Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
majestic
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: jelenleg az iPhone 4-esemen a 4.01-es szoft van és Jailbreaket. Hogy tudom lementeni az összes beállításaimat és adataimat (telefonkönyv, e-mail beállítások, e-mailek, sms-ek, stb.) úgy, hogy azokat a 4.1-es szoftverfrissítés után vissza tudjam állítani. Magyarul ne keljen minden nyavalyát elölről beállítgatni. Úgy halottam, hogy nem ajánlott az iTunes-al simán visszaállítani a Jailbreak miatt. Van erre valami külön progi?
-
d-boy
senior tag
Tud valaki egy olyan megaphone szerű app-ot amivel telefonhívás közben tudom eltorzítani a hangomat a másik fél felé?
-
Feka87
tag
Segítségedet szeretném kérni ...
Devices-be ki ha rá kattintok, hogy transfer purchases (nem szeretném, hogy amikor szinkronizálok törüljön) akkor az alábbi üzit dobja ki ( THIS COMPUTER IS NO LONGER AUTHORIZED FOR APPLICATIONS THAT ARE INSTALLED ON THE IPHONE .WOULD ZOU LIKE AUTHORIZED THIS COMPUTER FOR ITEMS PURCHASED FROM THE ITUNES STORE?)
If you do not autorized this computer, 39 applications, including 2010 app, and their data will be deleted from iPhone.
Ha itt rá megyek, hogy AUTHORIZE és ott be írom a kódot ,, This computer is already authorised.,, Including this one , you have autorised on computer out of you available 5.
ez a válasz .. (az a fura, hogy régebb ment és tök jól föl másolt mindent)
ha ez itt le okézom akkor csak úgy tudok sync ha mindent le törül ....
Üdv,
Szabi -
Szecsy
aktív tag
még mindig senkinek nincs ujfajta fulese ami hasznalaton kivül van? sajnos vezetés közben elég gáz anélkül várnám az ajanlatokat.
köszönöm
-
a000
őstag
válasz
FecoGee #36388 üzenetére
Us account-al akart leszedni egy progit, ami csak a magyar store-ban érhető el. Ilyet nem lehet. Csak az tudja leszedni, aki magyar account-al próbálja leszedni. Csak abban a store-ban tudsz letölteni, ahova regisztrálva vagy. Ha magyarba akkor csak a magyarból, ha amerikai, akkor csak az amerikaiból.[ Szerkesztve ]
-
Feka87
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni valakitől:-)
Devices-be ki ha rá kattintok, hogy transfer purchases (nem szeretném, hogy amikor szinkronizálok törüljön) akkor az alábbi üzit dobja ki ( THIS COMPUTER IS NO LONGER AUTHORIZED FOR APPLICATIONS THAT ARE INSTALLED ON THE IPHONE .WOULD ZOU LIKE AUTHORIZED THIS COMPUTER FOR ITEMS PURCHASED FROM THE ITUNES STORE?)
If you do not autorized this computer, 39 applications, including 2010 app, and their data will be deleted from iPhone.
Ha itt rá megyek, hogy AUTHORIZE és ott be írom a kódot ,, This computer is already authorised.,, Including this one , you have autorised on computer out of you available 5.
ez a válasz .. (az a fura, hogy régebb ment és tök jól föl másolt mindent)
ha ez itt le okézom akkor csak úgy tudok sync ha mindent le törül ....
Valakinek valami ötlet ... meg köszönném
Üdv,
Szabi -
Kecskeé
csendes tag
Hello!
Hogyan tudok bankszámlaszám megadása nélkül magyar account-ot csinálni???Válaszotok előre is köszönöm!
-
Ez most egy kép, értem én, csak ezt mennyi idő alatt produkáltad? Úgy értem, ezek az adatok arra vonatkoznak, hogy feltöltötted, lenulláztad, majd mikor lemerült, ezekhez az értékeket kaptad? Mennyi ebből a 3G-s netezés, mennyi a wifis? Játszottál? Az ki sem írja.Mennyit nyomkodtad indítottál el játékokat, appokat, mennyit zártál be, vagy mindig ottmaradtak háttérben?
3G-n netezés szívja rendesen, játék ugyanúgy. Wifis netezés is szívja. Gyári adatokat el lehet felejteni, azt egyik telefon sem hozza (legalábbis még nem láttam olyat).Ezzel a sok kérdéssel csak arra akartam rámutatni, hogy ezer tényezőtől függ, mennyire merül az akku.
-
lovi7404
csendes tag
Sziasztok!Ma sikerült megvennem a kicsikét.Tényleg csak ennyi dolgot lehet állítani a fényképezőben vagy csak én nem találom?Pl.méretek
-
Sziasztok!
Egy ideje nem tudom csatlakoztatni az iPhone-omat a gépemhez (win7 ultimate x64). Elvileg nincs fenn az "apple mobile device support". A kérdésem az lenne, hogy ezt honnan lehetne letölteni?
Köszi
-
Feka87
tag
Sziasztok,
Ha a tranfer purchases-re megyek ... ezt mondja
http://kepfeltoltes.hu/100928/962014036n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ha viszont be írom az appstore jelszavamat, azt kell ugye?
http://kepfeltoltes.hu/100928/n_vtelen_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ezt írja ...
mi a megoldás, mert nem szeretném ha törülné az appokat ... régebb rá mentem a transfer purhasesre és copyzta és kész ...
köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Srácok nektek, hogy bírja az I4-es akksija ?
Nekem reggel 95%-on állt és most 54%-on dudorog... Egésznap volt vele 45 perc net WIFIvel 1 óra game a godfingerrel és 40 perc zene meg 2-3 sms meg 5 perc duma... ez nem kevés 1 kicsit ?Egésznap 3Gn lógott
üdv
josy -
great66
tag
Sikerült a frissítés, de a kontaktokat és a többi cuccot, hogy tudom visszahozni?
Backup-ot nem engedi, mert 4.1-es a mentésem. -
Kommy
veterán
válasz
great66 #36357 üzenetére
Letöltöd inne a neked kellő firmware-t utána a telefont berakod dfu módba,majd itunesban nyomod a SHIFT gombot miküzben rányomsz a restore gombra (minden adatod elveszik!!!), ezután amikor a vége felé van a "frissítés" ki fog írni egy hibaüzeneteet aminek elvileg a 1015-ös vagy e kötüli hibakódot kell írnia (baseband downgrade nem sikerült), ne ilyedj meg ez nem baj, ekkor recovery módban ragad a telefon a revboot (exit recovery mode gomb) vagy a tinyumbrella ( push out a device from recovery vagy ilyesmi gomb) programmal tudod kivenni, ezután már tudod használni a 3.1.3-s rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz
manchester85 #36346 üzenetére
akkor lehet veszek egyet... illetve cserélek de az majdnem mindegy.
most már kiváncsi vagyok mi ez az "érzés"
tényleg, jogos a kérdés: sebességben mennyire fogja le a 3G-t a 4-es soft?
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Mi az az iphoné meg vodafoné, hé?
-
törölt tag
helo!
nekem édesmindegy hogy hogy nekem jó az előző soft is csak szeretnék telefonálni a vodafonos simkártyámmal az iphonémon...
erre mivel van lehetőségem? fizetek is érte csak KÉNE!
-
great66
tag
Sziasztok!
3G telóm fülesének a jobb oldala zörög. Szerintetek cserélik garanciába?
Még egy kérdés, hogy 4.1-röl lehet frissíteni 3.1.3-ra? Youtube-on mintha láttam volna valamit, de én nem merek hozzányúlni. -
törölt tag
helo!
mikor tudok telefonálni 4.1 en?
nem lehet visszatenni a 3.1.3 at?:S
-
Faresz29
aktív tag
Én a telókat az előfizetéses áruk alapján hasonlítottam össze! Nem szoktam évente telefont cserélni, tehát nekem az a lényeg, hogy mondjuk 2év múlva, hogy tudok kiszállni egy Wave-ből v. egy 3GS-ből!
-
MartOOn
addikt
hello every!
huje kérdés: mennyire gáz most sima 3g-t veni tesztelés céljából? soha nem volt még iphone-om. ezen le tudnám tesztelni hgy bejön-e és ha igen akkor frissitenék 4g-re. csak nem akarok ennyi pénzt egyszerre beledobni.vannak 3g ajánlatok 4-es softverel, ezek mennyire használhatóak?
thx!
-
manchester85
veterán
Szerintem ő abszolút nem arra gondolt, hogy hűségidőn belül adja el a telefont.
Na ki ne találd már, hogy két év múlva többért lehet eladni egy dominós Wave-et, mint egy lejárt hűségidejű 3GS-t.
A két külön csomagnak azért van jelentősége, mert a 3GS-en ikon 200-ban jóval nagyobb az ártámogatás, mint egy dominós wave-en.
-
Faresz29
aktív tag
Igen!
Az Ikon200 nagyon szimpatikus nekem, szerintem eltalált csomag lett, kivéve, hogy a csomagban foglalt sms-ek csak hálón belül ingyenesek...
Szóval előfizetéssel ennyiért nem nagyon találnék jobb készüléket, ami ilyen "értékálló" lenne -
manchester85
veterán
válasz
Faresz29 #36338 üzenetére
Helló, nincs mit!
Ikon 200-ban gondoltad? Szerintem nem lehet kérdés, hogy a 3GS legyen a befutó.
Ha gondolod, várj még vele, de szerintem max pár ezer forintot tudsz majd megspórolni vele, ami ugyanúgy visszaüthet a későbbi eladáskor is. (hisz minél később adod el, annál kevesebbet ér majd.
)
-
Faresz29
aktív tag
válasz
manchester85 #36337 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ, elgondolkodtató!
Gondolkozom még egy Samsung Waven is, de ha azt nézzük, hogy 8k-val több csak az Iphone 3GS előfizetéses ára, viszont függetlenül v. dominóban is kb. 2x annyiba kerül a 3GS!
Nem beszélve arról, hogy később is jóval kevesebb bukta van árban egy Iphone-on, mint egy Samsungon! Iphone4-et nem tudok venni, de komolyan gondolkozom egy 3GS megvételén... -
manchester85
veterán
válasz
Faresz29 #36336 üzenetére
Szerintem ne vedd biztosra a GS árcsökkentését. Már miért kéne csökkennie? Irreálisan magasan nyitott, majd kb. stabilizálódott. Ha figyelembe veszed az áfaemelkedést valamint a forint rémesen gyenge értékét, akkor nem sokkal a 3G ára (63 000ft) fölött tanyázik. 70 ezer alá nem tudom elképzelni, hogy esne, a 3G meg ugye a kiszórás előtt pár hétig 30 ezerért volt elvihető, ebben még ne nagyon reménykedj. A 3GS és a 4 között jelenleg 40 ezer ft különbség van, ami sok, nagyon sok. Előbb a 4-es árának kell esnie, de a 3GS-t 70 ezer alá ne nagyon várd szerintem. A 3G ára a kivezetésig egyetlen egyszer se esett, csak emelkedett, majd visszaállt korábbi árára.
[ Szerkesztve ]
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Várhatóan mikor fog csökkenni a 3GS ára?
Én karácsonyra gondolok, tavaly is valahogy ekkor történt az árcsökkentés!
Nincs valakinek valami infója? -
atee
őstag
válasz
GeneraL_XTX #36312 üzenetére
Köszi. Megnézem!
-
Harlek
tag
Úgy tűnik engem különösen gyűlöl minden olyan program, ami a telefon és a számítógép szinkronizációjáért felelős. Anno E51-et sose ismerte fel a Nokia Suite, most meg az iTunes kekeckedik velem. Mivel nem volt korábban iPhone-om, ezért szépen eljártam a "regisztráljuk AppStoreba" táncot, minden ment, mint a karikacsapás, aztán rádugtam a gépre a telefont, oh yes, authentikáljuk hát akkor ezt a számítógépet. Rájt, most akkor megint. És megint. És megint.
Kicsit érthetőbben: rádugom a gépre az iPhonet és mondjuk Appokat akarok hozzá letölteni, de a rendszer folyamatosan azt írja ki, hogy először engedélyeznem kell a számítógépemet. Engedélyezés után kiírja, hogy ez a gép már engedélyezve van. Ok gomb után ismét kéri a jelszó, merthogy nincs engedélyezve ez a gép, és így tovább. Kipróbáltam azt, hogy Deauthenticate, és utána megint authenticate, de a fenti probléma ugyan úgy előjött. Igazából ez engem csak azért zavar, mert kénytelen vagyok wifi-n leszedni Appokat, más tekintetben nincs gond (videókat, zenéket, stb gond nélkül tudom másolni).
Jah igen, annyi még a bökkenő, hogy iTunes store már harmadszorra vont le tőlem 1.5 eurót, mert hülye fejjel megadtam a bankkártya adataimat. Ezt majd valamikor automatikusan visszakapom, vagy kell írnom egy hörgős-köpködős levelet Apple Supportnak?
-
Szecsy
aktív tag
Senkinek nincs akkor egy elfekvo hasznalaton kivuli fulese?
-
Kecskeé
csendes tag
Hello!
Segítségeteket szeretném kérni mert nem boldogulok a navigáció letöltésével !
itunes - ben regisztráltam ( ingyen progik érdekeltek így nem adtam meg a számlaszámomat de azt csak úgy tudtam hogy kamu U.S. címet adtam meg! Elvileg ez lehet a gond!!??
((The item you've requested is not currently available in the hungarian Store. Click change store to view this item.))
Hogyan tudnám megoldani ezt a kis problémát??Segítségeteket előre is köszönöm!!
-
colbert
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő Iphonos vagyok. Most sikerült Omnia I-ről váltanom. És ez a pár nap használat is meggyőzött, h már rég váltanom kellett volna.
Segítséget kérnék, hogy lehet - ha egyáltalán lehet - world és exel fájlt futatni?
Átnéztem az internetet, de egyértelmű leírást nem találtam.
Továbbá lehet-e egyéni mp3-as csengőhangokat felrakni?
Előre is köszi -
P.Zoli22
tag
sziasztok,
szerintetek bonyolult lecserélni a hátlapot? csinált már valaki ilyet? otthon megoldható?
[ Szerkesztve ]
-
d-boy
senior tag
válasz
trobi28 #36319 üzenetére
Ja várjál azt nem mondtam, hogy edzőteremben futok futópadon, tehát a telefon ott lenne 10 méteren belül végig mellettem a táskámban
Ezért tetszett meg hirtelen, mikor megláttam, csak nemtudom működne-e. Azzal már befürödtem, hogy vettem hozzá egy bluetooth egyfüles kihangosítót vagy mi az 4k ft-ért. Felismeri, de csak telefonálásra jó, az ipod a zenét nem küldi ki rá -
trobi28
addikt
Hát a zsebedben akkor is lötyögne a telefon mert azért magaddal kellene vinned,ha otthon hagyod valószinüleg kiérsz az ucára és NO kapcsolat
Mindenképp ki kéne próbálni egy olyan tipussal elötte mert az Iphone elég kényes rá,én konkrétan csak SonyEricsonnal tudom hibátlanul használni (elötte Samsung volt,azt nem szerette),de biztos van még márka amivel jól müxik,én ezzel a kettővel használtam.
[ Szerkesztve ]
-
d-boy
senior tag
Sziasztok.
Láttam tegnap a media-ban egy fejhallgatót, ami bluetooth-on keresztül tud kommunikálni az eszközökkel (esetünkben szifon
)
1.2 szabvány, 15eFt, de nem merem megvenni. Futáshoz kellene, ideális lenne, mert nem lötyögne a tlefonom a zsebemben futás közben, csak nem tudom, hogy össze tudom-e párosítani, valamint a szifonom tudja-e blouetooth kihangosítón át tolni a zenét a fejesre...
Kipróbálási lehetőség nincs, nem használ valaki véletlen valami hasonló megoldást? -
Szecsy
aktív tag
Erdeklodnek h ninvs e vkinek 3gs es ujfajta gyari feher fulese aki esetleg nem hasznalja megvennem mer egyem szetszakadt kiesett a kocsibol... Nagyon koszonom
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz
manchester85 #36313 üzenetére
Ha pénzt is keres rajta, és cserébe még nagyobb készüléket is kap érte, ráadásul nem is kell miatta cementet cipelni, akkor azért lenyelhető a dolog.
Oké, ajándék esetén nem kicsit furkó.[ Szerkesztve ]
-
-
manchester85
veterán
válasz
Everman #36310 üzenetére
Ez racionálisan levezetve érthető is, de bazz! Kapsz valamit ajándékba, pont azt, amire vágytál, és eladod, hogy olcsóbban vehess egy másikat.
Van az egyik véglet, ami arról szól, hogy "mindegy, mit kapok, mert egy ajándéknak csak örülhet az ember". Na, ez a mai világban már nem működik, nagyon is fontos, hogy tetsszen is, amit kapunk. Na de azért érzed, hogy ez már durván a másik véglet, kb. mintha a karácsonyfáról egy szekrénysor jutna eszedbe.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Oplayer lite, de érdemes megvenni a teljest, nem drága és úgy nem lesz reklám csík lejátszás közben.
de BRrip-et és MKV-t meg se próbálj rajta lejátszani még i4-en is 1-2fps-el mennek csak.
kb sorozatrészek bámulására alkalmas.Még annyit hogy a feliratot csak úgy fogja lejátszani ha a beállításoknál latin2-re teszed.
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
válasz
Kashim #36302 üzenetére
"Ezzel nincs is semmi baj, csak nem értem minek adja el, ha egyszer ugyanolyat vesz."
Pedig egyszerű a dolog, nem kell neki a független készülék, mert amúgy is T-s, a két készülék közötti árkülönbséget, meg inkább másra költené.
Halkan jegyzem meg, hogy én is így tettem, megjelenéskor vettem egy angol függetlent és mikor bejelentették a T-nél a forgalmazást meghirdettem és eladtam, majd én is a T-nél vettem egy függőt jóval olcsóbban és dupla kapacitással (a kettő között meg leteszteltem egy Galaxy S-t).
.
[ Szerkesztve ]
-
Szecsy
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #36306 üzenetére
dupla katt - következö szám
három katt- elözö szám
egy katt plusz lenyomod nyomva tartod - elöre tekerés a számban
dupla katt plusz lenyomod nyomva tartod- vissza tekerés a számban -
válasz
GeneraL_XTX #36301 üzenetére
Szia!
Ez keménytok, 6.000Ft volt az ára.
Apróhirdetésből vettem, ha érdekel, megadom a srác számát.(Óbudán lehet átvenni)Üdv.
-
GeneraL_XTX
veterán
srácok az iphone 4 gyári fülesével lehetőség van a számok közötti váltásra? vagy csak a hangerőt és a stop/play-t lehet vele állítani?
-
atee
őstag
Sziasztok!
Milyen free progit tudnátok ajánlani amivel avit tudok úgy iphone kompatibilissé tenni, hogy a feliratot is beleteszi?
-
Feka87
tag
Sziasztok!
Hol tudok ilyenre szert tenni olcsón?
iSkin Solo Baron Case for iPhone 3G, Black
Köszi
-
Kashim
őstag
válasz
Babetta-X #36298 üzenetére
Ezzel nincs is semmi baj, csak nem értem minek adja el, ha egyszer ugyanolyat vesz.
Elsőre olyan talált/lopott dolognak hangzott burkoltan, de utólag is elnézést, ha nem így van.
Amúgy ezek a telefonok nem olyanok, hogy pl.: Németországban német nyelven adják, Kínában meg kínaiul. Mindegyik tartalmazza az összes elérhető nyelvet, 4-es oprendszer verzió óta pedig Magyart is.Azért mielőtt használná, vagy ilyenben gondolkodna legalább a tesztet elolvashatná itt az oldalon, meg egy-két videót megnézhetne. Ezt gyakorlatilag bárkinek tudom javasolni mert vannak akik úgy írnak ide mint az újszülöttek.
Utólag látom be is linkelgették már.
Ezzel például megúszhat egy felesleges adásvételt, mint esetünkben, ha csak a nyelv az akadályozó tényező. Ezt tényleg nem bunkóságból mondom, csak jó tanács.Azt még esetleg érdemes megjegyezni, hogy bár maga a rendszer Magyar lesz, de a programok 99%-a ami gyakorlatilag azzá teszi az iPhone-t ami... angol marad.
[ Szerkesztve ]