Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Auratech

őstag

válasz baloghbalint #8297 üzenetére

Szerintem a mini megkapja az Air2 képességeit. Ez biztos. Az Air2 a most érkező IOS9-cel lesz átlagfelhasználó számára élesen más az Air-nél. A pro számomra csábító lenne de nem érzem, hogy pár hét múlva képbe kerülne.

Mondjuk azok az előzetes képek szerintem tök hülyék, amikkel illusztrálni próbálják, hogy fog kinézni.
    Jó helykihasználással az ipad4- méretébe simán beférne egy 11.4"-os képernyő az air keretének arányaival. Jól gazdálkodva 12" is. A tömege sem kellene 652gr legyen. olyan 550-re saccolom 7mm vastagság mellett.
    A proci területén lehetne benne 2.1 GHz 4magos 9X duplázott gpu-val, kisebb csíkszélességen, 4Gb 2.1 Ghz négycsatornás DDR4 rammal. Természetesen normális 256-os ssd-t bele és usb-C csatit. Legyen szabványos..

Aztán, ha beérik az IOS fejlesztése, az IOS10 fuzionálhat az OSX 10-zel a windowshoz hasonlóan.
    Szerintem a fejlesztés első iránya inkább az lesz, hogy az OSX kapja meg az IOS progik virtuális futtatási környezetét, (az iTunes progiba integrálva), hogy a platform átjárható legyen, míg az IOS megkapja az OSX funkcionalitásának design elemeit.
    Az OSX felhasználók túlnyomó többsége többszörös IOS felhasználó is. Fordítva nem.
    A fizikai platform fúzió talán egy generációval később érkezhet két év múlva.
    A Metal api OSX-re portolása ennek mondjuk nem mond ellen.

Új hozzászólás Aktív témák