Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz icecave #1822 üzenetére

Nálunk az ár és a diákszámla miatt nyitottam anno, mint ahogy utána többen is a környezetemből... Alapvetően a netes bank szolgáltatásukkal nincs problémám (azon kívül, hogy java kell hozzá, ipadról, iphone-ról elérhetetlen, ezt pár hónapja oldották meg a mobil platformmal) azonban ha valami kell, valami bajos, valami hibádzik, akkor elég nagy probléma van. Nem volt még olyan alkalom, hogy ne lett volna valami gond velük, és akkor bizony kiderül, hogy senki sem tudja megoldani... Például ismeretlen okból nem volt telefonos bankom másfél évig (!!!!), egyszerűen nem tudták megoldani, hogy be tudjam aktiválni, mindig visszadobott a rendszer. Azt mondta, felhívnak de nem hívtak. És még jó pár hasonló.
    Az OTP-t sem szerettem soha, sőt, gyakorlatilag bármelyik bankról tudok negatív tapasztalatokat mondani, minden esetre a CIB húzta ki legjobban a gyufát eddig... Tehát mondjuk eddig a Citivel 99%-ban elégedett voltam (kb. egy hónappal ezelőttig), ez a CIB-bel kapcsolatban max 30%-ban volt elmondható. Szó sem róla, egyik sem segélyintézmény, de azért brutál, hogy nálunk mit meg nem engednek maguknak, ami miatt külföldön fejek repülnének... Telekom cégek amúgy dettó, és kb a szolgáltatások 80%-a ilyen... Hiába, Balkánnak számítunk...

Új hozzászólás Aktív témák