Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
trobi28
addikt
Egy gyors kérdés.
3.1.2-nél mivel lehet kikapcsolni hogy ne figyelmeztessen híváskor hogy aktív hívásátirányitás van? -
theiron320
aktív tag
sziasztok!Egy iphone 3gs sorozatszámát vagy imei számát hol tudom megnézni?És ha már megvan valahogy rá tudok keresni a neten.Peldául az apple oldalán?
Másik kérdés.Hogy tudom megkülöngöztetni az iphone 3g -t az iphone 3gs től?[ Szerkesztve ]
-
Bade
tag
Sziasztok!
Mitől lehet az,hogy sem a Youtube "ikon"-nal(azt írja,hogy nem sikerült kapcsolódni a Youtubehoz),sem a netes Youtube nem játsza le a videókat?(itt meg tölt,de semmi)
Az internet(wifi) megy a telefonon,böngészni is tudok.(gondolom vmi beállítási probléma,de eddig nem jöttem rá)
Korábban nem volt ilyen,csak amióta újra jailbreakeltem.[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
válasz
Csigger #34293 üzenetére
Azért azt is figyelembe kell venni, hogy USA AT&T lefedettsége magunk között is trágya. Mo.-on sokkal jobban állunk ilyen téren. E miatt soha (vagy max néhány eldugott völgyben, ahol más telefonnál se lenne térerő) nem fogjuk észlelni antenna problémát.
Engem személy szerint inkább a közelség mérő hibája bosszantana. De a már tulajok erről vegyesen elmélkednek. Ami lehet user error is, sőt!!!
-
Csigger
őstag
iPhone 4-el rendelkezők!
most olvastam, hogy a proximity sensor hibát állítólag nem fogja orvosolni a 4.1! ezzel Nektek mi a tapasztaltatok? télleg ennyire gyászos a helyzet?
mer spec ez engem jobban idegesítene mint az antenna probléma... -
Everman
addikt
válasz
Landon #34244 üzenetére
"Az egy vicc hogy ebben az országban $1,200 az HUF400,000-nak felel meg…. "
Van egy különbség, de túlozni nem kell.
Az 1200 dolcsis Macbook Pro itthon 292 ezer. Átszámolva van egy kb. 40 ezres különbség, ami bosszantó, de nem ez a gáz, hanem az, hogy mindkettő nettó ár, csak amíg az USA-ban erre 8-9% adó jön, addig itthon 25%.
-
Csigger
őstag
-
Csigger
őstag
válasz
joey04 #34284 üzenetére
szeptember 1. valahogy nem tudom elképzelni, mert általában az Apple péntekenként szokta megjelentetni minden országban a cuccait, és ezalól szerintem mi sem vagyunk kivétel...
ez a 10 ill 17 azért vhogy "ésszerűbb" mert mindkét időpont pont péntekre esik...és bár a csehek meg a szlovákok sem egy nagy hullámban kezdték árulni a telót, de akkor is pénteken indult meg ott is a forgalmazás...
úgyhogy a remény hal meg utoljára!
-
joey04
titán
persze, nagyon halvány remény, de ez is beleillik abba az elméletbe, hogy 17.-én lesz a start, sőt még azt is alátámasztja, hogy eredetileg a pletykák néhány helyen szeptember egyet emlegettek. Ahogy Csigger is mondja, érdemes megvárni ezt a dátumot, tovább viszont nem nagyon...
[ Szerkesztve ]
-
Bazsó
tag
helo
ezzel a megoldással próbáltam 4.0.2ről downgrade-ni.
3.lépést csináltam,amikor is nem csinált semmit a recboot...
jelenleg kéri hogy csatlakoztassam itunes-hoz,de semmi ha rádugom.nem reagál.
privátban is jöhet válasz[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
Bocsánat, de lemaradt, mint Winkler Robi Magdi anyus haláláról
...mi történt itt, hogy már bann is volt?
Sziasztok!
Szeretnék kérni tőletek egy kis szívességet. Páran, ha nem nagy gond, leírnátok milyen appokat használtok leggyakrabban, mi az ami telepítve van?
Ha jól tudom a JB menete tiltott, de a cydias appok nevei nem..így ezt is írjátok le kérlek.
Köszönöm -
Csigger
őstag
4.1-et érdemes lesz szvsz megvárni, mert Steve-ék tényleg ígértek egy javítást!
elvileg ugye az lett volna a helyzet náluk is, hogy a 3G júzereket mindenképpen áttérítsék 4-re, de ez nem igazán sikerült, sokan hőbörögtek, így kénytelenek voltak hozzányúlni a szoftverhez 3G alatt is...
jó a 4.0 szerintem, csak hát télleg vannak elég érdekes pillanatai a telefonnak... -
-
Mtt
tag
Akkor már ketten vagyunk nagyon haragosak... Szerk.: 3-man, @Octi is
Gondolom nem csak nekem van Google keresőm, vannak erre a problémára magyar leírások is, szóval meglesz a heti program.Kérdés hogyan kezdjek neki, leszedjem a jb-t meg a függetlenítést, tegyem fel csak simán iTunes-szal az iOS4-et, és utána alkalmazzam a bm-es leírást? Valamely tapasztalt fórumozótól kérhetek MSN-es segítséget?
[ Szerkesztve ]
-
Octi
aktív tag
-
a000
őstag
válasz
joey04 #34257 üzenetére
Akkor ez alapján mindenki megnyugodhat, met jól informált barátunk a magas beosztású haverjai által atombiztos információkat közölt a megjelenésről
Amúgy nem kell azon csodálkozni, hogy itthon még nincs, szerintem mi vagyunk a legkisebb bevételi forrás az apple-nek, biztos fel van állítva egy sorrend, hogy hol mikor fogják indítani. Mi valahol az utolsó és utolsó előtti helyen lehetünk. Ha nem hátrébb....
-
-
Mtt
tag
Valahogy belefutottam ebbe, és elgondolkodtam... (Mint már említettem) 16GB szoftveresen független 3G jb és iOS 4.0.1 => de ez valami kegyetlen lassú. És változóan, gyakorlatilag változatlan körülmények között. Ma edzésre menet a zeném akadozott, egy apple cuccon!!!
Nem tudom mi lehet az oka, de a linkelt cikkben sokan mondják, hogy erős a 3G-nek az iOS4, aki használt 3xx szoftvert, az tud különbséget tenni a kettő gyorsaságában?
Beleszólhatnak-e a szoftveres módosítások a sebességbe? (nem én csináltam, így vettem)
Esetleg van valaki 'szintén zenész' aki downgradelésen törte a fejét?Volt régen még egy 3xx-es iPod touchom, az sokkal gyorsabb volt mint ez. Igaz sok újat kínál az iOS4, imádom a mappákat, és azt, hogy lehet háttérképet betenni a menü alá, de megőrít az, hogy néha harmadik-negyedik próbálkozásra tudom feloldani a telefont, mikor mondjuk egy gyors hívást kellene intéznem.
-
Dinamite
csendes tag
válasz
joey04 #34257 üzenetére
Ebben egyetértek...Hiába jó cuccokat dob ki az Apple ha egyszer mind egyikel van valami..
Voltak itt a robbanó iPhone-ok ...(Az kicsit érdekes meg hihetetlen volt)..
Volt hogy sz@r a kamera...Volt itt minden...De ez az Iphone 4 telefon már alapból érdekes amikor utánaolvastam a neten akkor elvileg egy Apple tulaj elhagyott egy még be sem jelentett iPhone 4 prototípust..
Akkor utána ha hozzá ér az ember akkor elmegy a térerő stb..
Nem tudom ki hogy van vele én szeretem az apple-t de azért azis idegesitő hogy nem kapható még magyarországon .. Ebből is volt minden..T-mobil már igérgette agusztusra majd szeptemberre...Még sehol semmi hír semmiről...Vannak hibái meg minden de szerintem akkoris még egy luxus mobilnak számit...Aztán majdcsak...
-
joey04
titán
Nagyon sok embernek mostanában jár le/járt le a hűsége. Sokan most adják/adták el a telefonjukat. Érthető az idegeskedés. szeptember 4től egy SE K750tel fogok járni.
De ha így folytatódik, lehet 5.-én már egy Samsung Galaxy S lesz a zsebemben.
Nem érdekel miért késik, ha már a környező országokban kapható. Mi az, hogy ennyi idővel a bejelentés után sem kapható? A hibáit tudjuk, ahogy azt is, hogy nem fogják kijavítani -
a000
őstag
Szerintem vicces,ahogy mindenki belehal, hogy nincs itt az iphone 4
. ENnyire nem függhet mindenki az iphone-tól. Én is szeretem az iphone-t, de azért van egy szint.
Biztos megvan az oka, hogy késik, el kell fogadni, változtatni ugy sem tud rajta senki. Türelem, legalább amíre ideér, nem kell zsákbamacskázni, hogy milyen bajai lesznek, mert addigra azok kiderülnek és talán javítják, így ti már jót kaptok[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Látom egyre több embernél szakad a cérna... Én is közel vagyok már hozzá
-
gyuromoj
veterán
Én eddig vártam az iPhone 4-re és a T-Mobile-ra. Inkább veszek egy 46"-47"-os LCD TV-t és mehetnek a francba. Ugy is most jár le a hűségem. Majd kivárom az iPhone következő generációját és akkor megveszem majd külföldről függetlenül... Addig mindenkinek jó iPhone-ozást.
-
Csigger
őstag
válasz
Landon #34244 üzenetére
szerintem kb annyit tud egy Apple boltos srác a hazai iPhone 4 forgalmazásról mint egy utcasarki abc-s!
mivel Magyarországon a szolgáltatókon keresztül lehet csak hozzájutni a készülékhez első körben, és max ők csak onnan tudnak második körben ill az Appletől közvetlen kapni, ezért fingja nincs a dolgokról...de az az 1200 dollár ott sem annyi, azt ne felejtsd el, plusz adó ott is!
ide meg még szállítási költség, vám, árfolyam ingadozás miatti többlet, áfa, hazai bolt haszna és még sorolhatnánk... -
Landon
őstag
Na srácok nálam a pohár ma telt meg kb. Voltam westendbe és csak úgy poénból bementem appstore-ba h mit mond a csávesz. Semmit nem tudott mondani viszont elárulta, hogy T-nél keringenek olyan pletykák miszerint csak Karácsony(!!!!) körül várható a hazai megjelenés... Én feladtam. Ha összejön az összeköttetés akkor inkább veszek egy macbook pro-t arra most úgy is nagyobb szükségem van jelenleg.
Ha az se jön össze akkor passz lemondok az almáról...
Az egy vicc hogy ebben az országban $1,200 az HUF400,000-nak felel meg....
[ Szerkesztve ]
-
Feka87
tag
Helló,
Az Iphone -ba meg lehet nézni mennyi idő volt eddig beszélve vele?
Köszönöm
-
atomeec
senior tag
Sziasztok! Próbáltam a keresőt használni, de nem találtam választ a kérdésemre, ami a következő: Van egy Iphone 2G-m és borzalmas a hangszórója. Haverom azt mondja, hogy ez biztos normális, de én nem hiszem. Gondolom itt van sok hozzáértő ember, hátha kapok választ. Szóval elég halk és torzít, de durván. Viszem szervízbe, de kérdezem, hogy ugye, hogy nem normális, hogy max hangerőn utcán meg se hallom, meg bármilyen mélyebb hang csak recsegeséként jön ki belőle. Szeretném felújítani, de ha ekkora kaki, akkor lehet majd eladom inkább (más gondom nincs vele, de ez nagyon zavar). Köszi előre is.
-
Mtt
tag
válasz
Csigger #34230 üzenetére
Értem, lehet megpróbálom majd ezt, bár így sem zavaró, mert nem kell állandóan belépni a rendes szinkronizált kontaktjaim csoportjába, ha onnan lépek ki akkor megjegyzi magának, és oda lép vissza.
Problémáim, kérdéseim azonban továbbra is vannak; lehet-e valahogy valami rendes hangot berakni csengőhangnak, vagy csak ez a pár 'nyomi' használható?
Mint említettem használtan vettem a telót, lehet hogy ennek oka a jelenség, de eléggé fura hogy felül a térerő kijelzés mellett az olvasható, hogy 'Vatera'...
-
Feka87
tag
Sziasztok,
Hol tudom meg nézni, hogy mennyi volt összesen eddig a telóval dumálva ...
Üdv,
Szabi -
junhum
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy 3Gs telefonom van és nem tudok róla hívni (van hogy sikerül), egyszerűen nem csörög ki, de térerő hálózat minden van, meg nem tudnak felhívni, de rögtön kapok sms-t a nem fogadott hívásról
Egyelőre keresem a papírjait,de gondolom 1 év jótállás van ráaz meg lejárt 2 hete
Mi lehet vele?
-
Feka87
tag
Sziasztok,
Telepítettem az Iphone 3gs az igo my way-t.
A kérdésem a következő lenne, amikor használom agps kapcsolódik vagy internettel?
és ha internettel azt, hogy tudnám meg oldani, hogy agps - el?Köszönöm
Üdv,
Szabi -
Csigger
őstag
gratulálok! végre egy ilyen írással is gazdagabbak lettünk!
amúgy az Exchange szerver csak annyi pluszt ad, hogy a kontaktjaidat iTunes nélkül is szinkronizálhatod wifin vagy mobilnet kapcsolaton keresztül!
a 4.0-ás OS-nél egyszerűen be lehet állítani már ezt a funkciót, hogy szinkronizáljon Calendart is és Notes-t is!
én a kontaktjaimat az iTunes-on keresztül szinkronizáltam össze, és akkor nem is tette fel a címtárban helyet kapó összes e-mail címet! -
spedyboy
senior tag
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne hogy mit tegyek megőrült az iPhoneom!Ugye van ez a free HUN NAVIGON navigáció az appstoreban!
gondoltam leszedem a telefonomon 4giga szabad hely van.
ráklikkeltem h "free" erre kiirta hogy b@zdmeg nincs elég hely töröljek some képet vagy videotmit tegyek?
-
Mtt
tag
válasz
Csigger #34195 üzenetére
Sikerült!
Bódottá van, ahogy Matisz nagypapa mondaná.
A Sony Ericsson telóról való felmásolást ez a leírás segítette meg, (az első postban leírt futtatásos kód működött nekem Win7-en). Itt egészen a 6. lépésig kell eljutni, utána kell a Gmail cím, és be kell importálni a kapott .vcf fájlt. Ezek után nincs más hátra, mint ezt a leírást lépésről lépésre(!) végigkövetni. (Tehát a meglévő Gmailos email beállítás nekem pl. nem volt jó, azt törölni kellett és a Microsoft Exchange fióktípust kellett választani, ahogy a leírásban van.) Némi várakozás, s láss csodát, az iPhone offline módban is kezeli az ember Gmail kontaktjait (lehet hogy ez egyértelmű de én kipróbáltam
). Más kérdés hogy két csoportba szedi őket, csinál egy globális címlistát is (meg egy Contacts nevűt melyben a saját nemrég felvett kontaktok vannak), és beleteszi az összes mailcímet akinek valaha írtam. Ez nálam nem rövid...
De annyi baj legyen, nagyszerűen működik ez a kombó, tele van olyan finomságokkal amik kimondottan 'megérte' címzésűvé teszik az elszenvedett két órát... (Akinek van Gmail fiókja és a telefonkönyvemben is szerepel, azok névjegyei egyesíthetőek, és ha annyira figyelmes az illető hogy arcképet is tölt fel az e-mail fiókjához akkor ezt kijelzi az iPhone is)
A SIM-ről importált számokat pedig végül fel is kínálta törlésre a telefonSzóval @Csigger működik és ajánlom!
-
Landon
őstag
Értem. Hát ezekkel az infokkal az a baj h semmire nem jók.
Mert semmiben nem erősítenek meg teljesen. De reményt nyújtanak...
Én azon gondolkodtam, hogy nem érdekel már eltolom a teló vásárlást és veszek inkább egy macbook pro-t. De most látom, hogy 400 alatt nem lehet pro-t kapni itthon kb. Én max 300 körül adok ki érte, még annyiért sem éri meg kicsit se de azt még kiadom érte. 300 fölött viszont inkább már olyan laptopot veszek ami meg is éri azt a pénzt bármennyire is hajlok a macbook felé...
-
trobi28
addikt
-
geri|
aktív tag
válasz
Landon #34222 üzenetére
Túl sokat nem. A szifon.hu-n volt (most had ne keressem elő a linket) hogy a T-Mobile hazai képviselete valami nagy eseményre kibérelte a MOM Parkot 17-re.
Meg olyanból lehet következtetni, hogy már a hazai apple oldalon is van az iP4-ről, valamint ebből.
De ez eléggé kevéske...Najóó...
[ Szerkesztve ]
-
-
geri|
aktív tag
Valakinek véleménye arról, hogy ezen a héten lesz e már valami hivatalos dátum a t-mobile-tól?
-
gaborh
aktív tag
válasz
manchester85 #34218 üzenetére
nem kell mindent szo szerint venni.
de egy kicsit soknak találom ezt az összeget egy telefonért. de az is lehet hogy rosszul keresek.
-
Csigger
őstag
válasz
theiron320 #34212 üzenetére
az indikátorról annyit, hogy alapból fehér! ha piros lesz, akkor kapott vizet!
a szoftveres függetlenítésnek annyi hátulütője van, ha kijön egy új szoftver akkor meg kell hozzá várni a jailbreaket illetve a függetlenítést! pont az a lényege, hogy más szolgáltató kártyájával is használhatod!
-
theiron320
aktív tag
válasz
Csigger #34208 üzenetére
Szia!Először is köszi a válaszodat másodszor ha szoftveresen van függetlenitve akkor mi lehet a probléma?Ha kikapcsolom a telefont akkor nem tudom majd használni más kártyával?Vagy valami ilyesmi.Nem nagyon értettem a linket.Szóval az van, hogy először piros de ha beázik akkor zöld lessz?
[ Szerkesztve ]
-
locsi901
csendes tag
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy Amerikábol behozott iPhone 3G-t lehet függetleniteni és hogyan lehet,érdemes???
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami lépésszámláló programot?A másik hogy nem tudjátok hol lehet beállítani a sim zárat?Nem a PIN-kódra gondolok hanem arra hogyha másik kártyát szeretnék beletenni akkor kérjen kódot.Mert a biztonsági záras képernyőzár elég macerás..
-
Csigger
őstag
válasz
theiron320 #34203 üzenetére
mondjuk még ajánlatos belenézni alulról a csatlakozónál illetve a tetején a jack csatlakozóba, hogy elszíneződött-e az indikátor, mert akkor beázott...
Indicatorsilletve ha függetlent veszel akkor a kérdés, hogy szoftveresen van-e, vagy gyárilag?!
persze ezt mindenki maga dönti el, hogy neki mi kell... -
geri|
aktív tag
válasz
RobertoC #34202 üzenetére
Rossz hírekkel kell, hogy szolgáljak...
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Használt Iphone 3gs vásárlásánál mit kell leellenőrizni a készüléken?Gondolok itt a hátlapra , karcokra, töltő megy-e és ilyesmire.
-
RobertoC
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
Esetleg valaki tudna tanácsokat adni h tudom függetleníteni Iphone 3G 8GB 4.0.2 Sw ét?
Akár milyen megoldás érdekel!!!Könyörgöm segítsetek, kétségbe vagyok esve.
Írjatok privátba v msn:bmx_power89@hotmail.com
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple Music
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...