni a 3.0án is?
régi iTunes is fogja frissíteni a 3.0át?
GuguGuru
: én meg azt bírom ha valaki gizdázik hogy 990Ft-ért vette az iPhone-ját..
(nem rád értem, félreértés ne essék)
[ Szerkesztve ]
-
Akinek GM változat volt fennt, észrevett valamiféle változást? Restoret nyomtam és töltötte is nem sokkal 7 után. iPhone1,2_3.0_7A341_Restore
-
GuguGuru
tag
Én aki autók, és modulok flashelésével is foglalkozom, nos kb. teleszartam a nadrágom, mikor elakadt a mező, és az iTunes is megmerevedett vagy 5-8 percre, és semmi nem történt... Szerencsére összeszedte magát
Amúgy meg ezt írtam pont korábban, hogy ez az a hányadék hozzáállás, hogy nekem kell iPhone, de én szegény magyar amúgyis halálra dolgozom magam, nem fogok még a szoftverekért is fizetni... Gondolom nem az egyetlen vagyontárgya az egész családodnak az iPhone, és 2-15 $-ba még senki nem döglött bele... persze meggyőzni senkit nem akarok, csak rohadtul undoritó ez a hozzáállás...
ennél már csak azt utálom jobban mikor vki azt mondja, hogy neki 300 ezerbe van az iphone a 24 hónap hűséggel... Igen, és a perceket meg az adatokat maga Steve Jobs beszélte le az anyjával, nem !?
Ez a magyar mentalitás...
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Most, hogy már többen is töltik le az OS 3.0-át, és lassan megoszthatják tapasztalataikat, szerintem is egy új topik kellene, ahol az új szoftvert használok oszthatják meg véleményüket a többiekkel.
Szerintem..., de remélem letolást ezért nem kapok. -
Andreas
tag
Megy az üzenetek egyedi törlése és forwardolása...
-
rolcsibácsi
őstag
-
czipaocsi
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #8112 üzenetére
Ilyen alapon akár a készüléket magát is lophattad volna, hisz attól, hogy pénzügyi gondjaid vannak, még kell az iPhone, sőt, az előfizetést is feketén kellene hozzá megoldanod, hogy a szolgáltatóknak se kelljen fizetni, mert ugye van elég bajod pénzügyileg anélkül is...
-
Andreas
tag
Updated!
-
rolcsibácsi
őstag
-
bmwk1200s
őstag
Mindeninek igaza van, nem is azt mondtam, hogy netes flash gameket nyomok majd, meg skinezek ezerrel, csak furcsa üzletpolitika ennyire korlátozni dolgokat.
Ettől függetlenül nem gondolom meg magam, mert már régen eldöntöttem, és azt is tudni kell rólam, hogyha tévedek belátom. Lehet egyszer én magam is rászánom magam és feltöröm, ki tudja?!És tényleg nem morgok!
Köszi Andreas a kiállást!
[ Szerkesztve ]
-
Andreas
tag
válasz
rolcsibácsi #8112 üzenetére
Ha mindenki így gondolkodna, akkor senki nem fizetne az alkalmazásokért, és végül nem fejlesztenének rá semmit.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Andreas #8110 üzenetére
hülye jailbreak
hahaha
jó az iphone alapból is de miért ne tenné jobbá az ember ha lehet. és ez nem winfos hogy összeomlana tőle! én még olyat nem hallottam hogy vki elrontotta vna teljesen az iphonját vele vagy használatban visszafogná esetleg a sebességet.. sok program vagy megtöltött memória meg nem azon múlik h feltöröd e vagy sem. de hát nem erőszak a disznótor..
ha csak telefonálni kell meg sms, akkor minek iphone?
az alkalmazásokért meg ne haragudjatok de nem fogok fizetni, van elég bajom pénzügyileg amúgyis, de ha már megvettem akkor igenis ki fogom használni, nem volt olcsó a telefon sem. ha más gyártótól vettem volna nem sírnának ennyien hogyha az ember nem fizet az appokért amikről 80%ban csak utána jössz rá h sz@r és ezért fizettél??... -
P00By
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #8101 üzenetére
Nem mindenki jailbreak-el, ha már megvették/tük hivatalosan...
-
GuguGuru
tag
Tádám, és dől a 230 Mb...
-
Most lett aktív, én már töltöm is le, juhujj!!
-
GuguGuru
tag
válasz
rolcsibácsi #8101 üzenetére
jah, kérem, aki gangster módon él...
Viccen kívül volt nekem sokáig WIN Mo-s gépem, és épp ebből az ügyeskedésből, telepitések, fagyásokból lett elegem. Persze a JB telok nagy része szintén gondtalan, de kb. azok hiányoztak, amiket most megkapok, ergo, kár lenne a legkisebb erőfeszítést tenni. És mondom, ennyi pénzt, amibe a szoftverek kerülnek, én szivesen adok a fejlesztőknek, mert tényleg sok a zseniális cucc.
Hiába nyomkodom, még 2.2.1Miért érzem úgy, hogy hátrányos helyzetben vagyunk, és várnom kell az USA-sokhoz képest ?
[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Nekem már a hajam is égnek áll (már ami van
) a jailbreak szótól!
Egy átlag júzer, aki netezne, flash gameket játszana a neten, egyéni témákkal testreszabná a készüléket, élvezné az összes hardverileg lehetséges programot, beállítást, stb.....a jó égért kell feltörnie a telefonját?! Komolyan nagyon szeretnék egy ilyen telót, de frászt kapok, ha arra gondolok, hogy csak akkor lehet maximálisan kihasználni, ha feltöröm!
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap garancia/Akku 80%/p4108
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest