Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
13-as M4-et használok, asszonynak 11-es M2-es proja van, kijelzőben ég és föld (az M2 12,9 ebből a szempontból azért még mindig jobb), egyébként overkill.
Én is egy 11-es M2-t cseréltem le erre, ezen olvasni (pdf-et kihúzogatni) és írni (munkához apple pencillel, goodnotes 6) a legideálisabb, a split view pedig szerintem ebben a méretben kényelmes, 11-en nekem kicsi volt, idegesített.
Hobbi szinten vágok vele túrázós videókat, arra is overkill, viszont az oled kijelző és a magas fényerő miatt a color grading sokkal "pontosabb".
A kijelző miatt mindenképpen jó deal volt a csere, de ezt most egy darabig biztosan nem adom el, egyelőre nem látom magam előtt, hogy miben tudna egy következő generáció többet adni ehhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- Futás, futópályák
- Apple MacBook
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest