Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Sziasztok,
lassan megint kezd úrrá lenni az android utálat rajtam, lehet hogy vennék egy iPad Minit immár harmadjára, 2-est vagy 3-ast. Komolyan az ujjlenyomat-érzékelő az egyetlen különbség? Az első iPad Miniben a memóra kevés volt nagyon, ezeken a csoda iOS8 hogy teljesít multitasking téren? Mert ha itt is újratöltene a böngésző ha kilépek, meg vissza, akkor biztos hogy szétverném az asztalon.

A másik dolog amit utáltam, a billentyűzet volt. Azóta lett ugye 3rd party bill a rendszerben swype-osak is, ilyet használ valaki? Androidon nagy Swype fan vagyok, elsősorban amiatt, mert itt a magyar ékezetes billentyűk is meg vannak jelenítve (ö, é, á, ü) a billentyűzeten, itt is így van? Általánosságban hogy működik?

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ipad 9 64gb wifi+sim makulátlan
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest