Hirdetés
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Ghosti
aktív tag
válasz
manchester85 #37990 üzenetére
Igen, resetet nyomjál, sztem segíteni fog.
-
alibaba78
őstag
válasz
manchester85 #37994 üzenetére
Szoval tovabbra is varnam olyan emberke velemenyet, aki mar cserelt kijelzot. Koszonom!
manchester85: Koszonom!
-
rolcsibácsi
őstag
szevasztok, megvettem a 4-et
végigjártam a sugár, árkád, westend, mammut végül a mom bevásárlóközpontokat, végén már nem is reménykedtem de arra volt dolgom ugyh bementem és volt a mom-ba, ma kaptak telókat
aranykártyás vagyok, ikon400amat viszem tovább ami januárban járt volna le még a 3g-hez, de ma újraindult a 2év, így 80980ft ot kellet pontosan otthagynom és most itt csücsül mellettem -
alibaba78
őstag
válasz
manchester85 #37990 üzenetére
Azt hogy is kell?
-
-
alibaba78
őstag
válasz
manchester85 #37988 üzenetére
En lennek a legboldogabb, ha csak igy lett volna, de mint irtam feljebb, gepre dugva csippan egyet, majd megjelenik a kis ablak, hogy at akarom-e masolni a kepeket a gepre, de nem ad kepet a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
pingwin92
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne, hol lehel a legolcsóbban 3gs-t venni, újonnan és rendes garanciával.
Bp. III. kerületi vagyok, szal mindenképpen Budapesten venném, és a tizensokadik kerületek már nem játszanak. Előre is köszi a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Behalt a 3gs-em kijelzoje. Teljesen blank (fekete), viszont ad eletjelet, ha a gepre dugom, ebbol tudom, hogy csak a kijelzo szart be. Hirtelen felindulasbol rendeltem egy kijelzo replacement szettet az ebay-rol, de at sem gondoltam a dolgot. Ha vki csinalt mar ilyet, megosztana velem a tapasztalatat? Mennyire korulmenyes szetkapni? Elore is koszonom!
-
gunszt
tag
Helo, lehetőségem van egy 3Gre ami még szinte új , azt kérdezném hogy megéri-e még befektetni rá, nekem zenehallgatásra kéne, egy kis játékra és wifizésre egyetemen, sajnos nincs 100ezrem most egy 3gs-re lerugott agyonkopottat meg nemszeretnék, nagyon gyér már a 3G szerintetek ? amúgy 60kért kapnám meg, tanácsotokat véleményeket köszi.
Üdv András
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nővérem Iphone vásárlás előtt áll. Olyan kérdésem lenne, hogy a sima 3G-n nagyon nehéz megoldani a videó felvételt? Illetve a 3G-n is megy olyan SW mint a 3GS-en? Én nem vagyok nagy iphoneos csak érdeklődöm a téma iránt.
-
colbert
csendes tag
Sziasztok
Időzítő appot keresek ami ki-be kapcsolja a telo wifit bluetooth-t. Találtam egyet az atime tool-t, de sehonnan nem tudom letölteni.
valaki tud segíteni?
Köszi -
a000
őstag
Most jöttem meg, leadtam iphone-t gariba hajszálrepedés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
WuuWuu
tag
üdv. olyan problémám lenne hogy 3.1.3 softon csinaltam egy jbt eslefagyott a telo. most restore es flmegy a 4.1. ezt nemlehet kikerulni?
pmbe valaszoljatok pls ! fontos. ty
-
Mert azzal még a másik problémája ( a snooze-k közti időtartamok manuális állíthatósági lehetősége) nem oldódik meg. Egyébként, én be szoktam állítani 7:00-7:05-7:10... stb-re sorban
Csak felkelek egyszer
-
Ombi5
őstag
Tudtok vmi jo emlekezteto-figyelmezteto progit?
-
dabgergo
őstag
Ma kipróbáltam az Alarm Clock Pro-t és egy éjjel alatt 20%-ot merült a teló mert ugye ahhoz h normálisan szóljon is reggel az előtérben futnia kell az appnak. Amúgy annyira nem gáz mert max töltőre rakom éjjel, de azért kényelmesebb lenne ha a beépített ébresztőhöz alapból is be lehetne állítani bármilyen hangot meg a snooze idejét lehetne állítani.
-
DeepDish
őstag
válasz
rolcsibácsi #37963 üzenetére
Igen nekem is kiirta,h 5 szam, aztan fizetos!
-
DeepDish
őstag
Shazam mar nem ingyenes?
-
Feka87
tag
Sziasztok, van egy iPhone 3gs 32gb 3hetes telefon 110000ezeré, minden gyári tartozék van vele.A kérdésem a következő T-mobilos elöfizu van rajta.Kérdem a pacáktól mi a garancia, hogy nem tiltják le, erre biztos nem fogják le tiltani.
Szerintetek érdemes bele menni?Ha letiltják csak magyar országon nem lehet használni vagy az egész világon?
köszi,
Üdv,
Szabi -
Fejo
őstag
válasz
Everman #37959 üzenetére
"Nekem is két accountról jönnek az alkalmazások az iTunes-ba, egy ingyenes USA és egy fizetős magyar acc-ról."
Dettó! A kérdésem az lenne, hogy az megoldható valahogy, hogy ne kelljen minden sync-nél az USA store-os acc-val bejelentkezni (majd utána a magyarral is)? Csak a googlemaps van az USA-ból, de emiatt állandóan authorizalni kell sync előtt...
-
Everman
addikt
"Adott az iphone4-em, amire felraktam csomó dolgot (app-eket is) a saját gépemen a saját itunes accountommal. Most szeretnék átülni az öcsém gépéhez, és feltenni az én iphone-omra az ő itunes accountjan levo app-eket. De amikor az itunes-ban az app-eknél beallitanam h mit tegyen fel, akkor kiirja, hogy ha folytatom a szinkronizalast, akkor felulirja a most a telefonon levo app-eket, es azokat letorli es csak azok lesznek rajta amiket most teszek fel. Ezt hogy lehetne kikuszobolni?"
Egyszerűen, nem ülsz át az öcséd géphez, hanem maradsz a sajátodnál és az azon lévő iTunes-al fellépsz az öcséd accountjára és letöltöd az kívánt alkalmazásokat (5 gépre gond nélkül letöltheted a megvásárolt cuccokat). Ezeket aztán hiba nélkül rátölti a készülékedre.
(Nekem is két accountról jönnek az alkalmazások az iTunes-ba, egy ingyenes USA és egy fizetős magyar acc-ról.) -
adnoctum18
senior tag
válasz
Ferko75HUN #37942 üzenetére
Huh, epp erre jartam fel ev utan...
Pmben gyorsabb az ilyesmi!
Lenyeg, hogy a gep bluetooth drivereit is erdemes atnezni, meg asszem a win7nek alapban latnia kell a telefont. Viszont ha jol emlekszem talan az Itunes is tett fel par szukseges drivert...
Ugy emlekszem egyszer csak elindult. Az a baj, hogy a gepem nincs most nalam kiprobalni. -
Kommy
veterán
válasz
saguaro #37939 üzenetére
Elnézést nem kompatibilis iOS4-el. Akkor lehet saját magadnak kell kicserélni, de nem tudom, hogy a /var/mobile/Library/Springboard mappában a HomeBackground.jpg és HomeBackgroundPortrait.jpg fájlt kéne kicserélni, vagy pedig létrehozni, mivel nincs olyan telefonom ami ne támogatná a háttérkép beállitást így a létrehozásos dolgot nem tudom kipróbálni. Arra figyelni kell, hogy fontos a kis és nagybetű
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem elérhető a stable.szifon.com, akkor valahonnan máshonnan nem beszerezhetőek a packok?
Köszi! -
trobi28
addikt
válasz
Ferko75HUN #37942 üzenetére
Wifin nem jó?
PDANet-et használom erre (Cydia) -
Ferko75HUN
senior tag
válasz
adnoctum18 #25246 üzenetére
Fél év elteltével szeretném kérdezni tőled, hogy sikerült?
Kábelen nekem is megy a tethering, de bluetoothon keresztül egy istenért sem ismeri fel a noti.
A telefon (3g) viszont látja a gépet. -
TeppoP
csendes tag
Hali!
Nemrég lett véve iPhone 4-es,minden szuperül működött rajta. Egyszer csak fel lett rakva 1-2 program,más nem,és a kamera beadta a kulcsot. Maga a program. Megnyitom,lefagy és semmit nem csinál azon kívül,hogy néha újraindul a telefon.Aztán restore minden,újra az egész. Jó volt...egy darabig...és megint ezt csinálja.
Nincs ötletem,hogy mitől csinálja ezt,mi lehet a baja.Legfrissebb firmware van rajta,nem tört.
Légyszi segítsetek,mert ez nagyon idegesítő,nem akarom máris a szervizbe vinni v. valami...
Előre is thx! -
kovacscsi
tag
adamlukacs,ment privi.
-
válasz
_adaml21_ #37933 üzenetére
Nincs persze, annyi a szívás, hogy most várni kell az IS-ekre, nem tudom, mikor lesz új adag.
Sima Call Counter is fizetős, próbáltad? Vagy ott van a szifonos Mobilelog, lehet az is megfelel neked.
d-boy: na, látod, köszönöm, mert ezt néztem be, 3G gyárilag nincs ilyen, mint ahogyan multitask sem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
saguaro #37930 üzenetére
Ezt nem egészen értem akkor, valami para van nálad akkor. Szerintem csinálj új szűz restore-t, arra backupolj mindent, vannak néha "harmadik típusú találkozások" jellegű megmagyarázhatatlan egyéni problémák
adamlukacs: dehogy amiatt írtam, megbeszéltük, hogy nem gond. Látod, ha leírod pontosan mit akarsz, máris máshogy hat a hozzászólásom. Meg lehet ezt kulturáltan beszélni, eddig is ezt tettük, most is megy
-
_adaml21_
őstag
válasz
icecave #37928 üzenetére
Elég félreérthető és provokatív volt ez a flegma post, akkor megmagyarázom mit akarok: Elsősorban nem szeretnék jailbreak-et telefonra tenni, de ha már muszáj lenne akkor még pénzt is adjak érte, amit aztán nem használhatok JB nélkül? ÉS ez a példa nagyon nem felel meg az üzletes mesének...
Ha pedig még mindig az IS miatt rágódsz ezen, akkor meg csak én tudok gratulálni neked, mert alig vagy inkorrekt ám ilyen célozgatással... azt hiszem világosan leírtam, ha gondot okoz akkor utalok, mert valószínűleg a telefon megérkeztekor szükségem lesz rá. -
saguaro
tag
válasz
icecave #37929 üzenetére
Utána nekem kiírja, hogy háttérkép beállítva.
JB előtt, mikor iTunes tette fel magától a 4.1-et, akkor se tudtam semmit benyomni háttérbe, majd reménykedtem JB-ben, de ott meg winterboard valami miatt szivat, mert ha egyéni hátteret teszek be, a dock feljebb jön, és csak 3 sor+docknak marad hely. -
válasz
_adaml21_ #37926 üzenetére
Tudod, a JB pont nem csak erre való, hogy mindent rakjál fel ingyen. Azért találták fel, hogy elérhess olyan funkciókat, amiket az Apple nem enged (mp3 csengőhangtól kezdve sorolhatnám). Itt inkább azzal van a gond, hogy megvetted a telefont 150+ ezerért (hasra ütöttem, mielőtt még befikázol), és nincs 3 dollárod egy programra? Neked persze mindegy, de remélem, egyszer lesz egy üzleted, amiben benne a pénzed, mindened, majd bemegyek, és a fizetésnél közlöm, hogy bocs,de nekem erre nincs pénzem, és kisétálok. Úgyhogy NEM, nem értem meg. Most viszont abba is hagyom, mert ez is csak egy értelmetlen vitát fog szülni és ki vagyok én, hogy bárkinek is megmondjam, mit csináljon.
-
saguaro
tag
válasz
icecave #37925 üzenetére
Nem tudja.
Rámegyek bármilyen képre, ott van, hogy használás háttérképként, rányomok, előzjön a mozgatás és méretezés ablak, a beállítás illetve mégsem gommbal. Rámegyek, hogy beállítás, be is állítja háttérnek, csak nem az ikonok mögé, hanem a lockscreennek.4.1(8B117)-es verzió, T-Mobile 8.1 a szola, MB490MG a modell.
-
válasz
_adaml21_ #37921 üzenetére
Inkább nem reagálok érdemben erre, csak annyit, hogy gratulálok...
CBool: Mondtam, hogy szép lesz, csak meg kell várni azt a 3-4 napot
saguaro: kiválasztod a képet, aztán lesz opció, hogy háttérnek akarod a homescreenedre, vagy lockscreenre. Alapból, gyárilag tudja ezt az OS.
-
Salak
aktív tag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket. Adott az iphone4-em, amire felraktam csomó dolgot (app-eket is) a saját gépemen a saját itunes accountommal. Most szeretnék átülni az öcsém gépéhez, és feltenni az én iphone-omra az ő itunes accountjan levo app-eket. De amikor az itunes-ban az app-eknél beallitanam h mit tegyen fel, akkor kiirja, hogy ha folytatom a szinkronizalast, akkor felulirja a most a telefonon levo app-eket, es azokat letorli es csak azok lesznek rajta amiket most teszek fel. Ezt hogy lehetne kikuszobolni? Tehat hogy feltehessem az o geperol az o accountjarol az appeket anelkul, hogy letorolne a mar a telefonon levoket.
Az "authorize" az ha jol tudom csak számítógép és account közötti kapcsolatra vonatkozik. Vagy azzal kell valamit bűvészkedni?Előre is köszönöm a segítséget!
-
saguaro
tag
4.1-es szoft van a telón, JB-vel.
Hogyan tudom winterboard nélkül egyedi háttérképnek beállítani azt, ami az iPhone 4-nek is a háttere gyárilag?
Vagy egyáltalán erre hol van lehetőség?
Illetve a multitask hogy működik?
Mert mondta valaki, hogy 2x megnyomom a home gombot, és előjön, hogy mik futnak. Nekem eddig a kedvencek jött elő, most a beállításokban kivettem, de akkor sem történik semmi.
3G 8gb.Illetve ha JB-elve van a telefon, akkor hogyan tudok egy nem JB-elt 3.1.3-as szoftot rátenni?(Vagy ha lehet egyből JB-elt 3.1.3-at rátenni, az is jöhet...)
Nincsenek meg az shsh fájlok.[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
válasz
JarrekStar #37917 üzenetére
Nincs 3 dollárom ilyenre... Következő?
-
joey04
titán
válasz
JarrekStar #37763 üzenetére
Nagyon jó játék, nekem jobban bejött, mint az Angry Birds.
csak rövid. de valamikor lesznek még pályák hozzá. -
_adaml21_
őstag
Nekem meg még mindig egy hívásszámláló appra van szükségem!! Köszi előre is
-
A'doma
csendes tag
Valaki szájbarágósan (huszonötödjére...) le tudná írni, hogy az Itunes-szal mit kell varázsolnom ahhoz, hogy a 3-G-mről lejöjjenek az adatok? Aztán este pedig amikor hozom a !-et akkor pedig szépen rá kússzanak fel az appok, telszámok, jegyzetek, stb.
Nagyon szépen köszönöm. Akár PM-ben is jöhet! -
Ghosti
aktív tag
Vki tudna segíteni? Iphone 3g home gombom szarakodik:S:S:S.
Nagyon erős nyomásra érzékel csak.
Vki tud vmilyen szervízt, ahol megtudnám javítani? Mennyiért kb?
Vki írt nekem olyat,mert már egyet találtam, csak azt mondta h lehet nem kell szétszedni a telót, mert nem olyan nagy a problem, meg azt is írta lehet h szét kell szedni, és akkor sérülhet az üveglap is. Ebben vmi infotok?
Üdv
-
Ha visszaolvasol, írtam, hogy ment mail a supportnak, és még akkor éjjel javították is, kb. 2 óra leforgása alatt. Így megy 4.1-en is mostmár
-
válasz
8nemesis8 #37907 üzenetére
intelliscreent és lockinfot? Attól azok még cydia-s programok, Appstore-ban nem találod meg őket... Amit én használok, a smartscreen (szintn cydia-s), lejjebb láthattál screenshotot is róla. 6,25 dollárba kerül adóval. Azóta megy 4.1-en is.
-
8nemesis8
veterán
válasz
icecave #37901 üzenetére
Hát igen, én is erre gondoltam azonnal.
Téma semmi nincs fent, csak felraktam egyenlőre kipróbáláshoz ezt a lockinfo meg intelliscreen alkalmazást.
De szerintem le is törlöm, mert rájöttem, hogy felesleges.
Jól néz ki 1-2napig.
De annyira mégsem hasznos.Törölni gondolom a kis "x" bezárással lehet ugye?
Vagy iTunesba ha kitörlöm?
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Diablo IV
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...