Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amazon Fire TV stick/box
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
válasz MasterMark #38153 üzenetére
Koszi! Probaltam, csak nem talaltam meg az euro/huf-ot, ezek szerint benaztam. Ez jo lesz!
-
madle
őstag
Udv!
tudnatok ajanlani egy jol atlathato deviza arfolyam figyelo alkalmazast amit ki tudok tenni widgetbe is?
koszi!! -
madle
őstag
Sziasztok,
a Viberrel akadt egy kis gondom. Ma a semmiből elkezdett szívatni. Megnyitom és ahogy bejön az alkalmazás, ki is lép. Próbáltam, hogy bezárok minden alkalmazást, utána is ezt csinálta. Nyomtam egy hard resetet a telefonon, utána is ugyan ez. Nem tudom megnyitni. Ahogy bejön a felület el is tűnik minden és vissza lép a home screenre.
-
madle
őstag
válasz univerzita #28311 üzenetére
Mac-em van, viszont nem volt iCloud feltöltés, ezek szerint így egyáltalán nem lehet visszatenni? Photos-ban vannak a Macbookon.
-
madle
őstag
Üdv,
csináltam egy biztonsági mentésből való helyreállítást és kérdezném, hogy a fotókat, hogyan tudnám visszatölteni a telefonra?
-
madle
őstag
válasz Mela Kehes #28229 üzenetére
Köszi, ezzel lehet akkor olajcsere periódusokat is rögzíteni, illetve szűrő csere stb? Mezőgazdasági gépekhez kellene igazság szerint.
-
madle
őstag
Létezik olyan alkalmazás, amivel gépek, autók szervizperiódusait lehet rögzíteni egy adatbázisban?
-
madle
őstag
Tudtok ajánlani pár bevált Drive Cleaner App-ot? Cache törlés stb..
-
madle
őstag
Én használok, de nem tökéletes, mert amikor vásároltam teherautóra útvonaljegyet, utólagosan nem lehetett a számlát kinyomtatni. Tehát gépen nem jelent meg az adott jegy számlája. Mondjuk már egy éve nem próbáltam, mert akkor ezen idegesítettem fel magam és csak a webes felületet használom.
-
madle
őstag
válasz BrownB #24520 üzenetére
nekem egy Land Rover Disco 3-hoz kellene egy iOS app amivel tudok legalább hiba kódokat törölni, illetve szerviz ciklus számlálót nullázni. Bár komolyabban ebbe sem lehet bele menni mert zárolva van a szoftver... Milyen alkalmazások vannak erre a célre amik jól működnek?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Napelem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest