Hirdetés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
BloodyEddie #37514 üzenetére
ok köszi
-
INMOTEP
őstag
válasz
manchester85 #37491 üzenetére
Nemtudom mire ez a fehér i4 mizéria nekem egyáltalán nem jön be fehérbe csak egyedül a hátlap tetszik hogy fehér , az hogy fehér az egész eleje látványban összképben nagyon lekicsinyíti a kijelzőt számomra , itt viszont az a fura hogy 3gs-ben a fehér jobban bejön még mindig , i4 ben csak fekete
legalább is nekem .
-
INMOTEP
őstag
Helló ugynézki ma tulajdonosa leszek egy garanciás 3gs nek , Kérdésem a következő milyen papírokat kell elkérjek a tulajtól a későbbi garanciáztatáshoz ?
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz
BloodyEddie #37448 üzenetére
Hát amit az előttem szórók írtak + úgy nézheted meg hogy esetleg a " Plexi " a króm kerettel nincs 1 síkban . Mert akkor már biztos volt szétszedve mert általában ahol plexit cserélnek mert pl berepedt , csere után sokszor előfordul hogy a plexi van amikor felválik picit ragasztás után az egyik sarokban és így nincs tökéletesen 1 sikban a krómkerettel picit fentebb áll . Erre is érdemes odafigyelni
-
INMOTEP
őstag
Egyszerűen nem tudja aktiválni feltette a 3.1.3 at és az itunez eszt írja ki neki
this sim card inserted in this iphone does not appear to be supported
-
INMOTEP
őstag
Ismerősöm keres egy Debreceni illetőt aki keni vágja a szoftverfrissítést , mert ö elakadt 3.1.3 nál nem ért hozzá ..... Ha van közöttetek Debreceni és tud neki segiteni egy Priv kérem dobjon már .
Kössz
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz
#40835072 #36998 üzenetére
Senkinek nem ajánlom az utángyártott házat ! tapasztalat ! akármilyen minőség !
A krómkeret ha " fém " akkor nincs egyszerűen rajta a rezgő motor tartó konzol ! ha műanyag akkor kuka ! a hozzá adott Középső Lcd tartó kereten akkora hézag van mint egy ház ......
A hátlap : hiába szép gyönyörű gyárihoz méltó lakkozás ( igaz még a feliratok és az apple logó is lakkozva van tehát elvileg kopni nem tud ) de ! a kamera króm karika nem jó hozzá nem úgy illeszkedik mint a gyárin , és még a gyárit se lehet beletenni sőt még a headset nél lévő króm karika se jó hozzá ... .A bekapcsoló gomb szorul ! és mivel a hozzá adott króm keret használhatatlan hiába veszel hozzá gyári eredeti króm keretet egyszerűen nem fogja meg ! valahol eláll ! tehát nem annyira merev a ház hogy tökéletesen illeszkedjen benne a króm keret . A gombok műanyagok valószínű egy idő múlva elkopnak ...... ennyi . Jha és a feliratok a hátlapon fehérrel színnel van ráírva nem úgy mint a gyárin ......... Megjártam vele pár hónapja felakartunk ujitani egy 3g 16 ost és jöttek elő a gondok ......... nem érdemes rá a pénzt áldozni .... -
INMOTEP
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #36853 üzenetére
Hát igen a szoftverreléssel nem lesz gond de a hátlap csere is megoldható csak kicsit "drága már " mivel az Idoki 1-2 hónappal ezelött 12990 ért adta a gyári hátlapot erre fel most 19 be nyomja eszt nem értem
( van más webshop ahol olcsóbb ) az idoki Igaz korrekt és szakszerűen orvosolnak minden gondot és gyorsak amennyire lehet, már rendeltem tőlük ezt aszt ... + Neked a beszédhangszóró is cserés ami kb 4 ezer Ft . A többi hibákra csak ők tudnák megmondani mi a gyógyír és hogy menyibe kerül
de készülj fel nem lessz olcsó .
-
INMOTEP
őstag
Üdv olyan kérdésem volna 3.1.2 vel hogy ismerősömnek az Iphone on kameranyitáskor mindig kiírja hogy használni szeretné az aktuális helyzetedet ....... ha a helyzethatározó bevan kapcsolva akkor írja , ha kivan akkor nem kérdezi meg persze ...... . Van arra mód hogy bekapcsolt helyzethatározónál ne kérdezze meg mindig kameranyitásnál ezt ?
-
INMOTEP
őstag
Iphone nál meglehet nézni mikori a telefon ?
-
INMOTEP
őstag
Közben Itunes Problémával küszködöm . Olvastam valahol hogy amit kidob hibakódot nekem megkell probállni régebbi Itunessal syncronizálni mert azzal jó . Erre leszedek egy régebbit és felteszi rendben de nem indul el
valami core video és core audio dll hiányzik neki meg mit tudom én , Quictime ot is ujra tettem az se oldotta meg ....
-
INMOTEP
őstag
válasz
manchester85 #36453 üzenetére
Most felteszem az Itunes 10 est megpróbálom azzal hátha ......
-
INMOTEP
őstag
válasz
manchester85 #36453 üzenetére
eszt a 2 töt dobja ki [link] és [link] lehet hogy valami az Itunes ba kell beállatni ? De mondom 3.1.2 ez nem lehet gond ?
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Üdv segítséget szeretnék igénybe venni ha van rá megoldás
nem vagyok nagy guru ezekben a szoftver verziókban , Adott 1 Iphone 3g 3.1.2 es szoftver ( Jb ) és nem enged telepíteni rá apps-ot mindig felhoz valami hibakódot .... ibooks,Igo-t és Msn t szeretnék ráhúzni van erre valami mód ?
-
INMOTEP
őstag
Gyerekek Dominó csomagban tényleg megéri megvenni
legalább is a vatera és az itteni árakhoz képest .... joval többért adják a vaterán is szóval a Dominos árlista meglepett kicsit .
-
INMOTEP
őstag
válasz
joey04 #35325 üzenetére
És mondtam én hogy nem kapcsolódik ide ? Csak én arra értettem hogy ha van valakinek egy i4 es és kisebb video felbontást szeretne és ez a gondja , inkább térerő és más nagyobb gond ne legyen vele
.Mondjuk ezt a video felbontás dolgot megértem egyrészt mert szinte minden telefonnál lehet állítani alapból és gondolom ha sokat veszel fel sok helyet is foglal .
-
INMOTEP
őstag
válasz
bmwk1200s #35069 üzenetére
Igy van osztom én is ezt a nézetet , mert valahol ez is egy telefonkészülék és ha már így járt próbált valami féle megoldást keresni de valóban nem ide való a téma , de azért mégse így kellene hozzá állni ............... szebben is meglehet mondani hogy hol tegye fel a kérdését pl ....
-
INMOTEP
őstag
Kíváncsi lennék erre [link] hogy valóban független e gyárilag ...... de mint írja az , abban az esetben korrekt ár
-
INMOTEP
őstag
válasz
PókerFész^^ #34780 üzenetére
Helló vidd be ide [link] alkatrészeket se anyira elszállt áron adják ...... hátha tudnak segiteni .
-
INMOTEP
őstag
válasz
icecave #34343 üzenetére
Hát igen , de nem mindenki tesz rá annyit . Van aki korrekt áron adja már 200-210 ezerért kártyafüggetlent látni már a piacon . Sajnos a vatera.hu n nagyon nagy túlzásba esnek páran akik árulják ....... Mégis aki Iphone 4 et akar venni az itt keressen az Aprók közt és a képes Autó expresszen + még van pár oldal ..... csak keresni kell . A lényeg hogy akinél elszakadt a cérna és van 200 ezer Kp ja rá vehet Iphone 4 -et ezeknél javarészt személyesen átvehető .De ti ezt szerintem tudjátok
-
INMOTEP
őstag
tegnaptól ingyenesen letölthető a Navigon full eu 1.6 GB
Akinek kell szedje le mert szerintem jó kis Navi softver .
-
INMOTEP
őstag
Nekem eddig 3 db 3g 16 osom volt , és hát úgymond meguntam hogy nehéz tisztán tartani . Fehéren nem látcik annyira a hajszálkarc sem ,se az ujjlenyomat ez biztos , Fehérnél hátrány ott van ha repedezik a hátlap bárhol az már azon jobban látcik . Tehát fekete ujjlenyomat fehérnél meg a repedés a gond ,legalább is nekem én így látom .
-
INMOTEP
őstag
-
INMOTEP
őstag
Akkor azt mondjátok hogy 4.0 ál ( 3g 16 os ) előfordul térerő dobálás ? és érdemes 4.0.2 esre frissíteni ? és érezhetőbb a gyorsulás ?
-
INMOTEP
őstag
Most olyan gondom van hogy véletlenül letöröltem az iBooks -ot és leszedtem az Itunezböl és nem telepíti fel . Kipipálom és sync egy kis idő múlva leveszi a pipát és nem teszi fel .
-
INMOTEP
őstag
Üdv Már rég írtam ide
adott egy 3g 16 os készülék 4.0 van rajta . Kicsit lassúnak is érzem nekem előző készülékemen 3.1.3 volt és úgy érzem ez picit lassabb pl Kamera Nyitás és a Beállítás menühöz elég gondolkozva jut el ...........Ezen 15 db program van rajta már így kaptam szerintetek mivel lehetne kicsit felturbózni a készüléket ? ez a Plussz 256 virtuális ram menyit nyom rajta gyorsaságban ? esetleg ez ? 4.1 gyorsabb esetleg ? megéri frissíteni ?
-
INMOTEP
őstag
válasz
adamssss #32274 üzenetére
Azt javaslom vegyél ha nem akarod eltörni ami kilöki a sim tartót mert legutóbb egy ilyen készülék járt nálam ami nem lökte ki magát a tartót ...... gondolom a tulaj is valami tű szerűséggel Piszkálta és eltörte a pöcköt ....... azt nem tudom hogy 3gs sim kiszedője kompatibilis e a 3g ével de itt nézelődj [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Garanciával kapcsolatban annyit hogy viszairt a t mobile Ügyfélszolgálat ezt írták
Köszönjük megkeresését!
Amennyiben a készülékkel és az érvényes garanciát igazoló dokumentummal befárad valamely szervizünkbe, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz
tikshow #22425 üzenetére
Lehet bemegyek egy T pontba és megkérdezem előtte , Mivel én edig kéztől vásárolt készülékeknél soha nem készítettünk adásvételit
igaz gariztatás sem kellet soha , viszont egy ilyen értéknél már tudni kell hogy működik a dolog , számomra az lenne a legegyszerűbb ha megvettem a készüléket és ha gond van vele beviszem ott a garancia papír és kész .... de ha irni kell adás vételit akor valahonann szerzek egy mintát és kinyomtattatom igaz ezt már ma meg kell oldjam akkor ...
BloodyEddie
akor a lényeg hogy legyen meg az a mobilszám amivel vásárolta a készüléket és ö azon elérhető legyen gondolom ..... vagy csak adatellenőrzésre kell ? végül is Domino csomagban vásárolt készülékről van szó de ez gondolom nem oszt nem szoroz
akor nem fontos az adásvételi.......
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Üdv kérdeznék garanciával jártas ügyben valakit .
Nos ugynézki hogy holnap vásárolok egy garanciás Iphone 3g készüléket , a kérdés az hogy ha esetleg valami gubanc van a készülékkel akor hogy tudom érvényesíteni a garanciát a t-mobilnál ha nem én vásároltam a készüléket ? Természetesen garancia papír is megvan
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz
Matthewsz #21746 üzenetére
Nos ilyen kifagyás / kikapcsolás szerintem egy két apps miatt lehet , volt nálam is 2 olyan game ami miatt zenehallgatásnál nem lehetett a hangerőt állitani a touch screnen ez az átka a jb nek ! , én a te helyedbe a legutóbb rátelepített játékot vagy apps ot leszedném és ugy tesztelném egy idelyig , de ha nemsok személyes adat van mehet a restore ajánlott szerintem
-
INMOTEP
őstag
Nos ma vettem egy ilyen dokkolót és tényleg szuper
nem szorul nem karcolja össze behelyezésnél a hátlapot , Bár méretre Nagyobra gondoltam de így is szép , legalább nem kell az asztalra lefektetni
egyszóval nem kell megijedni az után gyártott dokkolótktol nálam bevált
-
INMOTEP
őstag
Ez így van én úgy vagyok vele hogy egyre jobb és több Apps ok és frissítések fognak kijönni az Iphone okra amivel az értékét még jobban megfogja tartani ebben az árkategóriában nem mintha már most sem tartaná
nekem még most elég a 3g egyenlőre
bár kitudja mit hoz a jövő . de az bizti nem fogom énse elcserélni más készülékre csak Apple .
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
500 dollár kint ?
-
INMOTEP
őstag
Találtam egy másik oldalt itt is nézhető [link]
-
INMOTEP
őstag
kicsit más Téma , vásárolt e valaki mostanában ilyen után gyártott dokkolót ? nem szoktak ezek elromlani vagy zárlatosak lenni vagy mitt tudom én ?
elég olcsók 2500 ért is kapni , és attól félek valamit elcsesz netalán ...... pedig jól nézne ki az asztalon , Merjek venni egyet
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz
Matthewsz #21207 üzenetére
Igen 3 g re vonatkozik irj nekik Emailt ezt nem tudtam hogy 2 G.van neked
ugyhallottam én is egyben lehet cserélni de viszont ez pepecsebb munka és nem 20 perc , 1 óra szerelés után már munkadíjat számítanak fel de ők Profik
ha drága akor keresgélni kell , az Ebay on is van Ment egy Pü
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Ha valakinek JB s 3g-n fent van a Grand Theft Auto: Chinatown Wars irjon már rám egy Privit .
-
INMOTEP
őstag
válasz
Matthewsz #21200 üzenetére
Tudok Pesten egy Szakszervizt !, 13 ért cserél szereléssel együtt 20 perc alatt kész megvárható ! van náluk minden eredeti hátlaptól kezdve minden
és olcsók . itt a honlap korrektek az Ismerősömnek úgy kicserélték hogy semmi nem látszik
Én most azon filózok hogy elviszem náluk és lecseréltetem a hátlapot fehérre nekem ez a szín jön be
és 15 böl szereléssel meg is lenne , ök legalább eredeti alkatrészekkel foglalkoznak és szerintem Pesten a legolcsóbban
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz
BloodyEddie #21113 üzenetére
ép most néztem gratulálok
-
INMOTEP
őstag
azt láttam én is de mint írtam láttam egy videot amin bemutassák hogy ugyanez megy Iphone 3g - n is , ha megtalálom belinkelem neked
az már más tészta hogy igaz e vagy kamu . ha nem láttam volna azt a videot akor megsem szólalok így 2 esélyes hogy igaz ,
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Üdv . találtam egy videót egy voice alkalmazásrol ezt valaki nem tudná megmondani honnan lehet megvásárolni ? már leszedtem 1 et ugyanugy néz ki de mégsem az mert nem mondja vissza úgy mint a vidoban amit bemondassz , és nem számít ha angol
nagyon kellene
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Kérdés ismét
ki használ ilyen kemény patintós hátlapot ? arrra volnék kíváncsi hogy menyire illeszkedik mivel ez csak egy kicsit takarja el a krómkeretett én pont ilyet keresek , a másik része hogy nekem fekete és ha fehéret vennék rá akkor menyire tűnne ki a fekete szín ,
-
INMOTEP
őstag
válasz
Nescafé #20970 üzenetére
háát Persze
előtte windows os volt régebben egy Hp 6915 -öt nyüztem nagy előre ugrás , a kijelző felbontása nálam már eszméletlen jónak számit a készülék soha nem akadozik nem kell újraindítani mert belassul max havonta 1 szer elég ha nagyon muszáj persze ha nincs tele minden hülyeséggel . a kijelző mérete is elég nagy , Navigációra is tökéletes , nagyon sok hasznos alkalmazás található hozzá és elég olcsón , szóval nem volt még ennyire jó készülék a kezemben ,
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz
Nescafé #20964 üzenetére
70 környékén találsz szép darabokat ki tudja még 16 ost is ha szerencséd van , 60 ezerig nem fogsz jó állapotút elnézve a piacot
rolcsibácsi : Értelek sokmindenre alkalmas a kütyü szerencsére
és nem winfos ami naponta belassul ...... kitudja idővel változik a helyzet nálam is és szélesebb körben fogom használni mint most de per pillanat csak az előbb felsoroltakat használom ki igazán , talán még a wifit is de tényleg enyi nálam max ,
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz
rolcsibácsi #20961 üzenetére
nekem is csak a minimális cydiás cuccok vannak fent amik kellenek semmi extra téma ami pl eléggé lezabálja az akkut
nekem szempont : telefononálhassak , zenehalgatás ,video gps , a többi nálam hanyagolható dolog ...... nekem ezek a fontosak
-
INMOTEP
őstag
hozzáteszem még azt hogy nekem sincs rajta csak 5-10 Játék amit meguntam letörlöm nincs telepakolva a telo inkább zenét rakok rá mondjuk , igy most álltalában 12 -13 gb szabad helyem van , és hiába Jb és egyebek nekem soha nem lassul be igaz nekem nincs is tele a mem . általában, egy játékot ha esetleg felrakok végigviszem ami érdekes lehet és le is törlöm soha nem hagyok rajta olyan játékot amit végig vittem csak ha jó game akkor maradhat
a másik része meg az hogy nem vagyok nagy játékos mondjuk csak unalmamban szoktam néha nyomni rajta pár kört és kész
. az akku üzemidön meg nem vettem semmit észre semmit hogy jobban merülne , eredeti szoftverral is ugyanennyi üzemidöt mértem mint jb után ez is érdekes .
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz
icecave #20923 üzenetére
Igen valahol egyet is értek de leszedtem már ezelőtt egy free gamet az Ituesböl és azzal is ezt produkálta ... az nfs is warezes és hibátlanul megy ...... Én most úgy állok hozzá hogy nem fogok fizetni semiért ha van más megoldás is csak akkor ha nagyon tetszik az a szoftver és más megoldás nincs így vagyok vele . leszedem máshonnan a Gta át és kipróbálom ha ezt produkálja akor nincs mit tenni megveszem , de ha azzal is ugyanez lessz a gond bevasalom rajtad az árát
-
INMOTEP
őstag
Hello kérdésem volna , Valaki találkozott e már olyan problémával fent van 2 játék Gta Ctw és NFS Shift . Eböl nekem a gta a ludas azt csinálja hogy elindítom a játékot játszok vele pár percet kilépek elindítom a zenelejátszót és a hangerőt nem lehet az érintőképernyőn állítani mindig visszaugrik a helyére ....... oldalt viszont lehet , telefon kikapcs és be újból jó amig el nem indítom a gta-át , az Nfs nél rendben minden ,, valaki tud valamit erröl ?
-
INMOTEP
őstag
kezd elszabadulni a hangulat , valaki húzza be a kéziféket
-
INMOTEP
őstag
Nos van egy jó hírem akik szeretnének ugyanolyan Voice Control alkalmazást rátenni 3g re mint ami 3gs en van
, Nekem sikerült és tökéletesen működik is
edig zenelejátszást próbáltam és mindent megértett
-
INMOTEP
őstag
válasz
Ulkesh #20562 üzenetére
pár napja jártam Pesten és mivel nem ismerem anyira a várost igy az Iphone vitt oda ahova kell és szépen ki is hozott még dugoba se kerültem pedig péntek 6 körül voltam ..... egész jól elnavigált az Igo gyorsan és pontosan a jelet soha nem veszítette el ! és Francia kocsival voltam
bár qurvára nem értem mit számít milyen kocsi
-
INMOTEP
őstag
válasz
D@niel #20390 üzenetére
Nekem a hangerővel ugyanez volt a bajom . mindig visszaugrott a hangerőállítás ugyanoda . rájöttem mi okozta vagyis nem tudom mért de volt rajta egy Autós játék azon játszottam kicsit amikor kiléptem akartam hallgatni egy számot akkor csinálta ........ aztán letöröltem a játékot és azóta hibátlan , különben egy free verziós játék volt
ha érdekel meik megnézem neked , de hogy miért csinálta az passz .
-
INMOTEP
őstag
ezt keresem [link]
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hobby elektronika
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...