Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Szecsy
aktív tag
fifa 11 ben h tudom multiplayert bealitani??? hol talalom??
-
Szecsy
aktív tag
sikeresen frissitetettem a touch omat 4.2.1 re ituneson de utan jb z ni akarom es nem megy...
leszedtem külön a firmwaret utana es szintén nem megy a redsnow al mi lehet a gond?
-
Szecsy
aktív tag
Kaptam egy csengöhangot emailben mely az iFileban lett a downloadsban elmentve...
hova helyezzem éát vagy mien mappacimet irjak be h be tudjam csengohangnak állitani? -
Szecsy
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #49459 üzenetére
Nekem meg 4.2 van mindket eszkozon
-
Szecsy
aktív tag
Segitsetek kerlke mi annak a kiegeszitonek a neve safariban melynel ha leguzom a kepet ujratolt az oldal mint a facebook push to reload ??!! Koszi
-
Szecsy
aktív tag
A yourtube ot en nemreg szedtem le asszem iphoneclub bol es mind ajfonon es ajpadon is mukodik nektek mi a gond vele?
-
Szecsy
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #49153 üzenetére
Es ott megy a skype beszed?
Amgy az akksit ha mar ugyis szetszedted akkorjolesz. A wifi sajnos 3gn 1-2 ev es elromlik ami alaplaphiba nem eri meg cserlni... Dragabb mint a telo.
Sztem probald meg eladni alkatresznek ugy lesz a legkisseb gondod vele
-
Szecsy
aktív tag
Engem egy dolog zavar az im-ben hogy a skype részénél nem tudok beszelni mint a skypeban,.. ez a imo.im ben müködik?
amúgy a t-nél mikor van számlazárás,ikonban?
-
Szecsy
aktív tag
olvasom a forumot és alig találok lassan magyar szakszavakat minden angol lesz nagyon komoly
-
Szecsy
aktív tag
a napi iphone app on olvastam egy jo jatekot a xreme trial ilyen motor sjáték...
leszedtem nagyon jó de egyet nem értek, ingyenes de a 4. pályától kiirja h fizetnem kéne itunesban h meglegen a többi pálya.. erre nincs vmi okosság?
-
Szecsy
aktív tag
Ma vettem eszre kepzeljetek hogy a i4 en a erzekelo ami az elehen van erzekli hogy kozeledik e a arcod telefoalas kozben az este vilagit
ez lehet nektek is????
-
Szecsy
aktív tag
Tudtok vmi radios progit amiben benne van radio1 risefm neo fm?? Koszi
-
Szecsy
aktív tag
Segitsetek kerlek nekem ugyanis tudtommal van egy hivasszamlalo progi iphonera ami meg ilyen kordiagramban is tudja mutatni kivel mennyit beszeltem mer kezdek eltevedni az ikon 400 csomagban
Koszonom a segitseget
-
Szecsy
aktív tag
válasz
vadászcsiga #48392 üzenetére
Erteleknekem 4.2 ben sincs gond mert 2 napot siman kibir nyuzassal...
-
Szecsy
aktív tag
válasz
vadászcsiga #48390 üzenetére
Mit takaraz akksijavitas?
-
Szecsy
aktív tag
Tegnap letoltottem az IM+ prot-t es nagyon tetszik hogy az msn meg a skype is egy feluleten van de skypeon nem tudok hivast fogadni ...erre van vmi megoldas vagy ink vmi mas program?
-
Szecsy
aktív tag
Segitsetek kerlek ha iphone safarin vagyok es a netrol letoltok egy ipa filet azt h tudom lefuttatni hogy foltelepitse magat?
Vagy ne safarin kene hanem downloads?
Koszi -
Szecsy
aktív tag
Segitsetek kerlek ha iphone safarin vagyok es a netrol letoltok egy ipa filet azt h tudom lefuttatni hogy foltelepitse magat?
Vagy ne safarin kene hanem downloads?
Koszi
-
Szecsy
aktív tag
vlc ben ha bemasolok egy fajlt akkor h tudok feliratot rátenni? mert bemásolom a feliratot a filmel és ne történik semmi mikor lejátszom..
kell ehez vmi külön dolgo?
-
Szecsy
aktív tag
a 4 re melyik egy szep grafikaju autoversenyzos játék?
-
Szecsy
aktív tag
A gamecenteren keresztul nem akar vkinvmit jatszani
??
-
Szecsy
aktív tag
A youtube om met irja ki mindegyik vudeora h nem tudja lejatszani mer nem
Tamogatott formatum? -
Szecsy
aktív tag
Na sikeresen tegnap kiprobaltam wifin keresztul a facetime ot de ugyse tudtam bekapcsolni...
Ugyanazt irja mint wifi nelkul....Ez igy kezd erdekes lenni lehet a jb miatt szart be vagy restoroljak?
-
Szecsy
aktív tag
válasz
manchester85 #47025 üzenetére
elolvastam és nagyon köszönöm hogy válaszoltál viszont sztem amit irtál nekem nem kéne tudnom hogyha nincs wifire csatlakoztatva a telefon akkor nem is lehet bekapcsolni,,,
-
Szecsy
aktív tag
a facetimeot csak akkor lehetne bekapcsolni amikor wifire vagyok csatlakozva?
ezt mondta a t-nél a "szakértő"
-
Szecsy
aktív tag
Sajnos ma Roller kollegaval szerettem volna kiprobalni a facetimeot 3gn de meg a sima facetimeomat setudtam bekapcsolni...
Megnyomtam h on el is kuldte az smst visszajelzest is kaptam h megkapta a kulfoldi szam de egyszeruen ezek utan folyamatosan azt irta h folyamatban a lekeres...Mi lehet a gond illete volt mar vkivel ilyen? Vagy ez betudhato h vasarnap este probaltuk??
Mindenesetre holnap felhivom t-t
-
Szecsy
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #46996 üzenetére
benne vagyok
szolj ha elérhető vagy
-
Szecsy
aktív tag
A facetimot h tudom hasznalni 3g n keresztul illetve ebben az esetben szaggat e a kep?
-
Szecsy
aktív tag
Sziasztok!
tudnatok vmi játék listát adni amit legföképp retina displayre terveztek?
sajnos pl azt a lövöldözöst se találom amiben a telefon mozgatásával nézel jobbra ballra föl le.
köszi
-
-
Szecsy
aktív tag
Most tettem fol a google latitude ot vki nem akarja kiprobalni velem? Kiancsi lennek
-
Szecsy
aktív tag
Az lenne a kerdesem h van e valami radio amivel tudok radio1 et illerve rise fm et fogni. Illetve ezek mennyi adatforgalmat bonyolitanak le?
-
Szecsy
aktív tag
ajánjatok nekem vmi szép grafikájú kalan játékot
ami tényleg jól meglett csinálva iphone ra... köszi
-
Szecsy
aktív tag
Ez a epic citadelle app ez valojaban micsoda mer nem igazan latom at a lenyeget...
koszi a felvilagositast
-
Szecsy
aktív tag
ma vagyis az este folyaman az akksi 14% ig volt de reggelre kikapcsolt nem reagalt annyira lemerult... mi az ami ennyire merithette a hatterben? vagy mi lehetett mer ilyen meg nem volt
-
Szecsy
aktív tag
arrol mit gondoltok miszerint minnél több app van a telon annál jobban belassul illetve összeakadnak az alkalmazások ?
-
Szecsy
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #39849 üzenetére
ezt lájkolnámha lehetne
amugy az a baj h van par kerdes amialladoan felmerul ahelyett h visszalapozna par oldalt...
-
Szecsy
aktív tag
válasz
kicsirezor #39841 üzenetére
alaplap inkabb akkor lenne ha a wifi nem müködne...
-
Szecsy
aktív tag
tud valaki segiteni hogy 3gs-hez a Hdr fotozást azt még mindig csak manuális parancssorral lehet megcsinalni vagy fölrakták cydiaba is? szükségem lenne rá.
köszi
-
Szecsy
aktív tag
4.1 re létezik volume boost avgy bármi más alkalmaazás amivel növelni tudom a hangeröt?
-
Szecsy
aktív tag
segitsetek kérlek nekem 4.1 van a gs en. de nem tudom h tudom a internet tetheringet hazsnálni segitsetek...mit kell odairnom a beálitásaihoz?
-
Szecsy
aktív tag
válasz
Ghosti #38336 üzenetére
neeem , hanem a t kifüggetlenitette nekem és utána kell egy restore de amugy másodjára hibátlanul végigfutott szval nicsn gond...
érdekesség: tegnap duna plaza t -ben voltam ügyet intézni mire látom h szembe csomó iphone a pulton (persze i4) a srác aki intézte a dolgaim közbe megkérdeztem mi ez a sok telo most hivogatjkátok be akik elörendelték mondja ja... na mondom remek két csávó volt ott élőben akik éppen vették át mackó nadrágban fehér poloban és eléggé ocsmány csoró öltözékben,rendezetlen hajjal külsövel...... kicsit megfordult a fejemben h hová süllyed a dolog h lassan i4 elöbb van mindnekinek mint rendes cucca....
-
Szecsy
aktív tag
mért nem tudok restoret nyomni itunesban? amikor megnyomom elkezdi töloteni a szoftvert ami végén kiir egy hibakodot?:S
-
Szecsy
aktív tag
segitsetek vmeiötök mondta h van egy jo kis konvertalo program ami feliraot is kezeli.
pspkonverter vagy mi aneve köszi -
Szecsy
aktív tag
most h nezegettem az iphone 4 képeket az apple honlapon két dolgot nem tudok micsoda...
- mi az a rotor???megjelenik headings felirat a képernyön,.
-illetve mi az hogy fekete feher szinekre vált a telo? nyilvan tudom de mi ertelme vagy lenyege?
köszi
-
Szecsy
aktív tag
nem tudjatok hogy van az hogy a automatikus fenyerö beálitást resetelni tudjam?
van vmi lépésor h max fenyerő aztan kilépek vissza minimum fenyerő..tudja esetleg vki? köszi
-
Szecsy
aktív tag
mutassatok nekem szép szines háttereet a googleso nem igazan tetszenek
-
Szecsy
aktív tag
még mindig senkinek nincs ujfajta fulese ami hasznalaton kivül van? sajnos vezetés közben elég gáz anélkül várnám az ajanlatokat.
köszönöm
-
Szecsy
aktív tag
Senkinek nincs akkor egy elfekvo hasznalaton kivuli fulese?
-
Szecsy
aktív tag
Erdeklodnek h ninvs e vkinek 3gs es ujfajta gyari feher fulese aki esetleg nem hasznalja megvennem mer egyem szetszakadt kiesett a kocsibol... Nagyon koszonom
[ Szerkesztve ]
-
Szecsy
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #36306 üzenetére
dupla katt - következö szám
három katt- elözö szám
egy katt plusz lenyomod nyomva tartod - elöre tekerés a számban
dupla katt plusz lenyomod nyomva tartod- vissza tekerés a számban -
Szecsy
aktív tag
válasz
spejci #36278 üzenetére
Nekem ugye 3'gs en volt mindket szoftver eddig de. 4.1 sztem gyorsabb es meg jobban is tetszik attol fuggetlenul hogy nincs meg jb ra meg egy ket dolgot lehetne javitani pl multitask.... Am semmi gond vele hibatlan beakasztani meg nem tudtam pedig vannak ra modszerek de hibatlanul vette Az akadalyt.
Amugy a 3 g nem birja el szval azon 3.1.3 fole nem szabad mereszkedni....
-
Szecsy
aktív tag
a format factoryval nem tudok video alá feliratot égetni nem?
-
Szecsy
aktív tag
én pont most convertalok egy filmet format factoryval dehát 2 orája megy már . erösitetsetek meg iphone nak a legjobb az mp4 nem? 3gp le se tud gondolom?
-
Szecsy
aktív tag
válasz
BoneDragon #36172 üzenetére
hát jo sokat szenvedsz szegeny iphone 4 el ahogy olvasgatom
-
Szecsy
aktív tag
válasz
atirag #36158 üzenetére
sztem mint anno volt nekem 3.1.2 az a jo megoldás hogy amikor te kilépsz a programmal home-al akkor bezárja és neked kell pl hosszan home ot nyomvatartani hogy berakja háttérbe futni ( tehát én döntsem el hogy mi kell nekem, ne pedig mindegyik fusson es majd valogatok....) meg kellene forditani az elvet
-
Szecsy
aktív tag
Az akksi mellett jobra ha van egy lakat ami korul egy nyil van az mit jelent?? 4.1 en van ilyen.. Magyar kiiras szerint allo iranyultsag zarolasa ez mi?
-
-
Szecsy
aktív tag
ugye mivel most t mobilos a telom jb-nélkül igy lenne egy olyan kérdésem hogy uigye nincs yourtube om se a youtubeon belül... estelge vmi progival le tuok szedni vieokat vagy vmi ötlet
köszönöm
-
Szecsy
aktív tag
az automata fényeröséget h tudom restore olni? maxra felhuzom kilépek vagy hogy van alépéssor? köszi
-
Szecsy
aktív tag
Na gyerekek ki mit szol az i4 arakhoz?
anno jol emlekszem a gs sevolt ilyen draga?.
-
Szecsy
aktív tag
nem is az de el tudom képzelni hogy a x6 os bmw ből kiszálló kigyurt csokának fog jutni ( elnézést ha van közettek ilyen
) amugy meg ha átmenne akinek kell au- ba vagy sk-ba akkor onnét is beszerezhetné spec én rokonságból tudom hogy austriaban csomo van ami a kutyának se kel...
-
Szecsy
aktív tag
Segitsetek nekem letoltottem az uj facebook appot amiben nem irja ki a notification okat. Tehat ha vmi esemny tortenik nem jelenik meg az appon belul. Es itt most nem a settingsen belul bealitasra gondolok
-
Szecsy
aktív tag
sikeresen rajottem a dolgokra.
bementunk a t hez es szerettuk volna a fuggetlenitest ami jelen allas szerint 10e ft de csak azutan lehet miutan lejar a huseged ami az en esetemben meg egy honap.
akkor mehetek ujra es szinten 3 nap lesz de moindtak h telefonon ertesitenek majd... ha elfogadta az apple a kerest,
ugyh egy honapig van egy ipodom hacsak nem jon ki a tores addig.
-
Szecsy
aktív tag
akkor a 4.1 re frissitett 3gs em ami jolenne ha a fuggetlen lenne abbol bizony egy jo kis ipod lett ???
-
Szecsy
aktív tag
sajnos bnöm frissitette a gm em... jelen pillanatban 4.1 es szoftver van rajta,,, ezt valahogy vissza lehet 3.1.3 ra csinalni?? vagy sikeresen egy ipod lett belöle ?:S
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- A KOReader ebook olvasó program
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...