Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Holnap érkezik az új iPad Air-em Pencil Pro-val, és ehhez keresnék tokot. Tudtok valamit ajánlani úgy, hogy a toll töltése ne szenvedjen hátrányt?
Lehet, hogy minden tok ilyen, de most kezdtem csak a nézelődést és látom, hogy van olyan, amiben ilyen nagyobb vályu van kialakítva a tollnak, és nem tudom, abban működik-e a töltés, stb-stb.
Főleg jegyzetelésre fogom használni, így fontos, hogy mindig azonnal ott legyen a toll is, ezért is választottam a pro-t, hogy vezeték nélkül töltsön!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest