- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Na AB Star Wars megvéve.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #3493 üzenetére
jaja...
eléggé macerás volt, de akkor még "csak" 4-5 hónapot kellett átírni. Most már nem tenném meg.
-
c p
tag
válasz
Polllen #3485 üzenetére
Nekem a MoneyDance jött be.
Tavaly év végén elég sok ilyen programot átnéztem, akkoriban nálam az nagyon fontos volt, h. az akkor használt Android-os eszközről lehessen használni, de legyen desktop verziója is PC-re. ( a két rendszer közötti szinkronizálást dropbox-on keresztül automatikusan megoldotta mind a PC-s, mind az android-os kliens )
Szóval most nézem, AppStore-ban is van: [ itt ]
Tehát, ha érdekes lehet, h. legyen desktop verziója is, akkor egy próbát megérhet.
Pl. a desktop verzióban jobban lehet riportálni, kimutatásokat készíteni, stb.. Persze amióta jobban kinyerhetőek a rögzített adatok, csak fogom a fejem, h. mennyi pénzt el lehet b@szarintani napi szinten apróságokra... -
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #3491 üzenetére
nem, mivel így 24"-es monitoron is látom nagyban, mivel wifin azonnal tudom syncelni a mac klienssel.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #3488 üzenetére
Itt vagyok. Jelen.
Ingyeneseket próbáltam, lassan 1 éve. De akkor rájöttem, hogy egyik sem az igazi. Valamelyiknek mindig volt valami gondja. Ezért nem sajnáltam azt a pár 100 Ft-ot hogy egy normálisat használjak.
Én kettőre esküszöm: pocket expense és money for iphone/ipad - your sweetest app... Ez a kettő vált be nálam. Jelenleg a moneyt használom, mert a felülete jobban bejött és mert van mac kliens.Azóta persze lehet normális az ingyenesek között
-
Polllen
félisten
válasz
vadászcsiga #3486 üzenetére
A koin sajnos csak egy szla-t kezel&nem jelölhető a bejegyzés státusza, de azért köszönöm.
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
A cash droid-hoz hasonló funkcionalitású programot tudtok iOS-re? (elsősorban ipara)
Kiadás-bevétel kezelés:
- több szla kezelése
- a tételeknél jelölhető, h terv vagy valós kifizetés
- ingyenesJelenleg mobilon vezetem, de jó lenne átköltözni padra...
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #3483 üzenetére
Néha túl sokat vár el az ember egy alkalmazástól.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #3482 üzenetére
Én sem gondoltam hogy tudományosan publikálható értéket ad
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #3481 üzenetére
Ennek nincs, de nem is mutatja digitálisan a pontos értéket. Ez csak parasztvakítás.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #3480 üzenetére
Ennek is van?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #3479 üzenetére
Tavaly valamikor kerestem hasonló programot. A suliban akartam a gyerekeknek ordító versenyt rendezni, de valahogy minden appnak volt egy maximuma ami fölé nem ment. Így elmaradt, pedig tetszett nekik az ötlet.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #3477 üzenetére
Valóban jópofa, bár ezen kívül nem sok mindenre jó (számomra legalábbis)
-
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga #3475 üzenetére
Hang mérő app, ami grafikonban mutatja a dB-t.
-
vadászcsiga
félisten
Ez mi?
Soundbeam -
jimhun
senior tag
Hat ez meg mi? Imaps
Olyan mintha a hivatalos Google Maps lenne. Persze valszeg nem az -
Blyan
félisten
Megérkezett az Xbox smartglass iOSre. [link]
-
nagyon elegem van belőle, hogy a Chrome összevissza variálja a könyvjelzőim sorrendjét... és ez tuti hogy az iOS appok miatt van.
-
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
A következő hibajelenséggel kapcsolatosan kérnék segítséget:
iPad-re felraktam 1-2 appot, amit korábban iPhone-on vásároltam meg, és néhány napja az indításnál Apple ID azonosítást kérnek ezek a programok.
A 2 készüléken különböző ID üzemel.Mi lehet a gond, miért csinálja?
-
nord_
veterán
válasz
Mela Kehes #3462 üzenetére
Pl. bank accountból az ingyenesben csak egyet vehetsz föl.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes #3460 üzenetére
Én a Fortify-t használom, igaz én még ingyen szedtem le. Kinézetre is tetszik, és van dropbox backup is benne.
-
Mela Kehes
addikt
Frissítettem a Second Brain programot (i4 5.1.1) erre most nem indul el. Mindig kidob. Újraindítás, újratelepítés megvolt, egyik sem segített. Jelszavak tárolására tudtok ajánlai progit? Fizetős is jó, csak működjön.
-
nord_
veterán
válasz
DanielK #3454 üzenetére
Probléma, hogy betettem?
Lehet, hogy valakinek sokkal szimpatikusabb ez a gyors megoldás (ami pluszban a gyári naptárba is beteszi az eseményt), mint a:
'bemenni a Kontaktokba - kikeresni a hívandó személyt - kimásolni a megfelelő telefonszámot - megnyitni a Naptárat - beírni a nevet - beilleszteni a telefonszámot'
metódus... -
Sziasztok!
Van valami app amivel real time-ban lehet tőzsdézni?Köszi
-
nord_
veterán
Phone call to do list -> 4 ojróról ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest