Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamepad
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz
szezso15
üzenetére
Én OfficeSuite-ot használok néha, teljesen rendben van. Kicsit húzós az ára, de sokszor van akcióban (ha jól emlékszem, én még ingyenesen szereztem be), szóval ne rettentsen el az árcédula.
A BT-s billentyűzetek közül az eredeti a legjobb, de van sok billentyűzetes tok is, amelyeken magyar nyelvű ékezetek is vannak. Ezeket nem próbáltam, de jókat olvastam róluk. Az áruk persze húzós, 20 ezer forint alatt nem jössz ki belőlük (és akkor még szerencséd volt). Ha nyitott vagy a használt dolgok felé, akkor ajánlom, hogy nézz szét a Hardveraprón. 15 ezer forint környékén lehet hibátlan Apple billentyűzetet kapni.
Azt mellékesen jegyzem csak meg, hogyha nem szempont az egykezes/levegőben való használat, és tényleg csak jegyzetelni (plusz hasonló kaliberű dolgokat) szeretnél csinálni, akkor nem zárnék ki egy használt MacBookot sem. Olcsóbban kijönnél, mint az Air 2-vel, és mégiscsak "natívan" tudnál gépelni/netezni rajta. Szeretem nagyon az iOS-t, de az OSX alkalmasabb az ilyen feladatokra. Persze ettől függetlenül neked megfelelőbb lehet egy Air 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Automata kávégépek
- PlayStation 3
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest