Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Safarival kapcsolatos kérdés: ha pl: Mobilarénán bejelentkezek a fórumba, akkor más portálon (pl.: PH felületen) miért nem jelentkeztet be. Biztos van valami beállítás, ami felelős ezért...
-
besk23
tag
iPhone 3G használati útmutató nem minden van benne de hasznos
[ Szerkesztve ]
-
hanee
senior tag
Sziasztok!
Olvasva a topicot felmerült bennem a kérdés: van az iPhone-hoz használati útmutató? Ezeket amiket itt feltesznek kérdéseket megtalálom a használati útmutatóban?
hanee
-
Endrusz83
tag
Ha külföldön használom a telefont, le lehet korlátozni, hogy ne csatlekozzon az internetre?
Értem én pl. a GPS-t, hogy csak a GPS-t használja és mást ne?
Vagy olyat lehet, hogy kikapcsolom a GSM részt és csak a WIFI-n keresztül netezek?
Ha csatlakozni akar bármikor a netre rákérdez?
Mert elég sokat vagyok külföldön és nem szeretném ha véletlen elszállna a telefonszámlám... -
[Ace]
aktív tag
válasz
Atlantis #9784 üzenetére
1. Tethering a Network menüpontnál kellene lennie, de csak akkor jelenik meg, ha a szolgáltató támogatja, valamint a sim támogatott (asszem). Akikkel eddig beszéltem T-sek, nekik megy, hivatalos független Vodásoknak szintén, akik viszont másképpen függetlenítettek, azoknak nem jelenik meg, vagy megjelenik, de csak értesít, hogy keresse fel a szolgáltatót.
2. Jegyzeteket pl. outlookkal lehet szinkronizálni, amit az Info fül alatt lehet bekapcsolni. -
Atlantis
veterán
Két kérdésem nekem is akad:
1., A Tetheringet hol lehet bekapcsolni? Akárhogy nézem, nem találok erre vonatkozó lehetőséget. Esetleg ez csak akkor jön elő, ha csatlakoztatva van a géphez?
2., Az iTunes-t mivel lehet rábeszélni, hogy a Notes is szinkronizálva legyen? Konkrétan a telefonon lévő jegyzetekről szeetném, ha lenne másolat a gépen is. Erre sem találok beállítást...[ Szerkesztve ]
-
besk23
tag
Bocsi azt nem mondtam, hogy nem jailbreakelt a teló és nem is tervezem, szóval valami legális és kábeles megoldás kéne. Hallottam valami total commanderes megoldásról is, hogy lehet másolni, valahogy és ott már meg tudnám nyitni a telón vagy nem tudom, valami ötlet?
szerk: jah most látom, hogy a tc-plugint linkelted
próbálkozok
[ Szerkesztve ]
-
besk23
tag
Helló! Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet pdf-eket átmásolni kábelen, hogy tudjam olvasni őket? Köszi!
-
sentgyorgy
tag
-
joey04
titán
válasz
sentgyorgy #9776 üzenetére
-
samgar
őstag
"Attól, hogy Dominós, még nem biztos, hogy független is, tehát nem kell törvényszerűen más hálózatokkal működnie."
Én úgy értelmeztem a kérdést, hogy használt telót venne, de olyat amin él a garancia. Nem eshet abba a hibába, hogy garanciára viszi a telefont úgy, hogy JB van rajta. Tehát arra kell figyelni elsősorban, főleg, hogy neki nem gond, ha T-s.
Azt sehol nem állitottam, hogy ami dominos, az egyben független is.
[ Szerkesztve ]
-
sentgyorgy
tag
Honnan van az info hogy saját procit fejlesz?
A Tegra nagyon ideális lenne az iPone-ba mivel, MEGOLDANÁ az üzemidő problémájá, a melegedést, és nagon erős grafikus gyorsító van benne. Priviben megy a link érdemes elolvasni.
A 3GS-ben is egy Samsung van, igaz alma logóval.
-
Csapi007
veterán
Hy
Lockscreenen a statusbart hogy lehet átlátszóvá tenni? Valami Winterboard megoldásra gondolok elsősorban. -
bosi84
tag
Hát az első hidegzuhany (árak) után válaszokat keresek a 3GS vétellel kapcsolatban a köv. kérdésekre.
1. Kell e a 32GB tárhely? Mit gondoltok? Nem akarom az összes zenémet rajta tárolni, mert lehetőségem van gyakran szinkronzálni, de a kamerát nyúzni fogom (videó és képek), valamint játékok is lesznek rajta, továbbá néhány hasznos progi is. De mivel két év hűséget kötök majd (ugye az árak miatt) előre kell gondolkodni kicsit, hogy egy-két év múlva is elég lesz e a 16GB? És nem, jövőre nem váltom le az új kedvéért, min. két évig használom majd ezt.
2. Ugye a "Belföldi előfizetőkkel való beszélgetésre" halmazban a feltöltőkártyások is benne vannak??
3. Komolyan elég az a 2GB? Többnyire term. wifit használok, de ha véletlen (naponta) kedvem támad netezni, rádiót hallgatni, vagy térképészkedni 3G-n, akkor is elég ez a mennyiség?
4. Arról még mindig semmi hír, hogy azt a tetszetős visual voicemailt a 3GS megjelenése apropóján sem vezeti be a tré?
+1 Kivel találkozom a MOMban péntek reggel?
Köszi
-
batorpeti
tag
Egy kedves Iphone 3g tulajdonost megkérhetnék hogy ossza meg velem/velünk a telefon gps-ével kapcsolatos tapasztalatait mert érdekelne, de elég keveset hallottam, olvastam róla.
Előre is köszönöm -
törölt tag
Nem, nekem nem kell h független legyen, jó a T függő, csak h ne hűséggel vegyék, mert gondolom akkor potenciálisan letiltható. Szvsz majd akkor kell függetlenné válnia, ha jövőre elmegyek Mao-ról, de akkor kinyittatom a T-vel és csá.
Még vmi: van olyan hiba, ami gyakran előjön ifonokon és nem garanciális/nehezen, drágán javítható/etc.?
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
válasz
#02683648 #9768 üzenetére
"- vajon várható e 3g-nél előfizetéses vagy dominós árváltozás? mert mondjuk 100é' sztem vennék egyet dominoval, de 140-ért tuti nem, amikor a HTC Heroj megjelenési ára is függetlenül 150 (ergo fog az még lefelébb is menni onnan)"
Bizonyára igen. A kérdés, hogy mennyi idő alatt teszi meg az utat lefelé. Hiszen előbb vagy utóbb minden telefon szinte filléres lesz, hacsak nincs körberakva gyémántokkal.
"- ha használtan garanciálisan akarok venni 3G-t, mire érdemes majd figyelni?
(gondolom arra, h pl. dominós legyen, de ezt hogy lehet leinformálni?)"Úgy lehet leinformálni, hogy más hálózaton is működnie kell anélkül, hogy látnád benne a Cydia ikont és azon belül a Yellosnow, ultrasnow alkalmazást.
-
törölt tag
Nos, augusztus közepén akarok okostelt venni amikor visszajövök szabadságról, eddig is kb 90% volt, h az iphone 3G szerepel a listámban az apple termékek közül, mától 100%
Kérdésem az, h:
- vajon várható e 3g-nél előfizetéses vagy dominós árváltozás? mert mondjuk 100é' sztem vennék egyet dominoval, de 140-ért tuti nem, amikor a HTC Heroj megjelenési ára is függetlenül 150 (ergo fog az még lefelébb is menni onnan)
- ha használtan garanciálisan akarok venni 3G-t, mire érdemes majd figyelni?
(gondolom arra, h pl. dominós legyen, de ezt hogy lehet leinformálni?)Előre is köszönöm.
-
tsimora
tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Atlantis #9760 üzenetére
jól megtisztogattad az oldalt!
kérdés:
iTunes fordítással kapcsolatban!
jó múltkorában elkezdtem fordítani az itunes-t, el is jutottam egy darabig, gondoltam teszt ként kipróbálom, hát a teszt nem győzött meg róla hogy jó vagy rossz-e, mert ezáltal a program sem indult el nekemvalaki foglalkozott már ilyennel?
-
Atlantis
veterán
Kétlem, hogy a Mobilaréna szerkesztősége pont az én véleményemre adna ebben a kérdésben. Bár a kérés nem rossz, mert az értékelésbe be szokták számítani az árakat is.
Amúgy én is kész voltam családostul átmenni a rózsaszínekhez (pedig a hátamon futkos a hideg tőlük enélkül is), de hasonlóan hozzád, én sem szeretem, ha madárnak néznek.
Viszont: megkérnék mindenkit, hogy az árazással kapcsolatban fáradjanak át a nemrég megjelent hír topicjába. Ez mégiscsak egy szakmai topic, mindjárt némi takarítást is eszközlök itt.
[ Szerkesztve ]
-
StoneBridge
senior tag
Július 31-től 3GS:
[link] -
bosi84
tag
Megint kint annak az árak, nagyon drága
[link] -
Atlantis
veterán
Éreztem, hogy nem lesz Dominoval eleinte. Amúgy valakinek rútul elgurult a gyógyszere náluk. Ennyivel nem ér többet a 3G-nél.