Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
sirarcheer
senior tag
válasz
dabgergo #37597 üzenetére
Szia!
iStyle-nál lehet kapni, csak le kell tekerni a listát.
iStyle_iphone_tokok -
zolikaDB
veterán
Nincs köztetek valaki, aki az Iphone Mail-jét citromail-el használja és segítene beállítani nekem? Előre is köszönöm! (kerestem itt is, de nem vol egyértelmű válasz)
-
dabgergo
őstag
Switcheasy Nude tényleg csak a presystem.hu-ról rendelhető? Bp-en nem lehet vhol kapni? (XMSben, Starkingnél, iStylennál nem látok.)
-
colbert
csendes tag
Sziasztok!
Vki nem tud időzítő programot.
Ami be-ki kapcsolja a telot, bluetooth-ot.
Köszi -
dabgergo
őstag
Van Bp-en olyan bolt ahol iphonehoz lehet tokot kapni és meg is lehet őket nézni?
-
mecsek20
tag
-
A telefon és az iTunes tükörképe egy másnak. Ami iTunesban fentvan App, azok a telefonon, és fordítva. Ha Az iPhone-on vannak mos appok, amit iTunesban nem, akkor persze, hogy letörli.
Ha fel akarod rakni iTunesba a mobilon lévő appokat, akkor telefon rádug, és "Transfer purchases from iPhone". Persze, csak az ingyenes, és a Te accounthoz tartozó programok kerülnek fel, amiket nem Te vettél, azok törlésre kerülnek. -
cantro
csendes tag
Sziasztok!
Akinek megvan már 1 ideje a telefon azokat kérdezem, hogy mennyi adatforgalmat használnak kb hetente/havonta? médiamánia M-el szeretném venni, csak nem tudom hogy vajon elég lesz-e a 750MB havonta. Én naponta kb. 1 óra neten olvasgatásra használnám, ezért kérdezem hogy elég-e ez, vagy inkább az Ikon200 és 1GB.
Érdekelne még hogy akik most vették T-nél 1-2 hete és új előfizetők, azoktól kértek-e előleget az előfizura? Azt kicsit azért pofátlanságnak tartanám hogy kifizetek kézbe 120 ezer forintot érte, és még fizessek nekik előleget is. Előre is köszi a válaszokat. -
Enjoy
addikt
Mindenkinek más-más, ami hasznos, ezért én nem is jelölöm meg az én kedvenc alkalmazásaimat, hanem inkább megmutatom mik vannak meg, s aki akar csemegézhet belőle:
Kép -
Feka87
tag
köszi srácok ...
nekem a top5 :-)1.IGO
2.SoundHound
3.F1 Timing
4.smartsync
5.hír 24játékok pedig
1.angry birds
2.PvZ
3.2xl rally
4.tiki towers
5.Doodle TruckMinden jót
Sziasztok
-
JarrekStar
tag
válasz
puramuk #37571 üzenetére
Mivel ez nem kapcsolódik szorosan a JB-hez, ezért annyit mondok még neked, hogy az iTunes akkor is recoveryt ír, amikor dfu-ban van már a cucc. Akkor van dfu-ban, ha eltűnt az iTunes ikon a kijelzőről és olyan hangot adott a gép, mint amikor bedugsz vmi usb-s cuccot...
-
8nemesis8
veterán
válasz
BloodyEddie #37572 üzenetére
Shazam valóban egy jó kis program és igen hasznos.
Én még amit használok a LogMeln. Illetve keresem most a jó játékokat, amikor touchom volt , akkor jól telelaktam hasznos cuccokkal, de nem mentettem le sem.
-
Kashim
őstag
-
puramuk
csendes tag
Sziasztok!!!
Most, hogy kijött a Jailbreak a 4.1 +++ Os- hez is, szívesen végrehajtanám, de rohadtul nem tudom DFU módba tenni a telefonom. Greenpoisonnal próbálom. Ott ugye az egész DFU módba rakással kezdődik, de nem jön össze. Próbálgattam Poison nélkül is, de mindig csak recovery módot ír ki az a tetves Itunes. Tehát recovery mód DFU helyett.
Próbáltam kétféleképp: Tartom a Sleep/Hold gombot 10 mp-ig, majd csak a home 10 mp-ig.
Próbáltam a 3mp sleep, majd 10 mp Sleep/Home és 10 mp home, de az se.
Ja igen, meg próbáltam a 30 mp- es home gombosat is ,de az se. Megmondom őszintén a faszom kivan.
Akármelyiket próbálom, az Itunes, csak recovery módban látja. Egyébként 1 éves Ipod touchról van szó. Ötletek, hogy mit kéne másképp???Előre is köszi
-
Feka87
tag
válasz
manchester85 #37563 üzenetére
jaja, de azok a jelenlegi top-ok.
én valami olyant keresnék hogy a leghasznosabb alkalmazások nem legtöbbször letöltöttebbek.
-
Kashim
őstag
válasz
Feka87 #37560 üzenetére
Azt hiszem, ezt megszavazom a hónap kérdésének...
(Vegyél egy Lamborghini-t is és kérdezd meg hol furikázz vele, hogy kihasználhasd.)Ne haragudj, de ezt te sem gondolhatod komolyan... minek vetted ezt a telefont, ha arra nem vagy képes, hogy a nyavajás Appstore-ban körülnézegess? Vagy valaki kezedbe nyomta az utcán? Hihetetlen, hogy valaki ilyen keveset tudjon a saját tulajdon eszközéről.
Az ilyen emberek miatt szégyellem magam néha, hogy iPhone tulaj vagyok...Utólag is elnézést, ha megbántottalak volna, de már nem bírom benn tartani.
/kirohanás vége[ Szerkesztve ]
-
Feka87
tag
Sziasztok,
Nekem olyan kérdésem lenne milyen programokat érdemes föltenni a 3gs-re, hogy ki is tudjam használni ezt a telót
köszi
-
8nemesis8
veterán
válasz
FuckeR19 #37558 üzenetére
Amit feletted írnak, azt próbáld ki, ha nem hoz eredményt, akkor amit én írtam:
Store menüpont és ott authorize this computer, de sajnos például tegnap nekem az apokat ugyanúgy nem tudta szinkronizálni a képeket zenét kontaktokat meg igen.
Mikor milyenje van az iTunesnak -
FuckeR19
senior tag
Lenne kis gondom. Eddig az otthoni gépemen lévő itunes segítségével szinkronizáltam. Ma telepítettem a notimra is mert nem vagyok az otthoni gép közelébe viszont itt nem akar szinkronizálni.
Telefont felismeri de nem akar feltelepíteni és másolni rá semmit.
valami megoldás esetleg? -
madgie
titán
válasz
8nemesis8 #37552 üzenetére
Én szeretem a "kihúzós bigyót", de ha ragaszkodsz a sima kicsúsztatáshoz, kábé dupla áron az "utcai" mobilárusoknál is szokott bárhol lenni olyan tok iPhone-hoz. Azok talán picit vastagabbak, ami anyagminőség szempontjából jó, zsebben hordós kényelem szempontjából viszont nem.
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Erre esetleg valaki?
-
8nemesis8
veterán
Most nézegettem ebayen ilyen kicsúsztatós bőr tokokat.
Esetleg van aki onnan rendelt és van vele tapasztalata, hogy mennyire silány mégis a minősége? -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Everman #37538 üzenetére
nekem semmi bajom az apple csatlakozójával (habár maga a kábel egy fos minőségű gumiborítást kapott iphone-ok esetében
), de azért a micro usb-re nagyobb esélyt látok szabványként.. a dokkolós cuccokhoz fognnak inkább kitalálni átalakítót.. sztem
ugyebár az usb nemcsak mobilok esetében terjed egyre jobban, de más cuccok is azt használják (mp3, kamera stb..)[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
válasz
rolcsibácsi #37535 üzenetére
Max lesz a dobozba csomagolva egy microUSB-re átalakító kábel.
Hülye lenne az Apple, ha megszüntetné az iPod konnektort, mikor gyakorlatilag több eszköz használ ilyet, mint microUSB-t. Nincs olyan szórakoztatóelektronikai gyártó, amelyiknek ne lenne iPod kompatibilis hangrendszere, vagy eszköze, amihez ezen a porton keresztül illeszthető lenne, egy egész iparág épült köré.[ Szerkesztve ]
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #37535 üzenetére
Apple-nél semmi sem biztos. Bár rá fognak kényszerülni.
-
Kashim
őstag
válasz
rolcsibácsi #37533 üzenetére
Nekem van egy PoolStar Lite nevezetű progim, de érdekes módon most nem találom Appstore-ban. Lehet US store-ból szedtem.
Itt egy videjó: http://www.youtube.com/watch?v=91vPmKB_m-0 -
rolcsibácsi
őstag
ha európában szabvány lesz akkor is? azért vezetnék be mert környezetszennyező a sok kidobott töltő, majd pont az apple fog ez ellen küzdeni
meg a szabványokat még az istennek is be kell tartania!
hacsak nem egy nokiában meg blackberryben is apple töltő lesz
addig legalább tudok rá gyűjteni
, és remélem lesz benne vmi nagyobb újítás
addig eldöcög még a 3g
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #37530 üzenetére
Majd jövőre lesz új iphone. Hova sietsz?
Az lesz benne amit az apple akar.
-
bnss
veterán
narancsnn figyelmébe ajánlom, hogy a JailBreak és minden ehhez kapcsolódó információ tiltott tartalomnak minősül a Prohardver lapcsalád összes oldalán!
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #37529 üzenetére
és ha jobbkézben fogod, nem headsettel akkor sincs különbség? a halálfogás csak akkor lép életbe
, ha a két antenna találkozását te összefogod vagy ha csak közel van a két ujjad a két "parton" akkor is? igazából nem értem miért vannak a balkezesek hátrányban, jobbkézzel is fogod a csík fölött is és alatt is.. a kezeddel találkozik mindkét oldal és átvezeti a gondot..
egy költői kérdés?mikor lesz uj iphone?
abban már lennie kell majd mini usb portnak ami szabvány lesz?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
rolcsibácsi #37525 üzenetére
Szerintem nem. Viszont balkezes vagyok, ha "kopasz a telefon (mivel ugye a k*rva szilikon-műanyag tok felrángatta végig az IS-t, most egy ideig kopaszon hordom néha), akkor igen könnyen fogom úgy, hogy bezavar a beszélgetésbe, és inkább a hívott fél nem hall semmit.
Kipróbáltam headsettel, és a tokban, úgy tökéletes, szerintem nem jobb, de nem is rosszabb úgy, mint a 3GS. -
INMOTEP
őstag
válasz
BloodyEddie #37514 üzenetére
ok köszi
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
icecave #37519 üzenetére
rosszabb a 4 hangminősége szted? hívás közben..
scoobyka: hogyhogy? lassabban indulnak és akadnak vagy mi?narancsnn:
látod icecave vannak itt még bátor emberek
mondjuk ha annyit írtál volna hogy beakadt az itunes vagy vmirestore az ötletem vagy: appsync fent van? (az első hsz elolvasása után mertem
progit lehet említeni csak azt nem hogy lehet felrakni stb..
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Aki ert hozza. Frisitettem a 3gs uj ibootos telomat 4.1re. Vissza lehet rakni valahogy 4.0.1re? Akkar pmben is johet a valasz.
Arra hogy miert szeretnem visszarakni az a valasz,mert alkalmazasaim nagyresze rosszabbul megy,mint 4.0.1en.
Amugy hogy vetettek eszre 4.1en vagy 4.0.en nerul jobban a telo?
-
Everman
addikt
válasz
icecave #37516 üzenetére
A hivatalos régebbi szoftver telepítése és a TinyUmbrella nem warez, nem ütközi semmiféle szerzői jogi törvénybe, illetve jogi szabályozásba.
Szóval akkor mégis miért linkelted be???!!
Az már éppen elég botrányos, hogy más topicokban a nyílt warez és a jailbreaknél jogsértőbb magatartás elnézett és támogatott, míg itt kitiltanak érte fórumozókat, nem kéne még jobban tetézni ezt!
-
8nemesis8
veterán
válasz
darál0w #37515 üzenetére
Sajnos nem, mert akkor már tegnap ment volt.
Találtam egy jó videót és nem volt logikus teljesen nekem legalábbis, de legalább működik.
Egy bizonyos programnak nem a 3.1.3mat kellett megadni, hanem 3.1.2-őt.Más:
Kipróbáltam, ha wifit kikapcsolom, akkor egyből egy nagy E betű kerül a wifi helyére, ami edge-t szimbolizálná.
Beállítások alatt mobilnet letiltva és 3G is, így ugye nem fog semmilyen adatforgalmat generálni?
Próbáltam internetet indítani és írta, hogy nincs edge előfizetésem. -
ent
őstag
Hi.
4.1 downgrade-elhető tinyumbrella-val?
thx -
8nemesis8
veterán
Nah végre sikerült megoldanom szoftveresen a dolgokat.
3.1.3-at raktam rá.
Magyar nyelvet lehet rá varázsolni esetleg?
Ha igen akkor mennyire lassítják ezek a rendszert? -
dabgergo
őstag
Sztetek melyik éri meg jobban? Vagyis melyiket jobb haszbáni? SwitchEasy Nude vagy IS?
IS-nek mennyi az "élettratama"? (Kopik-e, homályosodik stb?) -
a000
őstag
válasz
manchester85 #37496 üzenetére
Amikor nekem hozta a futár a 3gs, még tavaly, éppen előadáson ültem és akkor hívott
Órát otthagytam, és pont akkor értem haza, amikor a futár is -
a000
őstag
-
Shiwer
csendes tag
Hello!
iPhone 4-hez szeretnék kijelzővédő fóliát venni és nem tudom, hogy a matt vagy a fényes a jobb. A fényes zavaróan tükröződik? Meg a matt nem ront picit a kijelző minőségén? (tompítja a fényeket, akármi, nemtudom )
Köszi a választ, remélem valaki tud segíteni! -
Mielőtt valaki félreérti, tisztázom: az Invisible Shieldek jöttek meg előbb, nem a T-s iPhone 4-ek. Azokról nem tudok semmit. Bocs az OFF-ért!
-
Ó, akkor király, örülök, hogy megérkezett
Kicsit féltem, hogy valami para lesz, de akkor nem volt. Én is rendeltem, csak én SGP-s karbont (gyk. ugyanaz, mint az iCarbons). Kíváncsi vagyok, mikor jön meg.whited: igen,de megjöttek előbb
Ha kell, jelezz privátban.
[ Szerkesztve ]