- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Tisztázzuk még egyszer: az eredeti kérdés az volt, hogy mit érdemesebb venni, Air-t (Air2-t) vagy Mini2-t. Mivel nekem mind Air2-m, mind az Air-rel azonos képernyőjű iPad3-mam és iPad4-em van, amiket mind több órát használok naponta, bátorkodtam megosztani a saját tapasztalataimat. Amelyek, nem mellesleg, tök ugyanazok, mint amit az általam hivatkozott nyugati tesztek és jelentések is megerősítenek. Hadd tudják már ezek a tesztek (meg olyanok, mint én, akiknek nem kevés tapasztalatuk van ezekkel a gépekkel) jobban, milyen a relatív képminőség, mint valaki, akinek esetleg még életében nem volt alkalma direkt összehasonlítani a két modellt, és emiatt csak azt tudja mondani, hogy “minden tekintetben kitűnő a Mini, vedd meg nyugodtan”.
Ergó: akinek a lehető legjobb képernyő-minőség kell, az magával szúr ki, ha a Mini2-t veszi, és nem a nagytesóját. Az összes nagy képernyős iPad-nek sokkal-sokkal jobb a szaturáltsága. Erre vonatkozott a válaszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest