Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Getadam

csendes tag

Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált. A wi-fi gond megoldódott, kiderült, hogy a router lett valami miatt problémás.

Azonban adódott egy másik problémám. :W Úgy fest, hogy ez a problémák hete. Szóval nem vagyok nagyon járatos a cellular kapcsolattal is rendelkező iPad-ekkel, eddig kizárólag csak wi-fi-seket használtam. Most azonban épp a wi-fi probléma okán gondoltam egy merészet és vásároltam egy új Air 2-t, ami cellular tudással is rendelkezik. Vettem mellé egy domino kártyát is. Beletettem, bepötyögtem a PIN-t, regisztrálódott, a szolgáltatói szerviz üzeneteket megkaptam. Ezután én szerettem volna üzenetet küldeni, de azt tapasztaltam, hogy erre nem hajlandó. Kizárólag iMessage üzenetet hajlandó küldeni és sajnos annak esetében sem ismeri fel a regisztrált telefonszámokat sem, tehát végülis az sem működik. Gondoltam esetleg a kártyával lehet gond, ezért kikapcsoltam a wi-fi-t és kipróbáltam LTE módban az Internetet, de az böngészőből működött, vagyis Netezni tudok vele. Próbáltam egy másik készülékről üzenetet küldeni az új számra, de az sem érkezik meg. Ezután kivettem a SIM-et a készülékből és betettem egy telefonba, hátha azzal van a gond, de nem. A telefonban működött a SIM kártya, küldeni is elküldte az üzeneteket és másik telefonról is megkapja őket, sőt, hívni is lehetett. Visszatettem az iPad-be a kártyát, de abban megint csak nem működik. Viszont érdekes, hogy a szolgáltató szerviz üzeneteit megkaptam az iPad-en is. Szóval lehet, hogy én vagyok a hülye és nem tudok valamit, ezért plíz, ha valaki tudja a megoldást, akkor árulja már el nekem ostoba embernek. Előre is kösz.

Új hozzászólás Aktív témák