Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
YouTube videók letöltésére melyik program vált be nektek?
-
törölt tag
Megjelent az Angry Birds epic! Vagy csak nekem új?
meg további finomságok érkeztek, a magyar store-ba!
-
pehaa
tag
Ha mar az akcioknal tartunk. Itt mindent megtalaltok a napi akciokrol.
http://appshopper.com/ipad/prices
-
HardRic
addikt
Blek lement megint 1 dollárra. Mindenképp ajánlom, egyik legaddiktívabb játék.
https://itunes.apple.com/us/app/blek/id742625884?mt=8 -
legiaap
félisten
Jött új skype udpate iphone-ra, de mikor rámegyek, hogy frissítse azt írja, hogy
Nem elérhető a store-ban... -
10 dollár helyett ingyenes most a ReadQuick: https://itunes.apple.com/us/app/readquick-speed-reader-for/id515138359?mt=8
-
törölt tag
Köszi az infot, ezek szerint nem ez volt az első :/ érdemes mást keresni?!
-
törölt tag
Kezd elegem lenni a feedly-ből, megnyitom megint az appot és a nagy ürességet látom, karbantartás van megint vagy ez mi? Múltkor magától helyrejött, de ez már gáz. Nincs valami jobb helyette?!
-
bigdady
nagyúr
Valaki pont ilyen fotokat elrejto appot keresett asszem: [link]
-
gabó
tag
Sziasztok!
Beállítottam vállalati emailt. Ennek hatására lejött egy policy ami ugye azt állítja be hogy kér kódot mikor feloldom a képernyőt. Inkébb letöröltem a vállalati mailt de nem tudom kikapcsolni a jelszó kérést,Jelkód kikapcs. inakítv (szürke). Hogy tudom kiakapcsolni vagy törölni azt a hülye policyt ami ezt okozza?
köszi! -
penge111
addikt
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #15165 üzenetére
Asszem akkor fogom otthagyni a foursquare-t a francba
-
nofi
addikt
válasz
Totheground #15165 üzenetére
Egyszer próbáltam, de nem sikerült. Akkor legközelebb nem adom fel ilyen könnyen, köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz
TheMarci #15161 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem
Viszont így végképp nem értem, mi értelme,h a Swarmból teljesen kivették a pontszerzési lehetőséget, miközben a közösségi résznek az volt az egyik legjobb eleme szerintem...
Mondjuk én fel se raktam a Swarmot, mert sejtettem,h eléggé elcseszik. -
TheMarci
addikt
válasz
Ragnar95 #15160 üzenetére
Kötözködnék, mert leírás alapján nem:
"Description
Swarm, the new app from Foursquare, is the fastest way to keep up and meet up with your friends. With Swarm, you can easily see who’s out nearby and who wants to hang out later.- Want to meet up with friends? Quickly open up the app to see who is out nearby.
- Want to share what you’re doing? Checking in is faster and more fun than ever.
- Got an idea for something fun to do? Easily message all of your nearby friends.Get started with Swarm now!"
Nekem ebből az jött le, hogy a swarm a közösségi rész, a 4sqr meg a felfedező rész.
-
lacy86
addikt
Lehet mar oregszem vagy csak nem jut eszemebe
de tudnatok olyan alkalmazast mondani ha mondjuk elmegyek egy varosba akkor felhozza hogy a kornyeken milyen ettermek , stb ... Vannak
( mondtak regen egyet de nagyon nem akar eszembe jutni ) -
galaxys80
veterán
Utolsó frissítés óta van, hogy néha belaggol görgetésnél nálam a Chrome. Nálatok is előfordul ilyen?
-
llaszlo
veterán
Az infinity blade 2-nek mi a vége? Kétszer végigjátszottam már úgy, hogy a végén a pincében lévő csávó átver engem. Van más kimentele is? Most vettem meg az IBlade-t.
-
domerator
veterán
Sziasztok,
Melyik alkalmazással tudok a lehető legkisebb méretű pdf vagy képfájlt készíteni olyan A4 lapról, amin normál méretű kézírás van? Olvashatónak kell lennie.
3-4 cuccom van, tiny scan, pdf connect, pdf suite, de mind 500KB feletti fájlt gyártanak, ami soknak tűnik.Kamera megintcsak 900KB-ot csinál (pro cam és hello cam)
-
törölt tag
De a magyar csatornákon leadottakat is?!
-
törölt tag
Ez az app mire is jó konkrétan?!
-
bigdady
nagyúr
Ingyenes a teevee 3
-
gabó
tag
Sziasztok,
Lehet,h nem OS probléma/kérdés de..Szóval van egy 5S meg egy Alpine fejegység a kocsiban. Eddig (BB, Android) beülve a kocsiba automatikusan kapcsolódtak az Alpine-hoz. iOS-nál meg hiába van bekapcsolva a BT mindig be kell menni a beállítások BT kiválasztani a fejegységet ls kapcsolódni. Tehát ott van alapból a listában,de az istenért se akar magától kapcsolódni. Találkozott vki már ilyenne?
Köszi,, előre is.
üdv, -
Tud valaki olyan appot ipadre, amivel a blogspot-ra lehetne offline megírni a posztot, és net esetén csak egy gombnyomásra feltölteni? A BlogPress és BlogTouch ilyennek tűnik, de nem vagyok biztos benne.
-
legiaap
félisten
Limbo akciós ismét.
-
lacy86
addikt
válasz
galaxys80 #15137 üzenetére
Szerintem megoldhato!
folyamatos kepernyo -
galaxys80
veterán
-
lacy86
addikt
válasz
galaxys80 #15131 üzenetére
Bemeri a helyzeted , es a kornyeken levo trafipaxokat / ellenorzeseket mutatja neked a terpeken!
De van olyan beallitas , ha mondjuk mesz autopalyan akkor 1km-el hamarabb / 1,5km hamarabb jelezze hogy van trafi , stb ....
Meg van kulon felhasznaloi jelentes , van ami a police.hu-rol jon.
Te is adhatsz meg trafipaxot "jelentest". -
galaxys80
veterán
Találtam még egy szimpatikus kis alkalmazást: [link]
Jól értem, hogy ez a zárolt képernyőre kirakja a naptárt, időjárást stb?(#15133) Ragnar95
Úgy értettem, hogy mondjuk power gombbal felélesztem a kijelzőt és ott jelenik meg.
Vagy így sem? -
galaxys80
veterán
Használja valaki a Traffi Huntert? [link]
Mennyire megbízható? Illetve mennyire zabálja az aksit használatkor? -
lacy86
addikt
Letoltottem a telekom alkalmazast , es minden egyes belepesnel kuld egy sms-t , hogy koszonjuk az alkalmazas hasznalatat!
Nem lehetne ezt valahogy kikapcsolni?!
( neztem az ertesitesi kozpontban de ott sincs ilyen lehetoseg )
Kicsit idegesito :/ -
nord_
veterán
A lényeg: vagy a kamera középpontja körül forgasd a telefont vagy úgy húzd oldalirányban, hogy párhuzamosan mozogjon a témával. Ha ettől eltérően csinálod, akkor kezdenek hullámosodni az egyenesek, hordósodni a téglalapok. (Akár az interneten is érdemes rákeresni a panorámafotózás mikéntjére.)
-
törölt tag
4$-ért 200GB-ot adnak majd, nem 120-at.
-
törölt tag
iCloudba hogyan lehet feltölteni képeket úgy, hogy csak fent a felhőben tárolja és ne szinkronizálja vissza iPadre?! Akárhányszor szinkronizálja a képeket, a paden is foglalja a helyet, vagy ez csak az iCloud Drive megjelenésekor fog változn?! Mert majd 1$ 20GB-ot fog adni és inkább tárolnám majd itt a fotóimat, csak a baj az h jelenleg a paden is fogja a helyet. Úgy jó, hogy onnan megtudjam nézni a képeket, videókat, de ne tárolja a paden is :/ ilyen még nincs? Tudom flickr és társai... De ez jobban tetszene.
-
legiaap
félisten
Tudtok mondani olyan appot, ami alkalmas utazás tervezésre, elsősorban a tömegközlekedést figyelembe véve a világ bármely táján? A google maps tud ilyet, de nem mindig van a helyzet magaslatán.
-
erdoke
titán
Bő egy év után megint ingyenes a ProCollage.
-
to.ca
tag
Hoppsz! Nemrég volt 50%-on, de most tizedáron, 1 eur. alatt van az iSSH - SSH / VNC Console.
[link] -
oszy
veterán
Ha valaki ilyenre vágyik, most ingyenes: Action Of Mayday!
-
törölt tag
Az szép egy szakma, én is kíváncsi lennék egy hajózás közbeni panorámaképre!
-
Mint azt már többször írtam, sajnos annyira rossz a netem (hajón dolgozok, örülök ha hébe-hóba befogok egy adótornyot), hogy nem tudok képet feltölteni, viszont ahogyan írták korábban, a panorámázásnál rajtad múlik, hogy jó lesz-e. Az általam javasolt program azért jó, mert mindenféle bonyolult művelet nélkül kimenthető a camera rollba a kép, és a felhasználói felülete is baráti. Ha majd lesz lehetőségem, küldök általam készített panormákát, azonban előzetesen annyit tennék hozzá, hogy én építettem legóból egy forgatható állványt, és azzal szórakoztam. Nem a legprofibb cucc, de a nulla költsége miatt a céljaimnak megfelelt.
-
törölt tag
Kijelentkeztem ill be és most lám működik a tv go.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
A facebook for ipad chat értesítés hangokat ki lehet kapcsolni valahogy külön, vagy csak úgy lehet, hogy lehalkítom a készüléket?
Az alkalmazás beállításaiban ki van kapcsolva a hang, viszont chat üzenetnél mindig van "ding" hang, amikor megvan nyiv maga az fb alkalmazás.
Vagy valahogyan a chat fejeket ki lehet kapcsolni valahogy?
-
druzil
tag
Sziasztok! Ma lettem Ipad tulaj. Korábban még nem volt ios eszkozom, van olyan ingyenes lehetőség hogy flash tartalmakat tudjak megjeleniteni? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest