Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Nems
tag
valaki dobjon már meg a válasszal, mivel viszem át a szerződéseket a pc-ről telóra. Word doksik
Köcce
-
colbert
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Szeretném a telomat bluetooth-on keresztül összekötni a kocsimmal. Milyen progit kell letöltenem és hogyan kell beállítani.
Köszi -
Nems
tag
Hölgyek / Urak. Valaki segítsen ki, melyik az az ingyé progi, amivel a PC-n levő Word doksikat át tudom tenni a telóra? Volt ilyen de eltünt amikor frissitve lett a drága. Köszi:én a
-
válasz
MartOOn #36493 üzenetére
Az alkalmazások eltűnnek,ha a telefonon most ottvannak, de az iTunesban nem. Igen, felrakja, mivel restore-kor az elérhető legújabb szoftvert rakja fel. Ha valahol találsz még 3.1.-at, azt már nem írja alá az apple. Vagy keress rá a szifon.com-on az SHSH filok mentésére, és akkor vissza tudod tenni a 3.1.3-at újra.
-
MartOOn
addikt
valaki esetleg?
alkalmazások (nfs meg vmi rallys játék) eltünnek, ha itunszal restorét nyomok? az is felrakja a 4.1-et jól sejtem? tehát mindenképp ugrik a 3.1.3?
??????????
-
INMOTEP
őstag
válasz
manchester85 #36453 üzenetére
Most felteszem az Itunes 10 est megpróbálom azzal hátha ......
-
MartOOn
addikt
alkalmazások (nfs meg vmi rallys játék) eltünnek, ha itunszal restorét nyomok? az is felrakja a 4.1-et jól sejtem? tehát mindenképp ugrik a 3.1.3?
-
Kashim
őstag
Appstore mostanában elkezdett furcsaságot csinálni. Néha feldob egy "Unable to purchase" ablakot, amin egy OK gomb van. Megnyomom és ugyanúgy telepíti és meg is tudom venni az adott appot. Néha 2x is feldobja. Van néha olyan is hogy elkezdené tölteni, de csak egy szürke ikon jelenik meg az állapotsávval, viszont az nem mozdul és az ikonnal sem tudok semmit csinálni. Mikor visszalépek Appstore-ba, azt írja installed. Újra kell indítanom telefont, hogy eltűnjön. Sosem csinált ilyet korábban, a napokban kezdte. Legújabb iOS van fenn és Jailbreakelve sincs... Ti nem tapasztaltatok ilyet?
Nagyon idegesítő eddig sosem kellett újraindítgatnom a telefont de emiatt állandóan újra kell. -
Feka87
tag
tud valaki abba segíteni, hogy amikor csatlakoztatom a telefont egyből ne sync?
mert az installous dolgok mind remove :-(köszönöm
-
MartOOn
addikt
válasz
icecave #36481 üzenetére
3.1.3 van rajta és fogalmam sincs hogy jb-s e. azt meg lehet vhogy lookingolni?
Karma: (itt is?) akkor itunszal tolom neki restore... alkalmazásaim eltünnek? mert van rajta jó kis nfs meg rally játék oszt jó lenne ha azok maradnának...
Karma bá szted érdemes 4.0.1-re vagy 4.1-re frissiteni?
[ Szerkesztve ]
-
Ronnie12
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy használt iPhoneba berakok egy új SIM-kártyát, akkor a sim aktiválása nélkül ki tudom deríteni, hogy a telefon letiltott-e? Van valami egyszerű módszer, ahogy kideríthetem, hogy a telefon le van-e tiltva?
Előre is köszi,
Ronnie -
Jojo5
őstag
válasz
icecave #36474 üzenetére
Jaja én is ezeket számolgattam, de sztem az lesz, hogy kipróbálom valamelyik hétvégén, hogy 1 dolog mennyit merít rajta. Az lesz a legbiztosabb.. bár olvastam, hogy 4.1-el sok I4 gyorsabban merül
Amúgy a teló nagyon bejön. Idővel szerintem megszokom, hogy ennyit bír csak még fura
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
emberek tolnék egy resetet a telón, beállítások és tartalmak mennének a levesbe... na most erre a teló aszonyga hogy ez kb 2 órát vesz igénybe... WTF??? egy reset????
ez most komoly?
itunes-szal gyorsabb?
[ Szerkesztve ]
-
Ha most ennyire stresszelsz ezen, akkor próbáld ki csak nettel, csak játékkal, csak zenével, letesztelheted, mi mennyit fogyaszt rajra. Inkább használd, élvezd a telefonodat és viseld el, hogy ha használod, merül is.
Gyári adatok szerint 6 órát bír 3G-s nettel, 10-et meg wifivel. Ha csak egy óra netet nézünk, semmi mást (eltekintünk, hogy ak ijelző fényereje milyen erősre van állítva,stb), akkor csak az egy óra net wifin 10%-ot merít, 16,6%-ot meg 3G-n.
Tehát csak a net merített 10%-ot nálad. Ott van még a 20 perc játék, ami a legjobban meríti a telefont, szerintem 3 óra játék után lemerül (kijelző-processzor-grafikus chip -> ezek mind dolgoznak,ha játszol). Szóval nem a net fogyaszt a legtöbbet, hanem a játék.Ehhez hozzátartozik, hogy a gyári adatok mindig laborkörülmények között készülnek, figyelve, hogy ne legyen túl nagy a kijelző fényereje, stb.
-
Feka87
tag
Sziasztok,
Újra tettem az itunest most úgy néz ki, hogy minden ok. :-)
annyi a gondom most, hogy amit az installousból szedek le .. nincs időm transfert purchasest nyomni mert ahogy csatlakoztatom egyből syncronizál ( az az removing ... ) ... hogy tudnám azt meg oldani, hogy amikor rá dugom ne sync egyből? köszi[ Szerkesztve ]
-
-
MartOOn
addikt
már nyomulok a sharpoddal... köszi!
aztán reset lesz aztán meg google exchange...
ez most komolya hogy az itunest addig nem tudom használni amig nem perkálok 3dolcsit?
nem a 3 dolcsi csak gondolom dombornyomott bankkártya meg ilyenek kellenek hozzá és én értem hogy amcsiban a 3éves gyereknek is az van de én eddig egész jól eléldegéltem nélküle...
van más megoldás?
-
kiszu
senior tag
Sziasztok.
Hol találom az iphone filerendszerében a játékok mentéseit?
Fent van az open ssh a cydiából,t-pottal hozzá is férek,de nem tudom hol keressem.
3gs 4.0.1 -
MartOOn
addikt
az a baj hogy akitől vettem az is ilyen huje hozzá mint és rám bízta hogy mielött resetelnék ugyan mentsem már le neki ezeket a filmeket...
na ezt szeretném most, lementeni neki aztán rátolni a 4.1-es szoftvert merthogy azért vettem ezt a 3g-t hogy picipénzért kipróbáljam kb milyen lehet a 4g. azt szeretnék venni. elötte egy puding próbája... 40ezerért aztán jöhet az igazi!van erre mód hogy lementsem?
-
MartOOn
addikt
hello!
alap és hülye kérdésem lesz. most vettem az első iphonomat eddig androidos voltam. na most ez egy használt 3g tele névjegyekkel, olvasgatom én a fórumotokat de egyelöre nálad találtam olyan megoldást ami érdekel.
eddig ugye google telóm volt, alap hogy a google fiókomban van mindenem, emil, névjegyek.2 kérdésem lenne:
hogyan tudom a használt 3g-ről a bennelévő névjegyeket törölni?
és hogyan tudom a gmail fiókomból a névjegyeket az immer üresen árválkodó iphone-omra feltölteni.ha ez most az első napon sikerülne marha boldog lennék!
segítséged előre is köszi!
-
Kashim
őstag
válasz
Grafiqs #36454 üzenetére
Nem fut valami a háttérben? Nekem is csinál furcsaságokat néha, ezért nem is értem már néha hogy számol. Általában meló után hazaérve dokkolón tartom a telefont, legtöbbször frissen lerántva Airplane módban hagyom egész éjjel, van hogy reggel 100%-99%-ra kelek, van hogy 86%-ra... Na most ezek után tényleg nemtom. Lehet néha akad egy-egy túlbuzgó app amit elfelejtek bezárni és a háttérben frissítgeti magát, vagy fogalmam sincs.
INMOTEP: Minden app-nál ezt csinálja, vagy csak ezeknél? Lehet volt update és nem támogatják már a 3-as iOS verziót. Vagy pedig nem Appstore-ból töltötted őket, hanem egyéb forrásból és ezért nem engedi fel.
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz
manchester85 #36453 üzenetére
eszt a 2 töt dobja ki [link] és [link] lehet hogy valami az Itunes ba kell beállatni ? De mondom 3.1.2 ez nem lehet gond ?
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Push ON, bocs azt hittem fetch csak annyit jelent, hogy időközönként küld egy jelet szerver felé és akkor "pusholja" az adatokat. De látom most már hogy megy, nem olvastam el a szöveget a menüben. Igazából a lényegen nem változtat, mert sosem írta ki az e-mailt a lockscreenre csak sms-t. Mindegy akkor végre kiderült, hogy csak Exchange esetén van valós push, alap gmail meg hotmail beállítás nem játszik. Thx a pontosítást.
-
INMOTEP
őstag
Üdv segítséget szeretnék igénybe venni ha van rá megoldás
nem vagyok nagy guru ezekben a szoftver verziókban , Adott 1 Iphone 3g 3.1.2 es szoftver ( Jb ) és nem enged telepíteni rá apps-ot mindig felhoz valami hibakódot .... ibooks,Igo-t és Msn t szeretnék ráhúzni van erre valami mód ?
-
cigam
titán
válasz
Kashim #36438 üzenetére
?? Most push, vagy fetch? Mert, ha push, akkor azt a szerver küldi, és nem lehet ütemezni, ha fetch, akkor meg nem a szerver küldi, hanem te kérred le x időközönként.
Hogy pontosítsuk a dolgot: Akkor dobje fel a beérkező üzenetet, ha "exchange" mailbox van beállítva. Ekkor van push, és azonnali megjelenítés.
Karma : Ezért tettem idézőjelbe, és igenis lehet problémás. pl. a családban van 2 db asztali és 2db noteszgép, de ezek fizikailag több 100km távolságban is lehetnek, nem feltétlen expert felhasználókkal.
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
-
nesh_019
senior tag
Huh köszi de nem vágom pontosan leirnád pls. mi a DFU mode?
-
nesh_019
senior tag
Iphone 3g-t hogy tudok downgrade 4.0.2-3.1.3?
-
-
Jojo5
őstag
Reggel feltöltöttem 100%-ra a telót volt vele kb 1 kb óra net wifin keresztül, meg 20-30 perc játék illetve 1 óra zene és már 64% on állok. Akkor ez a normál ?
ja és ezt találtam : [link] > de nekem mégse esik ennyire durván
icecave:: akkor megnyugodtam, köszi
Amúgy akkor nem vágom hogyan írták azt rakat tesztben, hogy erős használat mellett 2 nap
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
-
Szecsy
aktív tag
mutassatok nekem szép szines háttereet a googleso nem igazan tetszenek
-
lah111
csendes tag
Köszi a válaszokat.
Hááááát.....
Egy picit ciki számomra, hogy egy Nokia-t sokkal jobban lehet konfigurálni. Pl.: e-mail jelzőhang, e-mail szinkronizálás ideje. -
cigam
titán
válasz
Feka87 #36424 üzenetére
Mert már annyi gépen engedélyezted, pedig csak 5-öt engd.
Ha ez "megtelt" akkor jelentkezz be az adott store-ba, jobboldalt a felhasználódra kattintva előjön egy legördülő menü. Rákattintasz az Account-ra, és lesz ott egy olyan sor, hogy
Computer Authorization: 5 machines are authorized to play content purchased with this account.
Mellette egy "Deauthorize All" gomb. Erre bökj rá, és ez visszavonja az összes engedélyt mind1ik gépről. Magyarul nullázza a számlálót, és megint megadhatsz 5 gépet, amin engedélyezed a megvásárolt tartalom használatát. -
Kashim
őstag
-
Feka87
tag
egy kicsit keresgettem a googliba és erre bukkantam
http://osxgoodies.wordpress.com/2010/01/19/itunes-this-computer-is-no-longer-authorized/
ugyan az a gond mint nálam :-(
-
lah111
csendes tag
Sziasztok!
Sok más telefon után beléptem az iPhone 4 családba.
Bár próbáltam rákeresni nem találok válaszokat ezekre a dolgokra:
1. Értesítés SMS kézbesítéséről?
2. Valamilyen jelzés a készenléti képernyőn a kapott SMS-ekről, e-mail-ekről?
Kösz -
válasz
Morden24 #36418 üzenetére
Az szép... azt hittem jár hozzá. Nélküle erősen megnő a gépezet születésszabályzó képessége
Megérkezett az első adag IS, akik benne voltak a "pakkban" azokat értesítettem. A következő adag ahogy írtam, pénteken, vagy csak jövő hét elején érkezik sajnos. Akinek meg október eleje-közepét adtam meg, annak sajnos annyit kell várni
-
Morden24
nagyúr
Kicsit off, de poén.
Láttátok már ezt: iPhone-controlled AR.Drone?[ Szerkesztve ]
-
a000
őstag
válasz
manchester85 #36408 üzenetére
Nekem pedig gyarilag rossz a home gomb, csak az egyik fele nyomdik le
igy van ok a gariztatasra.
-
BoneDragon
veterán
válasz
manchester85 #36408 üzenetére
Jó pár 3gs-t próbáltam már és én sehol sem tapasztaltam ezt a kattanó hangot
-
manchester85
veterán
válasz
BoneDragon #36407 üzenetére
Nem tudom, mit értesz benyomódás alatt, de mivel gomb, így benyomható, és fólián keresztül ez a nyomás kevésbé érezhető.
Szerintem nincs azzal semmi gond, ha már a home gomb is gyártási hibás, akkor nagy baj van az apple-nél.
És igen, kattanhat is.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Ma sikeresen beleakadt a gyári előlapi fólia a kabátom zsebébe és le is esett a földre, használhatatlan is lett. Utána egy fura dolog tűnt fel nekem... A gomb kattan ha megnyomom, sőt be is nyomódik... Ugye eddig nem jött elő ez, mert a fólia takarta a gombot. Ennek ilyennek kellene lennie vagy vihetem be szervizbe?
-
Akkor tévedtem
Nem vagyok én H*ndrás, aki szent és tévedhetetlen (mármint sokak szerint
)
Ma ismét kerestem a Magyar Store-ban az iPhone Case programot, de semmi. Bejelentkeztem a programba (mert ugye US-rő leszedtem), de nem tudok benne nézelődni (azt akartam megnézni, hogy esetleg Magyarország bekerült-e a szállítási listába, ha már az Appstore-ba nem), de már csak azt írja, hogy úton van a megrendelt tokom (gondolom telefont azonosít, így tudják megoldani, hogy egy tokot rendelj csak).
-
Feka87
tag
amúgy valaki tudja mi az az AUDIBLE USER NAME?
az az App Store ?
Köszi
-
Feka87
tag
válasz
rolcsibácsi #36398 üzenetére
te is jártál így?
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Metal topik
- További aktív témák...