Hirdetés
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
tsimora
tag
Nem tudom kilőni a beakadt programokat a Home gomb hosszas lenyomasaval a 3.0 OS ota. Semmi nem tortenik... Nalatok tovabbra is mukodik ez?
A masik, hogy a 3.0 nagyon lelassitotta az egeszet. A billentyuzet kesik, neha meg ki is hagy karaktereket. Eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Olyan mintha egy csomo mast csinalna a hatterben (pl. Spotlight-ot indexel) ahelyett hogy velem foglalkozna...
Mondanom sem kell, zenehallgatas kozben az egesz mar-mar tragikussa teszi a hasznalatot.Gyari iPhone 3G-rol van szo, nincs alanyulva. Udv.
-
joey04
titán
Apple iPhone 3GS review: Same clothes, new feel
ez sem volt még talán
Az már tuti, hogy kamera miatt nem cserélnék. Sajnos ez a szintén 3 megás K800-tól is messze van. a többi dolog jó.
[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
valamelyik BlueTooth-os program múkodik 3.0 alatt?
-
cilo9
aktív tag
Nagyon bosszant engem is, mert direkt az Astra-hoz vettem, hogy majd de jó lesz (a 206-osba jó is volt az anyját!
). Én is gondolkoztam barkácson, de nem nagyon merek semmit felhasználni, mert vagy felmelegszik és megolvad, vagy netán zárlat lesz, az meg nem hiányzik. A töltőt meg nem akarom buherálni, mert Griffin. Ha noname lenne szétkapnán aztán kitalálnék valamit.
-
joey04
titán
válasz
Endruboy007 #8789 üzenetére
Kicsit régi kérdésre válaszoltál!
De köszi! Egyébként igen, csak a cycorder megy 3.0-án, de nem is baj a másik rohadt lassú. -
Endruboy007
tag
válasz
sentgyorgy #8783 üzenetére
Az a baj, ha mondjuk belekiabálok akkor vesz fel hangot...csak sercegő, torz...nem lehet érteni...
-
cilo9
aktív tag
Üdv!
Használ valaki H-s Astra-ban autóstöltőt a Szifonhoz? Ha igen elárulná milyen fajtát?
(Tudom fura kérdés, de az a töltőm, ami eddig más kocsiba jó volt, az most lötyög a H Astra szivargyújtóban, de az SE autós töltőm frankón illeszkedik...ezért érdeklődőm...nem akarok zsákba macskát venni.)[ Szerkesztve ]
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #8767 üzenetére
Na meg johogy megneztem US Store-on a velemenyeket: az uj verziok mind a kettonel bugosak. Laggolnak es kilepegetnek. Lehet meg varok egy frissitesre...
sgery: na ez gaz
samgar: az tetszik benne hogy skype-ot kezeli, de a nativ klienst nem tudom nelkulozni, mert ha fel akarnak hivni ingyen, akkor meg vagyok love
Egyebkent Beejive is kezeli a hatterkep (term. a kliens hatterere gondoltam) megosztasat, vagy az csak egy tema?
-
sentgyorgy
tag
válasz
Endruboy007 #8782 üzenetére
A diktafonos softon nincs kikapcsolva a mikrofon, vagy lehalkítva esetleg? Szerintem a szoftvert beállítással lehet gond, mivel a mikrofon jó.
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy nem tudok semmilyen hangot felvenni az Iphone-ommal! Több diktafonos szoftverrel, kamera szofttal kipróbáltam már, de semmi...Gondoltam, hogy most, hogy jön a 3.0---gyári diktafon---majd jó lesz...De sajnos nem...ha nagyon hangosan beszélek a mikbe, akkor lehet vissza hallani valami recsegést, ropogást. Telefonálás közben minden tökéletes...hallanak rendesen. Ma voltam egy szervízben, azt mondták, hogy csak úgy lehet cserélni, ha az egész alsó panelt cserélik...mindennel együtt 12k-t mondtak...Mondtam is, majd vissza jövökAzt mondta a srác, hogy nem érti, mert egy hangszóró veszi fel a hangot és ugyanazzal telefonálok is...Szerintetek?
-
Andreas
tag
Valaki tud valami bővebbet az iGO for iPhone-ról? Kíváncsi lennék, hogy mennyibe fog kerülni... Semmi hír, már napok óta nézem az igomyway.com oldalt, de még mindig csak "coming soon" ... hát már elég soon van szerintem!
-
válasz
Csigger #8779 üzenetére
Én meg arra,hogy alapból miért nem tudtak belerakni mms,copy-paste funkciót,vagy AF kamerát?Azért mert csinálnak egy új telefon(3GS)és vedd meg azt.Üzlet.
Az tény,hogy más gyártóknál a telefonra nem adnak ki semmi újat ennyi idő után,de itt a 3.0 OS nek is köszönhető,mert emiatt új lehetőségek nyíltak meg. -
Csigger
őstag
-
válasz
Csigger #8774 üzenetére
Na ja. Csak éppen fogalmilag teljesen más az OpenGL ES 1.x (régi iPhone-ék) és az OpenGL ES 2.0 (3GS) - ha ki akarják használni az új grafikus chipet, akkor vagy csak az újra írják meg a játékot (azért három nap alatt elkelt másfél millió, és még biztos nagyon sok fog - vevőbázis van így is), vagy pedig kétszer írják meg a játékot. Ez nem jellemző, mégiscsak dupla munka és kiadás.
[ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
szerintem ezek a játékok tiszta feleslegesek, ha ilyenen akarok játszani akkor pc vagy konzol de nem egy nyomorult pici telefonon:/
én iphone-on csak logikai játékokon játszom mint póker, sudoku stb.. -
válasz
Csigger #8774 üzenetére
"ez nem egy Nokia, vagy egy Samu, hogy ha akarsz vmit vegyél újat"
Ez iPhone.Ha akarsz normális funkciókat akkor vegyél újat vagy várd meg majd a frissítést,ami soká készül el.
Gondolok az mms-re,copy,paste,videó,AF.Tényleg nem nokia hanem appleDE,hogy On is legyek legalább játékokkal nem lesz gond.Sem mennyiség sem minőség terén
-
bmwk1200s
őstag
válasz
grabber #8773 üzenetére
Ha minden igaz, akkor megy 3G-n, és ha nem tévedek ez eredetileg is a 3G-re lett tervezve, vagyis egész pontosan a 3.0 OS-re.
Biztos vagyok abban, hogy ennél még dúrvább grafikájú game-k is lesznek!
Na nem mintha telne rá....Javítom! Telne rá, csak valószínű sajnálnám rá.
[ Szerkesztve ]
-
Csigger
őstag
válasz
grabber #8773 üzenetére
természetesen megy 3G-n is!
attól, hogy 3GS-ben jobb proci, több ram és jobb cideó vezérő van még nagy valószínűséggel nem fogják pofán vágni az eddigi vevőkört! ha esetleg nagyobb hardvert igénylő játékok jönnének majd ki, akkor meg fogják oldani, hogy a régebbi készülékeken is futtatható legyen minden!
ez nem egy Nokia, vagy egy Samu, hogy ha akarsz vmit vegyél újat!
-
bmwk1200s
őstag
Nem semmi szerintem! Több videó is van még, de azok már könnyen megtalálhatóak. Szerintem elképesztően jó a grafika (még ha ez a videó nem is adja át teljesen), csak az irányítás nem egészen világos nekem. Most automata az irányítás és csak a lövésekre, meg az elhajolásokra kell figyelni?
-
samgar
őstag
válasz
Nekem fent volt a beejive is és a skype is. Aztán miután az IM kiadta a push változatot, leszedtem mindkettőt. azóta im. A többi felesleges.
-
sgery
őstag
válasz
Én Beejive-ét venném meg, szerintem sokkal jobb. Im-en még saját képet se tudsz betenni magadnak (full változatban sem)
-
RenegadeC2
aktív tag
Van itt olyan aki hasznalt mar BeejiveIM-et es IM+-t (a full verziot) is? Egyszeruen nem tudom eldonteni melyiket vegyem meg
Beejive-ot probaltam de mar nagyon regen, es azt hiszem meg most sincs skyype benne. IM+ tetszene jobban (foleg az i am here funkcioja
), viszont a lite verzioban mindent linkel amit a masiknak (kep, hang) kuldok,, valamint nem lehet beallitani egyedi buddy kepet magamnak. A teljes verzion is ilyen ratyin oldottak meg?
Kulfoldi forumokon a Beejive-ra eskusznek, de kivancs lennek a magyarok velemenyere is.
-
salesman
őstag
Üdv!
3.0-ra törtent frissítés után a videorecoder3g-t hiába telepítem fel, kilép a indítás után.
Hova mentette el a frissítés elött készített videókat az itunes az XP-ben? -
David75
őstag
Elég érdekes kérdésem lenne.Egy "piros hó által börtönből kiszabadult" iphone 3g-m van 3.0-ás firmware-el.A cydiaból felraktam az intelliscreen-t.És utána ha simán a homescreen-nél megnyomtam a home gombot akkor elkezdett össze vissza körözni a spotlight és a homescreen oldalai között míg meg nem nyomtam a power gombot.Gondoltam visszaviszem holnap a t-hez ezért nyomtam egy restore-t.Restore után pedig elmúlt ez a probléma.
Most akkor software-es a probléma vagy hardware-es és elő fog még jönni???
-
Én se azt mondtam, hogy grafika mindenek felett. Az általam legtöbbet nyúzott mobilos játék hasonlóan casual, mint amiket soroltál - az Abduction! World Attack nevû játékocska Androidra, amit asszem 2 dolcsiért vettem. PC-n is az egyik kedvencem a Spelunky, szinte az egyetlen dolog, amiért megtűröm a Windowst.
De szerintem a 3GS elég nagy frissítés nyers erőben és új dolgokban, hogy megérje a várakozást. Meg a plusz költséget is talán.
-
joey04
titán
Érdekes, hogy sosem a csodás grafikával szerelt sztár játékok tetszettek, sőt kimondottan unalmasnak találtam a legjobb neveket is.
Labyrinth, bubblepop hairball, chopper, ikick, air hockey 100x élvezetesebb számomra, mint egy nfs, vagy az itt tesztelt, sokaknak tetsző játékok. Nekem a videó az egyetlen dolog ami hiányzik. -
majom2
senior tag
Gyors kérdés:
Tud egyidőben futni a szinkronizálás és a tethering? -
sgery
őstag
Olyan kérdésem lenne felétek, hogy nektek is ilyen minőségűt fényképez a 3G? [kép] mert ez valami borzadály, én úgy emlékeztem hogy télen még sokkal jobb képeket csinált (mert azóta nem lőttem vele..) szóval lehet valami tönkrement a kamerában?
amúgy nem remegett a kezem, sütött a nap, ideális fényképező idő volt
[ Szerkesztve ]
-
duong
tag
Hali!
Az egesz comment fo kerdese, hogy hasznalhato az amerikai, USA-bol hozott iPhone magyar 30-as elofizetessel/SIM-mel? Kell-e ahhoz vmit babralni rajta, elvinni feltorni vagy vmi ilyesmi.
Csak hardveres [tehat annyi, h gyorsabban fut rajta minden meg jobb a kameraja, hangvezerles...] kulonbseg van a regi es az uj 3G S kozt, vagy lesznek olyan appok, amelyeket nem fog tudni futtatni a regi iPhone?Tehat erdemes e most $99-ert 'regi' iPhone-t venni, vagy sokkal jobb az S verzioju, es inkabb azt valasszam.Egyebkent nem vagyok ilyen snob, h csak a legjobbat, legujabbat inkabb az ar-ertek lenne a fontos.
koszonom.
[ Szerkesztve ]
-
-
joey04
titán
amikor más kezébe kerül, akkor nem nagyon szeretném, hogy turkáljon a mailek, sms-ek kontaktok között.
Van a Lockdown progi amivel a kényes alkalmazásokat levédtem jelszóval, így ebből nem volt gond.(igaz 3.0-án még nem megy, de hamarosan menni fog, ez a kis idő belefér, addig nem nagyon hagyom másnak, hogy nézegesse) De így kilistáz mindent, és pl maileknél ami kifér azt kiírja, sokszor ez sem jön jól. -
majom2
senior tag
tud valaki megoldást Apple Bluetooth keyboard Ipohone-hoz való csatlakoztatására?
A warezolás visszaszorítását én is támogatom.
-
joey04
titán
erre van megoldás esetleg?
-
cilo9
aktív tag
GPS problémával kapcsolatban megköszönném ha ötleteltek. A "határvonal" miatt jöhet priviben is. A google maps-ban mükszik a GPS, de "más" progiban nem akarja az igazságot. Már próbáltam ezt a 3G ki-be kapcsolgatást, újraindítással de semmi.
Előrei is köszi!
-
-
válasz
Terrorista #8730 üzenetére
Nokia telefonoknál is kell a PC Suite az USB tetheringhez, szerintem ennyit igazán ki lehet bírni. Főleg, hogy a PC Suite-tal sokkal több baj van, mint az iTunes-szal.
-
Wajk
addikt
MMS-ed be van lőve? esetleg:
" ha beállítod az mms adatokat a telefonon, és nem a gyári szolgáltatóval használod, akkor folyamatosan hibaüzeneteket küldene hálózaton keresztül, ezért merül le hamar. Ha van egy telefonos hálózatra érzékeny berendezésed elég mellétenni és lehet hallani, hogy folyamatosan teker. A legegyszerűbb megoldás az, ha sbsettings-et használva kikapcsolod az EDGE-t. Így viszont ugrik az mms értelemszerűen." -
Bocha
HÁZIGAZDA
Felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy a mai naptól (2009. június 30.) a fórumunkon tiltott a jailbreak és a SIM unlock említése!
Ennek oka, hogy egyre több ember használja a Jailbreaket a telefon függetlenítésére és tört szoftverek felrakására, mindkettő illegális, utóbbi pedig kielégíti a warez fogalmát, ami fórumunk alapelveiben tiltott. Maga a jailbreak is illegális folyamat (mivel beavatkozik az operációs rendszer működésébe, a tulajdonos pedig a készülékkel csak a rendeltetésszerű használat jogát vásárolja meg), de a 3.0-s szoftver megjelenéséig a Mobilaréna csapata is szükségesnek látta ahhoz, hogy az iPhone-t teljes értékű telefonként lehessen használni. Szerencsére a 3.0-s szoftver sok hibajavítást hozott, így már nem szükséges jailbreakelni ahhoz, hogy legyen MMS vagy hangrögzítő.
A továbbiakban a jailbreak, a SIM unlock és az ezeket lehetővé tevő programok/fejlesztőcsapatok említése nem megengedett, a topicban ezekkel kapcsolatos szakmai segítséget nyújtani tilos. Egyéb problémákkal viszont nyugodtan lehet ide írni, a szoftverek (legyen szó AppStore vagy Cydiás/Icy-s programokról) kitárgyalása is megengedett, de főleg előbbieket részesítsük előnyben.
Tisztában vagyunk vele, hogy döntésünk sok embert kellemetlenül fog érinteni, ezért külön kérném mindenki megértését. A Mobilaréna jelenleg Magyarország legnagyobb szakmai lapja, nagyon sokan dolgozunk azon, hogy a színvonalat tartani tudjuk. A warez fórumunkba kerülése viszont sok olyan folyamatot hozhat magával (nem kapunk tesztkészülékeket bizonyos gyártóktól, szakmai elismertségünk csökken stb.), melyek hosszú távon megnehezíthetnék a működésünket, ezért elővigyázatosságból hoztuk meg ezt a nehéz döntést.
Megértéseteket köszönjük!
A Mobilaréna csapataU.I.: a jelenlegi kérdezőkön lehetőség szerint privát üzenetekben segítsünk. Ez a hozzászólás a határvonal, ezt követően nem szeretnénk jailbreaket segítő hozzászólásokat látni.
[ Szerkesztve ]
-
-
/>HaN</
tag
üdv mindenki!
nekem lenne 1 problémám ha valaki tudna segiteni megköszönném..
a problem a következő:
van iphone 2g 8gb-s telóm
én erre letöltöttem ezt
amikor lejött ráklikkeltem és behozta az itunes-ba mint applications és már tette fel a telóra
utána leválasztás stb..
ott van a telón az ikon és ha megnyomom akkor ezt írja ki: "Az alkalmazás nem nyitható meg"
ez miért van
segitséget előre is köfi
üdv -
Csigger
őstag
Cydiában hozzáadod a Source-okhoz a stable.szifon.com repot, lefrissít, és onnan fel kell tenned a MobileInstallation 3.0 nevű csomagot! utána egy ingyenes appot letöltesz az App Store-ból elindítod, becsukod, és utána mehetnek rá a dolgok! ipa fájlra kétszer ráklikk, behúzza iTunesba és onnantól már csak sync! have fun!
-
cilo9
aktív tag
Üdv!
Próba képpen jailbrakelem a szifonom (3G - 3.0). Kérdésem az, hogy egy ipa fájlt, ha jól olvastam csak behúzom az itunes applications mappába és utána az itunes-ból fel tudom tenni a telóra. Ez így igaz, vagy kell még valamit buherálnom a telón/cydiában/ vagy bárhol?
-
Wajk
addikt
erről azt olvastam egy külföldi fórumon, ahol azt olvasgattam hogyan lehet iTunes nélkül tetheringelni, hogy ha installod az iTunes-t felmennek a driverek, meg be állítódik a hálózat, aztán lehet uninstallálni, mert a drivert ugye nem szedi le és a beállítások is megmaradnak.
szóval a válasz: valószínűsíthetően igen.
-
Csigger
őstag
Hello!
Visual Voicemail nincs és egy jó darabig nem is lesz! Nemrég beszéltem egy T-Mobos csókával, aki azt mondta, hogy "Fejlesztések várhatóak ezen a területen." Tehát majd egyszer talán.... Jó azért, hogy már lassan egy éve van forgalomba nálunk a szifon, mégsem támogatott a dolog! Hát ez a balkán!
Jailbreaknek természetesen csak előnye van! Ez nem is kérdéses!Nekem van rajta Inv.Shield, és hát elég vegyesek az érzelmeim evvel kapcsolatban! Kb szeptember óta van rajta, de macerás a feltétel, és hogy karcálló az sem teljes mértékben igaz, ugyanis egy darabig tényleg nem látszódik rajta semmi, de nekem ha fény felé fordítom egy bazi nagy karc van a kijelzőn a fólián természetesen, ja és könnyen alá megy a széle alá a kosz, szal egy idő után nem a leg esztétikusabb, de lagalább nem a telefon karcolódik ez tény! Van amúgy egy hivatalos magyar képviselője a Zagg-nak rá kell keresni guglin, nem nehéz őket megtalálni!
[ Szerkesztve ]
-
cilo9
aktív tag
Nekem is gyorsabban merül úgy veszem észre. Most tesztelgetem.
Az első "etapban": a használat 3h25p (3G/Location Service bekapcsolva, max 20-25p telefon, 30-60p játék, a maradék főleg safari és némi program nyomkodás); készenlét 1nap12h.És éjszakára kikapcsolva van. (ez általában este 11-től reggel 7-8-ig tart)
Nagyon sovány szerintem, most úgy tesztelgetem, hogy location service kikapcsolva. Aztán 3. etapban 3G nélkül fogom. És igyekszem kb-ra az arányokat tartani (telefon, játék, net, stb).
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz
Terrorista #8720 üzenetére
ez nem vicc, Bluetooth esetében nem kell iTunes...
Kering a neten egy 5tlet, hogy az iTunes installeréből kiszedve a "AppleMobileDeviceSupport.msi"-t installálva is működhet a dolog, de 100%-os visszajelzés nem érkezett. Aki nem szeretne berhelni, ide fel van téve a AppleMobileDeviceSupport.msiMég a hálózatok beállításainál kellene szétnézni install után.
samgar: driver install miatt, meg mert az Apple szereti az iTunes-t
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
válasz
Terrorista #8720 üzenetére
Nem értem az összefüggést, miért is kellene itunes a tetheringhez.
-
Terrorista
senior tag
Az usb módban működő tetheringhez tényleg kell telepítve lenni a gépen egy itunesnak? Ugye ez valami vicc csak?
Ha igen akkor megint nem értem miért kell ennyire ránk erőltetni az itunest..
Van esetleg más mód? Bluetooth nincs minden asztali pcben, ezért is lenne jó ha működne usbn is itunes nélkül.
-
OliApa
aktív tag
Sziasztok!
Mióta feltettem a 3.0-át, délre lemerül a teló, azonos használat mellett, mint amikor a régi OS-el estig bírta.Hirdetni nem itt kell, Még OFF-ban sem.
[ Módosította: Atlantis ]
-
bosi84
tag
Sziasztok!
Tervezek magamnak egy IPhone 3GS-t, remélem már a jövő héten (a legtöbben 9-ét mondják, annak ellenére, h a WWDC prezin July '09-et írtak) pontos dátumról bárki tud bármit?
Ugyan ez már egy döntés, még van néhány kérdés:
Amire a T-Mobile-nál sem tudtak válaszolni ?!
Működik már a Visual Voicemail??
Kb. meg tudjátok mondani, hogy a topicban merre felé beszélgettetek részletesen a Jailbreak-ről, legalább 100 post pontosságig. Született e vhol egy előny-hátrány lista ezzel kapcsolatban?
Használja vki az IPhone 3G-hez készült InvisibleShieldet? Mik a tapasztalatok? Hol lehetne 6 ezernél olcsóbban beszerezni? (Persze én is tudok keresgélni, de ha vkinek van biztos forrás, akkor kiváncsi lennék előbb arra) (IStyle kilőve, eddig csak a MOM Parkban mondták, h kapható, ahol én néztem)
App Store vásárláshoz gondolom nyitni kell egy euros IBANos számlát, igaz? Vagy pontosan mi a jó megoldás? Én PayPalt szerettem volna, de azt nem támogatja nálunk. Nekem csak HUFos számlám van, arról meg a Buy App gombocskákkal leszívná az összes pénzt a tranzakciós költségek miatt, ezt szeretném elkerülni.
egyelőre ennyi. Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
tsimora
tag
-
cilo9
aktív tag
Üdv!
Le tudom valahogy tiltani a hangposta hívást, ha nem JB-t a telóm? Agyamra megy, hogy naponta legalàbb egyszer felhívom akaratomon kívül.
-
zölcsi
tag
Sziasztok!
Lehet már tudni, hogy mikor lesz kapható a G S a T-nél?
-
Atlantis
veterán
Függetlenítésre vonatkozó kérdéseket mellőzzétek!
A jailbreak-et egy bizonyos szintig eltűrjük, de ezentúl semmilyen színű hóval kapcsolatban nem szeretnék hozzászólásokat látni!
[ Szerkesztve ]
-
Nems
tag
Valaki, Valakik!
pénteken megvettem az iPhonemat. A Microsoft Outlook-ból fel is tette a névjegyeket de össze vissza. vezetéknév keresztnév keverve. következés képpen nem találok semmit. Most az Outlook-ban kijavítottam minden nevet de nem tudom frissiteni sehogy. Most minden egyes darabot javítsak ki az iPhon-on? ha kitörlöm valahogy (nem tudom hogy kell) az iPhone-ban az összes nevet és újra prószálom szinkronizálni az megoldás lehet?köszi a
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...