Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Monitorkalibráló eszközök
- Nyomtató topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
amdboy
üzenetére
6ost nem vennék, nekem is az van, ezt már maximum anyámnak fogom odaadni, nem rossz, napi szinten használom, Netflixre meg böngészésre, de mindig bennem van az ideg, hogy ha látok valamit Facebookon, amire rákeresek Safariban, akkor vajon a facebook újratölt-e a kevés ram miatt, vagy szerencsém lesz és tudom ott folytatni ahol abbahagytam. Ma már min. 3GB RAM kell a budget iPadbe is, szvsz, 6osban pedig csak 2GB van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- samsung galaxy tab s9 128gb
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest