- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
consono
üzenetére
Egy barátomnál láttam a Reamarkable-t, kipróbáltam, nagyon tetszett, de mikor láttam hogy árban többre jön ki mint az ipad air, és még jóval többe mint az alap ipad akkor azt mondtam, hogy azért az ipad sokoldalúbb.
Most megint rákerestem, látom van az az ultrahordozható Move, csak ugye kötelező hozzá megrendelni valamelyik tokot, és így az alap cerkával együtt több mint 200e Ft, úgy az sok, egy kis méretű kiegészítő eszközért. A nagy meg még több. De tetszik a move, szerintem az egy jó rétegtermék, lehet hogy egyszer mégis rászánom magam, azzal a felkiáltással hogy a munkához kell

-
Gzolo
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Kollégám behozta megmutatni a sajátját, mert kíváncsi voltam, én sima 6" ebook-ot használok olvasásra.
Simán jegyzetelni még tök jó, meg olvasni könyvet, de egy pdf-be vagy ppt-be beleírni azért nem olyan klafa, meg a fájlok/jegyzetek kiszedése sem annyira egyértelmű.
Apple Jegyzetek, OneNote, Craft, stb ennél jóval egyszerűbb az eszközökön keresztül nézni az elkészült műveket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest