Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Lehet, hogy itt rontottam el... 142 EUR-t mondtak a pénztárnál, én meg mutatgattam nekik, hogy a polcon meg bezzeg 58 EUR van kirakva (több ugyanolyan combo touch elött)... viszont arra hivatkoztak, hogy a cimkén nem volt rajta hogy melyik termékre vonatkozik, csak a saját mediamarktos kódjuk, ami alapján az az ár egy másik termékre vonatkozott - vki átrendezgette az árukat, csak az árcimkéket nem... én meg már azt hittem hogy a kifutó termék (iPad 7) miatt van igy leárazva - mivel az egyik eladó ecsetelte is nekem, hogy ez nem kompatibilis az ujjal (ö nem tudta azt amit én lenyomoztam).
Igazából leállhattam volna velük erösködni ez igaz, de inkább csak elmondtam a szitut és minekután végül a kérdésemre (hogy most akkor adják ekkora áron vagy nem) az jött, hogy nem, otthagytam öket a 'csába, hogy akkor nem kell - mert rendszeresen visszajáró vásárló vagyok ott, és jobb a békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HBO Max
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest